Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η μεγαλύτερή μου απόλαυση στο σεξ είναι ασφαλώς η πρωκτική συνουσία με γυναίκα. Η ιδέα και μόνο του πούτσου μου να μπαινοβγαίνει σε μια καλά λιπασμένη γυναικεία κωλοτρυπίδα και το τελικό ανακουφιστικό χύσιμο μέσα στα κατάβαθα του εντέρου της θηλυκιάς, είναι ικανή να μου προκαλέσει άμεση στύση.

Φαντάζομαι να τραβάω το καυλί μου έξω από την ανοιγμένη κωλότρυπα και να την παρατηρώ να ανοιγοκλείνει ξεχειλωμένη, κλάνοντας ήσυχα τα χύσια μου. Η γλώσσα μου πάντα μαλάζει την ταλαιπωρημένη ροδέλα και σκουπίζει με βουλιμία ότι τρέχει από το φρεσκοπηδηγμένο έντερο. Παρόλα αυτά σπάνια θα πηδήξω τον κώλο της κοπέλας μου και θα προτιμήσω να ανακουφίσω την καύλα μου για κωλογαμήσι με επαγγελματία. Τουλάχιστον εγγυώνται καθαριότητα και κατανόηση αν και κοστίζει.

Συνήθως βρίσκομαι με μια κοπέλα σε κάποιο ξενοδοχείο, παρακάμπτοντας τις όποιες προκαταρκτικές διαδικασίες. Η κοπέλα που μου συστήθηκε ως Clair μιλούσε συμπαθητικά αγγλικά, αν και δε με απασχόλησε καθόλου η καταγωγή της και δε τη ρώτησα από πού είναι. Ήταν μικρόσωμη, μελαχρινή με κοντά μαύρα μαλλιά, λιμπιστικές καμπύλες και φυσικά με άπαιχτο κώλο, ερεθιστικά φουσκωτό και σφιχτό.

Αφού κάναμε από ένα γρήγορο ντους, την ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι και ρίχτηκα λαίμαργα στο φαί. Αν και κάθε φορά τα κορίτσια βγάζουν διάφορες κραυγές ευχαρίστησης που σε κάνουν να νομίζεις ότι το ευχαριστούνται και ότι σίγουρα είσαι ο καλύτερος, αυτή ήταν αρκετά πειστική, ή δε ξέρω τι άλλο. Πάντως είχε ανοίξει διάπλατα την κωλάρα της και εγώ έγλειφα την ζουμερή κωλοτρυπίδα με μεγάλο ενθουσιασμό.

Σε λίγο τη γύρισα ανάσκελα για να έχω καλύτερη πρόσβαση και αφού την έβαλα μα λυγίσει τα γόνατα προς το στήθος της, συνέχισα το γλείψιμο της εκτεθειμένης πλέον τρυπούλας της. Με τα χέρια μου να χουφτώνουν τους γλουτούς της, έχωνα όσο βαθύτερα μπορούσα τη γλώσσα μου απολαμβάνοντας τη γήινη μυρωδιά του πρωκτού της. Παράλληλα γαργαλούσα ταυτόχρονα τη μύτη μου στη σχισμή του μουνιού της, μουσκεύοντάς την με υγρά που σιγά σιγά είχαν αρχίσει να εμφανίζονται. Πάντως δεν πολυασχολήθηκα με το μουνάκι της, μια και τέτοιες βραδιές είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στη λατρεία του γυναικείου πρωκτού.

Το γλείψιμο διήρκεσε μέχρι να αισθανθώ αρκετά χαλαρωμένη την πίσω πόρτα της Clair.

Στη συνέχεια πήραν σειρά τα δάχτυλά μου, μου βουτηγμένα σε κρέμα (δε θα σας πω ποια), τα οποία άρχισαν τις πρώτες δοκιμαστικές διεισδύσεις. Σίγουρα η κοπέλα ήταν pro μια και οι κινήσεις της λεκάνης της διευκόλυναν το έργο μου.

Ο σφικτήρας της υποχώρησε υπάκουα μετά τις πρώτες κυκλικές κινήσεις του μέσου δακτύλου μου, το οποίο φώλιασε γρήγορα μέσα στο καλολαδωμένο πλέον έντερο. Εκεί άρχισε πονηρά να πιέζει το εσωτερικό τοίχωμα (ναι, αυτό που χωρίζει τον κώλο από το μουνάκι).

Εκεί θέλει δε θέλει η γυναίκα αρχίζει να ερεθίζεται και ο πρωκτός της αρχίζει και ανοίγει σαν το τριαντάφυλλο. Τη θέση του κωλοδάκτυλου την πήρε γρήγορα ο αντίχειράς μου και αυτή στήθηκε στα τέσσερα, που είναι και η αγαπημένη μου στάση για ξεκώλιασμα, αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι αρκετά επώδυνη για την κοπέλα. Τέλος πάντων, αν πληρώνεσαι γι' αυτό, υποθέτω αξίζει λίγη ταλαιπωρία...

