Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μέσα στην αποχαύνωση της εκτόνωσης σκεφτόμουν ότι είχα υποστεί τον πλήρη αιφνιδιασμό, όχι γιατί δεν είχα τις ίδιες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά σίγουρα δεν περίμενα ότι η Έλλη θα λειτουργούσε, στην πρώτη ουσιαστικά συνάντησή μας, σαν έτοιμη από καιρό. Μ έβγαλε από μέσα της και γλύστρισε στην αγκαλιά μου γουργουρίζοντας, μείναμε εκεί κουβεντιάζοντας και γελώντας

Αρχίσαμε να χαμουρευόμαστε πάλι... Είχαμε φύγει τελείως, ο τόπος και ο χρόνος είχαν καταργηθεί, φιλί το φιλί υγρασία την υγρασία σάρκα την σάρκα, αυτά υπήρχαν μόνο.

Κάτι έκανα να ψελλίσω, «θα πονέσεις λίγο, μην φοβηθείς το αίμα....» Με έκοψε με ένα φιλί. «Παρθένα σου είπα ότι είμαι όχι φυτό, τα ξέρω όλα με λεπτομέρειες, τον κατάλληλο άντρα περίμενα και σε βρήκα.»

Έβγαλα τον σκασμό και αφέθηκα στο «χορευτικό», απίστευτη αρμονία! Ήταν η σειρά μου να την γευτώ. Κατέβηκα προς τα κάτω και χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της, ροζ μουνάκι, αξύριστο αλλά με λίγες τρίχες, πιο σκουρόχρωμη τρυπίτσα το κωλαράκι και τελείως άτριχο. Όρμισα με την γλώσσα έξω και καρφώθηκα στο μουνάκι της, άρχισε να βγάζει άναρθρες κραυγούλες και μου πίεσε το κεφάλι με τα χέρια της ενώ σήκωσε τα πόδια της και τα έφερε στο στήθος της, αυτό μου έδωσε το κωλαράκι της στο πιάτο, άρχισα να το γλύφω με μανία.

Τα ωωωωωχχχχχ διαδέχονταν τα αααααχχχχχ και η λεκάνη της σπαρταρούσε. Είχα χαθεί τελείως, έγλυφα, γευόμουν και μύριζα και ξανά από την αρχή, τα υγρά μας πλημμύρα, πρέπει να με έχυσε τουλάχιστον δυο φορές.

Πέρασα τον πούτσο μου, που είχε γίνει πέτρα πάλι, ανάμεσα στα πόδια της και της έτριβα τα μουνόχειλα, έβγαλε ένα πνιχτό λυγμό και η λεκάνη της στράφηκε για να με διευκολύνει, την γύρισα από πάνω μου για να έχει οδό διαφυγής σε περίπτωση που πονέσει πολύ, και έσπρωξα το καυλί μου στο μουνάκι της μαλακά, το κεφάλι μπήκε εύκολα αλλά εκεί βρήκε αντίσταση...

Πέρασα τα χέρια μου πάνω από τους ώμους της για να την σπρώξω προς τα κάτω ενώ την ρώτησα «έτοιμη;» «ναι» μου απάντησε λαχανιασμένα.

Την πίεσα με τα χέρια μου προς τα κάτω ενώ με μια βίαιη κίνηση της λεκάνης μου έχωσα το καυλί μου μέσα της μέχρι την ρίζα. Μια κραυγή της ξέφυγε μέσα από τα σωθικά της και κόλλησε πάνω μου σαν βδέλλα. Έμεινα μέσα της και πιέζοντας την λεκάνη της εξερευνούσα τα τοιχώματα του κόλπου της.
«Τσούζει λίγο αλλά με τρελαίνεις» μου σφύριξε βραχνά στο αυτί, ενώ ένοιωθα την ανάσα της καυτή στο λαιμό μου.

Συνέχισα αυτήν την κίνηση όσο πιο γλυκά μπορούσα αλλά χωρίς να βγαίνω ούτε χιλιοστό από μέσα της ενώ ταυτόχρονα της ψιθύριζα στο αυτί. «Ήρεμα, ηρέμησε νοιώσε όλο το καυλί μου», «έτσι μπράβο κούκλα μου.»....

Σιγά σιγά ένιωσα το κορμί της να χαλαρώνει και να συντονίζεται. Άρχισε να ξεθαρρεύει και να δίνει ρυθμό στην κίνησή της, τότε μόνο την άφησα από την λαβή που την κρατούσε καρφωμένη στο καυλί μου, δεν προσπάθησε να με αποφύγει, αντιθέτως η κίνησή της έγινε πιο βίαιη έως ότου σωριάστηκε πάνω μου ξέπνοη. Μείναμε εκεί ακίνητοι για λίγο πάνω στο μουσκεμένο σεντόνι από υγρά, ιδρώτα και αίμα.

