Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Σταύρος 24 χρόνων. και μέχρι το περασμένο καλοκαίρι οι σεξουαλικές μου εμπειρίες ήταν λίγες και συνηθισμένες..

είχα πάει λοιπόν στο μέρος που έχουμε οικογενειακό εξοχικό αρχές Ιουλίου για μερικές μέρες ηρεμίας πριν φύγω για διακοπές με την παρέα μου.. ήμουν μόνο με τους γονείς μου και οι δύο πρώτες μέρες πέρασαν χωρίς τίποτα ιδιαίτερο με αποτέλεσμα να σκέφτομαι να φύγω.. έλα όμως που η μοίρα με επιφύλασσε άλλη τροπή..

την τρίτη μέρα είχα πάει για μπάνιο σε μια από τις πολύ μικρές παραλίες που έχει κοντά στο σπίτι.. αραζα μόνος μου και σε κάποια φάση πλησίασε κοντά μου ένα ζευγάρι και κάθισε αρκετά κοντά μου.. συστηθήκαμε.. ήταν ο Αλέκος 32 χρόνων ένας ψηλός άντρας όχι ιδιαίτερα όμορφος αλλά αρκετά ελκυστικός και η Ποπη μια μαυρομάλλα πολύ γλυκιά κοπέλα με σώμα με πιασίματα αλλά όμορφα πιασίματα.. καθόμασταν και μιλούσαμε γενικά..

ήταν πολύ ωραίοι τύποι και μιλούσαμε άνετα.. το μυαλό μου δεν είχε πάει στο πονηρό.. σε κάποια φάση ενώ μιλούσαμε κ ποπη έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιου της αποκαλύπτοντας δυο πολύ όμορφα μεγαλούτσικα βυζιά με ροζ μεγάλες ρόγες.. μου άρεσε πολύ το θέαμα αν και δεν κοιτούσα πολύ επειδή φοβόμουν μην παρεξηγηθούν.. σε κάποια στιγμή η ποπη έκανε μπάνιο μέσα και με τον Αλέκο γενικά συζητούσαμε για κοπέλες, σεξ κτλ.. ξαφνικά με ρωτάει η ποπη πως σου φαίνεται σαν κοπέλα; εγώ ψαρωσα.. λέω γιατί με ρωτάει τώρα; του λέω τι να σου πω μια χαρά.. μου λέει μίλα ρε συ ανοιχτά μην ντρέπεσαι.. του λέω τι να σου πω σου είπα μια χαρά κοπέλα είναι.. μου λέει σε καυλώνει ρε παιδί μου; εκείνη την ώρα μια αίσθηση αμηχανίας και καύλας μου ήρθε.. λέω ρε συ ντρέπομαι να μιλήσω ανοιχτά.. μου λέει μην ντρέπεσαι.. εγώ καυλώνω πολύ όταν η ποπη καυλώνει άλλους άντρες.. και η ίδια να δεις πως καυλώνει.. η πούτσα μου είχε γίνει σίδερο.. μου λέει θέλεις μετά να πάμε από το διαμέρισμα που νοικιάζουμε για ένα καφε... και μου έκλεισε το μάτι.. θέλω του λέω.. γυρνάω βλέπω την ποπη να βγαίνει από την θάλασσα και να πλησιάζει..

εκείνη την ώρα μου λέει ο Αλέκος θέλω να της ρίξουμε ένα γαμήσι που θα της μείνει αξέχαστο.. τρελάθηκα.. μας πλησίασε και κάθισε κοντά μας.. δεν μπορούσα να πιστέψω την τύχη μου. /. με δυσκολία έκρυβα την καύλα μου.. ο Αλέκος όταν είπε στην ποπη παμε...θα έρθει και ο Σταύρος μαζί μας για ένα καφέ αυτή χαμογέλασε με κοίταξε με ένα πρόστυχο βλέμμα και είπε α ωραία, πολύ ωραία... όταν πήγαμε σπίτι η ποπη πήγε μέσα στο δωμάτιο.. ένιωθα πολύ αμήχανα.. ο Αλέκος μου είπε: μην ντρέπεσαι θα γουστάρεις σήμερα.. πήγε μέσα να φτιαχτεί το πουτανακι μου.. καν την ότι θέλεις.. με νόημα μου έδειξε το φουσκωμένο μαγιό του και μου είπε δες πως έχω καυλώσει με την σκέψη ότι σε λίγη ώρα θα την γαμάμε μαζί..

