Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Για πολλά χρόνια ο άντρας μου με έβαζε να φορώ σέξι ρούχα. Τα φορέματά μου πάντα έπρεπε να είναι πιο κοντά από το κανονικό, οι κάλτσες μου μαύρες διάφανες, τα παπούτσια μου πολύ ψηλοτάκουνα, να φορώ απαραίτητα χαμηλό ντεκολτέ για να φανερώνει το χώρισμα στο στήθος μου, όλα μου τα εσώρουχα από μαύρη δαντέλα, και φυσικά το καλύτερο γι’ αυτόν ήταν τα διάφανα ρούχα.

Για να πω την αλήθεια, όταν ντύνομαι και βγαίνω μαζί του νιώθω σαν πόρνη που την εκθέτουν. Όπου κι αν πάμε οι άντρες πάντα γυρνούν να με κοιτάξουν και ο Γιάννης αγαπά κάθε τέτοια περίσταση. Συχνά κάνουμε πάρτι κι έτσι έρχονται αρκετοί άντρες στο σπίτι.

Ένα βράδυ, πριν δυο χρόνια, κάποιος μου κόλλησε την ώρα που ο άντρας μου έλειπε. Με φίλησε για πολύ κι έχωσε το χέρι του στο στήθος μου για να το αγγίξει. Όταν ήρθε ο Γιάννης είδε τι γινόταν, όμως πήγε στην γωνία και παρακολουθούσε. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και όταν έφυγε ο φίλος μας, ο Γιάννης μου είπε πως ότι είχε δει τον είχε ευχαριστήσει και δεν είχε θυμώσει καθόλου.

Ένα μήνα αργότερα κάναμε πάρτι στον κήπο. Όταν πήγα στην κουζίνα για να φέρω πάγο ένας από τους καλεσμένους με ακολούθησε κι έγινε παραπάνω από φιλικός. Άρχισε να με φιλάει και πρόσεξα τον άντρα μου να παρακολουθεί πίσω από μια πόρτα. Τον άφησα να τραβήξει το μπουστάκι μου, να χαϊδέψει και να γλείψει το στήθος μου. Περίμενα πως ο άντρας μου θα ορμούσε μα αυτός απλά συνέχισε να κοιτάει.

Ήθελα να δω μέχρι που θα το πήγαινε. Ο άντρας κατέβασε τη φούστα μου κι άρχισε να χαϊδεύει το μουνί μου και σιγά - σιγά έβαλε το δάχτυλό του βαθιά μέσα μου. Εγώ άνοιξα τα πόδια μου πλατιά και τον άφησα ελεύθερο να κάνει ότι ήθελε. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του αλλά πριν προλάβει να εισχωρήσει μέσα μου, κάποιος με φώναξε για τα παγάκια. Ο άντρας μου δεν μου συζήτησε ποτέ το περιστατικό.

Την επόμενη εβδομάδα είχαμε πάλι καλέσει μερικούς, μαζί κι εκείνον που με είχε εξυπηρετήσει με τα παγάκια. Περνάγαμε φανταστικά. Ο Γιάννης ξαφνικά ανακοίνωσε πως είχαμε ξεμείνει από ουίσκι και θα πεταγόταν στην κάβα. Ήξερα πως ήταν ψέμα μα δεν είπα τίποτα. Έφυγε με το αμάξι αλλά προφανώς σταμάτησε ένα τετράγωνο πιο κάτω και ήρθε με τα πόδια στο σπίτι. Ο άλλος είχε ήδη αρχίσει να μου ρίχνεται, και τον παρέσυρα στην κρεβατοκάμαρα για μεγαλύτερη άνεση και ησυχία. Κάτσαμε στην άκρη του κρεβατιού και αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια. Μετά του είπα πως ήθελα δήθεν να πάω στο μπάνιο. Δεν είχα καμιά ανάγκη, όμως πήγα πίσω στην αυλή και κρυφοκοίταξα.

Πράγματι, κάπου εκεί στεκόταν ο Γιάννης κοιτώντας από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας. Με το που τον είδα ερεθίστηκα. Γυρνώντας στο δωμάτιο άφησα τον άντρα να μου κατεβάσει την κιλότα μου καθυστερώντας σκόπιμα. Μετά πετάχτηκε το σουτιέν και ρούφηξε τις ρώγες μου για πολλή ώρα. Είχε αρχίσει να χάνει τον έλεγχό του και φαντάστηκα πως τότε θα έμπαινε στο δωμάτιο ο Γιάννης έξω φρενών. Ο τύπος γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με φιλάει και να με γλείφει. Με είχε ξετρελάνει και κατάλαβα πως κι εγώ σύντομα θα έχανα τον έλεγχό μου.

Σηκώθηκε έτοιμος να με γαμήσει μα δεν είχα σχεδιάσει να φτάσουμε μέχρι εκεί. Ήθελα περισσότερη παράσταση. Έπιασα τον πούτσο του και αργά άρχισα να τον φιλάω και να τον γλείφω με τη γλώσσα μου. Ερεθίστηκε πολύ και μ’ έπιασε από το κεφάλι με το χέρι του για να με κάνει να τον πάρω όλο στο στόμα μου. Ξαφνικά ξέσπασε χύνοντας σ’ όλο μου το πρόσωπο. Αυτό ήταν μια καλή δικαιολογία να πάω στο μπάνιο για να καθαριστώ.

