Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Γιώργο, είμαι τριάντα έξι χρονών και παντρεμένος με την Έφη που είναι δέκα χρόνια μικρότερή μου. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί και κυρίως τον τελευταίο χρόνο οπότε και η σεξουαλική μας ζωή άλλαξε κατά 180 μοίρες. Ήμασταν ένα απόλυτα φυσιολογικό ζευγάρι όπως χιλιάδες άλλα και τίποτα δεν έδειχνε ότι εγώ και η Έφη θα μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα όπως αυτό που θα σας διηγηθώ.

Ήταν 19 Μαΐου και πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο για να γιορτάσουμε τα έξι χρόνια του γάμου μας. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική με το πιάνο να παίζει πολύ απαλές νότες και τα κεριά στα τραπέζια να δημιουργούν ένα αδρώς ερεθιστικό μισοσκόταδο. Η Έφη δεν έπινε ποτέ, όμως εκείνο το βράδυ ήπιαμε μαζί δυο μπουκάλια κόκκινο κρασί. Για κάποιους λόγους δεν είχαμε ποτέ ξανά γιορτάσει την επέτειο μας και θέλαμε και οι δυο αυτή η βραδιά να ήταν τέλεια. Ήταν ένα αρκετά σοβαρό και αριστοκρατικό εστιατόριο και ήμασταν οι πιο νέοι εκεί μέσα καθώς όλοι οι υπόλοιποι ήταν πάνω από σαράντα πέντε έως πενήντα χρονών. Λίγο όμως η πολύ καλή μας διάθεση και λίγο το κρασί, μας είχαν κάνει να γελάμε συνεχώς με διάφορα αστεία που λέγαμε και οι γύρω μας να μας κοιτάνε σαν να αναρωτιόταν πως διάβολο μας άφησαν και μπήκαμε μέσα.

Στο δίπλα ακριβώς τραπέζι κάθονταν δυο ζευγάρια που η ηλικία τους ήταν γύρω στα εξήντα πέντε χρόνια, οι γυναίκες με ακριβές τουαλέτες και οι άντρες με κυριλέ κουστούμια. Ήταν φανερό ότι την τελευταία ώρα ασχολούνταν μόνο μαζί μας και στη φάτσα τους υπήρχε ένα διαρκές μούδιασμα. Αποφασίσαμε να γελάσουμε λίγο μαζί τους και ψάχναμε να βρούμε τι θα τους κάναμε. Τότε ήταν που είπα στην Έφη να κάνει καμάκι στους γέρους για να σπάσουμε πλάκα. Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να σας περιγράψω την γυναίκα μου καθώς και τι ρούχα φορούσε εκείνο το βράδυ. Είναι ξανθιά, με ύψους 1.70, 68 κιλά και πολύ - πολύ όμορφη. Το χαρακτηριστικό της είναι τα μεγάλα βυζιά. Φορούσε μια φούστα ασύμμετρη με την κοντή πλευρά να φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο και ένα διαφανές μαύρο πουκάμισο από το οποίο ξεχώριζαν τα βυζιά της μέσα στο μαύρο δαντελωτό σουτιέν της.

Όταν λοιπόν είπα στην Έφη να τους κάνει καμάκι, αυτή αμέσως κάρφωσε το βλέμμα της στα πουρά δίπλα μας. Είχε πιει τόσο πολύ κρασί που η κάθε της κίνηση δεν είχε ίχνος διακριτικότητας. Τα μάτια της ήταν καρφωμένα πότε στον ένα και πότε στον άλλο ενώ το ένα της χέρι ήταν στο στήθος της σαν να τους έλεγε: «γουστάρεις να το πιάσεις κωλόγερε…;». Αυτοί τα είχαν χάσει και κυριολεκτικά! Έγιναν άσπροι από τη σαστιμάρα τους. Όσο τους έβλεπε έτσι η γυναίκα μου τόσο περισσότερο της άρεσε το παιχνίδι. Κάποια στιγμή τράβηξε λίγο την καρέκλα της τόσο ώστε να μπορούν να βλέπουν και τα πόδια της, γύρισε λίγο στο πλάι και έφερε μπροστά στα μάτια τους μια θέα που ποτέ δεν θα μπορούσαν να φανταστούν. Τράβηξε τη φούστα της ψηλά και το σκίσιμο έφτασε μέχρι το στρινγκ που φορούσε. Αυτό ήταν η χαριστική βολή γι’ αυτούς αφού βλέπαμε τον ιδρώτα τους να τρέχει σαν ποτάμι.