«Έχυσες;» με ρώτησε, «όχι βέβαια», της απάντησα, τα φιλάω για το στενό σου κωλαράκι.

Έπεσε πάνω μου και με έπνιξε στα φιλιά γελώντας, «μη μου πάθεις τίποτα γέρο μου, σε θέλω και αύριο»
«Αν είναι να πάθω κάτι, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να το πάθω» της απάντησα ενώ για πρώτη φορά ένοιωσα τα αρχίδια μου σκληρά και πονεμένα.

Έσκυψε πάνω στον πούτσο μου και τραβώντας την άκρη του σεντονιού μου τον σκούπισε απαλά από τα αίματα και τα υγρά του κόλπου της. Έμεινε για λίγο να τον χαϊδεύει και να τον περιεργάζεται με την ησυχία της. Την άφησα χωρίς να την διακόπτω, δικαίωμα...! Έπειτα από λίγο τον πήρε στο στόμα της με απέραντη τρυφερότητα, ουράνια πίπα...!!! Έκλεισα τα μάτια και της αφέθηκα, δεν ξέρω πόση ώρα με βύζαινε, ένοιωθα ολόκληρος μια ψωλή!

Την γύρισα σε στάση 69, άρχισα να της γλύφω περιμετρικά την κωλοτρυπίδα. Όταν άρχισα να της ανοίγω την τρυπούλα με την γλώσσα μου, αυτή κάρφωσε την ψωλή μου στο λαρύγγι της. Τα οκτάνια άρχισαν να ανεβαίνουν πάλι... Κάποια στιγμή άφησε την ψωλή μου και μου στήθηκε στα τέσσερα, της δίνω ένα δυο χαστουκάκια στα κωλομέρια και της λέω «δεν θ\' αρχίσουμε έτσι μωρό μου, έτσι θα τελειώσουμε, πρώτα θέλω να καυλώσει ο κωλαράκος σου, να πάρει φωτιά».

Την τραβάω επάνω μου ανάσκελα και της δίνω την ψωλή μου στο χέρι.
«Θα το βάλεις μόνη σου μέσα, όλο, μέχρι την ρίζα, για να μην σε πληγώσω εγώ, μετά άφησέ το σε μένα.» «ότι πεις δάσκαλε» μου απαντάει και το φέρνει στην τρυπούλα της.

Άρχισε να το καρφώνει λίγο λίγο, έμπαινε όμως πολύ δύσκολα, έως ότου κάποια στιγμή χαλαρώνει η ροδέλα της και μπαίνει μέσα το κεφάλι. Έβγαλε μια φωνούλα και σταμάτησε εκεί, εγώ όση ώρα έκανε την προσπάθειά της δεν σταμάτησα να την ενθαρρύνω ψιθυριστά στο αυτί.

Ο λαιμός της άρχισε να ιδρώνει και η αναπνοή της να λαχανιάζει, εγώ παράλληλα της έτριβα την κλειτορίδα με το ένα χέρι και με το άλλο της τσιμπούσα τις ρόγες των βυζιών της.

Άρχισε να σπρώχνει με μεγαλύτερη δύναμη, σε κάθε ώθησή της η ψωλή μου έμπαινε και από λίγο μέσα. Μια τόσο με το χέρι της μέτραγε πόσο από το καυλί μου έμενε απ\' έξω, και κάθε φορά που διαπίστωνε ότι έχει δρόμο ακόμα άφηνε να της ξεφύγει και ένα υπόκωφο βογκητό. Κάποια στιγμή απελπίστηκε και μου λέει με μια πονεμένη φωνούλα «είναι τεράστιο αποκλείεται να μπει όλο» «Όλο θα μπει κουκλάκι μου» της λέω καυλωμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο, και της βάζω ένα δάχτυλο στο μουνάκι και αρχίζω να της τρίβω το σημείο G. Ρίγησε ολόκληρη με την καινούρια εμπειρία και με ένα σπασμό καρφώνει την ψωλή μου μέχρι την ρίζα στο κωλαράκι της ενώ παράλληλα άφησε να της ξεφύγει μια στεντόρεια κραυγή.

