Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ να γράψω την συνέχεια της ιστορίας, που είναι η ακόλουθη.

Τώρα λοιπόν είχα αράξει στην πολυθρόνα του δωματίου του καλού ξενοδοχείου και είχα το μουνάκι να κάθεται μπροστά μου. Μόλις είχε τελειώσει το γδύσιμο μου και περίμενε τις εντολές μου. Εγώ άρχισα να την πειράζω στο κορμάκι της και να παίζω μαζί της. Της ακουμπούσα το μουνάκι με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου, ενώ με το άλλο πόδι της χάιδευα τις ρόγες. Εκείνη είχε γλαρώσει δοσμένη στην καύλα, μου χάιδευε τα πόδια και με παρακλητικό ύφος μου ζητούσε να την κάνω δική μου.

Με τα μάτια της έδειξα να ανέβει στο κρεβάτι. Εκείνη σαν πιστό σκυλάκι, σύρθηκε επάνω του και εγώ της έδωσα εντολή να ανοίξει τα πόδια και να πέσει ανάσκελα, σε απόσταση που να μπορώ να ακουμπάω το μουνάκι της. Μόλις μου στήθηκε, ξάπλωσα και εγώ καλύτερα στην πολυθρόνα, άνοιξα την τηλεόραση και άρχισα να παρακολουθώ ένα πρωϊνάδικο. Ταυτόχρονα όμως, άρχισα να παίζω τον πούτσο μου που είχε γίνει σκληρός και μακρύς, αλλά ήθελα να γίνει μεγαλύτερος για να τον νοιώσει το μουνάκι της να την χτυπάει, να την σκάβει, να την τρυπάει βαθιά για να ευχαριστηθεί και να νοιώσει πραγματική γυναίκα που δέχεται ένα άγριο αρσενικό.

Με το άλλο χέρι άρχισα να πειράζω τις τρύπες της. Το μουνάκι της έχυνε ποτάμι τα διάφανα υγρά, έφταναν στην κωλοτρυπίδα της και εγώ με τα δάχτυλα το έπαιρνα και το άλειφα γύρω γύρω και της έβαζα ελαφρά και γλυκά δαχτυλάκι ανοίγοντας την. Κάποια στιγμή της είχα χώσει από ένα δάχτυλο σε κάθε τρύπα και την γαμούσα αργά και νωχελικά, ενώ με το άλλο έπαιζα τον πούτσο μου και κοίταζα τηλεόραση. Αυτό την έκανε να καυλώνει ακόμη περισσότερο, γιατί την καύλωνα αδιάφορα και χωρίς λιγούρα όπως έκαναν τα κοκοράκια που την κυνηγούσαν. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο, αλλά κρατιόμουν για να την φέρω στα άκρα.

Πραγματικά μετά από μερικά λεπτά, άρχισε να παρακαλάει να την γαμήσω σκληρά και δυνατά. Μου περιέγραφε τι ήθελε να της κάνω : «γάμησε με άντρα μου, σκίσε μου τις τρύπες που έχεις ανοίξει με τα δάχτυλα σου, κάνε με πουτανάκι του πούτσου σου, τι περιμένεις γαμιά μου, γιατί με τυραννάς έτσι, δεν θα με γαμήσεις ;, μην με αφήσεις έτσι, θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις, θα γαμηθώ σαν τσουλάκι του δρόμου για την καύλα σου» και άλλα καυλωτικά,που τελικά έκαμψαν την αυτοσυγκράτηση μου.

Με καύλα πλέον γυρίζω και την κοιτάζω και χωρίς να σταματήσουν τα χέρια μου να «δουλεύουν» τον πούτσο μου και τις τρύπες της, της έλεγα καυλωτικά λόγια : «θα σε σκίσω μουνάκι μου, αλλά όπως θέλω και όποτε θέλω εγώ, θα σε κάνω πουτανίτσα μου, γουστάρω να σε ξεφτιλίσω στο γαμήσι, να σου πονέσω το μουνάκι και το κωλαράκι σου, να νοιώσεις καύλα και πόνο μαζί από τον γαμιά σου, από τον άντρα που γουστάρει να σε παίζει για την καύλα του.»

