Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν απογευματάκι Τρίτης. Ήρθε στο γραφείο κατά τις τρεισήμισι. Όπως πάντα. Ξεκίνησε να έρχεται στο γραφείο περίπου πριν τρεις μήνες και από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της εδώ μέσα με προκαλούσε σαν τρελή. Από το βλέμμα της και τον τρόπο της, μέχρι το ντύσιμό της, το στητό της στήθος και το επίσης στητό και ζουμερό της κωλαράκι. Πράγματα που ήξερε να εκμεταλλεύεται καλά το γκομενάκι αν και ο μαλάκας που την πηδούσε τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν της συνομοταξίας των βοοειδών.

Δεν έχανε ευκαιρία να μου στήνεται . Δήθεν αδιάφορα και κατά λάθος ο κώλος της μια ζωή στημένος ήτανε. Δεν το συζητάω ότι κάθε φορά που τον έβλεπα ονειρευόμουν να τον πηδάω αλύπητα. Φαινόταν να μου λέει και να μου φωνάζει «ΠΕΙΝΑΩ!!!».

Οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι καταλάβαιναν εμείς όμως επικοινωνούσαμε με τα μάτια απίστευτα Με προκαλούσε με το βλέμμα της συνεχώς . Την ένιωθα κάθε λίγο και λιγάκι να με γδύνει Έξω από το γραφείο δεν έτυχε ποτέ να τα πούμε γιατί η παρέα της είναι των Βορείων Προαστίων ενώ εγώ είμαι από την άλλη όχθη, την Δυτική. Πόρσε από τη μία και Φιατ από την άλλη. Αλλά να πω την αλήθεια αυτό με εξιτάρισε ακόμα πιο πολύ.. «Πού να ξέρουν να γαμάνε τα παιδάκια των βορείων προαστίων» έλεγα μέσα μου και τελικά αποδείχτηκε ότι είχα απόλυτο δίκιο.

Κάποιο μεσημεράκι λοιπόν, έρχεται τη καθιερωμένη ώρα στο γραφείο, της ανοίγω εγώ, και όπως ήμουν φρεσκοξυρισμένος με αγκαλιάζει και με φιλάει στο μάγουλο απίστευτα ερωτικά Την ίδια στιγμή εγώ απλά έβαλα το χέρι μου στη μέση της και την έκανα να νιώσει την αντρική μου παλάμη, το αντρικό μου άγγιγμα.. Ανατρίχιασε.. Το ένιωσα... Το βλέμμα της μάλλον μου προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε.. Πήγε και κάθισε στο γραφείο της. Το αφεντικό μέσα κουρασμένο από το τρέξιμο της ημέρας και σαλταρισμένος από τα τραγικά προσωπικά του, είχε πάρει ένα ηρεμιστικό χαπάκι και τον είχε πιάσει λίγο παραπάνω, είχε κλείσει την πόρτα του και κοιμόταν μάλλον πολύ βαθιά! Η άλλη συνεργάτης είχε πάει για καφέ (μάλλον για ένα γρήγορο μεσημεριανό ανανεωτικό πούτσο μέχρι το σπίτι της) με μια φίλη της ( μάλλον με το γκόμενο που πηδιέται αυτή τη βδομάδα) Συνεπώς ήμασταν μόνοι ή σχεδόν μόνοι

Εγώ καθόμουν στο γραφείο μου έγγραφα τσοντοιστορίες (κάτι που συνηθίζω) στον υπολογιστή έχοντας καβλώσει τρελά. Ακούω την καρέκλα της να κινείται και κλείνω νευρικά το έγγραφο που είχα ανοίξει, και έρχεται και στέκεται όρθια δίπλα μου κοιτώντας έξω από το παράθυρο.

Φορούσε ένα τζινάκι κολλητό και ένα πουλοβεράκι που αν και χειμώνας ήταν στενό και πάνω από τον αφαλό. Ήμουν που ήμουν καυλωμένος, δεν άντεξα, γυρίζω την κοιτάζω και σηκώνομαι κ εγώ όρθιος και κολλάω το σώμα μου πάνω της. Το νιώθει αλλά δεν αντιδρά. Μάλλον δεν το περίμενε αλλά δεν φάνηκε να τη χαλάει η αίσθηση του πούτσου μου.

