Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Κώστα και είμαι οικονομικός αναλυτής. Είμαι 30 χρονών, ψηλός με μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια και ιδιαίτερα προικισμένος (όχι να το παινευτώ αλλά την έχω 20 cm). Tη γυναίκα μου τη λένε Κατερίνα και είναι 28 χρονών.

Είναι μια πραγματική θεά. Ψηλή, ξανθιά με γαλανά μάτι, μακριά πόδια και ένα καλοσχηματισμένο κωλαράκι. Έχει ξυρισμένο μουνάκι εκτός από μία ξανθιά λουρίδα στο πάνω μέρος του που την αφήνει αξύριστη. Η σεξουαλική μας ζωή κυλούσε πολύ καλά με πολύ σεξ και πολύ φαντασία σε αυτό. Πραγματοποιούσαμε και οι δύο τις φαντασιώσεις του άλλου μόλις αυτές προέκυπταν και έτσι δεν αναζητήσαμε ποτέ τίποτα άλλο έξω από τη σχέση μας. Πριν από μερικούς μήνες η γυναίκα μου γέννησε και από τότε όλα άλλαξαν, πάχυνε λίγο αλλά κυρίως έχασε την επιθυμία της για το συνεχές σεξ και τα τρομερά παιχνίδια που παίζαμε.
Συγχρόνως, λόγω κάποιων προβλημάτων που είχε δεν μπορούσε να θηλάσει το παιδί μας, οπότε προσέλαβε την Κατιάνα για να την βοηθάει με το παιδί και να το θηλάζει.

Η Κατιάνα είναι ένας εικοσιδυάχρονος μούναρος. Μέτρια σε ύψος, με καστανόξανθα μαλλιά και μαύρα μάτια. Το κωλαράκι της ήταν πεταχτό και το μουνάκι της πέταγε φωτιές όπως αποδείχτηκε αργότερα. Το σημαντικότερο όμως ήταν τα στήθη της. Μεγάλα και στητά. Συγχρόνως τα στήθη της είχαν γάλα αφού είχε γεννήσει και αυτή πρόσφατα ( άλλωστε επειδή μπορούσε να θηλάζει το παιδί την δέχτηκε η γυναίκα μου).

Η Κατιάνα λοιπόν ερχόταν στο σπίτι, περιποιόταν το παιδί και το θήλαζε. Η γυναίκα μου την συμπαθούσε αν και νομίζω ότι την ζήλευε λίγο επειδή εκείνη μπορούσε να θηλάσει ενώ η γυναίκα μου όχι. Εγώ, ζήτημα είναι αν την είχα δει δυο τρεις φορές γιατί γύρναγα σπίτι αργά και αυτή έφευγε εκείνη την ώρα.

Το τρομερό γεγονός συνέβη πριν μια εβδομάδα. Η γυναίκα μου έλλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι, οπότε η κατιάνα θα έμενε στο σπίτι και το βράδυ για να προσέχει το παιδί. Εκείνο το βράδυ, που έφυγε η γυναίκα μου γυρνάω σπίτι και μόλις ανοίγω την πόρτα βλέπω την κατιάνα. Μου κόπηκε η αναπνοή. Φόραγε μια κοντή φουστίτσα και ένα άσπρο κολλητό μπλουζάκι κάτω από το οποίο διαγράφονταν οι μεγάλες ρώγες της. Η πούτσα πήρε αμέσως το μήνυμα και σκλήρυνε κάτω από το μποξεράκι μου.

-καλησπέρα, μου είπε με ένα χαμόγελο.
-καλησπέρα, της απάντησα και εγώ με πολύ κόπο, προσπαθώντας να κρύψω τον ερεθισμό μου.
-πεινάς; με ρώτησε.
-όχι, τσίμπησα κάτι μετά τη δουλειά, της απάντησα.
-καλά!, είπε εκείνη, φαίνεσαι πολύ κουρασμένος. Κάτσε στον καναπέ και εγώ θα σου φέρω ένα ποτό να χαλαρώσεις.
-ευχαριστώ, της είπα εγώ και κάθισα στον καναπέ καθόλου κουρασμένος αλλά πολύ γκαβλωμένος με την ίδια και τα στήθη της.

Μετά από λίγη ώρα έφτασε και εκείνη κρατώντας ένα ποτήρι με ουίσκι. Μου το έδωσε και έκατσε απέναντί μου σταυρώνοντας τα πόδια της με τέτοιο τρόπο ώστε φαινόταν το στρινγκακι της. Εγώ είχα καβλωσει τόσο πολύ που ίσα ίσα μπορούσα να παρακολουθήσω τι μου έλεγε. Και εκείνη όμως είχε ανάψει γιατί όλο κουνιόταν στη θέση της και μισοτριβόταν στον καναπέ. Κάποια στιγμή ακούγεται το μωρό να κλαίει οπότε αυτή σηκώνεται και μου λέει:
-πρέπει να πάώ να το ταΐσω
Και εγώ της απάντησα : αν θελήσεις βοήθεια πες το μου

Εκείνη χαμογέλασε και κουνώντας προκλητικά το κωλαράκι της πήγε στο δωμάτιο του μωρού.
Μετά από μερικά λεπτά την ακούω να μου φωνάζει να πάω να τη βοηθήσω. Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου είπε:
-κρατάς λίγο το μωρό;

