Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μέσα στο κατακαλόκαιρο, βρισκόμαστε σε μια ερημιά όπου είναι μια καταπληκτική όμως τοποθεσία. Όλα τριγύρω είναι πράσινα, με καταπληκτικά λουλούδια σε όλα τα χρώματα. Ειδυλλιακή τοποθεσία με ένα ρυάκι που το άκουσμα του γάργαρου νερού του σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος. Είμαστε εκεί για να θαυμάσουμε καταρχήν το τοπίο και γύρω μας δεν είναι κανείς. Το μόνο που ακούς, τα τιτιβίσματα των πουλιών. Το μόνο που βλέπεις να σε καλεί είναι η φύση.

Είμαστε οι δυο μας. Τελείως μόνοι. Με κρατάς από το χέρι και με πηγαίνεις στο πιο ερημικό σημείο. Με ξαπλώνεις χάμω ανάσκελα στο πλούσιο χορτάρι. Φοράω μια μίνι φουστίτσα και μια κοντή μπλούζα. Φαίνεται ο αφαλός μου που σου αρέσει να τον κοιτάζεις λαίμαργα. Δεν μιλάμε. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Τα βλέμματα μας συνεννοούνται μιλώντας την δική τους γλώσσα. Την γλώσσα του έρωτα που μόνο αυτά ξέρουν να χρησιμοποιούν. Σε κοιτάζω με φανερό πόθο. Τα μάτια μου ταξιδεύουν σε όλο το κορμί σου. Παρατηρώ το ανεβοκατέβασμα του στήθους σου από την ελαφρά αναστατωμένη αναπνοή σου λόγω της αναμονής για την συνέχεια.

Χαμηλώνω το κεφάλι μου χωρίς να σταματήσω να σε κοιτάω, πάνω στην κοιλιά σου. Τα χείλη μου καυτά και υγρά ακουμπούνε πάνω στον σέξι αφαλό σου και τον φιλάνε ρουφηχτά αφήνοντας την γλώσσα μου να βυθιστεί μέσα του. Βγάζεις μια φωνούλα ευχαρίστησης και γαργαλήματος μαζί καθώς η γλώσσα μου παίζει με τον αφαλό σου. Το ένα μου χέρι χαϊδεύει τα πόδια σου μέχρι ψηλά τα μπούτια σου και το άλλο το υπόλοιπο κορμί σου. Στην αρχή αποφεύγω να ακουμπήσω τις ερωτογενείς σου ζώνες. Θέλω να σε καυλώσω με αργό ρυθμό γιατί ξέρω έτσι στο τέλος το ξέσπασμα μας θα είναι άλλο τόσο πιο έντονο.

Το κεφάλι μου ανηφορίζει προς τα σένα ρουφώντας την μυρωδιά του κορμιού σου. Έρχομαι στο ύψος του προσώπου σου. Είμαι ανυπόμονη επειδή γνωρίζω πολύ καλά τι θέλεις και βλέπω πως απολαμβάνεις αυτό που μου κάνεις. Το μουνάκι μου είναι ήδη υγρό και θέλει να νιώσει την γλώσσα σου να το γαμάει. Με το γλείψιμο και το ρούφηγμα που έκανες στην τρυπούλα του αφαλού μου δεν ξέρεις πόσο με έχεις ανάψει. Αρέσει να πιέζεις την γλώσσα σου στον αφαλό μου σαν να γαμάς την τρυπούλα μου. Ναι μωρό μου… μου αρέσει. Όταν πλησιάζεις το κεφάλι σου στο δικό μου και νιώθω βαριά και λαχανιασμένη και τη δική σου ανάσα. Σκέφτομαι πόσο θέλω να σε νιώσω μέσα μου. Νιώθω το βάρος του κορμιού σου πάνω μου και αναστατώνομαι. Έχω αφεθεί στα χάδια σου, στο άγγιγμα σου και στον πόθο σου. Δεν αντέχω τόση καύλα μωρό μου.

