Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ένας 40άρης από Αθήνα και διατηρώ δική μου επιχείρηση κάπου στο κέντρο. Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι παντρεμένος. Εδώ θα πρέπει να διευκρινίσω ότι η ερωτική μας ζωή, με την γυναίκα μου εννοώ, από χρόνο σε χρόνο γίνεται καλύτερη και κάθε άλλο παρά στερημένος ή μπουχτισμένος είμαι. Επίσης θα πρέπει να διευκρινίσω ότι η ερωτική μου ζωή, στα χρόνια πριν παντρευτώ ήταν πλούσια και δραστήρια. Έτσι οι αιτίες για την ιστορία που θα σας περιγράψω παρά κάτω θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού.

Στα δέκα χρόνια του γάμου μου έτυχε να απατήσω την γυναίκα μου δυο φορές, μια πριν από τρία χρόνια και μια πριν από λίγoυς μήνες. Η πρώτη φορά δεν αξίζει αναφοράς, ήταν ένα από τα φάλτσα στραβοπηδήματα που θέλεις να τα ξεχάσεις το συντομότερο δυνατό. Η δεύτερη όμως με συγκλόνισε και είναι αυτή που πρόκειται να σας περιγράψω.

Συνηθίζω σε καθημερινή βάση να πίνω ένα τσάι στα διάφορα καφέ της περιοχής ξεφυλλίζοντας τα έντυπα της ημέρας για την ενημέρωσή μου σε θέματα της δουλειάς μου.

Έτσι έγινε και την ημέρα εκείνη, είχα καθίσει σ' ένα τραπεζάκι βυθισμένος στο σωρό με τα έντυπα όταν ακούω μια δειλή και εύθραυστη φωνούλα να με ρωτά τι θα πάρω, σήκωσα τα μάτια και έμεινα άλαλος από αυτό που αντίκρισα, ένα νινάκι απίστευτης ομορφιάς στεκόταν μπροστά μου. Δύο υπέροχα αμυγδαλωτά μάτια με μια σκιά μελαγχολίας και δυο μυρωμένα χειλάκια όλο πρόκληση και υποσχέσεις. Στα κλάσματα που κοιταχτήκαμε την είδα να κοκκινίζει και εγώ δέχτηκα μια γροθιά στο ηλιακό πλέγμα.

«Ένα τσάι» κατάφερα να τραυλίσω.

Όταν γύρισε να φύγει μπόρεσα να την δω καλύτερα. Ύψος γύρω στο 1,60, λεπτό κορμάκι, μικρό και στητό βυζάκι με τις ρόγες προκλητικά σηκωμένες να διαγράφονται κάτω από το μπλουζάκι που φορούσε. Οι γοφοί της στενοί και ένα κωλαράκι πεταχτό σφιχτό και ολοστρόγγυλο συμπλήρωναν την πανδαισία.

Με κυρίευσε μια αναστάτωση που είχα να νοιώσω από την εφηβεία μου.

«Ηρέμησε Δημήτρη» είπα στον εαυτό μου, αλλά παρατήρησα ότι τα χέρια μου έτρεμαν. Εδώ θα πρέπει να διευκρινίσω ότι μου αρέσουν οι λεπτοκαμωμένες γυναίκες.
Την παρατηρούσα καθώς ερχόταν να με σερβίρει.. Δυο μακριά πόδια με ολοστρόγγυλα μπουτάκια έτσι όπως φαίνονταν μέσα από το στενό τζην που φορούσε μου έδωσαν την χαριστική βολή.

Άρχισα να σκέφτομαι εγκεφαλικά, εμφράγματα και υπογλώσσια.. Εκεί ακριβώς έγινε το μπάχαλο, όταν έσκυψε να με σερβίρει με ανάλογη ταραχή με την δική μου άδειασε τον δίσκο επάνω μου. Τσαγιερά κούπες τασάκια και ποτήρια τα άντεξα, το καυτό νερό όμως από το τσαγιερό με έκανε να πεταχτώ επάνω παρασύροντας την καρέκλα μου και το τραπέζι μαζί.

Όπως καταλαβαίνεται αναστατώθηκε όλο το μαγαζί. Ο υπεύθυνος του καταστήματος έπεσε επάνω μου με μια πετσέτα προσπαθώντας να με σκουπίσει από τα νερά που με είχαν λούσει κατεβάζοντας καντήλια ταυτοχρόνως στο νινάκι για την απροσεξία της.

Κάθισα πάλι στο αποκαταστημένο τραπέζι μου περιμένοντας να με ξανασερβίρουν όταν διαπίστωσα ότι ο υπεύθυνος του μαγαζιού μόλις απέλυε την πιτσιρίκα λόγω του περιστατικού, μπήκα στη μέση για να την υπερασπιστώ λέγοντας ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, αυτός όμως ήταν ανένδοτος. Γύρισα τότε στη μικρή και της είπα ότι αφού πλέον δεν εργάζεται εκεί μπορούμε να πάμε στο διπλανό καφέ να πιούμε εκείνο το τσάι που στάθηκε η αφορμή να χάσει την δουλειά της

Αυτή πάλι είχε καταρρεύσει πλήρως, είχε χάσει το χρώμα της έκλεγε με λυγμούς και έτρεμε σαν ψάρι.

