Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Σοφία είναι μια γυναίκα όλο καμπύλες. Ποτέ δεν την ήθελα αδύνατη σαν κόκκαλο, πάντα έλεγα να φροντίζει να έχει δυο - τρία παραπανίσια κιλά για να φουσκώνουν οι καμπύλες της και τα παντελόνια των αντρών. Έτσι σέξι έκανε βόλτες στο μαγαζί και παρακολουθούσα με χαρά τους άντρες να την κοιτάζουν πρόστυχα, πολλές φορές να την πειράζουν και να προσπαθούν να πιάσουν κουβέντα μαζί της.

Τόσο σέξι ήταν που ακόμη κι εγώ έψαχνα ευκαιρία να της βάλω χέρι και να αγγίξω το κιλοτάκι της. Αρκετές φορές φρόντιζα να της σηκώνω το μίνι πρόστυχο φόρεμα της και να την χαϊδεύω ώστε μερικοί φίλοι μου να έχουν την τύχη να δούνε το μαύρο στρινγκ της χωμένο ανάμεσα στο κωλαράκι της. Φρόντιζα να μην το καταλάβει, αν και νομίζω ότι το καταλάβαινε, αλλά με άφηνε.

Η ευκαιρία άργησε να έρθει, αλλά ευτυχώς συνέβη. Εκείνο ο βράδυ, για αρκετή ώρα την έβλεπα να μιλάει με το Σπύρο σε μια γωνία στο μπαρ. Σφηνάκια και ποτά ερχόταν συνέχεια και είχα την εντύπωση ότι ήθελε να την μεθύσει. Άρχισε να την πιάνει από τη μέση και δειλά - δειλά να την χαϊδεύει, τάχα μου φιλικά και πολύ διακριτικά. Βέβαια με τόσα ποτά μόνο διακριτικό δεν ήταν αυτό, αν και ήταν τέτοια η ώρα που ήταν όλοι μεθυσμένοι και κανείς δεν κατάλαβε κάτι.

Ξαφνικά, η Σοφία σηκώνεται και τον παίρνει από το χέρι και έρχονται σε εμένα. Αυτός κατακόκκινος και έτοιμος να πεθάνει από ντροπή.

-    «Ο Σπύρος μου είπε ότι είναι τρελός για μένα και ότι θα ήθελε όσο τίποτε άλλο να μου κάνει σεξ».

Δεν πίστευα σε αυτό που άκουγα... Αυτός ήταν έτοιμος να πέσει. Και συνεχίζει:

-    «Του είπα ότι μόνο αν θέλεις εσύ να με προσφέρεις, να με δώσεις για ένα βράδυ, ή να έρθει μαζί μας στο σπίτι να το κάνουμε και οι τρεις…»

Η ευκαιρία της ζωής μου, η ώρα που έπρεπε να είναι ψύχραιμος και άνετος.

-    «Ναι βρε, καλή ιδέα, αν δεν κωλώνει ο Σπύρος πάμε μετά στο σπίτι για παιχνίδια».

Ο Σπύρος με κοίταζε σαν χαζός. Δεν πίστευε σε αυτά που άκουγε. Είδε ότι δεν ήταν μόνο η Σοφία που ήθελε παιχνίδια αλλά κι εγώ. Η Σοφία άρχισε να λέει πως της κόλλησε και τι της είπε που την άναψε. Εγώ τους είπα ότι απόψε θα το γλεντήσουμε και θα τα κάνουμε όλα. Η Σοφία άρχισε να γίνεται τολμηρή και να του βάζει χέρι, να τον φιλάει στο λαιμό, δήθεν κάτι του έλεγε στο αφτί. Αυτός είχε κομπλάρει λίγο και δεν έκανε κινήσεις. Κάποια στιγμή του λέω:

-    «Φοράει ένα καταπληκτικό μαύρο κιλοτάκι τάνγκα, θα τρελαθείς αν το δεις. Βάλε το χέρι σου με τρόπο να το νιώσεις».

Ήθελα να τον τρελάνω, να παίξουν στο παιχνίδι μου. Με χαρά είδα ότι έβαλε το χέρι του κάτω από το φορεματάκι της και χάιδευε το κωλαράκι της. Έβλεπα στο βλέμμα του μια λάμψη μια χαρά και πολλή καύλα. Η ατμόσφαιρα είχε γίνει τρομερά ερεθιστική, παίζαμε πολύ καυτό παιχνίδι. Η βραδιά είχε φτάσει σχεδόν στο τέλος της και ήθελα λιγότερο από μισή ώρα για να τελειώσω και να φύγουμε.

