Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ένα βράδυ το καλοκαίρι του 2002 χτύπησε το κινητό μου στην άλλη άκρη ήταν το μωράκι που είχε γυρίσει από της διακοπές της. Δέκα μέρες γύριζε τα νησάκια με τον καλό της, ήξερα ότι μόλις είχε γυρίσει και φαντάστικα ότι με ήθελε να κανονίσουμε να βρεθούμε. Στο τηλέφωνο άρχισε να μου λέει ακαταλαβίστικα πράγματα, τηλεφωνώ εκ μέρους της κυρίας τάδε, μας έδωσε το τηλέφωνο σας, είμαστε άπειρο ζευγάρι δεν το έχουμε ξανακάνει!! Αν μπορείτε και σήμερα!!

Εγώ από την άλλη να μην καταλαβαίνω τι σχεδίαζε και απλά να μην απαντώ αλλά να την ακούω και να σκέφτομαι τη σκαρώνει. Μου έδωσε την διεύθυνση του σπιτιού του νεαρού, και εγώ σκεπτόμουνα την τελευταία της ατάκα, σας περιμένουμε σε κανα δυο ώρες.

Χάθηκα στης σκέψεις μου για το τι σκαρφίσθηκε και στην αβεβαιότητα για το τι να κάνω, Κανά μισάωρο μετά ξαναχτυπά το τηλ και την ακούω πια με το γνώριμο ναζιάρικο ύφος να με ρωτά αν μου έλειψε καθόλου, και σε τη κατάσταση είναι η πούτσα μου.

Άρπαξα την ευκαιρία και άρχιζα να κάνω διάφορες ερωτήσεις με σκοπό να καταλάβω αν τελικά πρέπει να κάνω ένα κρύο ντους να συνέλθω, η να μπω μέσα στο αμάξι και να τρέξω!!!

Με καθησύχασε ότι όλα είναι μια χαρά, τον καλό της τον είχε στείλει να αγοράσει τα απαραίτητα Gordons τσιπς, κλπ, άρχισε την σύντομη πλην όμως λεπτομερέστατη αφήγηση που με έκανε να μείνω μαλάκας στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι την πίεση που δέχτηκε για να πάνε διακοπές θα του την επέστρεφε με αυτόν τον τρόπο.

Το είχε ξεκινήσει από της διακοπές, 10 μέρες συνέχεια!!!! ο νεαρός, ξύπναγε και κοιμότανε με ένα δονητή καλά πασαλειμμένο με λαδί στον κώλο του, ότι και να κάνανε ο δονητής ήταν απαραίτητος.

Την ημέρα που γυρίζανε δεν βγήκαν καθόλου από την καμπίνα του πλοίου, τον είχε πλακώσει στα τσιμπούκια και ο δονητής δεν έβγαινε καθόλου πια από τον κώλο του, μέχρι μαλακία βάραγε ο νέος με τον δονητή χωμένο μέχρι εκεί που χωραγε,12 ώρες, τον ξεκωλιαζε!!!

Της επόμενες μέρες που πέρασαν έμαθα λεπτομέρειες που με καύλωσαν τόσο πολλή, που ένα βράδυ καθώς μου τα έλεγε στην Κηφισίας, δεν άντεξα και την ξεκωλιασα δίπλα στο Υγείας, και μισή ώρα μετά στην Τατοΐου.

Καλοντυμένος και στην ώρα μου χτύπησα το κουδούνι, άνοιξαν στην πόρτα στεκόντουσαν και η δυο μαυρισμένοι.

Για να μην μπω σε λεπτομέρειες για την υποδοχή θα πω μόνο ότι πριν καθίσουμε, το μωρό μου έριξε μια «κλεφτη» ματιά ανάμεσα στο παντελόνι μου, και εγώ πρόσεξα τον νεαρό να κάθετε κάπως «περίεργα» στον καναπέ του.

Καταλαβαίνετε το μυαλό και η πούτσα μου που έφτασαν!!! Το πρώτο μισάωρο πέρασε πίνοντας και συζητώντας για της ομορφιές των Ελληνικών νησιών, ξαφνικά το μωρό άρχισε να χαϊδεύει την βάση της πούτσας του νέου, εκείνος αμήχανα κοίταξε εμένα που συνέχιζα να καπνίζω και να απολαμβανω το ποτό μου.

