Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έχει συμβεί το τελευταίο εξάμηνο. Είμαι παντρεμένος με τη Θάλεια και το όνομά μου είναι Ηλίας. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια και ο γάμος μας είναι, θα έλεγα, επιτυχημένος, αν εξαιρέσει κανείς το ζήτημα του σεξ.

Εγώ είμαι ένας απελευθερωμένος άντρας, που του αρέσουν όλες οι μορφές σεξ, τουλάχιστον στις φαντασιώσεις μου. Αντίθετα, η γυναίκα μου είναι πολύ συντηρητική και διστακτική σε ότι αφορά το σεξ, και για το λόγο αυτό η σεξουαλική μας ζωή είναι πολύ περιορισμένη και άχρωμη. Από τις καλύτερες φαντασιώσεις μου είναι να πηδηχτεί η γυναίκα μου με έναν άλλον άντρα!

Είναι μια επιθυμία μου η οποία πηγάζει από το γεγονός ότι το σεξ μεταξύ μας ποτέ (ή σχεδόν) ποτέ δεν ήταν κάτι εξαιρετικό και, ίσως, υποσυνείδητα, επιδιώκω και επιθυμώ, να ξεφύγει η γυναίκα μου από αυτή τη ψυχρή και αδιάφορη φάση που βρίσκεται και να ευχαριστηθεί (και να ικανοποιηθεί) σεξουαλικά. Επίσης, με διεγείρει η ιδέα να χουφτώνει και να γαμάει κάποιος άλλος το πανέμορφο σώμα της Θάλειας, με τα καταπληκτικά στητά βυζιά της και τον τουρλωτό και ολοστρόγγυλο κώλο της.

Με διεγείρει τόσο πολύ που με τον καιρό, εντελώς σταδιακά, το θέμα αυτό έγινε εμμονή για μένα: το σκεφτόμουνα συνεχώς και δεν έβγαινε με τίποτα από το μυαλό μου. Έχασα τη διάθεσή μου για σεξ, που ούτως ή άλλως είναι μάλλον αδιάφορο, τόσο για μένα όσο και για τη Θάλεια. Το να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι (αυτή τις περισσότερες φορές ψιλοντυμένη) και να αρχίσω να της γαμάω το μουνί δεν μου έκανε πλέον καμία αίσθηση. Όσες φορές προσπάθησα, κυρίως κατά τη διάρκεια του σεξ, να της μιλήσω για αυτήν την επιθυμία μου η γυναίκα μου ήταν αρνητική. Τις ελάχιστες φορές που δέχτηκε να το συζητήσει, λόγω της έξαψης της στιγμής, η άποψή της ήταν ότι δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, όσο κι αν το ήθελα εγώ. Μόνο μία φορά, που εγώ επέμενα αρκετά, η Θάλεια με ρώτησε τι θα γίνει εάν το έκανε: Δε θα ζήλευα;

-    «Φυσικά θα ζήλευα καλή μου, αλλά ακόμη κι αυτή η ζήλια με διεγείρει…», είπα και ήταν η αλήθεια.

-    «Ναι, κι αν μετά μετανιώσεις;», ρώτησε η Θάλεια.

-    «Τι να μετανιώσω; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Αφού σου λέω να το κάνεις. Πώς να μετανιώσω μετά;»

-    «Άλλο να το λες κι άλλο να γίνεται, Ηλία…», είπε.

Αυτή η κουβέντα ήταν η φορά που είχαμε συζητήσει περισσότερο για το φλεγόμενο (για μένα) ζήτημα. Η Θάλεια, πιθανώς, να θεωρούσε ότι η συγκεκριμένη επιθυμία μου περιοριζόταν σε ένα «παιχνίδι» που ήθελα να παίξω κατά τη διάρκεια του σεξ και ποτέ δεν το εννοούσα στ’ αλήθεια. Ίσως, πραγματικά, να ξεκίνησε κάπως έτσι αλλά η εμμονή μου ήταν τόση, που καιγόμουν από επιθυμία να συμβεί στ’ αλήθεια. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελισσόταν όπως ήθελα αλλά αντίθετα, η επιμονή μου σε διάφορες φάσεις που πηδιόμασταν, να μιλάω για το θέμα αυτό, απομάκρυνε τη Θάλεια ακόμη περισσότερο από μένα, σε επίπεδο σεξουαλικό. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να μου ζητήσει να μην αναφερθώ ξανά στο ζήτημα αυτό γιατί την ενοχλούσε πολύ!

Το γεγονός αυτό με έριξε πολύ, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, έστω και η μικρή κουβέντα που γινόταν για αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια του σεξ, με παρηγορούσε και με έφτιαχνε, ελλείψει πραγματικού γεγονότος. Περιορίστηκα λοιπόν στις φαντασιώσεις μου, που ολοκληρωνόταν πάντα με μία καλή μαλακία! Παρόλα αυτά δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου αυτήν την αρρωστημένη επιθυμία μου να γαμηθεί η Θάλεια με έναν ξένο άντρα! Με τον καιρό ένα σχέδιο άρχισε να δημιουργείται στο μυαλό μου για το πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η φαντασίωσή μου.

Αυτό που ήθελα δεν ήταν μόνο να τη γαμήσει ένας ξένος άντρας αλλά, κυρίως, να γουστάρει η Θάλεια το γαμήσι αυτό. Έτσι αποφάσισα να προχωρήσω στο σχέδιό μου, που ήλπιζα να επιτύχει αυτό το σκοπό. Είχα γνωρίσει έναν Αλβανό που εργαζόταν ως τεχνίτης σε ένα ξενοδοχείο όπου είχαμε μείνει με τη Θάλεια το περασμένο καλοκαίρι. Το ξενοδοχείο βρισκόταν στη Χαλκιδική και το χειμώνα έκλεινε. Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου είχε προσλάβει τον Αλέκο, τον Αλβανό, για να κάνει διάφορες δουλειές το καλοκαίρι, που λειτουργούσε το ξενοδοχείο ενώ το χειμώνα παρέμενε ως φύλακας.