«Αχ.. ναι γαμιά μου. έλα. κάνε με να ουρλιάξω από την καύλα, κάνε πουτάνα του δρόμου να νοιώσω τον πούτσο σου σαν πελάτη που με βιάζουνε, που με παίρνουν για λεφτά και εγώ το κάνω για την πάρτη σου, γιατί με έχεις διατάξει να το κάνω για την καύλα σου, μόνο και μόνο για να με γαμάς, για να με κάνεις το μουνάκι του πούτσου σου..»

Καυλωμένος μέχρι το έπακρο, σηκώνομαι αργά και εκείνη με κοιτάζει με δέος και καύλα που την ακινητοποιεί. Αρχίζω να τις χαϊδεύω τα μπούτια από την μέσα μεριά χωρίς όμως να ακουμπάω το μουνάκι της και γονατίζω μπροστά στο κρεβάτι ανάμεσα στα πόδια της..
«όχι μου λέει, δεν θέλω να με γλύψεις, θέλω να με γαμήσεις σαν σκύλα, να με σκίσεις στα δύο, να πονέσεις τις τρύπες μου να μην μπορώ να κάτσω..»

«Όχι ακόμη τσουλάκι, θέλω να καυλώσεις κιάλλο να με εκλιπαρείς να σε γαμήσω, να χώσω ό,τι βρω μέσα στο μουνάκι σου, να με παρακαλάς να σε πεθάνω με το καυλί μου..» της απάντησα εγώ και άρχισα να της γλύφω με την άκρη της γλώσσας μου, τα χειλάκια της στις άκρες και την τρύπα της γύρω γύρω..

Εκείνη άρχισε να χτυπιέται από την καύλα, να σηκώνει την λεκάνη της για να μου δώσει το μουνάκι της να το φάω και να μου λέει «φάτο, δάγκωσε το το γαμημένο, πόνεσε το, κάντο ό,τι θέλεις αλλά γάμησε το.σε παρακαλώ.»

Αφού την έγλυψα κάμποση ώρα, άρχισε να τρέμει από την καύλα και το ανολοκλήρωτο χύσιμο που είχε ξεκινήσει να κάνει, οπότε και αποφάσισα να την γαμήσω κανονικά.
Της σηκώνω τα πόδια να έρθει το μουνί απέναντι στον πούτσο μου και της τον ακουμπάω έξω έξω. Το πουτσοκέφαλο μου είχε γίνει κόκκινο, πρησμένο, διπλάσιο από όταν είναι σε ηρεμία, σκληρό και έτοιμο να την τρυπήσει. Άρχισα να της το βάζω μέσα αργά και βασανιστικά και μόλις είχε μπει όλο το κεφάλι, αφήνω το κορμί μου να πέσει επάνω της και τον πούτσο μου να φτάσει όπου μπορέσει λέγοντας «πάρτον πουτάνα, πάρε το καυλί μου σαν πυρωμένο σίδερο μέσα στο κορμί σου.».

Πραγματικά τον ένοιωσα να καρφώνεται στην μήτρα της και πίσω από αυτήν και να μου τον αγκαλιάζουν τα μουνόχειλά της που είχαν ανοίξει και τον περίμεναν. Μια κραυγή βγήκε από τα χειλάκια της που μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Της κλείνω το στόμα αμέσως και αρχίζω αν την σφυροκοπάω με το εργαλείο μου, που είχε γίνει τεράστιο. Αλλά και εκείνης είχε ανοίξει και βαθύνει το μουνάκι της για να υποδεχθεί τον μακρύ και χοντρό μου πούτσο που είχε σκληρύνει σαν σίδερο, ενώ εκείνη φώναζε «πώς με γαμάς έτσι ψωλαρά μου, τι πούτσος είναι αυτός που μου χώνεις, πως μου τρυπάς έτσι την μήτρα μου, θα της κάνεις ζημιά γαμιά μου αλλά δεν με νοιάζει, κατάστρεψε την, είναι δική σου, σου ανήκει, όπως σου ανήκω και εγώ ολόκληρη να με κάνεις ό,τι γουστάρεις.»