Πάλι δεν αναφέρθηκε τίποτα, ούτε γι’ αυτό το περιστατικό από τον Γιάννη. Κάθε Χριστούγεννα αρέσει στον άντρα μου να παίζουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στο πάρτι που κάνουμε. Βάζει γκι πάνω από την είσοδο και φτιάχνει ένα δυνατό ποντς. Κάθε φορά που ένα ζευγάρι περνάει κάτω από το γκι, πρέπει να φιληθεί, αλλά όποιος σταματήσει πρώτος πρέπει να πιει ένα ποτήρι ποντς μονορούφι.

Εκείνο το βράδυ αρκετά ζευγάρια είχαν παίξει, μέχρι κι εγώ με δυο άντρες. Κάποια στιγμή, μπροστά στα μάτια όλων ένας άγνωστος άρχισε να με φιλάει κάτω από το γκι όλο πάθος κι εγώ αντιδρούσα με την γλώσσα μου που έχωνα μέσα κι έξω στο στόμα του. Όλοι φώναζαν ενθουσιασμένοι γιατί ήθελα να δουν ποιος θα σταματήσει πρώτος. Εκείνος έχωσε το χέρι του μέσα στο ντεκολτέ μου και έπιασε το βυζί μου. Όλοι είχαν ερεθιστεί και ο άντρας μου επιδοκίμαζε χτυπώντας παλαμάκια.

Στην προσπάθειά μου να τον απομακρύνω, άπλωσα το χέρι μου και κατέβασα το φερμουάρ του. Οι φίλοι ούρλιαζαν καθώς με ξάπλωνε προς τα πίσω και σήκωνε το φόρεμά μου μέχρι τη μέση μου, εκθέτοντας εντελώς τις ζαρτιέρες και την κιλότα μου. Ακόμα δεν σταματάγαμε. Έπειτα έβγαλε την κιλότα μου προσφέροντας σε όλους τη θέα του μουνιού μου. Ξαφνικά κατάλαβα πως έπρεπε να σταματήσω γιατί είχε παρατραβήξει. Τραβήχτηκα μακριά.

Μετά από αυτό το περιστατικό έφυγαν οι περισσότεροι κι έμειναν μόνο ο Γιάννης κι άλλοι τρεις άντρες. Ο Γιάννης με φίλησε, μου είπε ότι ήμουν θαυμάσια και χάρηκε κάθε τι απ’ ότι έκανα. Αφού λοιπόν ότι συνέβαινε άρεσε και στους δυο, θέλησα να συνεχίσω. Επίτηδες στήθηκα κάτω από το γκι κι ένας από τους τρεις τους άρχισε να με φιλάει. Όταν πήγε από πίσω μου και άρχισε να με ξεκουμπώνει, άφησα το φόρεμα να πέσει στο πάτωμα. Έπειτα άφησα την κιλότα να πέσει και την κλώτσησα στην άλλη άκρη του δωματίου.

Σταμάτησα τα φιλιά και χωρίς να ντυθώ πήγα να πιω λίγο. Έπειτα ένας άλλος ήρθε. Έβγαλε το σουτιέν μου κι έπεσε κι αυτό στο πάτωμα. Έμεινα με τις καλτσοδέτες και τις ψιλές διάφανες κάλτσες, εντελώς γυμνή, κατά τ’ άλλα. Ένας από τους τρεις τους, με την προτροπή του άντρα μου, με οδήγησε στον καναπέ και ο Γιάννης και οι άλλοι δυο μας ενθάρρυναν, καθώς ο άλλος μ’ έσπρωξε πίσω στον καναπέ και άνοιξε τα πόδια μου για να μπει μέσα μου.

Είχαμε έναν γρήγορο οργασμό. Σηκώθηκε, κουμπώθηκε κι έμεινα εκεί με τα πόδια ανοιχτά. Ένας άλλος κοίταξε τον άντρα μου και αμέσως μετά έσκυψε κοντά μου. Με πήρε για δέκα λεπτά. Ο τρίτος της παρέας ήταν τόσο ερεθισμένος που συνέχισε να με πηδάει για μισή ώρα. Ο άντρας μου απλά καθόταν και παρακολουθούσε.

Από εκείνο το βράδυ χάσαμε τους περισσότερους φίλους μας αλλά για δυο χρόνια πηδήχτηκα πολλές φορές μ’ εκείνους τους τρεις. Δεν γνωρίζω αν ο Γιάννης ακόμα κρυφοκοιτάζει αλλά δεν με νοιάζει. Χαίρομαι την απελευθερωμένη σεξουαλική ζωή μου και κοιμάμαι με όποιον με επιθυμεί. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα τρία βράδια σ’ ένα ξενοδοχείο με τρεις διαφορετικούς άντρες και χάρηκα την κάθε στιγμή.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.