Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Τον Κώστα τον γνώρισα στο σάιτ. Όταν μου είπε ότι είναι νταλικέρης, ψιλοαπογοητεύθηκα. Παρόλα αυτά κανονίσαμε να βρεθούμε. Έψαχνα πράγματα ασυμβίβαστα από έναν άνδρα και με σχέση ή έτσι νόμιζα.

Ήθελα να ερωτευθώ με πάθος και να με ερωτευθούν, ήθελα ένα άνδρα συνεπή τρυφερό κατασταλαγμένο να με λατρεύει και να είμαι το Α και το Ω στη ζωή του αλλά ήθελα και μαζί του να πραγματοποιώ όλες τις φαντασιώσεις μου και η σεξουαλική μας ζωή να ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Συνήθως έβρισκα ή το ένα ή το άλλο ή έναν κατασταλαγμένο τρυφερό κλπ., αλλά με ταμπού ή κάποιον που μπορούσα να απολαύσω έντονο και διαφορετικό σεξ μαζί του αλλά μόνο αυτό.

Στην φωτογραφία του που είχα δει έβρισκα να μου αρέσει εμφανισιακά. Σκέφτηκα λοιπόν πως δεν είχα να χάσω τίποτα βγαίνοντας μαζί του. Την ημέρα που είχαμε ραντεβού ήμουν απ’ το πρωί καυλωμένη και στη σκέψη ότι θα τον συναντούσα αλλά και επειδή ήταν αρκετός καιρός που δεν είχα γαμηθεί. Ήταν ακόμα πιο ωραίος απ’ ότι στην φωτογραφία. Ένας σαραντάρης με κανονικό ανάστημα, γεροδεμένος, καστανός, με γλυκά χαρακτηριστικά και ένα υπέροχο φούσκωμα στον καβάλο του. Ευγενικός, σοβαρός και καλός συζητητής.

Κατάλαβα αμέσως όχι μόνο ότι απλά του άρεσα, αλλά τον ξετρέλαινα. Στα 45 μου πια μπορούσα να καταλαβαίνω αν καυλώνω ή όχι κάποιον. Δεν είμαι καμιά καρακουκλάρα αλλά έχω τα ατού μου. Γλυκιά, καστανόξανθα μακριά σγουρά μαλλιά, πράσινα μάτια, όμορφο στόμα, 1.60 ύψος, πληθωρική, με μεγάλο στήθος, ωραίο κώλο και ωραία πόδια.

Εκείνη την ημέρα πριν το ραντεβού, έμεινα πολλές ώρες στην μπανιέρα με αφρόλουτρα και αρωματικά λάδια. Έκανα λεπτομερή αποτρίχωση στα πόδια και το μουνάκι μου, φόρεσα ένα κόκκινο στρινγκάκι και ένα σουτιέν που αναδείκνυε τα πλούσια βυζιά μου, ασορτί ζαρτιέρες, μαύρες κάλτσες με τελείωμα από φίνα δαντέλα, μια μαύρη μίνι φούστα, μαύρο μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ, ασημένια κοσμήματα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Όταν τον είδα να περιμένει στο σημείο που είχαμε ραντεβού, σκέφτηκα πως αν ήμουν τυχερή θα απολάμβανα τουλάχιστον ένα καλό γαμήσι εκείνο το βράδυ. Όση ώρα τρώγαμε και πίναμε κόκκινο κρασί, με έγδυνε με τα μάτια και το φούσκωμα στο παντελόνι του γινόταν όλο και πιο μεγάλο.

Στην διάρκεια του δείπνου μας πότε - πότε άγγιζε το χέρι μου δειλά τις άκριες απ’ τα μαλλιά μου. Αυτό με καύλωνε πολύ και το εσώρουχο μου είχε γίνει μούσκεμα. Όταν τελειώσαμε το φαγητό αποφασίσαμε να πάμε σε ένα διπλανό μπαράκι για ένα ποτό. Αναρωτιόμουν αν θα κάνει την κίνηση να προτείνει να συνεχίσουμε την βραδιά με ένα γαμήσι αλλά τον έβλεπα και πολύ συνεσταλμένο.

