Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Είμαι η Έλενα, είκοσι επτά ετών, 1.72 ύψος, 57 κιλά, μαύρο σγουρό μακρύ μαλλί και είμαι γραμματέας σε ένα γυμναστήριο. Τα δυνατά μου σημεία είναι το σφιχτό μου κωλαράκι και το μεγάλο μου στήθος. Στην σεξουαλική μου συμπεριφορά μέχρι πολύ πρόσφατα ήμουν μάλλον συντηρητική αφού δεν είχα κάνει τίποτα πέραν των «συνηθισμένων» στο σεξ.

Εξαιτίας της εμφάνισης μου έχω αρκετές κατακτήσεις και μάλιστα κατά καιρούς διατηρούσα σχέση με πολύ ωραία παιδιά, καθώς εργάζομαι σε ένα μεγάλο γυμναστήριο της Αθήνας, οπότε έχω την ευκαιρία να γνωρίζω εμφανίσιμους άντρες. Την εποχή που διαδραματίστηκε η ιστορία τα είχα με τον Πέτρο, τριάντα δύο ετών, λιμενικό και αθλητή ο οποίος διαθέτει τέλεια εμφάνιση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι διαθέτει την ευστροφία και την φαντασία που θα ήθελα να έχει για να τον χαρακτηρίσω ιδανικό.

Το περιστατικό που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από τρεις μήνες περίπου. Είναι η πρώτη φορά που στέλνω ιστορία μου για δημοσίευση και ελπίζω να μην με κρίνετε πολύ αυστηρά.

Στο xstream μπαίνω πολύ συχνά και πραγματικά απολαμβάνω πάρα πολύ τις ιστορίες που δημοσιεύονται, αν και κάποιες φορές τις βρίσκω κάπως υπερβολικές με πολλά ψεύτικα στοιχεία. Γενικά πιστεύω ότι όσον αφορά το σεξ τα πάντα ξεκινάνε από το μυαλό μας, γι' αυτό δεν κάθομαι να κρίνω τις ιστορίες. Απλά απολαμβάνω τα συναισθήματα καύλας που μου προκαλούν. Περισσότερο απ' όλες προτιμώ τις ιστορίες που περιγράφουν ομαδικές σκηνές άγριου σεξ και ειδικά αυτές που δύο ή περισσότεροι άνδρες παίρνουν μια γυναίκα. Συνήθως το τέλος της ανάγνωσης αυτών των σκηνών με βρίσκει με ένα δονητή στον κώλο μου και με δυο δάχτυλα στο μουνάκι μου να χύνω δυνατά. Από το μυαλό μου πολλές φορές περνούσε η ιδέα να προτείνω στον Πέτρο να κάνουμε ένα τρίο με άλλον άντρα, αλλά η συντηρητική συμπεριφορά του με αποθάρρυνε, έτσι μια τέτοια φάση παρέμενε φαντασίωση.

Πολλά από τα μέλη που στέλνουν ιστορίες δημοσιεύουν το e-mail τους, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί τους όσοι και όσες το επιθυμούν. Πολλές φορές ήμουν έτοιμη να επικοινωνήσω με κάποιον που μου άρεσε πολύ η ιστορία του αλλά ποτέ δεν το αποφάσιζα γιατί θεωρούσα πολύ καλή τη σεξουαλική μου ζωή, οπότε δεν χρειαζόμουν κάτι παραπάνω. Εκτός αυτού δεν το διακινδύνευα να βρεθώ προ εκπλήξεως αφού πολλές από τις ιστορίες αν και είναι ερεθιστικές είναι εμφανώς ψεύτικες και γεμάτες ανακρίβειες κάτι που δείχνει ότι και οι πρωταγωνιστές δεν είναι έτσι όπως περιγράφονται σε αυτές. Άλλωστε είμαι και της άποψης ότι γενικότερα οι «στημένες» φάσεις δεν είναι οι καλύτερες γιατί χάνεται η μαγεία του αυθόρμητου.

