Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχοντας ήδη διαβάσει πολλές από τις ερωτικές ιστορίες που υπάρχουν στο site, είπα να σου στείλω και εγώ τη δική μου (μια από τις πολλές που μου έρχονται στο μυαλό), αλλά με την ιδιαιτερότητα ότι έγινε πολύ πρόσφατα - πριν από μια βδομάδα περίπου).

Βράδυ της προηγούμενης Τρίτης λοιπόν, επιστρέφοντας στο σπίτι κατά τις 2 ξημερώματα, μετά από μια κουραστική μέρα (γραφείο- ραντεβού- ποδόσφαιρο 5Χ5 - μπύρες), είχα κάτι απίστευτες βραδινές καύλες, και είπα να αδειάσω το φορτίο σε καμιά βιζιτού (πράγμα που συμβαίνει πολύ σπάνια, αφού γενικώς είμαι αρκετά εμφανίσιμος και στο σεξ ποτέ δεν έχω πρόβλημα- το αντίθετο, αλλά και για"ιδεολογικούς"λόγους- να πληρώνεις για σεξ είναι ξενερωτικό κατ εμε).

Ανοίγω λοιπόν την εφημερίδα στη στήλη και καλά"προσωπικά", που θα έπρεπε να λέγεται"πούτσα-delivery"κανονικά!, και τηλεφωνώ στην αγγελία "20 χρονη Νορβηγίδα"(ναι πως, απευθείας απ το Trodheim!). Μου κάνει μια ανάλυση"κρέατος"η κοπέλα στο τηλέφωνο - η Μάρα όπως έμαθα μετά το όνομά της, θα δείτε-.."Δήμο μου έχω την τάδε και την δείνα και την παραδείνα και σπάλα μόσχου και τέτοια"(κρεοπωλείο η φάση αλλά οκ, δουλειά είναι κ αυτή) Τεσπα, καταλήγω σε Ελληνίδα 35 χρονών, η οποία σε 30 θα ήταν στο κατώφλι μου. Μια χαρά μέχρι εδώ. Κάνω τα μπάνια μου, αρωματίζομαι - δεν έχει σημασία που δεν μπορεί να μου πει"όχι"η γκόμενα, είναι θέμα επιπέδου η καθαριότητα-, οπότε ντριννννννν, καλώς τα παιδιάααααα

Βέβαια μόνο Ελληνίδα 35 αρα δεν ήταν η κυρία.. από τα βάθη του Καυκάσου το πουροτεκνο, ΚαΛησπέρα, κλπ!

Τα πήρα ελαφρώς, αλλά λέω"Δε γαμιέται, θα την παντρευτώ;"και αφού περνάμε τα προκαταρκτικά"Έχω τρία παιδιά στη Μόσχα και τους στέλνω λεφτά και λοιπές πονεμένες ιστορίες", αρχίζουμε σιγά σιγα

Μου κατέβασε το παντελόνι, και μου έκανε ένα συμπαθέστατο τσιμπούκι, με έγλυψε πρώτα στη βάση, ενώ ρουφούσε που και που τα αρχίδια μου, ενώ ανέβαινε προς το κεφάλι και πάλι κάτω κλπ.

Δεν ενθουσιάστηκα κ πολύ πάντως (σόρι guys).. Κάποια στιγμή με ξενέρωσε κιόλας για να πω την αλήθεια, (μουνί στο πιάτο δεν έχει γλύκα, για όσους πιστεύουν ακόμα στην έννοια του άντρα-κυνηγού τουλάχιστον)..

Τελικά δεν έχυσα, αυτή ενθουσιάστηκε γιατί έβγαλε ξεκούραστα 80 γιούρια, και εγώ άκουγα ενδιαφέρουσες ιστορίες του τύπου"ο τύπος που την είχε 90 πόντους και τέτοια"...
Την έκανε η"νταβάρισκα", κάποια στιγμή, και πριν κοιμηθώ λέω"Δεν παίρνω και ένα τηλέφωνο στο γραφείο να τους την πω για τη Ρωσίδα που έστειλαν, ενώ ζήτησα Ελληνίδα;". Πράγματι παίρνω, και με αρχίζει η κοπέλα στις συγγνώμες και στα τέτοια, και για να μην πολυλογώ, βρισκόμασταν να μιλάμε κανά μισάωρο για διάφορα (μου χε φύγει και η νύστα εν τω μεταξύ)..

Πού και πού χτύπαγαν τα κινητά που είχε μπροστά της (καμιά 10 ρια τουλάχιστον διαχειρίζεται η κάθε τηλεφωνήτρια!), όπου ρωτούσαν οι διάφοροι για"προγράμματα υποταγής"και άλλα ανώμαλα (α, ρε άντρακλες που υπάρχουν!) ομολογώ πως ήταν διδακτικό το περιεχόμενο (επίτηδες με έβαζε η Μάρα, να τους ακούω στην ανοιχτή συνομιλία)

Κάποια στιγμή πριν κλείσω, της λέω"Τι λες να βρεθούμε;". μου λέει"κανόνισέ το"(δεν το περίμενα αυτό για να είμαι ειλικρινής!), οπότε από το πουθενά, κανονίζουμε την άλλη μέρα να βγούμε κέντρο (Ψυρή) Πριν φύγω από το σπίτι σκεφτόμουνα"θα είναι κανένα μπάζο-τσατσά¨"κλπ, αλλά το παίρνω απόφαση γουάτ δε φάκ, και σε 10 λεπτά παρκάρω επί της Έρμού χαμηλά...

Φτάνω στο μέρος του ραντεβού, και μέσα σε κανά δυο λεπτά, έρχεται δίπλα μου ένας μούναρος, γύρω στα 35, (εγώ είμαι 29, 182, 85 kg), με κοντό κόκκινο φουστακι, γύρω στο 1.65, στητά πεταχτά βυζιά, και ολοστρόγγυλο σφιχτό κωλαράκι.(έχει γούστο λέω..).. Βγάζει το κινητό της έξω, σχηματίζει έναν αριθμό, και λέω"αμάν τώρα να χτυπήσει το δικό μου, και ανάβω κεράκι!". τι μαντέψατε ; ω ναι φίλοι μου, το κινητό χτύπησε, ήταν αυτή!

Γύρισα σιγά προς τα κείνη, της δίνω ένα πολύ απαλό φιλί στα χείλια και της λέω με το κινητό μου να χτυπάει στο χέρι"Μήπως ψάχνεις εμένα μωράκι μου;;;"Κόκαλο το μωρό.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.