Λόγω του ότι το ξενοδοχείο ήταν σχετικά απομακρυσμένο από το κεντρικό δρόμο, μέσα σε μία δασώδη έκταση, κρίθηκε απαραίτητο να υπάρχει ένας φύλακας που να προστατεύει τους χώρους του από κλέφτες. Το γεγονός αυτό με βόλευε πολύ. Ήρθα σε επαφή με τον Αλβανό και του μίλησα στα ίσα για αυτό που επιθυμούσα να κάνει: Θα απήγαγε τη Θάλεια και θα τη μετέφερε στο ξενοδοχείο, στο οποίο κατοικούσε κατά τη χειμερινή περίοδο και, όπου, όπως κι ο ίδιος με διαβεβαίωσε δεν ερχόταν ποτέ κανείς. Εκεί λοιπόν θα πήγαινε τη γυναίκα μου, δίχως φυσικά, να της αποκαλύψει ότι εγώ είχα κανονίσει το όλο σχέδιο.

Ο Αλέκος δέχθηκε κυρίως όταν άκουσε το χρηματικό αντίτιμο που του υποσχέθηκε εάν έφερνε σε πέρας το σχέδιο. Του μίλησα εκτενώς για το πώς έπρεπε να κανονίσει τις λεπτομέρειες αυτού του εγχειρήματος και ποιος ήταν ο σκοπός μου. Ο Αλέκος ήταν ένας άξεστος Αλβανός, γεροδεμένος, ύψους 1.90, με τραχιά χαρακτηριστικά και με απαίσιους τρόπους. Η εικόνα αυτή μου άρεσε για το σκοπό που τον είχα διαλέξει. Αφού κανονίστηκε με τον Αλέκο η δουλειά, του έδωσα λεπτομέρειες για τις κινήσεις της γυναίκας μου, πως λειτουργούσε καθημερινά κ.λπ. Αποφασίσαμε λοιπόν να εφαρμόσουμε το σχέδιο τον Ιανουάριο, μετά τις γιορτές, ώστε να μην την ψάξει επίμονα κάποιος γνωστός της και να μην δημιουργήσει ερωτήματα η απουσία της. Συμφωνήσαμε τη μέρα και την ώρα που θα το έκανε. Ήξερα ότι τις Πέμπτες η Θάλεια συνήθιζε να επισκέπτεται τη φίλη της τη Μάγδα και επέστρεφε στο σπίτι γύρω στις 23.00.

Εκείνη την ημέρα αποφασίσαμε να δράσουμε. Ο Αλέκος την περίμενε λίγο πιο κάτω από το σπίτι μας και καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο (η γειτονιά μας είναι πολύ ήσυχη) βγήκε από το αυτοκίνητο και την έβαλε μέσα, με γρήγορες κινήσεις. Εγώ παρακολουθούσα από τη γωνία του οικοδομικού τετραγώνου. Μέσα στο αυτοκίνητο (όπως έμαθα αργότερα από τις περιγραφές του Αλβανού) της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και της φίμωσε το στόμα. Στη συνέχεια τη ξάπλωσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ξεκίνησε το ταξίδι του για το ξενοδοχείο της Χαλκιδικής. Εγώ γύρισα στο σπίτι, γεμάτος έξαψη αλλά και αγωνία. Ένιωθα άσχημα για αυτό που έγινε, αναλογιζόμενος την αγωνία της Θάλειας και το φόβο της. Όμως το ήθελα τρομερά πολύ! Γι’ αυτό έδιωξα τις τύψεις που ένιωθα και συγκεντρώθηκα σε αυτό που θα ακολουθούσε.

Το δωμάτιο, όπου ο Αλέκος θα μετέφερε τη γυναίκα μου, είχε εξοπλιστεί με τρεις κρυφές κάμερες (πίσω από αντίστοιχους καθρέπτες) οι οποίες ήταν συνδεδεμένες με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Έτσι, είχα τη δυνατότητα να έχω on-line σύνδεση με το δωμάτιο ανά πάσα στιγμή. Το σύστημα το είχα εγκαταστήσει εγώ κι έτσι ο Αλβανός δεν μπορούσε να επέμβει αν και, φυσικά, ήξερε την ύπαρξή του και το σκοπό του. Γυρνώντας στο σπίτι άνοιξα τον υπολογιστή μου και συνδέθηκε με το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Φυσικά ήταν ακόμη άδειο. Γδύθηκα εντελώς και κάθισα στην πολυθρόνα περιμένοντας. Μετά από μιάμιση ώρα βλέπω τον Αλέκος να μεταφέρει αγκαλιά τη Θάλεια μέσα στο δωμάτιο. Η γυναίκα μου προσπαθούσε να αντισταθεί, αν και τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω με τις χειροπέδες και το στόμα της φιμωμένο. Ο Αλβανός την ακούμπησε στο τραπέζι και της έλυσε τα χέρια. Της είπε:

- «Φώναξε όσο θες! Είμαστε στην ερημιά. Κανείς δεν θα σε ακούσει. Η πόρτα είναι κλειδωμένη κι έτσι δεν μπορείς να πας πουθενά!»

-    «Μμμμμφφφφ…», έκανε η Θάλεια και όρμηξε καταπάνω του με τα χέρια απλωμένα.