Μην αντέχοντας άλλο το θέαμα ζήτησαν το λογαριασμό πλήρωσαν και έφυγαν. Ο ένας όμως, ο πιο θαρραλέος, άφησε μια κάρτα του πάνω στο τραπέζι κάνοντας νόημα στην Έφη να την πάρει… φυσικά δεν την αγγίξαμε… Έτσι ξεκίνησε η βραδιά μας και συνεχίστηκε σε κάποιο μπαράκι το οποίο διαλέξαμε να είναι μικρό με ελληνική μουσική και γεμάτο κόσμο. Για ποιο λόγο θα καταλάβετε παρακάτω. Δεν είχαμε ξαναπάει στο μπαρ αυτό. Ήταν όλο κι όλο ένας χώρος γύρω στα σαράντα με πενήντα τετραγωνικά με την μπάρα στη μια άκρη και τον dj. στην άλλη. Ο χώρος που έμενε ήταν υπερβολικά μικρός για τον κόσμο που υπήρχε εκεί και όλοι ήμασταν κολλημένοι ο ένας με τον άλλο. Άλλο που δεν θέλαμε… δίπλα μου μια παρέα με κορίτσια προσπαθούσαν να χορέψουν, όμως το μόνο που κατάφερναν ήταν να με καυλώσουν αφού τριβόταν πάνω μου θέλοντας και μη. Η Έφη το κατάλαβε και για να βεβαιωθεί χούφτωσε τον πούτσο μου και μετά χαμογέλασε πονηρά.

-    «Λες να μπορώ να καυλώσω κι εγώ τους διπλανούς μου…;», ρώτησε.

Και πριν προλάβω να απαντήσω, είχε αρχίσει να κουνάει το κορμί της στο ρυθμό της μουσικής φροντίζοντας όμως, πότε ο κώλος της και πότε τα βυζιά της να είναι κολλημένα στους γύρω της. Σιγά - σιγά αυτοί άρχισαν να της ρίχνουν κλεφτές ματιές για να μην τους πάρουν είδηση και οι γκόμενες τους ενώ προσπαθούσαν να πλησιάσουν όλο και περισσότερο την Έφη. Ένας πιο τολμηρός που μάλιστα συνόδευε και δύο κοπέλες, πήγε σιγά - σιγά πίσω της και με ύφος αδιάφορο κατέβασε το χέρι του στον κώλο της. Η Έφη μου έκλεισε το μάτι και έφερε το σώμα της σε τέτοια θέση ώστε να μπορεί ο άλλος χωρίς να τον βλέπουν να χουφτώνει. Το παιχνίδι χόντραινε και έπρεπε γρήγορα να αποφασίσω τι θα κάνω. Η καύλα που έβλεπα στο πρόσωπο της γυναίκας μου δεν με άφηνε να σκεφτώ λογικά. Τότε με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε μπροστά της κολλώντας το στόμα της στο δικό μου ενώ ο άλλος της έτριβε τον κώλο.

-    «Είσαι καυλωμένος ακόμα μωρό μου;», μου είπε και δεν ήταν ψέματα.

Όμως αυτή τη φορά είχα καυλώσει όχι από τα κοριτσάκια δίπλα μου, αλλά από αυτήν.

-    «Έχει περάσει το χέρι του κάτω από τη φούστα!», μου είπε. «Τα δάκτυλα του μου ανοίγουν το κώλο, είναι φοβερό…!!!»

