Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 50 χρόνων και η «ειδικότητα» μου αν θες να την πεις έτσι, είναι να «ξεβγάζω» κοριτσάκια (ηλικίας από 22 έως 42 ετών) και να τα κάνω πουτανάκια και τσουλάκια.

Συγκεκριμένα, έχω έναν αποτελεσματικό τρόπο να τα κάνω να βγάζουν τον πρόστυχο και έκφυλο, πουτανίστικο εαυτό τους, να ξεχνάνε τις αναστολές τους, να απελευθερώνουν τα βίτσια τους που ντρέπονται να δείξουν και να ικανοποιήσουν την ψυχή τους, που είναι γεμάτη από καταπίεση και πάθος για ηδονή. Είμαι πολύ εχέμυθος, χαλαρός και τα αντιμετωπίζω με σοβαρότητα και σεβασμό, γι' αυτό και μου ανοίγονται και στο τέλος μου υποτάσσονται ολοκληρωτικά. Γίνομαι ο μέντορας τους, ο δάσκαλος που τα μαθαίνει θεωρία και πράξη και ο «αιώνιος άντρας» τους, αφού πάντα διατηρώ σχέσεις και αφού χωρίσω μαζί τους. Για να μην στα πολυλογώ, θα σου διηγηθώ μια μικρή αλλά χαρακτηριστική ιστορία και αν υπάρχει καλή ανταπόκριση από το κοινό σου, θα σου διηγηθώ και άλλες.

Πριν από 5 χρόνια λοιπόν περίπου, κάνοντας βόλτες στο Ιντερνετ, πέφτω επάνω σε ένα κοριτσάκι 21 χρόνων, φοιτήτρια ιατρικής. Αφού γνωριστήκαμε καλά, αρχίσαμε να συζητάμε σε ένα chat room για ερωτικά ζητήματα. Μου είπε πως είναι ακόμη παρθένα και πως έψαχνε μια καλή περίπτωση να ξεπαρθενευτεί. Εγώ δεν ήθελα να μπλέξω με τέτοια, αλλά την κάλεσα να έλθει στο γραφείο μου να γνωριστούμε.

Πραγματικά λοιπόν, ήλθε ένα μελαχρινό κοριτσάκι, με ένα φόρεμα λεπτό και σχετικά διαφανές, φορώντας ένα στρινγκακι, χωρίς σουτιέν. Κατάλαβα πως είχε έλθει για να γαμηθεί. Εγώ όμως, πριν τα γαμήσω τα κοριτσάκια, τα τυραννάω πρώτα, τα φέρνω σε σημείο να με παρακαλάνε να πάρω τις τρύπες τους, να κάνω ό,τι γουστάρω επάνω στο κορμάκι τους.

Γουστάρω να τα βλέπω υποταγμένα και παραδομένα στην καύλα τους, που εγώ έχω δημιουργήσει, να μην αντέχουν άλλο ώστε να υποστούν όλες τις τυραννίες που τους κάνω, για να αυξήσω το πάθος και την ηδονή τους. Βλέπεις, εγώ δεν είμαι κανένα κοκοράκι να θέλω να τα γαμήσω αμέσως και να χύσω στην στιγμή. Μπορώ και κρατιέμαι μέχρι το απροχώρητο.

Αφού συζητήσαμε λοιπόν λίγο, πήγα δίπλα του και το κοίταζα με καύλα, από πάνω ως κάτω. Αυτό είχε φουντώσει και είμαι σίγουρος πως είχε γεμίσει το βρακάκι του από χύσια. Έβλεπα στα μάτια του διάφορα συναισθήματα, από φόβο μήπως πάθει κάτι κακό, έως ατελείωτη καύλα και πάθος να γαμηθεί μέχρις εσχάτων. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να πιάσω το στρινγκακι του, έξω από το φόρεμα, να το τεντώσω και να το αφήσω να σκάσει στο δερματάκι του με τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει ένα λάστιχο επάνω στο δέρμα. Αυτό, γλάρωσε από την καύλα, δίνοντας μου να καταλάβω πως ήθελε και το ξυλαράκι του στο κωλαράκι του. Αφού λοιπόν, το έφερα στο απροχώρητο, του είπα να φύγει γιατί έχω δουλειά.