Αυτός την σταμάτησε και της έπιασε τα δύο χέρια της με το ένα δικό του. Με το άλλο της έριξε ένα δυνατό χαστούκι. Η Θάλεια έμεινε εμβρόντητη και δεν μπόρεσε να αποφύγει και το δεύτερο χαστούκι που της έριξε. Είχαμε συμφωνήσει με το Αλέκο ότι θα τη χτυπούσε αλλά έως ένα σημείο. Η γυναίκα μου έπεσε κάτω και ο Αλβανός τη σήκωσε. Της έβγαλε με γρήγορες κινήσεις το πανωφόρι της και τη ξάπλωσε στο κρεβάτι. Στη συνέχεια κάθισε πάνω της, ακινητοποιώντας την με το τεράστιο σώμα του.

-    «Σταμάτα! Μην ανησυχείς… Θα περάσεις καλά εδώ…»

Με μία απότομη κίνηση της έπιασε το πουκάμισο της και το άνοιξε στα δύο, σπάζοντας τα κουπιά του. Η Θάλεια έμεινε άφωνη! Αναρωτήθηκα αν είχε υποψιαστεί ότι το όλο σκηνικό γινόταν με σεξουαλικό σκοπό… Τώρα, πάντως το είχε καταλάβει. Εστίασα την κάμερα στο πρόσωπό της και είδα τα τρομαγμένα χαρακτηριστικά της. Δεν είχε ερεθιστεί καθόλου! Ο Αλέκος άρπαξε το σουτιέν της και το τράβηξε δυνατά, σπάζοντάς το! Τα τέλεια βυζιά της φανερώθηκαν. Ο Αλβανός της τα χούφτωσε λαίμαργα και έσκυψε να τα γλείψει. Η αποστροφή της Θάλειας ήταν εμφανής. Στη συνέχεια έπιασε την ταινία που της είχε κολλήσει στο στόμα και την τράβηξε απότομα. Η Θάλεια, μετά από μία στιγμιαία παύση, άρχισε να του φωνάζει και να τον βρίζει:

-    «Αληταρά! Βρωμιάρη. Άφησε με ήσυχη! Θα το πληρώσεις, παλιοαλήτη! Βρωμοαλβανέ! Παράτησε με! Άφησε με να φύγω. Θα βρεις μεγάλο μπελά!»

Ο Αλέκος την παρατηρούσε ατάραχος και στη συνέχεια ξεκούμπωσε το τζιν της. Σηκώθηκε και άρχισε να της κατεβάζει το παντελόνι. Με πολύ γρήγορες κινήσεις της το έβγαλε και η γυναίκα μου απέμεινε με το στρινγκ της. Ήταν από τις λίγες παραχωρήσεις που είχε κάνει η Θάλεια για το χατίρι μου: να φορά στρινγκ εσώρουχα αντί για κανονικές κιλότες. Ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει λίγο, βλέποντας τη Θάλεια ξαπλωμένη στο κρεβάτι, σχεδόν γυμνή, με ένα μικροσκοπικό στρινγκ μόνο και ένα Αλβανό από πάνω της να την χουφτώνει λαίμαργα. Προφανώς θέλοντας να τελειώνει με τη διαδικασία του γδυσίματος, ο Αλέκος έπιασε το εσώρουχο και το τράβηξε απότομα, κομματιάζοντάς το.

Αυτό ήταν. Η Θάλεια απέμεινε ολόγυμνη μπροστά του. Από μόνο του αυτό το γεγονός θα με ικανοποιούσε απόλυτα πριν λίγο καιρό, όταν την «έπαιζα» μόνος μου φαντάζοντας τη γυναίκα μου στα χέρια ενός ξένου άντρα. Ίσως να μου ήταν και αρκετό ως πρώτη φορά! Αλλά τώρα, τα πράγματα θα είχαν και συνέχεια… Ο Αλέκος έβγαλε από το κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι σκοινιά, κομμένα σε κατάλληλο μήκος και με θηλιές έτοιμες. Πέρασε δύο στους καρπούς της Θάλειας, που προσπαθούσε μάτια, να αντισταθεί και, αφού έσφιξε τις θηλιές, έδεσε τα σκοινιά στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Έτσι ακινητοποιήθηκαν τα χέρια της γυναίκας μου και τα πανέμορφα βυζιά της πρόβαλαν με όλο τους το μεγαλείο.

Αφού βεβαιώθηκε ότι έχουν δεθεί γερά οι καρποί της Θάλειας, σηκώθηκε από πάνω της και πέρασε δύο ακόμη θηλιές στους αστραγάλους της και στη συνέχεια τους έδεσε στα πόδια του κρεβατιού. Σηκώθηκε όρθιος και κοίταξε το αποτέλεσμα… Η Θάλεια ήταν δεμένη ολόγυμνη χειροπόδαρα στο κρεβάτι, με χέρια και πόδια ανοιχτά, εντελώς ανήμπορη να φέρει την παραμικρή αντίσταση. Η γυναίκα μου τον κοιτούσε αγριεμένα αλλά και φοβισμένα, προφανώς αναλογιζόμενη τι την περιμένει. Το θέαμα ήταν απίστευτο! Η γυναίκα μου παραδομένη και ανήμπορη στις ορέξεις ενός Αλβανού, αυτή που δεν την είχε δει γυμνή κανείς εκτός από μένα και το γυναικολόγο της.