Το κράτησα, και τι τη βλέπω να κάνει; με μία κίνηση βγάζει την μπλούζα της και ελευθερώνει τα υπέροχα, τεράστια βυζιά της. Οι ρώγες της ήταν μεγάλες και καφετιές και φαίνονταν τρομερά καβλωμένες. Εγώ έπαθα την πλάκα μου. Εκείνη ψύχραιμη παίρνει το μωρό το οποίο άρχισε να θηλάζει. Όλη αυτή την ώρα δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Μόλις το μωρό τέλειωσε το έβαλε πάλι στο κρεβάτι του, ενώ μια σταγόνα γάλα στεκόταν στην άκρη της ρώγας της. Εκείνη βλέποντας τον ερεθισμό μου λέει:
-έχω πάρα πολύ γάλα και μπορεί να μου δημιουργήσω προβλήματα. Νιώθω λίγο σαν αγελάδα.
-μακάρι να ήταν όλες οι αγελάδες σαν εσένα. Το είπα και ένιωσα ηλίθιος. Εκείνη όμως χαμογέλασε, με πλησίασε και έτριψε τα στήθη της πάνω στο
Πουκάμισο μου λέγοντάς μου:
-μπορείς να με απαλλάξεις από λίγο βάρος;

Εγώ μην πιστεύοντας την τύχη μου παίρνω τα στήθη της στα χέρια μου και
Αρχίζω να πιπιλάω τις καβλωμένες ρώγες της. Εκείνη άρχισε να βαριανασαίνει.
Μετά πήρα στο στόμα μου όσο περισσότερο από τη ρώγα της στο στόμα μου και άρχισα να ρουφάω απαλά. Τίποτα δε συνέβη.

Τότε εκείνη μου είπε: -πάρε μόνο την άκρη της ρώγας και ρούφα δυνατά μην φοβάσαι δεν πονάω. Έκανα ότι μου είπε και ένας πίδακας από ζεστό γάλα χτύπησε τον ουρανίσκο μου.
Εκείνη άρχισε να αναστενάζει.
-αχαχ το μωράκι μου δεν το θήλασε καλά η μανούλα του και τώρα ζητάει γάλα.
Πόσο με ανακουφίζει το μωράκι μου. Ρούφα ρούφα και άλλο και άλλο. Πιες το γαλατάκι σου.
Εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω. Μία ρούφαγα τη μία ρώγα της και μία την άλλη.
- με ανακουφίζεις πολύ μωράκι μου, τώρα θα σε ανακουφίσω και εγώ. Μου ανοίγει το φερμουάρ, βγάζει έξω το πέος μου και αρχίζει να το παίζει.

Πρώτα αργά και μετά πιο γρήγορα. Τότε εγώ τις κατεβάζω με μια κίνηση την φούστα και την κιλότα και αρχίζω να της γλύφω το μουνάκι που ήταν ήδη πολύ υγρό.
Εκείνη βογκούσε και έλεγε \"τι ωραία που με γλύφεις, γλύψε με κι άλλο την πουτάνα\". Πήρε την πούτσα μου στο στόμα της και άρχισε να την γλύφει με μανία. Τόσο καλό τσιμπούκι δεν μου πήρε ποτέ η γυναικούλα μου. Συνέχισε να ρουφά την ψωλή μου βογκώντας και αναστενάζοντας και λέγοντας

-σε τσιμπούκωσε ποτέ έτσι η γυναίκα σου, ε; μετά από λίγη ώρα μου λέει, ήρθε ώρα να μου τον χώσεις.
Τη γυρνάω ανάποδα και άρχισα να της τον τρίβω στο μουνάκι μπαινοβγάζοντάς τον.
Εκείνη μούγκριζε και μου έλεγε:
-γάμαμε και σταμάτα να παίζεις. Σε θέλω όλον μέσα μου. Θέλω τη πουτσάρα σου στο μουνάκι μου.

Τότε μπαίνω απότομα μέσα της και αυτή έβγαλε μία πολύ δυνατή κραυγή. Όλο το τετράγωνο πρέπει να την άκουσε.

Τσίριζε και φώναζε -γάμαμε γαμιά μου. Γάμα το πουτανάκι σου μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Κάνε με δική σου. αααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ κι άλλο κι άλλο θέλει η πουτάνα σου. Το ίδιο συνεχίστηκε για πολύ ώρα μέχρι που κάποια στιγμή μου λέει, -κοντεύω γαμιά μου, τέλειωσε με. Κόντευα να τελειώσω και εγώ οπότε πάω να τον βγάλω αλλά εκείνη μου λέει.

-τέλειωσε μέσα πουτσαρά μου, γέμισε με το σπέρμα σου. Κάνε με δική σου. Δεν χρειαζόταν να ακούσω τίποτα άλλο, της πιάνω τα καπούλια και χύνω μέσα της ενώ την ίδια στιγμή εκείνη ούρλιαζε καθώς έφτανε σε οργασμό. Μόλις τέλειωσα, την γύρισα και κούρνιασα στα στήθη της θηλάζοντάς τα πάλι. Όλο το βράδυ γαμιόμασταν. Η Κατιάνα μου έκανε και το καλύτερο ισπανικό που μου έχουν κάνει στη ζωή μου. Καιρό είχα να γαμήσω έτσι μετά την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου.

Το επόμενο πρωί γύρισε η γυναίκα μου, η οποία δεν κατάλαβε τίποτα. Τα υπόλοιπα που έγιναν από εδώ και εμπρός με την κατιάνα θα σας τα διηγηθώ σε άλλη ιστορία.

Ελπίζω να την ευχαριστηθήκατε αυτή και να παίξατε τα μουνάκι και τις πούτσες σας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.