Η γραμματέας μου ήταν στο άλλο δωμάτιο κλειστό βέβαια, αλλά και η ύπαρξη της μόνο δημιουργούσε καύλα, όσο ένοιωθα πως μπορεί να κρυφακούει. Του είπα λοιπόν, πως θα πρέπει να βρει ένα αγοράκι, να την ξεπαρθενέψει, γιατί ο δικός μου πούτσος ούτε που θα χώραγε στο στενό και παρθενικό μουνάκι του και το σήκωσα από το μπράτσο να φύγει. Όμως, επειδή ήθελα να το τυραννήσω και άλλο, του χουφτώνω το κωλαράκι και του δίνω ένα φιλί βαθύ και καυλιάρικο, που κόντευε να λιποθυμήσει στα χέρια μου.

Την οδήγησα στην πόρτα και την άφησα να φύγει υπνωτισμένη. Το πόσο είχα καυλώσει δεν λέγεται. Όμως ήθελα να το κάνω πρώτα να γίνει πύραυλος και μετά να το γαμήσω.
Μετά από μερικές μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε πως δεν είναι πια παρθένα.

Τότε και εγώ της είπα πως μπορούμε να προχωρήσουμε. Εκείνη είχε διαπιστώσει πως εγώ μόνο θα μπορούσα να την κάνω πραγματική γυναίκα και ήθελε ντε και καλά να γίνει το δικό μου πουτανάκι. Πραγματικά, λοιπόν πηγαίνω και την παίρνω κοντά από το σπίτι της χωρίς να της πω που θα πάμε και τι θα κάνουμε.

Φορούσε πάλι μια κοντή ευρύχωρη φουστίτσα και μπουστάκι, για να με καυλώσει το τσουλάκι. Εγώ λοιπόν καθώς οδηγούσα, άρχισα να της χαϊδεύω τα μπουτάκια και να της ψιθυρίζω καυλωτικά λόγια, για το τι θα της κάνω και πως θα την γαμήσω. Εκείνη είχε γείρει πίσω, είχε ανοίξει τα πόδια και μου είχε παραδώσει το μουνάκι της. Της έβαζα δάχτυλα μέσα, της τα έδινα να τα γλύψει από τα υγρά της, τα έγλυφα και εγώ και έτσι την γαμούσα μέσα στο αυτοκίνητο με το χέρι μου, οδηγώντας χαλαρά και σχετικά αργά.

Εκείνο, άρχιζε να φωνάζει «γάμησε με, θέλω τον πούτσο σου άντρα μου, είμαι η πουτάνα σου πλέον, δεν το βλέπεις ;, γάμησε το τσουλάκι που μάζεψες από τον δρόμο, γίνε ο γαμιάς μου, ο επιβήτορας μου, θέλω να με ξεσκίσεις με τον τεράστιο πούτσο σου, σκίσε μου το μουνάκι. μην με βασανίζεις άλλο, σε παρακαλώ.».

Όσο μου τα λεγε αυτά, τόσο εγώ καύλωνα και γούσταρα να την τυραννήσω και άλλο. Κάνω λοιπόν έναν ελιγμό και την πηγαίνω σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ, μεγάλο και σχετικά άδειο από αυτοκίνητα. Εκεί, την αρπάζω, την σφίγγω επάνω μου, χουφτώνω τα βυζάκια του και το φιλάω βαθιά και ατελείωτα μέχρι που η γλώσσα μου να ακουμπήσει τον λάρυγγα της.