Και τώρα ήταν στη διάθεση ενός άγνωστου αγριάνθρωπου, ο οποίος την είχε ξεγυμνώσει και δέσει στο κρεβάτι σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο, όπου κανείς δεν θα μπορούσε να τη βοηθήσει. Καθισμένος στον καναπέ μου έβλεπα στην οθόνη του υπολογιστή την εικόνα της ανήμπορης γυναίκας μου που βρισκόταν στο έλεος του απαγωγέα της. Παρατηρούσα τα βυζιά της που ανεβοκατέβαιναν, ακάλυπτα, ολόγυμνα, πανέμορφα. Οι ρώγες της είχαν ψιλοσηκωθεί, ίσως από το κρύο ή το φόβο της. Μετά κοίταξα στο μέρος του μουνιού της.

Το έβλεπα ανοιγμένο και προκλητικό, λόγω του τεντώματος των δεμένων ποδιών της, απροστάτευτο στη θέα και στις ορέξεις του Αλβανού. Κοιτούσα το σκούρο τρίχωμά της, που είχε τόσο απαλή αίσθηση. ήταν πανέμορφη γυναίκα! Μόνο που ήταν τόσο σφιγμένη και κρυόκωλη! Της άξιζε να νιώσει την καύλα ενός καλού πηδήματος, που ίσως δεν είχε αισθανθεί ποτέ έως σήμερα. Ο Αλβανός, αφού την χάζεψε λίγο, πλησίασε και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού. Άρχισε να χαϊδεύει απαλά την κοιλιά της, ανεβαίνοντας προς τις βυζάρες της.

Η Θάλεια προσπαθούσε να αποφύγει το άγγιγμά του αλλά ήταν αδύνατον. Το κορμί της ήταν ολοκληρωτικά στη διάθεσή του. Ο Αλέκος χούφτωσε τα βυζιά της και άρχισε να τα ζουλάει αχόρταγα. Η Θάλεια ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Προφανώς ένιωθε δραματικά. Αλλά αυτό ήταν προσωρινό, τουλάχιστον έτσι ήλπιζα.. Σε λίγο ο Αλέκος κατέβασε το χέρι του στην περιοχή του μουνιού της και άρχισε να της το χαϊδεύει πρόστυχα! Η Θάλεια φώναζε:

-    «Άφησε με, γουρούνι! Σταμάτα αμέσως. Πάρε τα βρωμόχερα σου! Μην με αγγίζεις. Μη! Άσε με!»

Παράλληλα προσπαθούσε να ξεφύγει από το άγγιγμα του Αλβανού αλλά αυτό ήταν αδύνατον. Ο Αλβανός συνέχισε να της χαϊδεύει το μουνί απτόητος. Οι οδηγίες που του είχα δώσει ήταν να τη χαϊδεύει έως να γίνει μούσκεμα… Και μετά να σταματά. Και, από ότι φαινόταν, ακολουθούσε πιστά τις εντολές μου, γνωρίζοντας ότι τους παρακολουθώ. Της χάιδευε το μουνί για ώρα, βάζοντας μερικές φορές και δάκτυλο μέσα και παρατήρησε ότι οι αντιστάσεις της γυναίκας μου είχαν μειωθεί σημαντικά. «Της αρέσει άραγε;», αναρωτήθηκα. Προσπάθησα να εστιάσω την κάμερα στο επίμαχο σημείο αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Ο Αλβανός συνέχισε το έργο του για λίγη ώρα ακόμη και μετά σηκώθηκε.

-    «Καύλωσες, πουτανίτσα; Σου άρεσε; Μην μου πεις όχι! Το μουνάκι σου έχει γίνει μούσκεμα! Τι λες; Να σου το χώσω; Θες, μωρή;»

-    «Είσαι τρελός; Αλήτη! Παλιογιαϊδούρι! Μην τυχόν και πλησιάσεις! Άφησε με ήσυχη! Αληταρά. Λύσε με αμέσως! Θέλω να φύγω!»

-    «Καλά, καλά. Δεν πρόκειται να φύγεις τόσο εύκολα! Εδώ θα μείνουμε μαζί για μέρες. Αλλά, μην ανησυχείς τόσο για το μουνί σου. Δεν θα σε πειράξω! Θα σε γαμήσω μόνο όταν με παρακαλέσεις να το κάνω. Όταν θα με ικετεύσεις να σε γαμήσω. Αλλιώς όχι!»

-    «Είσαι τρελός! Δεν πας καλά! Ποτέ! Ακούς; Ποτέ!»

-    «Καλά, θα δεις…!»

Ο Αλβανός την κοίταξε για λίγο ακόμη και μετά βγήκε από το δωμάτιο, αφήνοντας τη φοβισμένη γυναίκα μου μόνη της. Οι εντολές που είχα δώσει στον Αλέκο ήταν να τη δέσει ολόγυμνη στο κρεβάτι και να την ανάβει σε τακτά χρονικά διαστήματα, χουφτώνοντας, χαϊδεύοντας ή οτιδήποτε άλλο ήθελα, δίχως όμως να τη γαμήσει. Σκοπός του ήταν να ανάψει τόσο ώστε να του ζητήσει ή ίδια να το κάνει. Αυτό ήθελα να γίνει. Ήθελα να ξεπεράσει τα ταμπού και τους φόβους της, να νιώσει τόση επιθυμία για πούτσο ώστε να το ζητήσει η ίδια. Να ζητήσει να τη γαμήσει ο Αλβανός, ο λιγδιάρης, ό άξεστος, ό απαγωγέας της και ο δεσμώτης της. Δεν ήξερα αν θα το έκανε αλλά ήλπιζα πως ναι. Και τι θα κέρδιζα από αυτό; Θα ξέφευγε επιτέλους η Θάλεια από το καβούκι όπου είναι κρυμμένη και θα μπορούσε να δει διαφορετικά το σεξ και να απελευθερωθεί, έστω και μέσω ενός ισχυρού σοκ, όπως η απαγωγή και ο βιασμός.