Κάτι το ποτό κάτι το στρίμωγμα στο μισοσκότεινο μπαράκι, βρέθηκα να με κρατάει αγκαλιά με την πλάτη μου στην αγκαλιά του και να νιώθω το πρησμένο καυλί του να πιέζεται και να τρίβεται στον κώλο μου που τον κουνούσα ρυθμικά στους ήχους της μουσικής. Ξαφνικά ένιωσα το χέρι του να γλιστράει κάτω απ’ την φούστα μου και να χαϊδεύει το μουνάκι μου και την γλώσσα του να κάνει υγρές διαδρομές στον αυχένα μου. Τελικά είχε τολμήσει.

Γρήγορα βρεθήκαμε έξω απ’ το μπαρ, περπατήσαμε ως το αυτοκίνητο αγκαλιά ενώ το χέρι του ήταν μέσα στην μπλούζα μου και χάιδευε τις ρώγες μου που είχαν γίνει πέτρα. Το στενάκι που είχαμε παρκάρει ήταν έρημο και η περιοχή μη κατοικήσιμη. Με σήκωσε αγκαλιά και με κάθισε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου σηκώνοντας τη φούστα μου ψηλά. Μου άνοιξε τα πόδια και παραμέρισε το υγρό στρινγκάκι μου. Το φως απ’ την λάμπα που φώτιζε το δρομάκι έπεφτε κατευθείαν στο μουνάκι μου που γυάλιζε απ’ τα υγρά της καύλας μου.

Έσκυψε και το χάιδεψε με τα ακροδάχτυλα του. Μετά έφερε τα δάχτυλα στο στόμα του και τα έγλειψε με ηδυπάθεια. Ξανακούμπησε τα δάχτυλα του στο μουνάκι μου, παραμέρισε τα πρησμένα μου μουνόχειλα χαϊδεύοντας τα και τσιμπώντας τα ελαφρά και παρατηρώντας με έκσταση την καυλωμένη τρυπούλα μου. Έσκυψε και πέρασε την γλώσσα του πάνω απ’ τα εξωτερικά μουνόχειλα, μου τα ρούφηξε άπληστα και τα δάγκωσε μετά τα εσωτερικά.

Μετά, κρατώντας τα ανοιχτά, πιπίλησε την κλειτορίδα μου χώνοντας τα δυο του δάχτυλα μέσα στην μουνότρυπα μου και άρχισε να με γαμάει αργά - αργά. Πέταξα τις βυζάρες μου απ’ την μπλούζα και έτσι όπως είναι τεράστιες κατάφερα μια χαρά να φέρω τις ρώγες μου στο στόμα μου και να τις πιπιλάω όση ώρα μου πιπίλαγε την κλειτορίδα και με γάμαγε με τα δάχτυλα του, βάζοντας αλλά δυο μέσα και εντείνοντας τον ρυθμό.

Τότε πήρε το μάτι μου στην γωνία ένα τύπο που είχε σταθεί στα σκοτεινά και μας έπαιρνε μάτι χαϊδεύοντας τον πούτσο του. Αυτό τίναξε την καύλα μου στα ύψη. Αν και ήμουν έτοιμη να χύσω ποτάμια μουνόχυμα στο στόμα του Κώστα, κρατήθηκα. Ήθελα να δώσουμε την καλύτερη δυνατή παράσταση στον κρυφό θεατή μας που είχε μετακινηθεί μερικά βήματα προς το μέρος μας και είχε βγάλει τον πούτσο του έξω και τον έπαιζε γρήγορα και δυνατά.

-    «Μωρό μου, πεινάω…», είπα στον Κώστα. «Θέλω να μου δώσεις τον πούτσο σου να τον φάω!»

Με κατέβασε απ’ το καπό με την φούστα σηκωμένη στην μέση και τις βυζάρες μου έξω απ’ την μπλούζα. Κατέβασα το στρινγκάκι μου, έσκυψα τουρλώνοντας τον κώλο μου προς την πλευρά του θεατή μας με τα πόδια ανοιχτά και με το φως τις λάμπας να πέφτει πάνω μου και ξεκούμπωσα το παντελόνι του Κώστα. Δεν φορούσε εσώρουχο και πετάχτηκε μια ψωλή χοντρή και μακριά και δυο καλοξυρισμένα τεράστια αρχίδια. Πήρα την ψωλή του στα χέρια μου, την χάιδεψα απαλά από την βάση ως το πουτσοκέφαλο, την έτριψα πάνω στα βυζιά μου ενώ χούφτωσα τα αρχίδια του κουνώντας προκλητικά τον κώλο μου στον θεατή μας.