κόντευα να λιποθυμήσω.. μετά από 5 λεπτακια βγήκε η ποπη από το δωμάτιο φορώντας ένα νυχτικό μαύρο διάφανο το οποίο άφηνε να φαίνονται τα πληθωρικά της βυζιά ενώ
από πίσω φαινόταν το μαύρο κορδονάκι που φορούσε.. κάθισε στον απέναντι καναπέ από εμάς και άναψε τσιγάρο που είχε ετοιμάσει ο Αλέκος για να χαλαρώσουμε.. μετά από 5 λεπτά η επίδραση του τσιγάρου σε συνδυασμό με την προσμονή μας είχε κάνει να στάζουμε και οι τρεις από καύλα..

λέει σε κάποια φάση ο Αλέκος στην ποπη σήκω βαλε μουσική και καύλωσε μας.. τα επόμενα 5 λεπτά η ποπη χόρευε αισθησιακά μπροστά μας χουφτώνοντας μας που και
που.. σε κάποια φάση εκεί που χόρευε λέει στον Αλέκο με μια φωνή που έσταζε καύλα:Αλέκο δεν αντέχω άλλο.. το μουνάκι μου έχει πάρει φωτιά.. και ακούω τον Αλέκο να λέει τον Σταύρο τι τον έχουμε; είναι όλος δικός σου και μου χαμογέλασε.. εγώ αρχικά θα σας κοιτάω.. ξέρεις καύλα μου πόσο μου αρέσει να σε κοιτάω ενώ γαμιέσαι.. είχα τρελαθεί.. δεν πίστευα αυτά που άκουγα.. μέχρι τότε πίστευα ότι γίνονται μόνο σε ταινίες..

η Ποπη με πλησίασε αργά και μου έβγαλε το μαγιό.. άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και μετά από λίγο άρχισε να με τσιμπουκονει ενώ ήταν ξαπλωμένη δίπλα στον Αλέκο ο οποίος άρχισε να την χαϊδεύει παντού.. με είχε στείλει στον παράδεισο η καύλα.. ήξερε πως να γλύψει τον πούτσο.. αλλά αυτό που εκτόξευε την καύλα μου στα ουράνια ήταν το γεγονός ότι ενώ με τσιμπουκωνε άκουγα δίπλα μου τον Αλέκο να της λέει προστυχόλογα όπως: έτσι καύλα μου ρούφα του την πούτσα.. σου αρέσει να είσαι σκύλα.. έτσι πουτανιτσα μου..

μετά από λίγο μην αντέχοντας άλλο η ποπη με καβάλησε βάζοντας τον πούτσο μου στο υγρό της μουνάκι.. την γαμούσα η μάλλον με γαμούσε με δύναμη.. είχαμε τρελαθεί.. της χούφτωνα τα βυζιά λέγοντας της προστυχιές.. ο Αλέκος πλησίασε σε λίγο και άρχισε να την γαμάει από τον κώλο λέγοντας της: σου αρέσουν δύο πούτσοι καύλα μου.. ε;
αυτή μέσα στους αναστεναγμούς της απαντούσε πως ναι είμαι πουτάνα και μου αρέσει.. μετά από λίγο η ποπη άφηνε τα υγρά της στον πούτσο μου ενώ είχε τον πούτσο του Αλέκου στον κώλο της..

ο Αλέκος βγήκε από τον κώλο της και μου είπε να βγω και εγώ.. έβαλε την ποπη στα 4 και της είπε: τώρα καυλιάρα μου θα μας κάνεις να χύσουμε στο στοματάκι σου.. πλησιάσαμε στο στόμα της τους πούτσους μας και άρχισε να τους παίζει και να τους γλύφει με τρελή μανία,... σε λίγη ώρα χύναμε στο στόμα της και στα βυζιά της.. οι επόμενες μέρες ήταν μέρες απίστευτων στιγμών.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.