Τελειώνοντας το τσιγάρο μου, η πούτσα του νέου ήταν ήδη στο στόμα της, μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα της αλλά φαντάστηκα ότι ήταν στα πλαίσια της καύλας, αλλά που!!!! το ανακάλυψα της επόμενες ημέρες που έλεγα πριν, βιαζόταν να πάρει το αίμα της πίσω. Το άτριχο αλλά ηλιοκαμένο στέρνο του ανάσανε με μεγάλη ταχύτητα, το κεφάλι του ριγμένο προς τα πίσω με τα μάτια του κλειστά μάλλον από αμηχανία, ντροπή, δεν ξέρω έδειχνε πάντως να απολαμβάνει την πίπα που του έπαιρνε η «γκόμενα» του όπως συνήθιζε να λέει στον κύκλο του.

Το μωρό μου με προσκάλεσε να πάρω μέρος στο παιχνίδι τους, ξεροκαταπίνοντας στη θέα από το τουρλωμένο κωλαρακι της, που πριν δυο χρόνια είχα κάνει την πρώτη μου «επίσκεψη» και τώρα μου είχε φύγει για 10 μέρες, έτρεμα, μια ήθελα να της βάλω όλο μου το χέρι στον κώλο και να την ξεσκίσω, και μια να πιάσω το πιτσιρικά από τα αρχίδια και να τον σβουραρω στο σαλόνι που τόλμησε ο μούλος να πάει και διακοπές. Προσπαθήσω να συγκεντρωθώ και να το παίξω αδιάφορος για να μην καρφωθώ.

Έβγαλα τη κιλότα της σήκωσα το φόρεμα μέχρι το στήθος έχωσα την μύτη μου στον κώλο της και την γλώσσα μου βαθιά μέσα στο πλημμυρισμένο από υγρά μουνάκι της. Με μια κινηση έβγαλε το φόρεμα της και σκαρφάλωσε στην πούτσα του δικού της, άρχισε να του γλύφει τις ρόγες, τραβώντας με προς το μέρος της κοίταξε με λαιμαργία την πούτσα μου που την είχε κάνει πουτανακι και χωρίς πολλά πολλά την κατάπιε.

Ο νέος έδειχνε να τα έχει χαμένα, τα μάτια του περιεργαζόντουσαν τα πάντα, και που και που κολλάγανε στα ξέφρενα ρουφήγματα που έκανε το μωρό μου στην πούτσα μου.
Μέσα στα βογκητά μας άκουσα το μωρό να μου λέει να πιάσω κάτι που είναι κάτω από τα περιοδικά στο τραπεζάκι, ανακαλύπτοντας ότι πρόκειται για τον δονητή την ρώτησα πού θα τον χρειασθεί, μήπως μπορούσα να κάνω εγώ κάτι.

Τον κοίταξε κάτι έσκυψε και του είπε (αγάπη μου θα με κολοξεσκισεις και εκείνος εσένα, θες;) το έμαθα μετά, ο νέος κούνησε καταφατικά τους ώμους και τα μάτια, και τα επόμενα λεπτά με τα χέρια της γεμάτα από λάδι πασάλειβε το πούτσο του νέου. Κόντεψα να σκάσω μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα, αλλά αρκέστηκα να τον ψιλό παίζω σαν στης τσόντες που για να μην κάθονται τον παίζουν.
Ένα ροζ προφυλακτικό που έβαλα έκανε την κορδωμένη πούτσα μου να αισθάνεται λίγο στενάχωρα, το μωρό ήταν ηδη στα τέσσερα πάνω στον καναπέ η πούτσα του νέου είχε αρχίσει να γλιστράει στο κωλαρακι που γαμούσα 5-6 φορές την εβδομάδα, εκείνη βογκούσε σαν να ήταν η πρώτη της φορά, γύρισε αριστερά πίσω το κεφάλι της και μας κοίταζε και τους δυο, εγώ δεν ήξερα τι να κάνω, γιατί δεν διασκεδάζεις μαζί μας με ρώτησε. Τι ακριβώς θέλετε να κάνω ρώτησα αμήχανα σαν μαλάκας, δεν βλέπεις τι μου κάνει, καντου το ίδιο με πρόσταξε, πήρα το λάδι και άρχισα να αλείφω με λάδι την τρύπα του νέου, βάλτον,ξέσκισε τον να βλέπω το πρόσωπο του όταν του τον βάζεις, άρχισε ξαφνικά να μου λέει, γύρισε ξάπλωσε άνοιξε τα ποδια της και έβαλε το κεφάλι του να κάνει «μακια» το κωλαρακι που πριν βάναυσα κακοποιούσε ο ίδιος, και όσο εκείνος ήταν προσηλωμένος στο γλυφομουνι, με μια κίνηση του τον έχωσα, σφίχτηκε ξαφνικά ο σφυχτιρας του πάνω στην πούτσα μου και εγώ με μασάζ στα νεφρά τον χαλάρωνα.