-    «Κάποιος μας παρακολουθεί μωρό μου…», μου είπε ο Κώστας.

-    «Αλήθεια;», είπα τάχα ξαφνιασμένη.

-    «Ναι. Και έχει βγάλει έξω τον πούτσο του και τον παίζει. Τον έχεις καυλώσει φαίνεται κι αυτόν…»

-    «Σε ενοχλεί μάτια μου;», ρώτησα τσαχπίνικα ενώ έσφιγγα την ψωλάρα του ανάμεσα στις βυζάρες μου.

-    «Όχι. Με καυλώνει. Εσένα;»

-    «Ούτε εμένα με ενοχλεί».

Γύρισα το κεφάλι προς τον άγνωστο θεατή και του χαμογέλασα.

-    «Να του λέγαμε να έρθει πιο κοντά; Ίσως δεν έχει καλή θέα από εκεί. Μόνο να βλέπει καλύτερα…», είπα στον Κώστα με τον φόβο ότι μπορεί να μην του άρεσε αυτό που του έλεγα.

Προς ευχάριστη έκπληξη μου ο Κώστας του έκανε νόημα να πλησιάσει. Πλησίασε και ήρθε κοντά μας. Είχε κι αυτός έναν τεράστιο κατακόκκινο και πρησμένο από καύλα πούτσο όρθιο σαν χοντρό στειλιάρι. Με τα μάτια καρφωμένα στον πούτσο του άγνωστου άρχισα να τσιμπουκώνω το καυλί του Κώστα. Κατά διαστήματα σταματούσα και τσιμπούκωνα τα αρχίδια του. Ο άγνωστος τράβαγε μαλακία μερικά εκατοστά απ’ το πρόσωπο μου.

-    «Ρούφα τον μωρό μου. Μάτωσε τον μου απ’ το ρούφηγμα!», έλεγε ο Κώστας.

Η αλήθεια είναι ότι είχα βάλει όλη την τέχνη μου και του έκανα ένα καταπληκτικό τσιμπούκι.

-    «Τώρα θα σε γαμήσω μουνάαρα μου. Τώρα θα σου σκίσω το μουνάκι σου πουτανίτσα μου!», είπε και με έσπρωξε πάνω στο καπό.

Μου άνοιξε τα πόδια και ήρθε πίσω μου. Άνοιξε τα κωλομάγουλα μου και έφτυσε στην κωλοτρυπίδα μου. Μετά ακούμπησε τον πούτσο εκεί και τον έτριψε. Ο άγνωστος πλησίασε ακόμα πιο κοντά με την πούτσα όρθια στον αέρα έτοιμη σχεδόν να ακουμπήσει τα κωλομάγουλα μου. Εγώ πέρασα το χέρι ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου.

Ο Κώστας έπαιζε τον πούτσο του πάνω στα κωλομάγουλα μου και ανάμεσα στην σχισμή του κώλου μου χαϊδεύοντας την κωλοτρυπίδα μου και ανοίγοντας την σιγά - σιγά με το δάχτυλο και ο άγνωστος δίπλα με τα μάτια καρφωμένα στην κωλάρα μου και τον πούτσο του Κώστα μαλάκιζε το καυλί του αργά και χούφτωνε τα αρχίδια του.

Με γύρισε να τους βλέπω πάνω στο καπό. Άνοιξα τα πόδια και φανέρωσα ορθάνοιχτη την μουνάρα μου που την χάιδευα και την γάμαγα με τα δάχτυλα μου. Ο Κώστας και ο άγνωστος δίπλα - δίπλα με κοιτούσαν και έπαιζαν τα καυλιά τους αργά.

-    «Κοίτα τι μουνάρα θα ξεσκίσω απόψε. Κοίτα τι μούναρο μου έστειλε η τύχη μου!», είπε στον άγνωστο.