Εκείνο έλειωνε, έτρεμε, σπαρταρούσε στην αγκαλιά μου, βογκούσε και με παρακαλούσε να την γαμήσω. Στο μεταξύ είχε αρχίσει να χουφτώνει τον πούτσο μου που είχε γίνει σίδερο και ασφυκτιούσε μέσα στο παντελόνι. Κάποια στιγμή, την πιάνω από τα μαλλιά και της λέω : «τώρα θα γίνεις το πουτανάκι μου, τώρα θα μου υποταχθείς και θα κάνεις ό,τι σου λέω.» «εντάξει, μου απαντάει, είμαι δική σου. κάνε με ό,τι θέλεις γαμιά μου. μόνο γάμησε με, μην με αφήνεις έτσι.» «έχεις πολλά να τραβήξεις ακόμη.» της λέω και της τραβάω ένα χαστούκι.. Εκείνο βγάζει μια κραυγή έκπληξης, πόνου και καύλας μαζί και κολλάει επάνω μου σαν στρείδι. «Δείρε με άντρα μου. άρχισε να λέει, «βάρα με όσο θέλεις, είμαι η γαμημένη πουτάνα σου.» «που τα έμαθες αυτά να τα λες σκρόφα» της λέω, «τόσο πουτάνα έχεις γίνει χωρίς εμένα;».. «όχι, μου απαντάει, δεν έχω γίνει ακόμη, εσύ θέλω να με κάνεις, εσένα θέλω για νταβατζή μου». το πουτανάκι ήξερε τι μπορεί να καυλώσει έναν ώριμο και έμπειρο άντρα, προφανώς επειδή είχε συμβουλευτεί κάποια άλλη γυναίκα, παλιά πουτάνα και τσούλα.

Της ρίχνω άλλο ένα χαστούκι και της λέω «πάρτον στο στόμα, καυλιάρικο μικρό, έλα να σου δείξω πως είναι ο πούτσος που θα σε ξεσκίζει από εδώ και πέρα.». Εκείνη χωρίς να περιμένει άλλο, τον πετάει έξω, τραβάει κάτω το πετσάκι να βγει το κεφάλι έξω και το περιεργαζόταν με έκπληξη.. «πω πω τι πούτσος είναι αυτός γαμιά μου. θα ευχαριστηθώ χοντρό γαμήσι μαζί σου πουτσαρά μου..» Και αρχίζει να μου κάνει ένα αδέξιο, θα έλεγα, αλλά καλό τσιμπούκι. Αφού τον έγλυφε για ώρα και ανάμεσα σε μπινελίκια και χαστουκάκια, καθώς είχε γείρει ανάμεσα στα σκέλια μου, είχε τεντώσει το κωλαράκι του και του έβαζα δάχτυλα στις τρύπες του.

Το τι καύλα είχε δεν λέγεται. Τα υγρά του έτρεχαν σαν ποτάμι. Ιδιαίτερα περιποιήθηκα το κωλαράκι της, με τα υγρά της, και τα έμπειρα δάχτυλα μου, άρχισα να το ερεθίζω, αν το ανοίγω με κυκλικές κινήσεις, να το βάζω και να το βγάζω ένα χιλιοστό την φορά περισσότερο και μαζί με άλλο ένα δάχτυλο στο μουνάκι και έτσι έπαιζα με τις τρύπες του για ώρα, ούτε και εγώ θυμάμαι πόσο, ενώ αυτό συνέχιζε το τσιμπούκι με βογκητά και βαριές ανάσες.

Κάποια στιγμή, την σηκώνω και άρχισα να φιλάω το υγρό της στόμα από τα ψωλοχύματα που είχαν βγει από το ρούφηγμα (εννοείται πως δεν είχα χύσει ακόμη) και να το σφίγγω επάνω μου, μέχρι που άκουγα να τρίζουν τα κόκαλα της. Τότε ένοιωσα να αρχίζει να χύνει με σπασμούς, να με δαγκώνει στα χείλια, να τρέμει, να έχει σπασμούς και να βογκάει με πολύ μεγάλη καύλα. Έχυνε περίπου δύο λεπτά έτσι συνέχεια. Τότε αποφάσισα να μην το βασανίσω άλλο και να το πάω στο ξενοδοχείο για ξέσκισμα.
Πραγματικά, το βάζω μέσα στο δωμάτιο, του ρίχνω ένα χαστούκι και το πετάω στο κρεβάτι. Εκείνη πέφτει ανάσκελα, απλώνει τα χέρια και καθώς είχε ανασηκωθεί το φουστάκι της, έβλεπα δύο υπέροχα πόδια να είναι μισάνοιχτα και να με περιμένουν να τα ανοίξω διάπλατα.