Εν τω μεταξύ το καυλί μου είχε πρηστεί και πόναγε από την καύλα. Ανυπόμονος πλέον για δράση, άνοιξα καλά τα κωλομέρια της Clair και παραβίασα την τριανταφυλλένια της κωλότρυπα. Μόλις το πουτσοκέφαλό μου κρύφτηκε μέσα στο κωλαράκι της, στάθηκα ακίνητος για λίγο, ώστε να την αφήσω λίγο να χαλαρώσει και να μη τραυματιστεί. Η κοπέλα πάντως ήταν άπαιχτη. Η κωλάρα της ήταν σίγουρα καλά εκπαιδευμένη και κατάπιε υπάκουα το καυλί μου που γλύστρισε αργά αλλά σταθερά μέχρι τη ρίζα μέσα στα κατάβαθα του κώλου της.

Εκεί ήταν που άρχισα να ξεφεύγω. Η απίστευτη αίσθηση της γυναίκας παλουκωμένης με τον πούτσο μου, με μεταμόρφωσε σε ένα ξελιγωμένο ζώο και η Clair στημένη στα τέσσερα με τη φουσκωτή της κωλάρα εκπληκτικά ανοιγμένη, μετουσιώθηκε σε υπάκουο πλάσμα φτιαγμένο αποκλειστικά για πρωκτική απόλαυση. Έσπρωχνα αργά το καυλί μου μέχρι τέρμα και στη συνέχεια το ωθούσα αδυσώπητα προς τα έξω, αφήνοντας την Clair να μουγκρίζει ήσυχα βλαστημώντας που και που, προσφέροντας μου φιλότιμα τον υπέροχο πρωκτό της: "Holy shit you fucking maggot you're ripping my fucking hole, I wish you were in the same place, raped by a huge cock" και άλλα τέτοια ωραία που απλά με κάυλωναν παραπάνω και βίαζα σκληρότερα την κωλάρα της. Το περίνεό της είχε γίνει μούσκεμα από το υγρά του μουνιού της που έφταναν μέχρι τη βιασμένη σούφρα της και τη λίπαιναν.

Αφού χόρτασα να τη γαμάω στα τέσσερα, βγήκα για να ξεκουραστεί λίγο. Η κωλοτρυπίδα της είχε ανοίξει αρκετά και διάφορα υγρά άρχισαν να ξεπροβάλλουν και να τρέχουν στους μηρούς της. Άρχισα να γλύφω όσα προλάβαινα και χάιδεψα το σφικτήρα της νιώθοντάς τον να πάλλεται σταθερά. Τη ρώτησα αν είναι ok για να συνεχίσουμε και χαμογέλασε λέγοντάς μου "enjoy my ass honey".

Σειρά της ήταν τώρα να κωλογαμηθεί με τη θέλησή της και της είπα τι ήθελα. Ξάπλωσα ανάσκελα και αυτή ιππαστί πάνω μου, πήρε το καυλί μου με τα χέρια της και το κάρφωσε μέσα της επιδέξια. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει άνετα συσπώντας με εκπληκτικό τρόπο τον κώλο της, προσπαθώντας να με αρμέξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Προσπαθώντας να αντισταθώ στα κύματα του οργασμού που με κύκλωναν απειλητικά, τη γύρισα περιστροφικά πάνω στον πούτσο μου, έτσι ώστε να βλέπω την πλάτη της και το υπέροχο αχλάδι που σχημάτιζε η μέση της και οι γλουτοί της.

Χουφτώνοντας τα μπούτια της στη βάση του κώλου της, σήκωσα τα πόδια της, έτσι ώστε το μόνο σημείο επαφής μας να είναι το βαθιά καρφωμένο καυλί μου στη ροδέλα της. νιώθοντας το γλυκό βάρος της κωλάρας της, άρχισα σε αυτή τη στάση να την ανοίγω με αυξανόμενο ρυθμό νιώθοντας την καύλα μου να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και το καυλί μου να διογκώνεται μέσα στο ταλαιπωρημένο πλέον έντερο.

Ο οργασμός μου ήταν εκρηκτικός και ξέσπασε σε κύματα, στέλνοντας πηχτό σπέρμα βαθιά μέσα στην πεινασμένη κωλάρα που την αισθανόμουν να αρμέγει σταθερά και επίμονα.

Μείναμε κολλημένοι για λίγη ώρα στη θέση αυτή και στη συνέχεια τράβηξα έξω με προσοχή το χαλαρωμένο πούτσο μου. Δεν είχαμε ολοκληρώσει όμως ακόμη. Αφού την γονάτισα πάλι στα τέσσερα, κόλλησα το στόμα μου στην ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα. Η Clair καταλαβαίνοντας τι ήθελα, άρχισε να σφίγγεται απαλά και σύντομα το έντερό της άρχισε να ξερνάει τα ακόμη ζεστά χύσια μου. Τα κατάπια όλα ανακατεμένα με τα υγρά της...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.