Ο Κώστας πλησίασε και με μια κίνηση μου κάρφωσε τον πούτσο στο μουνί μου και άρχισε να με γαμάει δυνατά. Τέτοιο καυλί δεν είχε ξαναγεμίσει έτσι το μουνί μου.

-    «Έλα. Έλα και με το δάχτυλο άνοιξε της τον κώλο…», είπε στον άγνωστο. «Ετοίμασε τον μου να τον σκίσω!»

Ο άγνωστος πλησίασε. Με το ένα χέρι εξακολουθούσε να παίζει τον πούτσο του και το άλλο το πέρασε κάτω απ’ τα αρχίδια του Κώστα που χτυπούσαν στον κώλο μου και άρχισε να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου. Μόλις άρχισε να χαλαρώνει μου έβαλε ένα δάχτυλο και άρχισε αργά - αργά να με γαμάει ενώ ο Κώστας συνέχισε να σφυροκοπάει το μουνί μου με το καυλί του.

-    «Αν της τον ανοίξεις καλά όσο θα της τον σκίζω θα σε αφήσω να της κάνεις γλειφομούνι…», είπε στον άγνωστο.

Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη. Ένας τεράστιος και καυλωμένος πούτσος γάμαγε την μουνάρα μου και ένα δάχτυλο άνοιγε την κωλοτρυπίδα μου και την ετοίμαζε για ξέσκισμα. Δεν άργησε να ανοίξει η τρύπα μου και να δεχτεί και δεύτερο δάχτυλο. Τα δυο χοντρά δάχτυλα του άγνωστου μπαινοβγαίνανε άνετα στην κωλοτρυπίδα μου κι εγώ δαγκωνόμουν να μην ουρλιάξω από καύλα. Σε λίγο άρχισα να χύνω πηχτό μουνόχυμα και να πνίγω την ψωλάρα του Κώστα που με σφυροκόπαγε ανελέητα.

-    «Χύνω γαμιά μου. Χύνωωωωωωω! Ψωλαρά μου! Χύνωωωωωωω!!!»

-    «Χύσε. Χύσε πουτάνα μου. Χύσεεεεεεε! Καύλα μου δώσε μου τα όλα καυλόμουνο μου!» μούγκριζε ο Κώστας.

Μετά, πριν προλάβω να συνέλθω από το χύσιμο, κρατώντας μου τα πόδια μου ψηλά κι ανοιχτά, με το μουνί μου να γυαλίζει γεμάτο απ’ τα χύσια μου και την κωλοτρυπίδα μου ανοιχτή, φώναξε κοντά τον άγνωστο.

-    «Δικό σου! Καθάρισε το από τα χύσια και ξανακαύλωσε της το. Θα της γλείψεις και τον κώλο όμως…»

Τα μάτια του άγνωστου γυάλισαν. Όρμησε στο μουνί μου και ρούφηξε τα μουνοχύματα μου. Όσα κράτησε στη γλώσσα του τα πασάλειψε στην κωλοτρυπίδα μου με την γλώσσα του. Έπαιξε με την γλώσσα γύρω απ’ την σούφρα μου και σιγά - σιγά άρχισε να την χώνει μέσα και να μου γαμάει με την γλώσσα τον κώλο, ενώ εγώ χάιδευα το καυλί, τα αρχίδια και τον κώλο του Κώστα. Έσκυψε ο Κώστας και κοίταξε την κωλοτρυπίδα μου.

-    «Έκανες καλή δουλειά φίλε!», είπε.

Πλησίασε την ψωλάρα του και με μια κίνηση την έχωσε μέσα μέχρι την ρίζα της. Πόνεσα αλλά η καύλα ήταν μεγαλύτερη απ’ τον πόνο. Ο άγνωστος έσκυψε κι άρχισε να μου κάνει γλειφομούνι. Πότε - πότε η γλώσσα του ακούμπαγε τον πούτσο του Κώστα όπως μπαινόβγαινε και γάμαγε την ορθάνοιχτη καυλωμένη κωλάρα μου. Κάθε που έμπαινε η ψωλή του στον κώλο μου την ένιωθα όλο και πιο πρησμένη. Ο άγνωστος είχε χώσει την γλώσσα του μέχρι την ρίζα της μέσα στο μουνί μου και το γάμαγε με λύσσα.

