Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Κωνσταντίνα, είμαι 44 χρονών, κοκκινομάλλα, καστανά μάτια, 1.59, 62 κιλά και μεγάλα βυζιά και το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση. Είμαι καθηγήτρια μαθηματικών και κλασσικά για επιπλέον λεφτά κάνω ιδιαίτερα.

Φέτος τον Οκτώβρη μου είπε μια φίλη να αναλάβω ένα ανίψι της στην Τρίτη Λυκείου.

-    «Οκ αλλά υπό την προϋπόθεση ότι είναι καλός μαθητής…», της είπα. μου λέει

-    «Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι αριστούχος».

-    «Οκ. Νιώθω άσχημα να κάνω μάθημα και να μην μπορεί να με καταλάβει ο μαθητής».

Είχα αγωνία για το πρώτο μάθημα. Πάω σπίτι του παιδιού, χτυπάω. Ανοίγει... Εκείνη τη στιγμή πρέπει να έπαθα τη μεγαλύτερη πλάκα της ζωής μου. Ήταν πολύ παίδαρος! Ψηλός, γυμνασμένος (από ότι έμαθα κάνει πολλά χρόνια κολύμβηση), ωραίο πρόσωπο. Κάποια στιγμή του ζήτησα ένα ποτήρι νερό. Ήθελα απίστευτα να του χουφτώσω τον κώλο. Συγκρατήθηκα. Όταν μου έφερε το νερό παρατήρησα και κάτι άλλο. Το παιδί αυτό είχε απίστευτα προσόντα. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα το μουνάκι μου απίστευτα υγρό!

Έχω χωρίσει με τον άνδρα μου και είχα καιρό να γαμηθώ και μου πέρναγαν διάφορα από το μυαλό... Όσο πέρναγαν τα μαθήματα παρατηρούσα ότι και ο Χρήστος με κοίταγε διαφορετικά. «Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!», λέω από μέσα μου. Εκείνες τις μέρες μίλαγα πολύ με αυτή τη φίλη. Οπότε κάποια στιγμή η κουβέντα το έφερε στο Χρήστο. Οπότε της λέω:

-    «Ωραίο παιδί είναι!»

Η απάντηση της ήταν άμεση.

-    «Που να δεις τι ωραία που πηδάει!»

-    «Ορίστε;», της λέω.

-    «Εεε μη μου πεις ότι δεν είδες την ψωλάρα του; Με πηδάει αρκετά συχνά!», είπε.

-    «Να πω την αλήθεια παρατήρησα το καυλί του και ήταν τεράστιο. Θα το ήθελα να με πηδήξει να πω την αλήθεια…»

Γέλια.

-    «Μην κωλώνεις. Πες του να κάνετε εδώ μάθημα και βρες ευκαιρία τίποτα άλλο…», μου είπε.

-    «Έτσι απλά;», της λέω.

-    «Ναι, έτσι απλά..», απάντησε.

Οπότε βρήκα μια δικαιολογία και του είπα να έρθει αυτός στο σπίτι μου. Ντύθηκα ως συνήθως, απλώς φρόντισα να είναι ευδιάκριτη η κιλότα μου, σουτιέν δε φορούσα. Προς το τέλος του μαθήματος παρατήρησα στο λαιμό του κάτι σημάδια (από δαγκωνιές γκόμενας). Εδώ είμαστε λέω. Τελειώνει το μάθημα και του λέω:

-    «Ποια σε ξεζούμισε Χρηστάκη;»

Εκείνη τη στιγμή τον είδα να παίρνει μια έκφραση χαράς και έκπληξης ταυτόχρονα. Χαμογελάει και μου λέει:

-    «Δεν καταλαβαίνετε κυρία;»

-    «Πως, καταλαβαίνω. Αλλά θα ήθελα να στα κάνω εγώ αγόραρε!»

Και εκείνη τη στιγμή βγάζω τη μπλούζα μου. Κλείνει την πόρτα, με πλησιάζει, πιάνει τις βυζάρες μου και μου λέει:

-    «Ήθελα να σε ξεσκίσω από την πρώτη μέρα...», και μου σκάει ένα απίστευτο γλωσσόφιλο.

Με πιάνει, με καθίζει στο τραπέζι, μου κατεβάζει τη φούστα και μου σκίζει το στρινγκ που φόραγα. Αρχίζει να μου γλείφει το ξυρισμένο μουνάκι που ήταν μουσκεμένο και να βάζει δάχτυλο. Βόγκαγα από την απίστευτη καύλα. Συνέχισε να μου γλείφει την κλειτορίδα σε σημείο που είχε γίνει κατακόκκινη και είχε ερεθιστεί απίστευτα. Δεν άργησα να τελειώσω και να έχω σπασμούς από τη καύλα.

Μόλις τελείωσα του έδωσα μια καπότα, είδα το καυλί του και το ήθελε για το μουνάκι μου και για τον κώλο μου (πάνω από 20 πόντους σίγουρα), τη φοράει και μου το βάζει. Βόγκηξα από το πόνο και συνέχισε με αργές κινήσεις.

-    «Γάμησε με σκληρά και ασταμάτητα!», του είπα.

Έτριζε το τραπέζι.

-    «Σκίσε με τη γαμιόλα!», φώναζα.

Με πιάνει από τα κωλομέρια και με βάζει στο πάτωμα. Εκεί πραγματικά με έσκισε.

-    «Σ’ αρέσει καριόλα; Είχα καταλάβει τι τσούλα είσαι!», μου είπε και συνέχισε πιο δυνατά.

Τρέμω από τη καύλα και του μουνί μου βγάζει τα απίστευτα υγρά. Μετά από λίγο (είχα χάσει το χρόνο) έχυσε στο πρόσωπο μου και στο στήθος μου. Απίστευτη ποσότητα. Το καυλί του ήταν ακόμα όρθιο. Με στήνει στα τέσσερα, φοράει καπότα και χωρίς βαζελίνη χωρίς τίποτα μου το καρφώνει στον κώλο. Κλαίω από πόνο και καύλα.

-    «Έχεις απίστευτη κωλάρα!», λέει.

-    «Γάμα την καύλα μου τρελή!»

Μην τα πολυλογώ, ο κώλος μου έγινε μεγαλύτερος από το μουνί μου τελικά. Πριν τελειώσει του έκανα ένα τσιμπούκι και όταν τελείωσε τα κατάπια όλα χωρίς να το σκεφτώ. Δεν είχα νιώσει έτσι ποτέ ξανά στη ζωή μου.

-    «Γούσταρα απίστευτα! Όποτε βρίσκουμε χρόνο θα έρχομαι να σε πηδάω…», μου είπε.

-    «Με τρέλανες σήμερα! Να έρχεσαι όποτε θες».

Από τότε με έχει πηδήξει τρεις - τέσσερις φορές ακόμα αλλά η πρώτη φορά ήταν το κάτι άλλο σαν εμπειρία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.