Σου δίνω ένα παθιασμένο φιλί και αναζητώ τη γλώσσα σου με τη δική μου. Σου τη ρουφάω δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα. Παίζουμε με τις γλώσσες μας τόσο ερεθιστικά, τόσο ηδονικά. Όση ώρα συμβαίνει αυτό εγώ σου χουφτώνω άγρια τον πούτσο κι εσύ ήδη μου έχεις βγάλει το κιλοτάκι που ήταν μούσκεμα από τα υγρά μου και μου τρίβεις την κλειτορίδα. Μου κλείνεις το στόμα με το χέρι σου για να μην φωνάξω. Σου αρέσει να πνίγεις τη φωνή μου. Σε ανάβει αυτό. Και το μέρος όπου έχουμε έρθει. Είναι ότι πρέπει για ένα άγριο ξέσκισμα. Αλλά πριν συμβεί αυτό, θέλεις να με καυλώσεις πολύ. Σου ζητάω να ξανακατεβείς χαμηλά. Το μουνάκι μου σε φωνάζει και η μυρωδιά από τους γλυκούς μου χυμούς ήδη σε έχει μεθύσει.

Πρώτα όμως ανασηκώνω το μπλουζάκι σου. Από κάτω δεν φοράς τίποτε. Τα σφιχτά ολοστρόγγυλα βυζιά σου με τις κατάσκληρες ρωγίτσες σου είναι ένα γλυκό που πάντα μου αρέσει να τρώω. Τα χουφτώνω και τα τρίβω μέσα στις παλάμες μου ενώ τα χείλη και οι γλώσσα μου δουλεύουν πυρετωδώς από την μια ρώγα σου στην άλλη. Εσύ βογκάς, τινάζεσαι, ανασηκώνεις την λεκάνη σου για να τρίψεις το καυλωμένο μουνάκι σου πάνω μου πάνω στον σκληρό μου πούτσο. Τα χέρια σου σπρώχνουν το κεφάλι μου να κατεβεί χαμηλότερα… εκεί που το ζητάει απελπισμένα το κορμί σου. Είναι σαν να ακούω κάπου βαθιά μέσα μου το μουνάκι σου να μου μιλάει.. να με εκλιπαρεί να κατεβώ να το γλείψω γιατί δεν αντέχει αυτήν την καυλωτική αναμονή.

Βγάζω το παντελόνι μου και το σλιπ μου και σε καβαλάω ανάποδα. Καταλαβαίνεις τι θέλω. Και το θέλεις κι εσύ. Όπως είμαι σχεδόν μπρούμυτα πάνω στο κορμί σου με το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια σου τρίβω λίγο τα μούτρα μου πάνω στα μπούτια σου αφήνοντας την μύτη μου να ρουφήξει το μεθυστικό άρωμα της καύλας που αναδύεται μέσα από το καυτό μουσκεμένο μουνί σου. Δεν αντέχω όμως για πολύ. Γνωρίζεις την αδυναμία που έχω να γλείφω το μουνάκι σου και να καταπίνω τα γλυκά υγρά του. Ήθελα να ήμουνα απαλός σήμερα μαζί σου αλλά η καύλα μου και η δίψα μου με κυρίεψαν. Το κεφάλι μου προσγειώθηκε πάνω στο μουνί σου. Τα χείλη μου σφράγισαν τα μουνόχειλα σου ρουφώντας τα δυνατά καταπίνοντας τα υγρά που ήδη είχαν βγει έξω.

Η γλώσσα μου σκαλίζοντας χώνεται μέσα στο μουνάκι σου τρίβοντας τα τοιχώματα του. Το κεφάλι μου αρχίζει να κουνιέται προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάνω - κάτω, δεξιά - αριστερά, πίσω - μπρος, μέσα - έξω. Στηριζόμενος στους αγκώνες μου έχω τα χέρια μου ελεύθερα. Κρατώ ανασηκωμένα τα πόδια σου και χουφτώνω τα κωλομέρια σου. Τα ανοίγω και αφήνω την γλώσσα μου να γλιστρήσει χαμηλότερα πίσω σου πάνω στην τρυπούλα του κώλου σου που είναι ήδη μούσκεμα κι αυτή από τα υγρά του μουνιού σου. Γλείφω, ρουφάω και δαγκώνω απαλά όλη την περιοχή από την κλειτορίδα μέχρι την κωλοτρυπίδα σου. Η γλώσσα μου άλλοτε μπαινοβγαίνει δυνατά μέσα στις τρύπες σου και άλλοτε τρίβεται με μανία πάνω στην κλειτορίδα σου. Σε ακούω να βογκάς δυνατά. Σε νιώθω να κοντεύεις. Θα χύσεις όπου να ‘ναι. Κι εγώ περιμένω με λαχτάρα να καταπιώ τον οργασμό σου. Νιώθω την καυτή ανάσα σου πάνω στον πούτσο μου.