Σιγά σιγά βάζω το χέρι μου στη μέση της και χαϊδεύω το γυμνό κομμάτι του κορμιού της. Νιώθω το ρίγος της, λαμβάνω το μήνυμα και προχωράω αποφασισμένος και καυλωμένος αδιαφορώντας για τα πάντα. Αρχίζω να τη φιλάω στο λαιμό όσο πιο ερεθιστικά και ερωτικά μπορούσα προκειμένου να την ανάψω. Στις κινήσεις μου και τα χάδια μου είχε αντιδράσεις παρθένας .Σαν να έλιωνε με κάθε νέο πόντο που εξερευνούσα στο κορμί της.. Σαν να μην είχε περάσει ποτέ κανείς από κει πριν.

Αφού την φούντωσα για τα καλά, κάθισα στην καρέκλα και την τράβηξα πάνω μου. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Πολύ παθιασμένα. Κωλοτριβόταν στον πούτσο μου ενώ τα χέρια μου χούφτωναν τρελά το πρησμένο της στήθος. Η ανάσα της είχε γίνει ήδη πιο βαριά βογκούσε με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Ο άλλος μέσα κοιμόταν και μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ξυπνήσει.. Ήθελα να τη γαμήσω τρελά. Να της χώσω τον πούτσο μου ΒΑΘΙΑ!!!! Η σκέψη ότι μπορούσε ο άλλος να ξυπνούσε ανά πάσα στιγμή δε μ ένοιαζε ούτε τόσο.. Το μόνο που μ ένοιαζε ήταν να την γαμήσω!!

Συνεχίσαμε λοιπόν το χαμούρεμα παθιασμένα για κάνα δεκάλεπτο, με χουφτώματα και τα σχετικά. Κάποια στιγμή σηκώθηκε, πάντα με γυρισμένη την πλάτη, έσκυψε και αφού μου έστησε τον κώλο της μες στη μάπα, κατέβασε το παντελόνι της με μια κίνηση. Και πλέον μες στη μάπα μου ήταν ένα στημένο κωλαράκι, με στρινγκάκι τόσο λεπτό που εγώ από τόσο κοντά δεν ξεχώριζα αν υπήρχε ή δεν υπήρχε, μέχρι που το χούφτωσα.

Ήταν ξυρισμένη εντελώς και ο κώλος της ήταν εξαιρετικά ερεθιστικός. Τον χούφτωνα και τον έγλυφα για ώρα τον κώλο της πίνοντας τα υγρά της που έτρεχαν στο σαγόνι μου. Ήταν η πιο καθαρή γκόμενα που είχα γλύψει ποτέ. Μου έμοιαζε σαν να είχε προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Η καύλα μου ήταν απίστευτη. Και η δική της το ίδιο. Την πήρα και την πήγα στον καναπέ. Την έβαλα και έκατσε ενώ εγώ ήμουν όρθιος ακόμα.

Μου άνοιξε το φερμουάρ από το παντελόνι και αφού μου τον πέταξε έξω με μια κραυγή ικανοποίησης έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της. Τα χέρια της έπαιζαν τ αρχίδια μου και η γλώσσα της έπαιζε εκπληκτικά πάνω στις νευρικές απολήξεις του πέους μου. Η καλύτερη πίπα της ζωής μου..!!! !!! Ο πούτσος μου όμως δεν έλεγε να ηρεμήσει αν δεν ένιωθε το υγρό της μουνάκι να συσπάται. Την σήκωσα λοιπόν, την πήρα στην αγκαλιά μου και αφού την έβαλα να τυλίξει τα πόδια της γύρω μου, της έβαλα τον πούτσο μου μέσα ενώ εκείνη ήταν στον αέρα. Τελείωσε σε ένα λεπτό έτσι. Ήταν ο πιο έντονος οργασμός που έχω νιώσει από γυναίκα στα χέρια μου. Οι πιο έντονες συσπάσεις κόλπου που έχει νιώσει ποτέ ο πούτσος μου. Πού τα βρήκε τόσα υγρά η γκόμενα;

Εγώ όμως ήθελα να της γαμήσω το κωλαράκι για να χύσω Όπως την είχα στην αγκαλιά μου, την ξάπλωσα πάνω στο γραφείο και έπεσα πάνω της κάνοντας μανιασμένες κινήσεις μέσα έξω στο μουνί της για πολλή ώρα. Την ένιωσα να χύνει για δεύτερη φορά. Πιο έντονα από την πρώτη. Καθώς απολάμβανα τον οργασμό της, βγήκα για λίγο, την γύρισα από την άλλη και ξαναμπήκα στον κόλπο της γρήγορα. Οι συσπάσεις της ακόμα δεν είχαν σταματήσει. Τώρα πια όμως μου είχε γυρισμένη την πλάτη και ήταν εντελώς κολλημένη πάνω στο γραφείο. Έτσι που δεν μπορούσε να κουνηθεί ούτε αριστερά ούτε δεξιά ούτε μπροστά ούτε πίσω.