Παράλληλα φρόντιζα να τρίβω και την κλειτορίδα της με τις τρίχες μου και να της χτυπάω το κωλαράκι της με τα αρχίδια μου που είχαν σκληρύνει και περίμεναν πώς και πώς να αδειάσουν τα χύσια τους. Χτυπιόμουν επάνω της και εκείνη ανήμπορη να αντιδράσει δεχόταν με καύλα όλη την πίεση μου και το γαμήσι μου. Ούρλιαζε κάτω από τη χούφτα που της έκλεινα το στόμα και κάποιες φορές με κοίταζε με τρομοκρατημένο ύφος, προφανώς από τον πόνο και την πρωτόγνωρη καύλα που της έδινε ο έμπειρος και ώριμος γαμιάς της. Ο ιδρώτας μου έσταζε στο πρόσωπο της και εκείνη έβγαζε την γλωσσίτσα της και τον έγλυφε με ηδονή. Μετά ζήταγε τα δικά μου χείλη να τα ρουφήξει.

Μετά αρκετό σφυροκόπημα, αποφάσισα να προχωρήσω για να δω τα όρια της και να κανονίσω τι γαμήσι θα της κάνω. Βγάζω τον πούτσο μου και μόλις τον βλέπει με τα υγρά της επάνω, σηκώνεται και αρχίζει να τον γλύφει και να το καθαρίζει. Το τσιμπούκι της ήταν λίγο αδέξιο, αλλά τον έπαιρνε καλά στο στόμα της (ίσως κάποτε να σας γράψω πώς την έμαθα να τον παίρνει μέσα στον λαιμό της, όλον !).

Αφού μου έκανε λίγο τσιμπούκι, την γύρισα να πέσει μπρούμυτα. Την γυρίζω λίγο στα πλάγια, της λυγίζω το δεξί πόδι προς το στήθος της και της πιάνω το κωλαράκι να το στήσω όπως εγώ γούσταρα, στην αγαπημένη μου στάση. Εκείνη υπάκουε πιστά και ακολουθούσε κάθε οδηγία που της έδινα. Μόλις μου στήθηκε όπως ήθελα, πλησιάζω ανάμεσα στα πόδια της και της τον ακουμπάω πάλι στο μουνάκι, μέχρι να μπει το πουτσοκέφαλο. Εκείνο άρχισε πάλι να τρέμει και να με παρακαλάει να τον χώσω όλον ενώ είχε αρχίσει να λέει βρομόλογα σαν επαγγελματίας πουτάνα : «έλα πουτσαρά μου χώστον μου να τον νοιώσω όπως πριν, σκίσε την τρύπα που άνοιξες, χτύπα τον πάτο μου, κάνε με να ουρλιάξω από πόνο και καύλα.». Ακούγοντας βεβαίως αυτά από το μουνάκι μου, αγριεύω και ξαναπέφτω με όλο μου το βάρος χώνοντας πάλι το σκληρό καυλί μου στον πάτο του μουνιού της.

Εκείνη τώρα είχε το μαξιλάρι για να μην ακούγεται, αλλά παρ\'όλα αυτά, ήταν τόσο δυνατό το ουρλιαχτό της που ακουγόταν πάλι αρκετά. Της πιάνω τα βυζάκια για να κρατιέμαι (το αριστερό της με το δεξί μου χέρι και το αντίστροφο) και αρχίζω να την γαμάω δυνατά και σκληρά σαν κτήνος. Δεν ήθελα να χύσω αμέσως για να την ξεσκίσω ακόμη και έτσι να μην μπορεί να πάει με κανέναν άλλον άντρα, μετά από αυτό που θα είχε νοιώσει μαζί μου.

Αγριεύοντας περισσότερο εγώ, της πιάνω τα μαλλιά αλογοουρά και τα κρατάω με το αριστερό χέρι, ενώ την γαμούσα αλύπητα. Με το δεξί άρχισα να της ρίχνω χαστούκια και να την βρίζω με τα πιο χυδαία και βρώμικα λόγια που ήξερα για να την κάνω να αισθανθεί μια ξεφτιλισμένη πουτάνα που γεννήθηκε μόνο και μόνο για να γαμιέται. Εκείνη αγρίεψε περισσότερο και φώναζε «δείρε με γαμιά μου, δείρε το ανυπάκουο πουτανάκι σου, τιμώρησε με για ό,τι σου έχω κάνει, είμαι μια βρώμα, είμαι μια τσούλα που την έχεις άχτι.».