Εκτός από xstream, αρκετά συχνά επισκέπτομαι και άλλα site, όχι για να βρω γκόμενο αλλά γιατί μου αρέσει να ερεθίζομαι και να φαντασιώνομαι με τα μηνύματα που μου στέλνουν οι άντρες μέλη του site. Πολλές φορές απαντούσα σε κάποιο καυλωτικό μήνυμα μόνο και μόνο για να διαβάσω την συνέχεια. Στις αρχές του Σεπτεμβρίου μου έστειλαν μήνυμα δυο άντρες, ο Δημήτρης και ο Σταύρος, οι οποίοι έψαχναν γυναίκες για τρίο ή για μεγαλύτερα σχήματα. Το μήνυμα τους δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο και περισσότερο με προέτρεπε να δω το προφίλ τους.

Τα πράγματα που έγραφαν εκεί δεν ήταν τόσο συγκεκριμένα αλλά σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες που δημοσίευαν διέγειραν την φαντασία. Φυσικά δεν απάντησα στο μήνυμα, αφενός γιατί δεν θεωρούσα ότι είμαι έτοιμη να κάνω την πιο απόκρυφη φαντασίωση μου πραγματικότητα και από την άλλη δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ έτσι απλά δυο τύπους επειδή είχαν ένα ενδιαφέρον προφίλ (δεν αναφέρω το όνομα του προφίλ για να μην θεωρήσει κάποιος ότι κάνω «διαφήμιση»). Μετά από μερικές ημέρες είδα στο xstream μια ιστορία δημοσιευμένη από τους δύο αυτούς τύπους στην οποία περιέγραφαν πως ξέσκισαν μια Αμερικάνα τουρίστρια στην Κρήτη.

Ο αληθοφανής τρόπος που έγραφαν και οι καταπληκτικές λεπτομέρειες στην αφήγησή τους με έκαναν να πιστέψω ότι τελικά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα οι δύο αυτοί τύποι να είναι υπαρκτά πρόσωπα και κυρίως να είναι έτσι όπως περιγράφονταν. Άλλωστε ακόμη κι αν δεν ήταν απολύτως αλήθεια όλα αυτά που έγραφαν το σημαντικό ήταν ότι είχαν τέτοια φαντασία που μπορούσαν να περιγράφουν πολύ ερεθιστικά το πως πήραν την Αμερικανίδα αλλά και το πως την έφεραν σε σημείο που να θέλει απελπισμένα και τους δύο μαζί. Για τρεις ημέρες διάβαζα την ιστορία και μαλακιζόμουν συνεχώς σε σημείο που ένιωθα το μουνάκι μου να έχει στεγνώσει από τους συνεχείς οργασμούς. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω πόσο συνηθισμένο μου φαινόταν πλέον το σεξ που έκανα με τον Πέτρο και πόσο ήθελα να βρεθώ με κάποιον (ή κάποιους!) που να μου κάνουν πράγματα που επιθυμούν χωρίς να χρειάζεται να το ζητάω εγώ.

Μετά από πολύ ώριμη σκέψη και με κάθε επιφύλαξη τους έστειλα ένα διερευνητικό e-mail. Σε μεγάλη μου ανακούφιση η απάντηση τους δεν ήταν του τύπου «θα σε σκίσουμε, θα σε γαμήσουμε μέχρι να λιποθυμήσεις, κλπ.», αλλά ήταν πολύ σοβαρή και έδειχνε ανθρώπους που ξέρουν τι ψάχνουν και ότι δεν είναι τίποτε πιτσιρίκια που κάνουν συλλογή από γυμνές φωτογραφίες. Συνεχίσαμε την ανταλλαγή των μηνυμάτων (συγκεκριμένα τα έγραφε ο Σταύρος που έχει καλύτερη σχέση με υπολογιστές απ' ότι έχει ο Δημήτρης), τα οποία γινόντουσαν συνεχώς πιο καυτά και ερεθιστικά.

Μετά από  τέσσερα - πέντε μηνύματα και πολλές συνομιλίες στο msn, ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχαμε περιγράψει όλα αυτά που μας έφτιαχναν και που προσωπικά τα είχα πει μόνο στην κολλητή μου. Η ασφάλεια του internet μας κάνει πιο τολμηρούς και έτσι κάποια πράγματα εκφράζονται ευκολότερα. Μετά από λίγες ημέρες είχα πάρει πλέον την απόφαση να συναντηθώ μαζί τους. Άλλωστε ακόμη και τα μισά απ' όσα μου είχαν περιγράψει να έκαναν πραγματικότητα θα ήταν μια πανέμορφη εμπειρία που θα με βοηθούσε να εξερευνήσω τα όρια μου.