Εγώ μπροστά της και αυτός πίσω της την είχαμε κάνει σάντουιτς. Η Έφη έλειωνε μες στο μπαρ. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και συναρπαστικό και για τους δυο μας. Έτσι όπως ήμασταν κολλημένοι άρχισε να χορεύει και να τρίβει τη λεκάνη της πάνω στην καυλωμένη πούτσα μου. Ήθελα να χύσω εκεί μέσα, ειλικρινά. Ο τύπος πίσω της βλέποντας μας να μην αντιδρούμε, συνέχισε απτόητος το… έργο του.

-    «Θέλω να μείνω χωρίς βρακί, πρέπει να το βγάλω, μας εμποδίζει…»

Και χωρίς δεύτερη κουβέντα φεύγει για την τουαλέτα. Όταν γύρισε χαμογελούσε…

-    «Θέλω να ξέρω τι θα κάνει αυτός εκεί όταν βρει στην τσέπη του σακακιού του το βρακί μου…» μου είπε και άρχισε να γελάει.

Εγώ κοίταζα τον τύπο που μου έδειξε. Γύρω στα τριάντα πέντε, παρέα με άλλον ένα και τις κοπέλες τους. Είχε βάλει η πουτάνα το τάνγκα της στην τσέπη του. Τέτοια πράγματα γινόταν εκείνο το βράδυ και το μόνο που δεν ήξερα ήταν με ποιον θα γαμιόταν η γυναίκα μου. Υπήρχαν πολλοί… υποψήφιοι. Ξαφνικά μπροστά μας εμφανίστηκε ένα ζευγάρι γνωστών μας, όχι πολύ φίλοι απλά γνωστοί. Μας χαιρέτισαν, όμως εμείς μέσα μας βλαστημούσαμε την ώρα και την στιγμή. Πάνω που είχαμε αρχίσει να περνάμε καλά ήρθαν να μας ξενερώσουν. Ελπίσαμε στην αρχή ότι θα φύγουν όμως τίποτα… αρχίσαμε να λέμε διάφορα και το πήραμε απόφαση ότι η βραδιά μας έληξε άδοξα. Που να ξέραμε… Ο Γιάννης και η Λίνα ήταν γύρω στα είκοσι οκτώ αυτός και είκοσι πέντε εκείνη, αρκετά εμφανίσιμοι και οι δυο με πολλά λεφτά αλλά όσες φορές είχαμε συναντηθεί η Λίνα μιλούσε για μόδα και κοσμικά και ο Γιάννης για ποδόσφαιρο και αυτοκίνητα. Συζητήσεις τελείως αντι-σέξ.

-    «Τώρα θα δουν οι νεόπλουτοι τι τους περιμένει…» είπα στην Έφη και αυτή κουνώντας το κεφάλι συμφώνησε μαζί μου.

Με τις καύλες που είχαμε εκείνη τη στιγμή ειλικρινά δεν μας ένοιαζε τίποτα. Ούτε τι θα σκεφτούν για μας ούτε πως θα αντιδράσουν… έπιασα την κοπέλα από το χέρι την τράβηξα κοντά μου και αρχίσαμε να χορεύουμε τσιφτετέλι, θέλοντας και μη ο ένας κολλημένος στον άλλο. Η Έφη αμέσως έκανε το ίδιο με τον Γιάννη. Σίγουρα η Λίνα ένιωσε την καύλα μου αφού κάθε φορά που ακουμπούσα το καυλί μου στη λεκάνη της αυτή προσπαθούσε να τραβηχτεί. Που να πάει όμως; Η Έφη ήταν ακριβώς πίσω της και με της κινήσεις της την έσπρωχνε όλο και πιο πολύ πάνω μου. Έβλεπα τη γυναίκα μου να την έχει πέσει εν ψυχρώ στο Γιάννη. Κάνοντας δήθεν πως του μιλάει, είχε κολλήσει το στήθος της πάνω του και έτσι όπως κουνιόταν τον είχε τρελάνει. Ήταν φανερό ότι και οι δύο μας κοιτούσαν τώρα με άλλο μάτι. Είχε πάει περίπου δύο η ώρα, είχαμε πιει όλοι αρκετά ποτά και η Έφη κάποια στιγμή πήρε την Λίνα να πάνε τουαλέτα. Όταν γύρισαν κατάλαβα ότι κάποια διαβολιά είχε κάνει πάλι η δικιά μου…

-    «Τι έγινε…;», ρώτησα.