Όσο εκείνος έσπρωχνε την γλώσσα του στο κωλαρακι της τόσο να σπρώχνω και εγώ, χάναμε τον ρυθμό, έβγαινε τον ξανάβαζα, βογκούσε πότε από καύλα και πότε από πόνο, το μωρό τον είχε πιάσει από τα μαλλιά και του είχε χώσει όλο το πρόσωπο μέσα στην μουναρα της, με κοίταγε μου χαμογέλαγε και μου έκλεινε το μάτι με νόημα, σκιστον!!!
Τον έπαιζε και στα επόμενα λεπτά τον άκουσα με δυσκολία να ψελλίζει \"χύνω\", αν δεν έσφιγγε την κώλο τρύπα πάνω στη πούτσα μου δεν θα καταλάβαινα τίποτα.

Άφησα την πούτσα μου στον κώλο του για λίγα λεπτά ακόμα γιατί έδειχνε διαλυμένος, βγάζοντας την άφησε ένα αναστεναγμό μάλλον ανακούφισης και έκατσε με το πλάι να περιμένει εμένα που πλέον τον έπαιζα για να χύσω στο στήθος του μωρού. Αμ δε, το μωρό προκλητικά και αυτή τη φορά γύρισε στο πλάι και συνέχιζε να ρουφά το καυλί του νέου, ο οποίος ανίσχυρος και διαλυμένος μπέρδευε τον πόνο με την καύλα. Με το κωλαρακι της τουρλωμένο και το στόμα της να γεμίζει από τον πούτσο του νέου, μου ζήτησε να χύσω αν «θέλω» στο μουνάκι της, έχοντας βέβαια το δάχτυλο της μέσα.

Ο νέος δεν είχε οπτική επαφή, σιγά μην τον έβαζα στο μουνάκι της, παραμέρισα το δάχτυλο της έχωσα την γλώσσα μου με όσο σάλιο μου είχε μείνει στον κώλο. Της άνοιξα τα κωλομέρια όσο μπορούσα και με μια κίνηση τον έβαλα στο όμορφο κωλαρακι της.

Δεν άντεξα παραπάνω από ένα λεπτό έχυσα, διέκοψε την πίπα, με κοίταξε έσπρωξε τον κώλο της πιο βαθιά μέσα στην πούτσα μου, χαμογέλασε και συνέχισε να απασχολεί τον νέο, για να μην πάρει χαμπάρι ότι αντί για το μουνάκι της πήρα το κωλαρακι της, άλλωστε πίστευε ότι ήταν ο πρώτος και ο μοναδικός που είχε ασχοληθεί με το κωλαρακι της, διέκοψε μετά από λίγο για να συνεχίσουν αργότερα καθώς του υποσχέθηκε.

Κάναμε ένα τσιγάρο σχεδόν αμίλητοι με το μωρό να του δίνει τρυφερά φιλία στην πλάτη και να του χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα με όσο λάδι είχε ακόμα. Κάναμε ένα μπάνιο τους είπα ότι η πρώτη φορά είναι περίεργη και δύσκολη συμφωνήσανε!!!! και τους καληνύχτισα.

Μέχρι να φτάσω στο σπίτι χτύπησε το τηλέφωνο μου, ήταν εκείνη, ο νέος είχε κατέβει στο αμάξι να πάρει κάτι που είχε ξεχάσει, ήθελε να μου πει πόσο μεγάλη ήταν η καύλα που ένοιωθε όταν έβλεπε το πρόσωπο του να αλλάζει κάθε φορά που τον έσκιζα, κανονίσαμε που θα βρεθούμε το επόμενο πρωινό για να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση, της είπα ότι είναι μεγάλο πουτανακι, αυτή μου απάντησε ότι το ξέρει και εγώ για αυτόν το λόγο είμαι μαζί της. Τα έγραψα γιατί σου είχα δώσει μια υπόσχεση:Να τα διαβάζεις και να καυλώνεις μωρό μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.