Στο μεταξύ ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα από ώρα και ήθελε να σκίσει το παντελόνι. Για να κρατήσω τα πράγματα ζεστά λέω στο Σπύρο:

-    «Να σου κάνω ένα δώρο; Πήγαινε στην τουαλέτα και σε λίγο θα έρθει και η Σοφία. Θέλω να χωθείς στο ντεκολτέ της και να ρουφήξεις το άρωμα της, να χωθείς στις βυζάρες της. Τίποτε άλλο όμως, μην προχωρήσεις...»

Γέλασε και ξεκίνησε για την τουαλέτα. Ήταν η σειρά της Σοφίας να της εξηγήσω το παιχνίδι.

-    «Τρέλανε τον, σου επιτρέπω. Βάλε το κεφάλι του ανάμεσα στα βυζιά σου, χώστο εκεί μέσα».

Το τι έγινε μέσα στην τουαλέτα δεν ξέρω, απλά πιστεύω ότι έχασαν τον έλεγχο και σίγουρα προχώρησαν, πράγμα που η Σοφία δεν ομολόγησε. Λέει ότι με το που μπήκε μέσα, την άρπαξε και άρχισε να την φιλάει στο στόμα παθιασμένα, ενώ με τα χέρια του της είχε χουφτώσει το κωλαράκι της και την τράβαγε επάνω του κάνοντας τον πούτσο του να τρίβεται πάνω στην κοιλιά της.

Η Σοφία του άρπαξε το κεφάλι και το έχωσε όπως τους είχα πει, μέσα στο πλούσιο ντεκολτέ της, μέσα στις μεγάλες βυζάρες της. Αυτός μούγκριζε και ρουφούσε άρωμα, καύλα και ιδρώτα που έβγαιναν από το κορμί της, ενώ δεν άφησε ούτε στιγμή το κωλαράκι της. Έπαιζε με το κιλοτάκι της, το έτριβε, τραβούσε το πίσω μέρος του τάνγκα της και το έτριβε ανάμεσα στα κωλομέρια της.

Εγώ πιστεύω ότι και κάτι άλλο θα έκαναν, ήταν μέσα για πάνω από πέντε λεπτά, με πεθαίνει η σκέψη στο τι άλλο συνέβη εκεί μέσα. Όση ώρα ήταν μέσα εγώ είχα τρελαθεί, είχαν παραλύσει τα πόδια μου, έτρεμαν από αγωνία. Στο κάτω - κάτω ήταν η γυναίκα μου μέσα στην τουαλέτα με άλλον άντρα και έβγαζαν τα μάτια τους. Ίσως να του έπαιρνε και πίπα, ίσως κιόλας να είχαν ξεφύγει εντελώς και να την ξέσκιζε στα όρθια.

Φεύγουμε και αποφασίζουμε να πάμε στο σπίτι του Σπύρου που ήταν πολύ κοντά γιατί κανένας μας δεν άντεχε άλλο και επειδή δεν χρειαζόταν αυτοκίνητο. Στο δρόμο δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε. Η Σοφία να μην μπορεί να μας ξεφύγει. Να της βάζουμε χέρι και οι δυο, να της σηκώνουμε το φόρεμα και να βλέπουμε το κιλοτάκι της.

Φτάνοντας σπίτι, μπαίνοντας στο ασανσέρ χάσαμε κάθε έλεγχο. Την βάλαμε στο μέση, ο Σπύρος από μπροστά να τη φιλάει και να τρίβεται πάνω της κι εγώ από πίσω να τρίβομαι στο κωλαράκι της και να την φιλάω στο λαιμό. Τότε έγινε και οι μοιραία κίνηση. Η Σοφία σκύβει και ξεκουμπώνει το παντελόνι του και πετάγεται έξω ένας μεγάλος και χοντρός πούτσος, πρησμένος από την απίστευτη καύλα της βραδιάς.

Ευτυχώς ήταν μεγάλος γιατί η Σοφία ήταν καλομαθημένη με τον δικό μου πολύ μεγάλο πούτσο. Τον κρατάει για λίγο στα χέρια της και τον θαυμάζει λέγοντας:

-    «Μμμ… πολύ ωραίος πούτσος! Θα περάσω καλά απόψε με εσάς τους δυο».