Αυτή ήταν η επιδίωξή μου. Να μπορέσουμε, επιτέλους, να αποκτήσουμε μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή. Ή, βέβαια, να αποκτήσω εγώ γιατί όλα αυτά ήταν δικές μου διαστροφές και ορέξεις. Καθόμουνα στον καναπέ και παρατηρούσα τη γυναίκα μου, ανήμπορη και απόλυτα εκτεθειμένη. Φαινόταν πολύ φοβισμένη. Όμως θεωρούσα ότι τελικά θα της έβγαινε σε καλό. Το πρωί (με είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ) είδα το Αλέκο να μπαίνει στο δωμάτιο, φορώντας μόνο το σώβρακο του. Η Θάλεια άρχισε να φωνάζει, μόλις τον είδε:

-    «Λύσε με! Παλιόπουστα, άσε με να φύγω γιατί θα μπλέξεις άσχημα! Άφησε με!»

Ο Αλέκος την πλησίασε και κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι.

-    «Είσαι και γαμό τις μουνάρες!»

Η Θάλεια δεν απάντησε. Ο Αλβανός έπεσε απότομα πάνω της και άρχισε να τη φιλάει παντού και να την χουφτώνει άγρια με τα τεράστια χέρια του. Της έπιανε τα βυζιά και τα έσφιγγε, της χούφτωνε τα κωλομέρια της και της έτριβε το δάχτυλο στο μουνάκι της. Η Θάλεια προσπαθούσε, χωρίς καμία επιτυχία, να αποφύγει την επίθεση. Ένιωσα να ανάβω, βλέποντας τη γυναίκα μου στο έρμαιο αυτού του κτήνους. Τη χούφτωνε σε όλο της το σώμα αλλά φαίνεται ότι του άρεσαν πολύ τα βυζιά της, τα οποία είχαν κατακοκκινίσει από το ζούληγμα. Η γυναίκα μου ήταν ανήμπορη να αντισταθεί στο χούφτωμα του Αλβανού. Κι αυτό το θέαμα με διέγειρε πολύ. Άρχισα να παίζω τον πούτσο μου… Σε λίγο ο Αλέκος επικεντρώθηκε στο μουνί της. Άρχισε να το χαϊδεύει και να βάζει, στην αρχή ένα και μετά δύο και τρία δάχτυλα μέσα. Η Θάλεια δεν μπορούσε να τον εμποδίσει, δεμένη και απόλυτα εκτεθειμένη όπως ήταν.

-    «Άσε με γαϊδούρι! Αλήτη! Μη! Μη! Σταμάτα! Μη! Άσε με! Μη! Άσε με ρε κτήνος!»

Αλλά ο Αλέκος συνέχιζε απτόητος. Παράλληλα της χούφτωνε πότε τα βυζιά της και πότε τα ολοστρόγγυλα κωλομέρια της. Αναρωτιόμουνα τι ένιωθε η Θάλεια. Το πρόσωπό της δεν έδειχνε και πολλά. Ήταν κατακόκκινο αλλά από τι; Τίναζε, όσο της επέτρεπαν τα σκοινιά, τα πόδια της και κουνούσε το κεφάλι της αριστερά και δεξιά. Σε λίγο ο Αλβανός έβγαλε τα δάχτυλα από τη τρύπα της και έσκυψε. Της τράβηξε με βία τις μουνότριχες της και η Θάλεια ούρλιαξε από το πόνο. Το έκανε δυο - τρεις φορές ακόμα και μετά έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα ανοιγμένα πόδια της γυναίκας μου και άρχισε να γλείφει το μουνί της. Το έκανε απαλά, έτσι όπως του είχα υποδείξει, γνωρίζοντας ότι το γλειφομούνι την ξετρέλαινε.

Η Θάλεια ησύχασε και έπαψε να διαμαρτύρεται πολύ. Είναι σίγουρο ότι άρχισε να τη βρίσκει. Ο Αλβανός την έγλειφε υπομονετικά. Πρόσεξα ότι οι ρώγες της είχαν σκληρύνει και τα μάτια της ήταν κλειστά. Της άρεσε; Ναι, έτσι φαινόταν. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο! Την έπαιζα απαλά γιατί δεν ήθελα να χύσω ακόμη. Ήμουν σίγουρος ότι η γυναίκα μου την έβρισκε. Ή τουλάχιστον έτσι ήθελα να πιστεύω. Πάντα, το αδύναμο σημείο της ήταν το γλειφομούνι! Όταν τη φιλούσα στο μουνί της άναβε τρελά και, ορισμένες φορές, έβγαινε εκτός εαυτού, ζητώντας να τη γαμήσω. Γι’ αυτό το λόγο είχα ζητήσει από το Αλέκος να το κάνει, θεωρώντας ότι έχει πολλές πιθανότητες να την ανάψει, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που την περιέβαλαν.

Ο Αλβανός συνέχισε το γλειφομούνι και της χούφτωνε τα κωλομέρια της, τσιμπώντας και ζουλώντας τα. Πρόσεξα ότι ο κώλος είχε κοκκινίσει από το χούφτωμα του Αλέκου. Πάντα θεωρούσα τον κώλο της γυναίκας μου το ομορφότερο πράγμα πάνω της, έτσι ολοστρόγγυλος και προκλητικός όπως ήταν αλλά με το δέσιμο που της είχε κάνει δεν μπορούσε να ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτόν. Είπα στον εαυτό μου να του υποδείξω να το κάνει. Σε κάποια στιγμή, ο Αλέκος σήκωσε το κεφάλι του και την κοίταξε. Η Θάλεια είχε τα μάτια της κλειστά και το στόμα μισάνοιχτο! Καυλωμένη…;

-    «Σου αρέσει, πουτάνα, εεεεε; Μου το έπαιζες και δύσκολη. Αλλά φαινόταν τι γαμιόλα είσαι…»

-    «Αλήτη. Άσε με!», είπε ξεψυχισμένα η Θάλεια, ανοίγοντας τα μάτια της και προσπαθώντας να επανέρθει.