Έτσι όπως τρίβεις το πρόσωπο σου στις δυο τρυπούλες μου και τις γαμάς με την γεμάτη άγριο πόθο γλώσσα σου, κατεβάζω συνέχεια υγρά κι εσύ τα ρουφάς με απληστία. Δεν αντέχω τόση καύλα μωρό μου. Το μουνάκι μου πονάει και βογκάω συνέχεια από την προσμονή και την αναμονή. Κουνιέμαι πάνω στο πρόσωπο σου… γαμιέμαι και από τις δυο τρύπες μου πάνω στη γλώσσα σου με μανία. Η γλώσσα μου γλείφει τα χείλια μου. Με τον τρόπο που το κάνεις, δεν θ’ αργήσω να χύσω πάνω στη γλώσσα σου. Μου βάζεις δυο δάχτυλα μέσα στην καυλωμένη κωλοτρυπίδα μου. Νιώθεις ότι θέλει τον αγριεμένο σου και σκληρό πούτσο σου να την σκίσει.

Αρχίζεις εναλλάξ να μου βάζεις πότε δάχτυλο στο μουνί μου και πότε στον κώλο μου. Το κάνεις γρήγορα, βασανιστικά, ερεθιστικά. Ουρλιάζω από καύλα μωρό μου. Δεν θα αργήσω να φτάσω στην ολοκλήρωση. Όταν το καταλαβαίνεις, με την ανάσα μου να γίνεται ολοένα πιο γρήγορη και πιο κοφτή. Σου τουρλώνω το μουνάκι μου και σου ζήτω να με γλείψεις. Χύνω μωρό μου. Έλα. Πιες τα όλα. Ρούφα τα χύσια μου. Τώρα! Και μετά χάιδεψε το μουνάκι μου. Ξανακαύλωσε το. Με το πουτσοκέφαλο σου μωρό μου. Γάμα το σιγά - σιγά. Βάζε το και βγάζε το συνέχεια. Κάνε με να φωνάξω. Να σε παρακαλέσω να με γαμήσεις. Έλα. Δεν αντέχω άλλο. Χαϊδεύω το μουνί μου σαν τρελή και στο προτείνω να το γαμήσεις.

Σε βάζω να σταθείς στα τέσσερα. Εσύ με προθυμία παίρνεις μια από τις πιο καυλωτικές σου πόζες. Έχεις το κεφάλι σου ακουμπισμένο κάτω και ανασηκωμένο το κορμί σου πάνω στα γόνατα σου. Η μέση σου είναι λυγισμένη τουρλώνοντας τα κωλομέρια σου ορθάνοιχτα μπροστά στο καυλωμένο μου βλέμμα. Αυτή η θέα πάντα με έκανε τρελό από επιθυμία να χωθώ μέσα σου και να σε ξεσκίσω άγρια από όλες σου τις τρύπες. Ήξερες ότι όποτε στηνόσουν μπροστά μου με αυτόν τον τρόπο έχανα κάθε δύναμη αυτοσυγκράτησης και ορμούσα με όλο μου την δύναμη μέσα σου. Άφηνα το κτηνώδες πάθος μου τα ζωώδη ένστικτα μου να ξεσπάσουν.