-    «Ετοιμάσου! Φεύγουμε…»

Πραγματικά μετά από πρόταση της Λίνας, φύγαμε από το μπαρ για να πάμε σε κάποιο άλλο πιο μεγάλο παραθαλάσσιο μαγαζί. Όταν βγήκαμε έξω η Έφη πρότεινε να αφήσουμε εκεί το αμάξι μας και να πάμε με των παιδιών αλλά υπήρχε ένα πρακτικό πρόβλημα: ο Γιάννης είχε μια μερσεντές κάμπριο διθέσια. Πως θα χωράγαμε; Τη λύση την έδωσε η δικιά μου.

-    «Ποτέ δεν έχω μπει σε τέτοιο αμάξι. Γι’ αυτό θα πάμε ακόμα κι αν κάτσω στο λεβιέ…»

Γελάσαμε αλλά εγώ ήξερα ότι λίγο να την τσιγκλάγαμε θα το έκανε. Καθίσαμε εγώ και ο Γιάννης μπροστά, η Λίνα ανάμεσα μας, κάτι που την ανάγκασε να ανοίξει τα πόδια και να σηκώσει ψηλά τη μίνι φούστα που φορούσε, μια και η κονσόλα σ' αυτά τα αμάξια είναι αρκετά μεγάλη, και η Έφη στα πόδια μου με την πλάτη στην πόρτα και τα πόδια της πάνω στο Γιάννη και την Λίνα. Ήξερα ότι η Έφη είχε κάποιο σχέδιο αλλά δεν ήξερα ποιο… στη μέση της διαδρομής και ενώ όλη την ώρα λέγαμε αστεία και γελάγαμε, άρχισα να καταλαβαίνω. Έτσι όπως είχε απλώσει η γυναίκα μου τα πόδια της τελείωναν ακριβώς πάνω στον πούτσο του Γιάννη. Κουνώντας τα λοιπόν λίγο του τον έτριβε. Είχε μπει στο νόημα αυτός…

Τώρα σειρά είχε η γυναίκα του και έπρεπε να σκεφτώ κάτι… έβαλα στην αρχή το χέρι μου πάνω από τον ώμο της αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που θα την καύλωνε. Έπρεπε να την καυλώσω… η Έφη με έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Τραβώντας το ένα της πόδι προς τα πίσω το ακούμπησε ακριβώς ανάμεσα στα πόδια της φίλης μας και γελώντας της σήκωσε κι άλλο τη φούστα. Αυτή έκανε μια κίνηση να το αποφύγει αλλά πως; Έτσι όπως ήμασταν, δεν μπορούσε να κουνηθεί.

-    «Έχεις κυκλοφορήσει ποτέ χωρίς βρακί;» Την ρώτησε. «Κοίτα εμένα!»

Και ανοίγοντας τη φούστα της έδειξε το μουνί της. Ευτυχώς η αντίδραση τους ήταν καλή. Γέλασαν το σχολίασαν και η Λίνα ομολόγησε ότι ποτέ δεν το είχε κάνει. Κατά… παράδοξο τρόπο η γυναίκα μου… ξέχασε να κατεβάσει τη φούστα της. Το μουνί της ήταν μπροστά στα μάτια μας και έβλεπα και τους δυο να της ρίχνουν κρυφές ματιές. Όλα πήγαιναν όπως τα θέλαμε. Όταν φτάσαμε στο κλαμπ και πριν κατέβει η Λίνα, η γυναίκα μου την παρότρυνε να το βγάλει…

-    «Δεν ξέρω αν θα νιώθω άνετα…» είπε. «Δεν το χω ξανακάνει…»

-    «Μόνο εμείς θα το ξέρουμε, αγάπη μου…» της είπε ο Γιάννης ξαφνιάζοντάς μας ευχάριστα.

-    «Έλα, άσε εμένα», της είπε η Έφη και με μια κίνηση το βρακί της Λίνας βρέθηκε στο χέρι της.