Άρχισα να κινούμαι περίεργα κυκλικά πίσω της και να δίνω μια νέα διάσταση στην καύλα της. Τα υγρά της έτρεχαν στα μπούτια της και στα μπούτια μου. Ήταν πολλά!!! Πάρα πολλά!!! Το μουνί της είχε ανοίξει τόσο που ήθελα να γαμήσω κάτι πιο στενό. Κάνοντας αυτές τις κυκλικές κινήσεις άρχισα να φτύνω κατά διαστήματα την κωλοτρυπίδα της.

Στην αρχή έβαλα μέσα το μεσαίο μου δάχτυλο από το δεξί μου χέρι. Όταν το ένιωσε για πρώτη φορά σαν να ξαφνιάστηκε.. Μετά όμως προσπαθούσε να κινηθεί για να το πάρει πιο βαθιά και δεν της χάλασα το χατίρι. Το πήρε όλο μέσα!! Γλιστρώντας λίγο αρχικά αλλά πιο δύσκολα τελικά. Πήρε ένα μορφασμό πόνου όταν έφτασε στο βάθος του πάτου της. Με την ώρα το συνήθισε εκεί και άρχισε πάλι να βογκάει από ηδονή. Της έκλεισα το στόμα και της έριξα δυο χαστούκια στον κώλο για να σταματήσει. Ενώ στο μεταξύ εγώ δεν είχα σταματήσει ούτε στιγμή τις κυκλικές μου κινήσεις. Όταν ένιωσα ότι πλησιάζει στον τρίτο κατά σειρά οργασμό έβγαλα τον πούτσο μου και τον έφερα προς την κωλοτρυπίδα της. Τον ζητούσε το ένιωθα.

Τον έσπρωξα αργά αλλά σταθερά προς τα μέσα. Όταν μπήκε το κεφάλι πόνεσε ολοφάνερα. Ήταν παρθένα από πίσω. Τρελάθηκα. Μπήκα όσο πιο προσεχτικά μπορούσα, αλλά μου ήταν αδύνατον να συγκρατηθώ. Αφού τον έβαλα ολόκληρο, άρχισα να την χτυπάω με δύναμη, τόσο που κουνιόταν το βαρύ ξύλινο παλιό γραφείο μου. Έχυσα μέσα στον κώλο της μέσα σε μια έκρηξη.!! Την έπνιξα από τα χύσια μου. Αυτό είναι σίγουρο. Ξάπλωσα πάνω στην πλάτη της δαγκώνοντάς την στους ώμους. Το πρόσωπό της ήταν κατακόκκινο. Η ανάσα της απίστευτα αρρύθμιστη. Ήταν μια τρέλα.

Κοιταζόμασταν λοξά και παθιάρικα. Δεν ήθελα να βγω από κει μέσα. Τελικά βγήκα αφού πρώτα μου έπεσε τελείως για να μην την πονέσω.. Φορέσαμε και οι δυο τα ρούχα μας και καθίσαμε αγκαλιά για κάνα μισάωρο στο γραφείο μου μέχρι που ακούσαμε το αφεντικό μέσα να κινείται και υποθέσαμε ότι θα σηκωθεί. Φάγαμε άκυρο βέβαια γιατί με τα χάπια που είχε πάρει αυτός σηκώθηκε τελικά κατά τις οχτώ το βράδυ. Στο μεταξύ γύρισε και η άλλη μάλλον από το μεσημεριανό πήδημα και έτσι ξαναγυρίσαμε σε ρυθμούς γραφείου. Κάποια στιγμή τις άκουσα αυτές κάτι να ψιθυρίζουν και να γελάνε. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι ήταν για τα μεσημεριανά, αλλά αργότερα κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος και ότι γι αυτό γελούσαν εκείνο το απόγευμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.