Κι αυτό συνέβη πάλι. Δεν άντεξα. Κάρφωσα τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο μουνί σου. Έγειρα πάνω σου για να μπορώ να σου χαϊδεύω τα βυζιά και την κλειτορίδα σου και άρχισα να σε γαμάω άγρια, δυνατά, γρήγορα. Εσύ φώναζες να μην σε λυπηθώ να σε γαμήσω ακόμα πιο άγρια, πιο δυνατά, να χωθώ όλος μέσα στο μουνί σου. Ένιωθα το μουνί σου να ρουφάει τον πούτσο μου σαν να ήτανε το στόμα σου που μου έπαιρνε τσιμπούκι. Τα τοιχώματα της μουνότρυπας σου σφιγγόντουσαν δυνατά γύρω από τον κορμό του κατάσκληρου πούτσου μου αυξάνοντας την καύλα μου. Όμως κρατιόμουν όσο μπορούσα. Δεν ήθελα να τελειώσω τόσο γρήγορα. Ήθελα να σε χαρώ κι άλλο.

Όποτε νιώθω την καύλα μου στο ζενίθ της χαλάρωνα τις κινήσεις μου ή σταματούσα τελείως για δευτερόλεπτα. Μετά ξανάρχιζα πάλι με την ίδια μανία και πάθος. Έχυνες συνέχεια, βογκούσες, φώναζες, έβριζες. Έκανες τα πάντα για να με κάνεις να μην αντέξω και να ξεχυθώ μέσα σου. Αλλά εγώ είχα άλλες βλέψεις. Τα δάχτυλα μου μουσκεύτηκαν στα υγρά σου και διαδοχικά άρχισα να τα χώνω μέσα στην κωλοτρυπίδα σου ετοιμάζοντας την. Εσύ τούρλωσες ακόμα περισσότερο τον κώλο σου σπρώχνοντας τον πάνω στα δάχτυλα μου, δηλώνοντας ότι είσαι έτοιμη για να γαμηθείς από εκεί. Είσαι έτοιμη να δεχτείς τον πούτσο μου μέσα στον κώλο σου. Στηρίχτηκα καλύτερα. Τραβήχτηκα έξω από το μουνί σου. Ακούμπησα το πουτσοκέφαλο μου πάνω στην τρύπα του κώλου σου. Παίρνοντας βαθιά ανάσα έσπρωξα απότομα με δύναμη τον πούτσο μου φυτεύοντας τον μέχρι την βάση μέσα στον κώλο σου.

Η στάση στα τέσσερα είναι αυτή που μου αρέσει περισσότερο γιατί μπορώ και στήνομαι καλύτερα και εσύ έχεις την καλύτερη θέα μια και μπορείς να βλέπεις και να με γαμάς καλύτερα και από τις δυο τρυπούλες μου. Όση ώρα με γαμούσες το μουνάκι μου δεν ξέρω πόση ώρα έχυνα. Ο άγριος τρόπος σου. Δεν ξέρω ίσως και η φύση γύρω μας να μας βγάζει το ζώο που χουμε κρυμμένο μέσα μας. τον άλλο μας εαυτό. Σε ένιωθα που με γαμούσες αλύπητα και με ορμή, με βίαιο τρόπο. Το ήθελα. Σε εκλιπαρούσα να μου το κάνεις με αυτόν τον τρόπο. Έβλεπα τα μάτια σου που κόντευαν να βγουν από τις κόγχες τους, άκουγα τα μουγκρητά σου. Ένιωθα τον πούτσο σου να μεγαλώνει μέσα μου και να θέλει να χύσει. Μα δεν τον άφησες. Μωρό μου.. ο τρόπος σου με κάνει να μη το χορταίνω. Περίμενα να μην αντέχω άλλο και έχω εκπλαγεί με τον εαυτό μου, γιατί έχω ανάψει τρομερά.