Με ακολούθησε άβουλα τρίβοντας τα μάτια της και προσπαθώντας να καταπιεί τους λυγμούς της.

Παρήγγειλα τσάι για δύο και την άφησα να συνέλθει με την ησυχία της. Όταν επιτέλους τα κατάφερε μου είπε ότι την έλεγαν Έλλη, καταγόταν από μια επαρχιακή πόλη και ότι στην Αθήνα σπούδαζε στη Αγγλική φιλολογία, ήταν 22 ετών και ότι οι γονείς της τελευταία είχαν οικονομικά προβλήματα και έτσι αναγκάστηκε να πιάσει δουλειά για να μπορέσει να τελειώσει την σχολή της (ήταν στο τελευταίο έτος). Η σημερινή μέρα ήταν η πρώτη και η τελευταία στην δουλειά της.

Την παρηγόρησα όσο καλύτερα μπορούσα, όταν διαπίστωσα ότι είχε μεσημεριάσει και ότι είχα ξεχάσει εντελώς την δουλειά μου. Της το είπα και ταυτόχρονα της ζήτησα να ξαναβρεθούμε.

Με ξάφνιασε η θέρμη με την οποία δέχτηκε την πρότασή μου και μάλιστα με κάλεσε στο σπίτι που διατηρούσε με μια φίλη της λίγα τετράγωνα παρακάτω. Κανονίσαμε για την άλλη μέρα το πρωί και χωρίσαμε.

Περιττό να σας πω ότι για το υπόλοιπο της ημέρας ήταν αδύνατο να συγκεντρώσω την σκέψη μου σε τίποτα άλλο εκτός από την πιτσιρίκα. Με είχε εντυπωσιάσει η φυσική της ευγένεια η συστολή της και η ωριμότητα της, σπάνια στοιχεία για την ηλικία της.

Την επόμενη μέρα το πρωί πηγαίνοντας στο ραντεβού μας κάκιζα τον εαυτό μου για την συνέχεια που έδωσα σ' αυτήν την ιστορία λέγοντας ότι αρκετά προβλήματα έχω με οικογένεια και δουλειά και ότι ήταν λάθος που έβαζα την πιτσιρίκα στην ζωή μου. Αυτές οι σκέψεις δεν με απέτρεψαν όμως και έτσι το επόμενο λεπτό βρέθηκα να χτυπώ την πόρτα της Έλλης.

Μου άνοιξε και για πρώτη φορά είδα μια φλογίτσα χαράς σ' αυτά τα υπέροχα μελαγχολικά ματάκια. Έκλεισε την πόρτα πίσω μου και ήρθε και έχωσε το κεφάλι της στο στήθος μου, πράγμα που με ανάγκασε να την αγκαλιάσω και να της χαϊδέψω τα μαλλιά. Εδώ ίσως θα πρέπει να με περιγράψω, μελαχρινός 1,80 ύψος 80 κιλά βάρος και επειδή γυμνάζομαι εδώ και χρόνια είμαι σε καλή φυσική κατάσταση.

«Νόμιζα ότι δεν θα 'ρθεις» μου είπε με φωνή κομμένη και πιανοντάς μου το χέρι με οδήγησε στο δωμάτιό της. Εκεί αφού έστρωσε κάτι μαξιλάρες στο κρεβάτι της με έβαλε να καθίσω όσο πιο άνετα γινόταν κι έφυγε να φτιάξει καφέδες.

Όση ώρα περίμενα χάζεβα το δωμάτιό της όταν από την πόρτα πρόβαλλε η συγκάτοικός της, μια έξυπνη και γελαστή κοπέλα συνομήλικη της Έλλης. Με περιεργάστηκε για λίγο και είπε « είχε δίκιο η Έλλη που μου είπε ότι γνώρισε τον πιο όμορφο και καλοσυνάτο 40άρη της Αθήνας». Την ευχαρίστησα για τα καλά της λόγια.

Αυτή ακάθεκτη συνέχισε «κοίτα να προσέχεις την φίλη μου γιατί έχεις στα χέρια σου ατόφιο χρυσάφι» και χαιρετώντας με φασαριόζικο τρόπο έφυγε από το σπίτι. Την ίδια στιγμή ήλθε η Έλλη με τους καφέδες που αφού τους άφησε σε ένα τραπεζάκι χώθηκε στην αγκαλιά μου.

Αλήθεια σας λέω περισσότερο έγινα μαρμελάδα μέσα μου παρά καύλωσα. Μείναμε εκεί αμίλητοι για λίγη ώρα με τα σώματά μας ιχνηλάτες να κάνουν την απαραίτητη αναγνώριση.

Όταν έφερα τα χείλη της στα δικά μου ανταποκρίθηκε με πρωτόγνωρη θέρμη. Κατόπιν με συντονισμένες κινήσεις σαν από καλοδουλεμένο χορευτικό βγάλαμε τα ρούχα μας και μείναμε για λίγο γυμνοί και σφιχταγκαλιασμένοι. Όταν με τρεμάμενη φωνή μου δηλώνει ότι είναι παρθένα ακόμη.