Γυρίζει και με κοιτάζει όλο νόημα σαν να έλεγε: «Και τώρα ετοιμάσου να τα δεις όλα!» και τον χώνει στο στόμα της. Τρελάθηκα! Έβλεπα την γυναίκα μου να έχει έναν πούτσο στο στόμα της, να παίρνει πίπα σε άλλον άντρα μπροστά μου. Άρχισε να τον ρουφάει και να του τον παίζει ενώ ο Σπύρος βογκούσε και κουνιόταν μπρος - πίσω γαμώντας το στόμα της. Σταματάει και τρέχουμε και οι τρεις προς την πόρτα για το διαμέρισμα του.

Ανοίγει και μπαίνουμε μέσα και αρχίζουμε και οι δυο σαν λυσσασμένοι να την φιλάμε να τη δαγκώνουμε από καύλα και να την γδύνουμε άρον - άρον. Έμεινε με το μαύρο σουτιέν και την τάνγκα της. Οι ρώγες από το στήθος είχαν βγει έξω από το σουτιέν το οποίο είχε φύγει από τη θέση του. Αρχίζουμε και γδυνόμαστε κι εμείς και πηγαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα. Την ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και την βάζουμε στη μέση φιλώντας τη παντού, σε όλο το κορμί, ρουφώντας ο καθένας από ένα βυζί.

Είχαμε χάσει κάθε έλεγχο. Ο Σπύρος κατέβηκε προς τα κάτω και με μια κίνηση της έσκισε το κιλοτάκι κάνοντας τη να ξαφνιαστεί. Το τράβηξε και άρχισε να το μυρίζει να το τρίβει στο πρόσωπο του. Του το πήρα από τα χέρια και άρχισα και εγώ να μυρίζω το κιλοτάκι της, ανακατεμένο άρωμα, υγρά από το μουνάκι της που είχε ήδη πλημμυρήσει και γυάλισε στο φως του δωματίου. Ο Σπύρος μπήκε ανάμεσα στα μπούτια της και άρχισε να γλείφει και να ρουφάει το πάντα καλοξυρισμένο της μουνάκι.

Της έκανε ένα άγριο γλειφομούνι και η Σοφία ήταν πια στα ουράνια, την έβλεπα να τεντώνεται και του σπρώχνει το κεφάλι πάνω στο μουνί της και να ουρλιάζει. Έπρεπε εκτάκτως να εκτονωθούμε όλοι μας γιατί ήμασταν στα απόλυτα όρια. Η Σοφία δεν άντεξε άλλο και άρχισε να χύνει μέσα σε κραυγές και ουρλιαχτά. Πρέπει να την άκουσε όλη η γειτονιά. Την αφήσαμε λίγο να ηρεμήσει και μετά ήταν η σειρά της.

Μας έβαλε και τους δυο να ξαπλώσουμε και άρχισε να μας γλείφει τους πούτσους. Μια τον ένα και μια τον άλλο. Η καλύτερη θέα... Να μας ρουφάει τους πούτσους κι εμείς να βλέπουμε το κωλαράκι της τουρλωμένο στον απέναντι καθρέφτη. Βλέπαμε το μουνάκι της μούσκεμα να χύνει ακόμη τα υγρά από τον πρώτο οργασμό της και την παρθένα τρυπίτσα από το κωλαράκι της σκέτο πειρασμό. Δεν έχει αφήσει κανέναν να μπει από πίσω, αλλά εγώ την πολιορκώ συνέχεια. Αποφάσισα να δώσω στο Σπύρο προτεραιότητα. Του λέω:

-    «Λοιπόν, απόψε μπορείς να γαμήσεις την πουτάνα την γυναίκα μου. Σου την δίνω να την γαμήσεις σαν πόρνη. Ξεκίνα και ξέσκισε το μουνάκι της έτσι όπως είναι στα τέσσερα».

Δεν χρειάστηκε να το ξαναπώ. Μάλιστα ταράχτηκε τόσο πολύ όπως του μίλησα που κόντεψε να χύσει στο στόμα της. Σηκώθηκε και πήγε από πίσω της. Κράτησε λίγο τα κωλομάγουλα ανοιχτά με τα χέρια του, τα χάιδεψε, πρέπει να σκέφτηκε λίγο την αποψινή του τύχη και μετά με μια κίνηση κάρφωσε τον μεγάλο του πούτσο στο μουνί της γυναίκας μου.