Όχι μόνο η πολυκατοικία θα αναστατώθηκε αλλά ακόμα και τα περιστέρια στο Σύνταγμα πέταξαν ψηλά από την κραυγή της, η ψωλή μου πόνεσε από την απότομη κίνηση αλλά ήμουν μέσα της, πανδαισία...!
«Όλο μέσα, όλο μέσα» παραμιλούσε μέσα σε πυρετό.
«Όλο μέσα» έκανα σιγόντο εγώ, ενώ της έδινα χαστουκάκια στην κλειτορίδα.
Απογειώθηκε, το έντερό της έκανε διαστολή και άρχισε να υγραίνεται, ο ρυθμός της πια ήταν καταιγιστικός γαμιόταν, μούγκριζε, και το μουνάκι της έχυνε ακατάπαυστα, ώσπου με μια απότομη κίνηση μ\' έβγαλε από μέσα της και γύρισε μπρούμυτα ενώ το κορμί της τρανταζόταν από ξέφρενους σπασμούς.

Για μια στιγμή φοβήθηκα ότι το παράκανα, όμως γρήγορα ησύχασα όταν την άκουσα να λέει πνιχτά «καλά είμαι, καλά είμαι, μόνο που δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, δεν περίμενα να νοιώσω έτσι, το κεφάλι μου πάει να εκραγεί. Έχω αίμα και πίσω;»
«Όχι μωράκι μου δεν έχεις αίμα πίσω» της λέω, και περνώντας τα δάχτυλά μου από την κωλοτρυπίδα της, που είχε ανοίξει και πρηστεί σαν κατακόκκινο τριαντάφυλλο, της τα έδειξα.

Γύρισε και χώθηκε στην αγκαλιά μου λέγοντας «είσαι μάγος, είσαι μαέστρος, είσαι δάσκαλος στον έρωτα, θεέ μου δεν ξέρω τι λέω. Κανείς δεν με προετοίμασε για την πίσω ηδονή.»
Γέλασα με τον αυθορμητισμό της αν και ήμουν σε άθλια κατάσταση πλέον. Η ψωλή μου είχε μπει σε κατάσταση πριαπισμού, είχε πάρει ένα μωβ χρώμα και με πονούσε ανυπόφορα. Σαν να διάβασε τη σκέψη μου, λέει έκπληκτη «εσύ δεν έχυσες ακόμα!» Ένα ρίγος την διαπέρασε στην διαπίστωση και γυρίζοντας πάλι μπρούμυτα μου λέει «πάρε με πάλι θέλω να σε νοιώσω να χύνεις μέσα μου.»
«Θα αντέξει το κωλαράκι σου πάλι;» τη ρώτησα με πραγματικό ενδιαφέρον.
«Από σένα όλα τα αντέχω γέρο μου» μου απάντησε τρυφερά.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα πήρα ένα μαξιλάρι και το πέρασα κάτω από την λεκάνη της, έβαλα την ψωλή μου στο τριανταφυλλάκι της και έσπρωξα μαλακά. Αυτή τη φορά την βρήκα ανοιχτή και γεμάτη υγρά, τα όμορφα κωλομάγουλά της γέμιζαν τα σκέλη μου και το καυλί μου βυθιζόταν μέχρι την ρίζα μέσα της. Αρχίσαμε να βογκάμε και οι δύο, ώσπου με ένα τελευταίο σπασμό άρχισα να χύνω ούτε ξέρω και εγώ πόση ώρα, ενώ το κωλαράκι που έγινε κωλάρα πλέον μου τον άρμεγε κανονικά με τους σπασμούς που έκανε.

Γύρισα ανάσκελα σε κατάσταση λιποθυμίας είχα λαχανιάσει επικίνδυνα και το κεφάλι μου το ένοιωθα ανάμεσα στο σφυρί και το αμόνι. Αυτή μου χάιδευε το στήθος και μονολογούσε «η καλή μου μοίρα σε έστειλε, η καλή μου μοίρα σε έστειλε».

Όταν συνήλθα λίγο κοίταξα την ώρα και έκπληκτος διαπίστωσα ότι είχαμε κλείσει οκτάωρο στο πήδημα. Έκανα να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά τα πόδια δεν με κρατούσαν έτσι ξανασωριάστικά στο κρεβάτι.

Αυτό ήταν το ΝΙΝΑΚΙ μου, για πέντε μήνες βρισκόμασταν μια φορά την εβδομάδα και βγάζαμε μεροκάματο στο κρεβάτι, αν αργούσα καμιά φορά λάβαινα μηνύματα του τύπου: «Που είσαι; Το κωλαράκι πονάει από την καύλα χρειάζομαι επειγόντως θεραπεία.» Θα μπορούσε κανείς σας να αρνηθεί;

Το νινάκι μου πλέον τελείωσε την σχολή της και γύρισε στην πόλη της, έχουμε καταστρώσει σχέδιο όμως για να βρισκόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε για μια «θεραπευτική αγωγή»
Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.