Περιττό να σας πω ότι η ψωλή μου είχε γίνει σκληρή σαν πέτρα και σίγουρα είχε περάσει τους 17-18 συνηθισμένους πόντους της. Κάνοντας το φιλότιμο κουράγιο, της είπα ότι δεν είναι αναγκασμένη να κάνει κάτι που δεν θέλει και ότι με δεδομένη την διαφορά της ηλικίας μας ίσως το καλύτερο θα ήταν να εξαφανιστώ από την ζωή της. Μ' έπνιξε στα φιλιά, και μου δήλωσε ότι είμαι το κάρμα της. Δεν θα το συζητούσα παραπάνω να 'στε σίγουροι.

Μπούκωσα το στόμα μου με το βυζάκι της, έβγαλε έναν αναστεναγμό και με τα χέρια της έσφιξε το κεφάλι μου πάνω στο στήθος της. Έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι της, ήταν μούσκεμα, συνέχισα να της το τρίβω και ταυτόχρονα της πιπιλούσα και της δάγκωνα τις ρόγες, άρχισε να κινεί την λεκάνη της πέρα δώθε και να τρίβει το μουνάκι της στο χέρι μου πλέον μόνη της. Η αναπνοή της έγινε λαχανιαστή, το χέρι μου γέμισε υγρά και μετά από μια τελευταία κίνηση της λεκάνης της έγειρε επάνω μου και έμεινε ακίνητη.

Την άφησα για λίγο να ηρεμίσει και μετά της έδωσα το χέρι μου να γλύψει τα υγρά της, άρχισε μου γλύφει τα δάχτυλα ένα ένα και μετά να τα παίρνει στο στόμα της σαν να μου κάνει πίπα. Στη συνέχεια άφησε το χέρι μου και άρχισε να μου γλύφει το στήθος πόντο πόντο και σιγά σιγά να κατεβαίνει προς τα κάτω έως ότου έφτασε στο πρησμένο μου καβλί.

Το 'πιασε στο χέρι της σαν κάτι πολύτιμο και εύθραυστο και άρχισε να το μαλάζει αργά, απαλά και αισθησιακά, κατόπιν άρχισε να το τρίβει στο πρόσωπό της, το πήρε στο στόμα της, στην αρχή το κεφάλι, το έγλυφε και το βύζαινε, και σιγά σιγά το έβαζε όλο και πιο μέσα, όταν η ψωλή μου έφτασε στο λαρύγγι της την έπιασε βήχας και το έβγαλε, ήταν φανερό ότι ήταν άτεχνη μα ήταν απέραντα αισθησιακή.

Της πιάνω το κεφάλι και αρχίζω να της τρίβω την ψωλή μου στο πρόσωπο και στο λαιμό, είχα αρχίσει να φεύγω για τα καλά, «τώρα θα σου πάρω εγώ το στοματάκι» της λέω «ναι» μου απαντάει «πάρτο μου δικό σου είναι» και καρφώνεται στον πούτσο μου μόνη της. Άρχισα να την παίρνω αργά και βαθειά, κάθε λίγο τον έβγαζα για να πάρει ανάσα, της τον έτριβα πάνω στα χειλάκια της που σιγά σιγά πρήζονταν και γινόντουσαν χειλάρες και μετά πάλι μέσα και βαθιά.

Τώρα πλέον χτυπούσα το λαρύγγι της για τα καλά. Αφήνω τα χτυπήματα και αρχίζω να πιέζω, απαλά αλλά σταθερά το καβλί μου στη είσοδο του λαιμού της, κάποια στιγμή χαλαρώνει και χώνομαι όλος μέσα, την κρατάω για λίγο σταθερά εκεί και κατόπιν της τον βγάζω και φέρνω το πρόσωπό της μπροστά στο δικό μου. Τα μάτια της είχαν δακρύσει αλλά η έκφρασή της είχε ύφος θριάμβου.

«Μια παρθενιά λιγότερη της λέω» «θέλω να σε πιω» μου απαντάει.
«Όλα δικά σου μωράκι μου» της λέω και της σπρώχνω το κεφάλι προς τα κάτω.

Καρφώνει το στόμα της στον πούτσο μου αλλά αυτή τη φορά σφίγγει τη γλώσσα και τα χείλη της πάνω του σαν βεντούζες. Αρχίζω να της γαμάω το στόμα πλέον χωρίς επιφυλάξεις, τ' αρχίδια μου πλέον έχουν γίνει σαν μπάλες του μπάσκετ όταν με μια κραυγή αρχίζω να χύνω ποτάμια σπέρματος, δεν χάνει σταγόνα, τα βυζαίνει όλα!.

Μένω ημιλυπόθημος, αυτή με την ψωλή μου, που δεν λέει να πέσει. ακόμα στο στόμα της τον βάζει πάλι στο λαρύγγι της και μένει εκεί ακίνητη.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.