Βάζοντας το χέρι του στο μουνί της, γεγονός που έκανε τη Θάλεια να τιναχθεί λίγο, όσο της επέτρεπαν τα δεσμά της, έσκυψε και άρχισα να φιλάει τα βυζιά της.. Η γυναίκα μου κουνούσε με αποστροφή το κεφάλι της αριστερά - δεξιά. Αυτός όμως συνέχισε να της γλείφει τις βυζάρες της. Εγώ ήμουν σε υπερδιέγερση και ο πούτσος μου έτοιμος να χύσει αλλά σταμάτησα, θέλοντας να απολαύσω τη συνέχεια… Ο Αλέκος ασχολήθηκε λίγο ακόμη με τα βυζιά της και μετά σηκώθηκε όρθιος πάνω στο κρεβάτι. Με μία γρήγορη κίνηση έβγαλε το σώβρακο του και έμεινε γυμνός. Ο πούτσος του ήταν τεράστιος!

Πραγματικά δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλο εργαλείο. Σε σχέση με το δικό μου ήταν, ίσως και διπλάσιος. Αυτό ήταν κάτι που, φυσικά, δεν το γνώριζα αλλά είχα ελπίσει ότι, λόγω του γιγάντιου σώματός του θα υπήρχε σχετικά αντιστοίχηση και στα ιδιαίτερα προσόντα του. Η Θάλεια κοίταξε το πούτσο του με το στόμα ανοιχτό. Προφανώς είχε μείνει άναυδη. Ο Αλβανός, μην δίνοντας σημασία στην απορημένη έκφραση της γυναίκας μου, έκατσε πάνω στα βυζιά της και με το χέρι του έφερε το τεράστιο εργαλείο του στο στόμα της.

-    «Το στόμα σου είναι εξαίρεση! Αυτό θα σου το γαμάω όποτε με καυλώνεις! Και τώρα με καύλωσες, κυρία! Είσαι πολύ ωραίο μουνί!»

-    «Μη! Όχι! Μην το κάνεις αυτό! Μμμμμμφφφφ…», πρόλαβε να ξεστομίσει η Θάλεια πριν δεχθεί τον τεράστιο πούτσο του στο στόμα της.

Είδα τη γυναίκα μου να μπουκώνει ασφυκτικά από το μέγεθος του καυλιού του Αλβανού! Δεν της το έχωσε όλο μέσα. Ο Αλέκος άρχισε να σπρώχνει τον πούτσο του μέσα στο στοματάκι της Θάλειας. Η γυναίκα μου έβγαζε μερικές μικρές κραυγές αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί. Θα τον έπαιρνε όλο μέσα. Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη! Την έπαιζα σαν τρελός και έχυσα κατευθείαν. Άφησα τα χύσια να τρέξουν στο πάτωμα και έμεινα καρφωμένος στην οθόνη του υπολογιστή για να μην χάσω ούτε λεπτό από την πίπα της γυναίκας μου. Ήμουν ευτυχισμένος!

Η Θάλεια, πάλι, ζοριζόταν τρομερά από το καυλί που είχε στο στόμα της. Ο Αλβανός της έπιασε τα μαλλιά και ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της. Της ξέσκιζε το στόμα! Πρόσεξα τα πόδια της γυναίκας μου, ορθάνοιχτα, δεμένα, να τινάζονται σπασμωδικά καθώς ο Αλβανός της γαμούσε το στόμα. Το μουνί της, ορθάνοιχτο, έδειχνε προκλητικό. Πόσο θα ήθελα να τη γαμήσω, τώρα! Ο Αλέκος συνέχισε την βίαιη παραβίαση του στόματος της γυναίκας μου ενώ, κατά διαστήματα, έβγαζε έξω το πουλί του και της έριχνε πουτσοσκάμπιλα. Παντελής εξευτελισμός της γυναικούλας μου.

Σε λίγη ώρα η Θάλεια είχε αποδεχθεί την πίπα που έκανε και δεν προσπαθούσε να αντισταθεί, πλέον. Αντίθετα, νομίζω ότι άνοιγε εθελοντικά το στόμα της για να δεχθεί το τεράστιο καυλί του Αλβανού. Η πίπα κράτησε κανένα δεκάλεπτο και μετά ο Αλέκος βγήκε και κατευθύνθηκε προς τα πόδια της Θάλειας.. Έκατσε μπροστά στο μουνί της και ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του στην τρύπα της. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο, παρά το γεγονός ότι είχε χύσει πριν λίγο.

-    «Λέγε!» της είπε ξερά.

-    «…»

-    «Πες το! Πες το και θα γίνει, πόρνη. Το μουνί σου είναι μούσκεμα. Έχεις καυλώσει, γαμιόλα γυναίκα! Μου το παίζεις δύσκολη αλλά σ’ αρέσει, εεεε;»

-    «Γουρούνι!»

-    «Πες το και θα στο χώσω! Αυτό δε θες;»

-    «Μμμ… Αλήτη, βρωμογούρουνο!»

-    «Τι θες; Πες!»

-    «…»

-    «Καλά…», είπε και απομάκρυνε το καυλί του. «Αφού δε θες, με το ζόρι δεν γίνεται!»