Καταλαβαίνοντας τον ψυχισμό της εκείνη την στιγμή, της έριχνα συνέχεια χαστούκια τραβώντας το κεφάλι της πίσω από την αλογοουρά. Κάποια στιγμή, τα σταματάω και την πιάνω από τον λαιμό προσέχοντας να μην της κόψω την αναπνοή. Έτσι κρατημένη από τον λαιμό και από τα μαλλιά, αποφάσισα να τα δώσω όλα και άρχισα να την σηκώνω και να την χτυπάω επάνω στο κρεβάτι, ενώ ο πούτσος μου της τρυπούσε το κορμάκι ανελέητα. Θα πρέπει να την χτύπαγα έτσι για περίπου ένα πεντάλεπτο, ενώ εκείνη έδειχνε πως το πάει για λιποθυμία. Εγώ της έλεγα συνέχεια «δώστο μου» και εκείνη μου λύγιζε την μέση της και μου το πρότεινε λέγοντας «πάρτο γαμιά μου, είναι δικό σου, πάρτο μουνάκι σου και σκίστο.»

Την είχα κάνει παιχνιδάκι του πούτσου μου και την βίαζα κανονικά και στο σώμα και στην ψυχή. Εκείνη, παραδομένη στην αγριάδα μου, απολάμβανε την θηλυκότητα της, έχοντας ένα γνήσιο αρσενικό επάνω της, που της έδειγνε πόσο καυλωμένο ήταν για την πάρτη της. Είμαστε και οι δύο στον 7ο ουρανό.

Χύσαμε μαζί, σε ένα παραλήρημα από βρωμόλογα, ακαταλαβίστικα λόγια και προσπαθώντας να κολλήσουμε τόσο πολύ τα κορμιά μας, έτσι που να νοιώσουμε πως είναι ένα. Είχαμε παραδοθεί και οι δύο στην φύση του έρωτα μας, στο πιο φυσικό πράγμα που υπάρχει. Μετά το χύσιμο καθίσαμε ενωμένοι πάνω από ένα τέταρτο. Αλλάζαμε τρυφερά φιλάκια και λογάκια, χάδια και υποσχέσεις για την συνέχεια. Στο τέλος, την πήρα τρυφερά αγκαλιά, σαν το κοριτσάκι μου, και της χάιδευα όλο το κορμάκι και τα μαλλιά της, ενώ της φιλούσα τρυφερά τα ματάκια της, τα χειλάκια της, τα αυτάκια της, τον λαιμό της..

Ήταν ένα γαμήσι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Με έκανε και ένοιωσα άντρας με έναν απίστευτο τρόπο και εκείνη γυναίκα, για πρώτη φορά στην ζωή της. Είχαμε ταιριάξει απόλυτα και ο έρωτας μας συνεχίζεται ακόμη. Το τι έχουμε κάνει μαζί δεν λέγεται και μπορεί να σοκάρει μερικούς από εσάς. Όμως τα κάνουμε με τέτοια αγάπη και έκσταση ο ένας για τον άλλον, που εφαρμόζουμε στην πράξη αυτό που λένε πως «στον έρωτα όλα επιτρέπονται».

Αν σας άρεσε αυτό το πρώτο γαμήσι μας, μπορώ αν σας διηγηθώ, πώς της γάμησα για πρώτη φορά το κωλαράκι, πώς την έμαθα να απολαμβάνει το μαστίγωμα με την ζώνη μου, πώς την έβαλα στο μπάνιο και της κατούρησα το κορμάκι της, πώς της έμαθα να κατεβάζει τον πούτσο μου βαθιά στον λαιμό της, πως της έμαθα να μην χύνει αμέσως αλλά να απολαμβάνει την καύλα, πώς να βάζει αντικείμενα στο μουνάκι της και εγώ να την κοιτάζω, πως της γνώρισα τον ερεθισμό της σάρκας με κεριά και παγάκια, πως την έκανα να ξεπεράσει προκαταλήψεις, όπως το να βγάλει το βρακάκι της και να μου το δώσει να το μυρίζω μέσα σε ένα μπαρ και πολλά άλλα.

Σας ευχαριστώ και στείλτε μου την γνώμη σας για την ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.