-    «Παίχτον τον λίγο τον πούτσο καυλόμουνο μου! Κοντεύει να εκραγεί από καύλα!» μου είπε ο Κώστας.

Άπλωσα το χέρι και άρχισα να τρομπάρω τον πούτσο του άγνωστου που μούγκριζε σαν αγρίμι.

-    «Θέλω να σου γλείψει και το καυλί όμως είπα.. με νάζι!»

Οι δυο άντρες κοιτάχτηκαν.

-    «Θέλεις;», τον ρώτησε ο Κώστας. «Όταν χύσω θέλεις, να μου τον καθαρίσεις;»

-    «Θέλω!», συμφώνησε ο άλλος.

Συνέχισε ο Κώστας να γαμάει την κωλάρα μου. Η τρύπα μου είχε ανοίξει σαν μουνί.

-    «Σε λίγο θα στου δώσω τα ψωλοχύματα μου καύλα μου…» είπε και με μια κίνηση έχωσε τον πούτσο του στην μουνάρα μου.

Άρχισε να γαμάει εναλλάξ το μουνί μου και τον κώλο μου. Ο άγνωστος έγλειφε ότι προλάβαινε.. πότε το μουνί μου, πότε το καυλί του Κώστα, κι εγώ τρόμπαρα το καυλί του δυνατά.

-    «Χύνωωωωωωωωω! Μούναααααα! Χύνωωωωωωωω!!!», μούγκρισε ο Κώστας και τράβηξε την ψώλα του απ’ το μουνί μου.

Τα ψωλοχύματα του εκτοξεύτηκαν πάνω στο πρόσωπο του αγνώστου. Εκείνος άνοιξε το στόμα και πέταξε την γλώσσα έξω. Την ακούμπησε πάνω στο πούτσο του Κώστα και άρχισε να τον γλείφει αργά και δειλά στην αρχή και μετά να τον τσιμπουκώνει άγρια και να ξανασηκώνει το καυλί που μόλις είχε χύσει. Ο Κώστας απολάμβανε το τσιμπούκωμα του άγνωστου τρελός από καύλα. Όλοι και οι τρεις σφαδάζαμε από καύλα.

Το μουνί μου έτρεχε πάλι και ο Κώστας μου το γάμαγε έχοντας χώσει το χέρι του όλο μέσα στην μουνότρυπα μου κι εγώ μαλάκιζα το στειλιάρι του άγνωστου που κόντευε να φτάσει στον ουρανό. Μια από τις φαντασιώσεις μου πραγματοποιούταν έτσι στα τελείως ξαφνικά κι αυτό με τρέλαινε από καύλα. Δεν χόρταινα να κοιτάω έναν άγνωστο να τσιμπουκώνει το καυλί που μου είχε σκίσει αλύπητα μουνάρα και κωλάρα.

Σε λίγο απόλυτα συγχρονισμένοι αρχίσαμε να χύνουμε και οι τρεις. Το στόμα του άγνωστου γέμισε απ’ το ψωλόχυμα του Κώστα. Όσο και αν κατάπινε έτρεχε απ’ το στόμα του στο σαγόνι και το λαιμό του. Η χούφτα μου γέμισε πηχτό καυτό ψωλόχυμα απ’ το στειλιάρι του άγνωστου και τα δάχτυλα του Κώστα κολύμπαγαν στα μουνοχύματα μου.

Πασάλειψα τα χύσια στο ξυρισμένο μουνί μου το ίδιο και ο Κώστας τα μουνοχύματα μου που έσταζαν απ’ τα δάχτυλα του. Έσκυψε ο άγνωστος και άφησε τα υπολείμματα απ’ τα χύσια του Κώστα απ’ το στόμα του και μετά τα καθάρισε όλα μου καθάρισε το μουνί από τα χύσια και των τριών. Κούμπωσε το παντελόνι του και χάθηκε στο σκοτάδι.

Με τον Κώστα είμαστε ζευγάρι παντρεμένο πια. Αγαπιόμαστε τρελά με φροντίζει όσο κανένας μέχρι τώρα και. Μαζί ζούμε τα πιο έκφυλα και πρόστυχα γαμήσια.

Φιλάκια υγρά και έκφυλα

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.