Σηκώθηκε από το κρεβάτι και βγήκε από το δωμάτιο. Η Θάλεια ήταν καυλωμένη… Ήταν βέβαιο! Φαινόταν στο θολό βλέμμα της και το μισάνοιχτο στόμα της. Της άρεσε της πουτάνας. Από την πρώτη φορά. Δεν το περίμενα. Πίστευα ότι θα αντιστεκόταν περισσότερο. Αλλά η γυναικούλα μου ήταν καυλιάρα, όπως πάντα πίστευα. Απλώς δεν το είχε εκφράσει με μένα, ίσως γιατί δεν ταιριάζαμε ίσως γιατί δεν της έβγαινε, απλώς. Είχα, λοιπόν δίκιο. Η Θάλεια ήταν θερμή γυναίκα και μάλιστα ιδιαίτερα. Το γαμήσι της ταίριαζε αλλά δεν την τραβούσα εγώ. Δεν ήμουν τόσο εγωιστής για να μην το παραδεχθώ. Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο οργάνωσα όλο αυτό το σκηνικό, για να αποδείξω σε μένα αλλά και σ’ αυτή ότι «είναι γεννημένη για τον πούτσο!». Και μάλιστα, μετά από τόσο χρόνια στέρησης. Ήμουν ευτυχισμένος!

Έβλεπα τη γυναίκα, ολόγυμνη και αβοήθητη, δεμένη χειροπόδαρα σε ένα κρεβάτι, έχοντας πάρει πίπα πριν λίγο από έναν άγνωστο Αλβανό… Αυτή που δεν είχε ξαναδεί αληθινό πούτσο πέρα από το δικό μου… Πανέμορφη και εκτεθειμένη όσο δεν παίρνει. Ήταν ένα τρομερό θέαμα! Η κατάσταση συνεχίστηκε για τις δύο επόμενες μέρες… Ο Αλέκος σε τακτά χρονικά διαστήματα ερχόταν στο δωμάτιο και πλεύριζε τη Θάλεια, χουφτώνοντας, χαϊδεύοντας αλλά και χτυπώντας, μερικές φορές, το πανέμορφο κορμί της. Της έδινε καθημερινά δύο πίπες και της έβαζε δάχτυλο στο μουνί της. Το βράδυ της άφηνε να κοιμηθεί με ένα strap-on στερεωμένο στην εμπρός τρύπα της, που της το έβγαζε το πρωί.

Την έλυνε για να κάνει την ανάγκη της (μπροστά του) και την τάιζε. Επίσης την έπλενε με τα χέρια δεμένα ψηλά αλλά δεν είχα προνοήσει για κάμερα στο μπάνιο κι έτσι δεν μπορούσα να δω αυτές τις φάσεις. Η συμπεριφορά της Θάλειας γινόταν όλο και πιο ήπια. Οι αντιδράσεις της είχαν μειωθεί αρκετά, αν και έβριζε συνεχώς τον Αλέκος, όταν τον έβλεπε να μπαίνει στο δωμάτιο. Όμως μετά τις «επαφές» τους γινόταν πιο ήσυχη και υποτακτική. Το είχε πάρει απόφαση ή την ηρεμούσε η καύλα της. Οι φορές που του είπε ότι δεν πρόκειται να του ζητήσει να τη γαμήσει, όπως είχε ουρλιάξει την πρώτη μέρα, λιγόστευαν πολύ. όταν ο Αλέκος τη ρωτούσε τα ήθελε αυτή δεν απαντούσε.

Την τέταρτη ημέρα της απαγωγής της, ο Αλέκος μπήκε στο δωμάτιο ολόγυμνος και κατευθύνθηκε προς το κρεβάτι, κρατώντας ένα μπουκαλάκι. ήταν ένα μπουκάλι λάδι αρωματικό. Άρχισε να αλείφει το σώμα της με αυτό. Της έβαζε παντού και την έτριβε απαλά, ούτως ώστε να την ηρεμήσει. Έχωνε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της και της έτριβε το μουνί της, γεγονός που προκαλούσε ανατριχίλες και σπασμωδικά τινάγματα στη γυναίκα μου. Το πορνίδιο! Αν εξαιρέσεις ότι είναι δεμένη και αβοήθητη, συμπεριφέρεται πλέον σαν να τη χαϊδεύει ο γκόμενος!

Αφού την άλειψε παντού με λάδι κάθισε - κλασικά - πάνω στο στήθος της και της πρότεινε την πούτσα του. Η Θάλεια άνοιξε το στόμα της, από μόνη της και της το έχωσε. Άναψα! Ήμουν πάλι γυμνός στον καναπέ και κοιτούσα με τρομερό ενδιαφέρον την οθόνη. Η Θάλεια ρουφούσε το καυλί του Αλέκου, όσο μπορούσε λόγω μεγέθους αλλά και του δεσίματός της. Το έκανε οικιοθελώς. Δεν αντιστεκόταν. Δεν κρατούσε καν τους τύπους. Το έκανε με διάθεση. Την πουτάνα! Τη γαμιόλα! Ο Αλέκος άρχισε να τη χουφτώνει παντού, βγαίνοντας από το στόμα της και κατέληξε μπροστά στο ορθάνοιχτο μουνί της. Ξαφνικά της λύνει τα πόδια από το κρεβάτι και, σηκώνοντάς τα ψηλά τα έδεσε στο κεφαλάρι του κρεβατιού, εκεί που ήταν δεμένα τα χέρια της. Η στάση της την άφηνε τελείως εκτεθειμένη, με το μουνί της εντελώς ανοιχτό, την κωλάρα της σε όλο της το μεγαλείο και τα πανέμορφα χυτά πόδια της τεντωμένα ψηλά. Έχυσα μόνο που την είδα έτσι! Ο Αλβανός ακούμπησε το πούτσο του στην τρύπα της. Την πίεζε πολύ απαλά…

-    «Λέγε! Τι θες; πες το!»