Αυτό περίμενα τόση ώρα. Να με καρφώσεις πισωκολλητά.. με τη μια. Ήμουν ήδη έτοιμη για τον μεγάλο και χοντρό σου πούτσο.  Αρχίζεις και χτυπιέσαι πάνω μου σαν το ζώο. Εγώ έχω χώσει το πρόσωπο μου στο χορτάρι κι έχω παραδοθεί στις κτηνώδεις ορέξεις σου. Μου γαμάς τον κώλο και μου βάζεις δάχτυλο στο μουνί. Νιώθω ότι όταν το βγάζεις μουσκεμένο από τα γλυκά υγρά μου, το ρουφάς σαν μανιασμένος γεμάτος πρωτόγνωρη δίψα. Κρατάς σφιχτά τα κωλομέρια μου και ταυτόχρονα μου τα χαστουκίζεις με τα χέρια σου. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Είσαι σαν ένα λυσσασμένο ζώο που έχει στην απόλυτη κατοχή του το θήραμα του και θέλει να το βασανίσει. Να του δείξει ποιος είναι ο Αφέντης του. Πιο δυνατά μωρό μου. Σκίσε με που να σε πάρει. Σου φωνάζω. Θέλω να χύσεις όλο το σπέρμα σου μέσα στο κωλαράκι μου που τσούζει από τα δυνατά χαστουκάκια που έχει φάει από τα χέρια σου.

Αρχίζεις κουνιέσαι πιο δυνατά. Με φωνάζεις. Μου τραβάς τα μαλλιά. Με κρατάς να μη σου φύγω όταν με δύναμη μου βυθίζεις τον πούτσο σου ακόμη πιο βαθιά ως τον πάτο μου. Ουρλιάζω από καύλα και μου βάζεις το χέρι στο στόμα να μην μας ακούσουν τώρα πια. Έχουμε ξεφύγει και οι δυο από τον έλεγχο. Βάζεις μέσα μου όλη τη δύναμη σου και αρχίζεις ένα βίαιο και γρήγορο πισωκολλητό γαμήσι. Συγχρόνως δουλεύεις καλά τα δάχτυλα σου μέσα στο μουνί μου που χύνει συνέχεια πάνω τους. Θέλω να χύσεις μωρό μου. Χύσε με. Σε παρακαλώ. Δεν αντέχω άλλο. θέλω να νιώσω τα καυτά σου χύσια μέσα μου. Κάνε με δική σου. Σου φωνάζω. Δώστα μου! Κι αρχίζω να σε βρίζω. Ότι ακούς δεν σ’ αφήνει αδιάφορο. Ίσα - ίσα που με βρίζεις κι εσύ και μου λες ότι έρχεσαι στην κορύφωση. Τώρα ο τρόπος που μου γαμάς τον κώλο είναι αλλιώτικος. Αισθάνομαι το φούσκωμα του πούτσου σου. Κοντεύω να λιποθυμήσω. Πονάω και δεν αντέχω άλλο.

Σε λίγο βγάζεις μια κραυγή. Σαν ουρλιαχτό. Σαν ένα ζώο που πονάει. Που θέλει να ξεσπάσει την οργή του με ένα τρόπο τόσο διαφορετικό. Σε νιώθω μέσα μου. Άλλη μια φορά δυνατά και μετά με κρατάς σφιχτά ιδρωμένος και δεν φεύγεις από πάνω μου. Χύνεις δεν ξέρω κι εγώ για πόση ώρα. Με έχεις πεθάνει. Τα πόδια μου τρέμουν. Δεν με βαστούν. Σφίγγομαι πάνω σου μουγκρίζοντας σαν πληγωμένο ζώο όση ώρα αδειάζω το σπέρμα μου μέσα στον κώλο σου. Νιώθω την κωλοτρυπίδα σου να μου ρουφάει τον πούτσο όπως το στόμα σου όταν χύνω μέσα του.

Πέφτω με όλο το βάρος μου πάνω σου ανίκανος να ανασάνω να κινηθώ. Μένουμε έτσι για λίγη ώρα απολαμβάνοντας την γλυκιά υποχώρηση του οργασμού μας. Ο πούτσος μου είναι ακόμα μέσα στον κώλο σου. Χαλαρώνει βαθμιαία μετά το πέρας του κουραστικού έργου του. Σου ψιθυρίζω λόγια γεμάτα γλυκά και τρυφερότητα στο αφτί σου. Σου λέω πόσο υπέροχη ήσουνα και πόσο πολύ με καύλωσες σήμερα και σου δίνω την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε πολύ σύντομα. Μόλις συνέλθουμε και οι δυο θα ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).