Ένα μεγάλο μου όνειρο, το μεγαλύτερο, είχε γίνει πραγματικότητα. Έβλεπα την γυναίκα μου στα τέσσερα να μου ρουφάει τον πούτσο, ενώ ένας άλλος άντρας την γαμούσε απέναντι μου. Η Σοφία θέλει να της μιλάς πρόστυχα όταν γαμιέται οπότε και εγώ άρχισα να της λέω:

-    «Πάρε τον πούτσο του Σπύρου παλιοπόρνη! Σε γαμάει σαν πουτάνα! Σε έκανα πουτάνα απόψε και θα σε δίνω στους φίλους μου όποτε γουστάρω για να σε γαμάνε! Είσαι ένα τσουλί».

Όσο της μιλούσα έτσι έχανε τον έλεγχο, φώναζε, έτρεμε και κουνούσε το κωλαράκι της για να παίρνει τον πούτσο του πιο βαθιά. Εγώ της έχωνα τον πούτσο μου στο στόμα της, της γαμούσαμε και τις δυο τρύπες μαζί. Ήθελα να την χύσω έτσι εκείνη τη στιγμή αλλά ήθελα να το κρατήσουμε κι άλλο.

Σηκώθηκα και πήγα στα πλάγια του κρεβατιού και απολάμβανα το θέαμα. Όποιος έχει δει την γυναίκα του να γαμιέται με άλλον άντρα, τότε ξέρει πόσο καυλιάρικο θέαμα είναι αυτό. Την έβλεπα να λιώνει από καύλα, να χτυπιέται και τον Σπύρο με τον χοντρό του πούτσο να την κοπανάει από πίσω, να της σκίζει το μουνί.

Μετά ήρθε η σειρά μου.. πήρα εγώ τη θέση του από πίσω και συνέχισα κι εγώ άγρια να την ξεσκίζω. Της κρατούσα τα κωλομάγουλα σφιχτά και της τον έχωνα βαθιά μέσα στο μουνί της, μέχρι την μήτρα της. Η μουνάρα της είχε πλημμυρήσει από χύσια. Έχυνε συνέχεια μέσα σε φωνές, ενώ της έριχνα και μερικές ξυλιές στον κώλο. Μου ζήτησε να βάλω ένα δάχτυλο τον κώλο της για να νιώσει ακόμη πιο τσούλα. Σάλιωσα ένα δάχτυλο και της το έχωσα άγρια στον κώλο, ενώ συνέχιζα να της γαμάω το μουνί.

Ο Σπύρος που μέχρι εκείνη την ώρα είχε χωθεί από κάτω και της έγλειφε τους βύζαρους, ήρθε πάλι από πίσω και συνέχισε να γαμάει τον κώλο της με το δικό του δάχτυλο ενώ τραβούσε μαλακία σαν τρελός. Ήταν η ώρα της κορύφωσης… τράβηξα τον πούτσο μου από το μουνί της και της είπα να γυρίσει και να χύσω στα βυζιά της. Κάθισε στο κρεβάτι και ήρθαμε και οι δυο μπροστά της παίζοντας τους πούτσους μας άγρια, ενώ η Σοφία μας βοηθούσε γλείφοντας τους και παίζοντας με τα βυζιά της.

Χύσαμε και οι δυο μαζί γεμίζοντάς της με τα άσπρα μας χύσια παντού, στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στα βυζιά, παντού. Δυο καρά-καυλωμένοι άντρες που την έχυναν μετά από τις υπηρεσίες που μας πρόσφερε σαν πραγματικό πουτανάκι. Από παντού κυλούσαν τα χύσια μας. Της τα αλείψαμε με τα καυλιά μας σε όλο της το κορμί.

Η αρχή είχε γίνει. Η πρώτη μας παρτούζα είχε γίνει. Είχαμε τον Σπύρο ψημένο για όποτε χρειαζόμασταν άγρια γαμήσια, αλλά τώρα ήμασταν πιο άνετοι και θα ψάχναμε και για νέες εμπειρίες. Θα την δώσω σε όσους περισσότερους άντρες μπορέσω. Θα την βάλω να γαμηθεί με όλους τους πουτσαράδες φίλους μου, αλλά και θα γαμήσω και τις καλύτερες φίλες της…

Η ζωή ξεκίνησε από εκείνο το βράδυ και είχε νόημα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.