Την σηκώνω όρθια και της λέω.. «σήκω επάνω τσουλάκι. έχεις δουλειές να κάνεις.». Αυτό σηκώνεται αποχαυνωμένο και την βάζω να με γδύσει. Μου βγάζει τα παπούτσια, το σλιπ, το παντελόνι, ενώ εγώ του έχωνα τον πούτσο μου στο στόμα του, στα βυζάκια του, ανάλογα του πόσο κοντά μου ερχόταν. Του τράβαγα τα μαλλιά και του έλεγα «θα μαρτυρήσεις τώρα πουτάνακι. θα τραβήξεις πολλά μαζί μου.» και εκείνο που έλεγε «ναι. αυτό θέλω. να με τυραννήσεις και να με κάνεις δική σου..»

Αφού με έγδυσε, γδύθηκε και αυτό και έπεσε επάνω μου.Τότε εγώ την γύρισα ανάσκελα και άρχισα να την γλύφω, ξεκινώντας από τα αυτιά, στον λαιμό, στα βυζάκια της (εκεί επέμενα ιδιαιτέρως στις ροζ ρόγες της που είχαν γίνει πέτρα) και χαμηλά μέσα στα μπούτια της, αλλά δεν είχα ακουμπήσει ακόμη το μουνάκι της. Το είχε ξυρίσει επιδέξια και μου το πρότεινε σαν τρελή, σηκώνοντας την λεκάνη της. Εγώ θέλοντας να την τυραννήσω ακόμη περισσότερο, της ακούμπαγα την άκρη της γλώσσας μου στα χειλάκια της, στον κλειτορίδα της που είχε πεταχτεί έξω. στα υγρά της και εκείνο τρελαινόταν ακόμη περισσότερο. Είχε αρχίσει να θυμώνει που δεν την γαμούσα, που την βασάνιζα έτσι και δεν την έφερνα στο σημείο να εκτονώσει όλη αυτή την ένταση που είχε μαζέψει στο κορμί της.

Κάποια στιγμή μου πιάνει τον πούτσο μου και άρχισε να τον τραβάει προς το μουνάκι της. λέγοντας με θυμό και καύλα. «γάμησε με κάθαρμα, γάμησε την πουτάνα σου. τι περιμένεις. δεν βλέπεις πόσο πολύ το θέλω. έχω φτάσει στο απροχώρητο. μην με βασανίζεις άλλο.» εγώ της έλεγα «παρακάλεσε με τσούλα. δείξε μου πόσο το θέλεις. πες μου τι είσαι για μένα. εκλιπάρησε με να σε γαμήσω δίχως έλεος.» «ναι γαμιά μου αυτό θέλω. να με ξεσκίσεις, να μου κάνεις ζημιά στις τρύπες μου, να με ξεσκίσεις σαν πουτάνα του δρόμου. να με ξεφτιλίσεις στο γαμήσι.» Το πουτανάκι είχε μάθει το ποίημα του καλά και πιο καλύτερα το απηγγηλε κιόλας.

Τότε αποφάσισα να χάσω την ψυχραιμία μου και να αφεθώ στην καύλα μου και την παθιασμένη μου επιθυμία να ξεσκίσω ένα μουνάκι που με παρακαλάει να κάνω όλα μου τα αίσχη επάνω στο κορμάκι του, να το κάνω εργαλείο της καύλας μου, να νοιώσει πως είναι μόνο τρύπες για τον πούτσο μου και τίποτα άλλο, να μου παραδώσει ψυχή σώμα και πνεύμα να το κάνω ό,τι γουστάρω για την δική μου καύλα και ευχαρίστηση.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.