-    «Γουρούνι! Αλήτη! Μαλάκα..»

-    «Να φύγω δηλαδή;»

-    «…»

-    «Καλά, πάλι αγάμητη θα μείνεις! Εσύ χάνεις!»

-    «Μμμμ… Παλιογουρούνι.. Πούστη!»

-    «Άντε, γεια..», είπε και έκανε να σηκωθεί.

-    «Μη! Μην φύγεις! Έλα να με γαμήσεις, παλιοαρχίδι!»

-    «Δεν άκουσα…; Τι είπε η κυρία;»

-    «Έλα να με γαμήσεις! Έλα, άντε!»

-    «Μπα, βαριέμαι. Ίσως αργότερα…»

-    «Αληταρά! Έλα, γάμα με!»

-    «Ίσως… άμα παρακαλέσεις…»

-    «Έλα. Έλα ρε πούστη! Έλα να με γαμήσεις! Έλα. Χώστην μου! Δεν αντέχω άλλο… Σε
θέλω μέσα. Χώστο! Είναι τόσο.. Βάλτο μέσα. Έλα, το θέλω. Σε παρακαλώ, γάμα με! Αυτό θες να πω; Γάμα με! Πήδηξε με! Ξέσκισε με! Κάντο μόνο!»

-    «Το θες;»

-    «Μμμμμμμ… Γουρούνι. Βάλε την πουτσάρα σου μέσα μου.. Δεν αντέχω άλλο… Θα μου στρίψει από καύλα! Ξέσκισε το μουνί μου!»

-    «Μια κυρία να μιλάει έτσι;»

-    «Γάμα με ! Γάμα με ρε! Χώστον μέσα. Ααααχχχχχ…»

Ο Αλέκος είχε μπει μέσα της. Με τη μία ολόκληρος. Την ξέσκισε. Εγώ έχυσα για δεύτερη φορά. Άρχισε να κουνιέται και η Θάλεια, μόλις είχε συνέλθει από την έκπληξη που προκάλεσε το τεράστιο εργαλείο που χώθηκε στην ασυνήθιστη τρύπα της.

-    «Ναι. Ναι… έτσι. Ωωωωχχχχχ. Μ’ αρέσει ρε! Πω πω πω! Είμαι τρομερά καυλωμένη! Γάμα με ! Μ’ αρέσει πολύ! Κι άλλο… Με σκίζεις! Με σκίζεις! Μ’ αρέσει! Κι άλλο… Πιο βαθιά. Καύλα μου! Πουτσαρά μου! Θεέ μου, τι πούτσος είναι αυτός! Γάμα με! Γάμα με την πουτάνα! Το θέλω… Με τρέλανες! Με καύλωσες!»

-    «Ναι πουτάνα μου! Το ξέρω! Φάτον τώρα!»

-    «Με σκίζεις! Με σκίζεις, ρε πούστη!»

-    «Σ’ αρέσει το αλβανικό καυλί;»

-    «Ναι.. Ναι. Μ’ αρέσει! Είναι τεράστιο. Γάμα με! Κι άλλο θέλω! Μη σταματάς…»

Όμως ο Αλέκος βγήκε απότομα από μέσα της, αφήνοντάς την σύξυλη.

-    «Πού πας; Έλα… συνέχισε…!»

Ο Αλβανός πλησίασε το κεφαλάρι του κρεβατιού και άρχισε να τη λύνει. Η αχόρταγη γυναίκα μου άρπαξε με το στόμα το τεντωμένο πούτσο του και άρχισε να τον ρουφάει. Είχε ξεφύγει εντελώς! Μόλις την έλυσε όρμηξε πάνω του και με ανοιγμένα πόδια άρπαξε με τα χέρια της τον πούτσο και τον έφερε στο μουνί της. Τον έχωσε μέσα της!

-    «Καύλα μου! Πουτσαρά μου! Γαμιά μου!»

-    «Καλά, ηρέμησε. Θα σε γαμήσω, μωρή σκρόφα!»

-    «Θέλω πολύ γαμήσι!»

-    «Ο άντρας σου δεν σε γαμάει, μωρή;»

-    «Προσπαθεί αλλά όχι έτσι. Ποτέ δεν έχω νιώσει ξανά έτσι…!»

-    «Καλά, χαλάρωσε…», είπε και τη γύρισε μπρούμυτα, όντας μέσα της.

Άρχισε να την εμβολίζει με τρομερή ορμή. Η Θάλεια σήκωσε τα πόδια της ψηλά, τεντωμένα για να ανοίξει το γαμημένο μουνί της. Το αλειμμένο λάδι είχε ανακατευτεί με τον ιδρώτα τους. Γαμιόντουσαν με τρομερή δύναμη και πάθος. Το θέαμα ήταν συγκλονιστικό. Έχυσα για τρίτη φορά, νιώθοντας ανείπωτη καύλα αλλά και ένα μικρό τσιμπηματάκι ζήλιας. Ωραία! Αυτό ήταν το ζητούμενο!

Το γαμήσι τους συνεχίστηκε για πολλή ώρα ακόμα. Ο Αλέκος έχυσε τρεις φορές στο μουνί της και πάνω της και η Θάλεια ρουφούσε τον πούτσο, που την είχε ξεσκίσει, αχόρταγα. Μετά από ώρα έκλεισα την οθόνη, αφήνοντάς τους να πηδιούνται για τέταρτη φορά. Μετά την επίτευξη του στόχου μου ήταν ώρα να αναλογιστώ τις επιπτώσεις αυτού που είχα κάνει. Και ήταν πολλές…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.