Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι μια παντρεμένη γυναίκα με δυο παιδιά και δε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να απατήσω τον άντρα μου. Αυτό μέχρι που αλλάξαμε σπίτι και μετακομίσαμε σε μια πολυκατοικία σε κάποια γειτονιά στην Αθήνα.

Έβλεπα τον Άγγελο να πηγαίνει στη δουλειά τον κάθε μέρα που κατέβαζα τα παιδιά στο σχολικό. Ήταν γύρω στα είκοσι πέντε, ψηλός και γεροδεμένος. Κάθε φορά που με καλημέριζε, έβλεπα στα μάτια του μια περίεργη λάμψη πόθου.

Όλα αυτά με έβαλαν σε σκέψεις, αλλά με έκαναν να νιώθω και μια τρελή επιθυμία. Κάτι έπρεπε να κάνω.

Ένα πρωί έβγαλα, όπως πάντα, τα παιδιά στο σχολικό. Εκείνος με καλημέρισε κι εγώ τον ρώτησα αν ήξερε καθόλου από ηλεκτρικά.

-    "Όχι και πολλά πράγματα", μου απάντησε. "Γιατί, τι συμβαίνει;"

-    "Δεν ξέρω ακριβώς", μουρμούρισα. "Αν δεν σας κάνει κόπο, ελάτε να ρίξετε μια ματιά".

-    "Ευχαρίστως", είπε και μ' ακολούθησε.

Μόλις μπήκαμε στο σπίτι, άνοιξα μερικά κουμπιά της ρόμπας μου, μουρμουρίζοντας ότι έκανε πολύ ζέστη εκεί μέσα.

-    "Ναι", συμφώνησε ο Άγγελος, ρίχνοντας λοξές ματιές στο άνοιγμα. "Για να δούμε τώρα τι συμβαίνει. Κοιτάξατε μήπως έχει καεί καμιά ασφάλεια;".

-    "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ηλεκτρικά", ομολόγησα πλησιάζοντας τον. "Ήταν μια πρόφαση για να έρθεις!"  

Μ' αυτά τα λόγια του πρόσφερα τα χείλη μου, χωρίς να σκεφτώ τίποτα άλλο. Το παθιάρικο φιλί μας με έκανε να πάρω αμέσως φωτιά. Κι εκείνος όμως δεν πήγαινε πίσω.

Τα χέρια του άρχισαν να ψαχουλεύουν πυρετωδικά το κορμί μου και σε λίγο ξεφορτώθηκε τα εσώρουχά μου τραβώντας τα με μανία από πάνω μου. Έσκυψε κι έχωσε το πρόσωπό του στο μουνάκι μου, γλύφοντάς το, τρελός από καύλα.

Τότε ο Άγγελος με έβαλε να καθίσω σε μια πολυθρόνα με τα πόδια ανοιχτά, έβγαλε το καυλί του και μου το έδωσε στο στόμα. Τον πήρα βαθιά μέχρι το λαρύγγι και τον ρούφηξα μέχρι που άδειασε το σπέρμα του μέσα στο στόμα μου.

Δε μας έφτασε όμως αυτό… θέλαμε να πηδηχτούμε. Με σήκωσε και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Πέσαμε στο κρεβάτι και μου τον έχωσε αργά, κάνοντας με να σπαρταράω από καύλα. Τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του και τον τράβηξα βαθιά μέσα μου.

Είχα δυο απανωτούς οργασμούς πριν χύσει κι εκείνος φωνάζοντας δυνατά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.