Πρόλαβα να δω το μουνάκι της και εκείνη τη στιγμή ορκίστηκα ότι θα το γαμούσα.
Όταν μπήκαμε στο κλαμπ βρήκαμε δύο σκαμπό σε ένα μπαρ, αρκετά απόμερα, καθίσαμε οι άντρες, ενώ οι γυναίκες όρθιες μπροστά μας χόρευαν συνέχεια.

-    «Δεν ξέρω εσύ φίλε, αλλά εγώ είμαι έτοιμος να χύσω…» είπα στο Γιάννη.

-    «Εσύ είσαι έτοιμος αλλά εγώ φίλε έχυσα…» μου απάντησε.

-    «Πότε;» τον ρώτησα.

-    «Όταν ερχόμασταν, στο αμάξι. Η γυναίκα σου είναι φωτιά! Συγγνώμη που το λέω έτσι χοντρά αλλά αυτή μ' έκανε κι έχυσα με το πόδι της…»

Καθόμουνα και τον κοιτούσα σαν χαζός.

-    «Δηλαδή τώρα το σλιπάκι σου είναι γεμάτο χύσια;» ηλίθια ερώτηση.

Φώναξα της κοπέλες κοντά μας.

-    «Ο Γιάννης έπαθε ένα ατύχημα στο δρόμο…» τους είπα. «Και χρειάζεται βοήθεια…»

Αυτές κοίταξαν παραξενεμένες…

-    «Τι έγινε…;» ρώτησε η Λίνα.

-    «Τίποτα, απλά είχε τόσες πολλές καύλες που βλέποντας το μουνί της Έφης έχυσε…»

-    «Τι λέει Γιάννη;» ρώτησε η γυναίκα μου. «Σ' έκανα κι έχυσες; Ψέματα λες…»

Η Λίνα κοιτούσε σαν χαζή, η Έφη όμως δεν έχασε χρόνο… το χέρι της είχε κατέβει στην πούτσα του Γιάννη και χωρίς ντροπή του είχε κατεβάσει το φερμουάρ και είχε χώσει μέσα το χέρι της.

-    «Λίνα αλήθεια το λέει. Έχει χύσει αλλά είναι πάλι καυλωμένος. Τι λες, να τον κάνουμε να χύσει πάλι;»

Και χωρίς να περιμένει απάντηση τραβάει κοντά την Λίνα, βάζει τον Γιάννη στη μέση και αρχίζει να του παίζει μαλακία… ήμασταν όλοι εκτός εαυτού! Εμένα τα αρχίδια μου πονούσαν από την καύλα, ο Γιάννης είχε έξω την πούτσα του και του έπαιζε η γυναίκα μου μαλακία, η Λίνα φανερά καυλωμένη, προσπαθούσε να κρύψει το οπτικό πεδίο για να μη μας πάρουν είδηση, και γύρω μας πάρα πολλά άτομα να διασκεδάζουν και να μην φαντάζονται τι γίνεται δίπλα τους. Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα ο φίλος μας να ξαναχύσει και η γυναίκα μου με το χέρι της γεμάτο από σπέρμα άρχισε να γλύφει ένα-ένα τα δάκτυλα της.

Τότε πήρα την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα με τη Λίνα. Την ρώτησα αν έχει καυλώσει και κούνησε το κεφάλι της καταφατικά. Την τράβηξα κοντά μου και βάζοντας το χέρι μου κάτω από τη φούστα της ,έφερα τα δάκτυλα μου στο μουνάκι της. Χωρίς κόπο έχωσα μέσα δυο δάκτυλα και το χέρι μου γέμισε από τα υγρά της.

-     «Είναι σωστό αυτό που κάνουμε;» ρώτησε χαμηλόφωνα.

Εγώ συνέχισα μέσα στον κόσμο να εξερευνώ το μουνί της ώσπου δεν άντεξε, έπεσε πάνω μου και με το στόμα της στο αφτί μου, μου ψιθύρισε ότι έχυσε…

-      «Πάμε στο σπίτι μας», είπε η Λίνα. «Απόψε μπορώ να γαμιέμαι μέχρι το πρωί. Θέλω να με ξεσκίσετε…»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).