Κανονίσαμε τις τελικές λεπτομέρειες της συνάντησης μας. Αρχικά θα συναντιόμασταν σε ένα μπαράκι, χωρίς να έχουμε κάνει περισσότερα σχέδια για την συνέχεια. Είχαμε δηλαδή συμφωνήσει από την αρχή ότι αν δεν το θέλουμε όλοι μας δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας απλά θα περνούσαμε μερικές ωρίτσες με ποτάκι και κουβεντούλα. Στον Πέτρο είχα πει ότι θα έβγαινα με κάτι γνωστές μου από το γυμναστήριο.

Όλη την ημέρα ήμουν τρομερά αγχωμένη γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο και περισσότερο γιατί βρισκόμουν πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσω την φαντασίωση μου. Όπως είναι φυσικό ένιωθα και τρομερά ερεθισμένη καθώς όλη μέρα σκεφτόμουν όλα αυτά που μου είχαν περιγράψει τα παιδιά ότι θα μου έκαναν. Όλο το πρωί στη δουλειά έτριβα το μουνάκι μου πάνω από το στενό τζινάκι που φορούσα και αισθανόμουν το στρινγκάκι μου να υγραίνεται. Το μεσημέρι γυρνώντας από την δουλειά έκανα ένα ντουζάκι, φόρεσα ένα πουκάμισο και ένα κιλοτάκι και ετοίμασα κάτι ελαφρύ για φαγητό. Το απόγευμα ήρθε ο Πέτρος από το σπίτι και τον υποδέχθηκα με ένα καυτό γλωσσόφιλο. Οι καύλες μου δεν είχαν υποχωρήσει, αντίθετα αισθανόμουν ότι έπρεπε να γαμηθώ το συντομότερο για να χαλαρώσω. Ξέχασα να σας πω ότι ο Πέτρος διαθέτει ένα πολύ όμορφο πούτσο 18 πόντων και γενικά έχει πολλές αντοχές στο σεξ.

Ο Πέτρος αισθάνθηκε αμέσως το πόσο καυλωμένη ήμουν, με σήκωσε αγκαλιά και ξεκίνησε για την κρεβατοκάμαρα (όπως είπα δυστυχώς δεν διαθέτει ιδιαίτερη φαντασία).

-    «Μωρό μου», του είπα όλο νάζι, «οι τριχούλες από το μουνάκι μου έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν και αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις να τις ξυρίσω».

-    «Φυσικά μωράκι μου, αφού ξέρεις ότι δεν σου χαλάω ποτέ χατίρι...»

Μπήκαμε στο μπάνιο, γδυθήκαμε και με έβαλε να καθίσω στην άκρη της μπανιέρας. Άνοιξε το ντους και έβρεξε το μουνάκι μου που ήταν ήδη πολύ υγρό. Άπλωσε τον ειδικό αφρό πάνω στην περιοχή που ήθελα να ξυρίσω και πολύ προσεκτικά ακούμπησε το ξυράφι πάνω στο δέρμα μου. Η αίσθηση ανατριχιαστική, τόσο που κόντεψα να φωνάξω από την καύλα. Η όλη φάση με έκανε να αισθάνομαι πολύ πουτάνα, αφού έβαζα τον γκόμενο μου να μου ξυρίσει το μουνάκι μου για να μου το ξεσκίσουν δυο άγνωστοι!

Ο Πέτρος ξέπλυνε τα απομεινάρια από τον αφρό, με σκούπισε απαλά και θαύμασε το λείο μουνάκι μου.

-    «Τι όμορφη τρυπούλα!», είπε. «Έτσι μου 'ρχεται να την φάω...» και κόλλησε την γλώσσα του στην κλειτορίδα μου.

Η αίσθηση ήταν απίστευτη! Όλο το πρωί ήμουν καυλωμένη και περίμενα πως και πως μια τέτοια περιποίηση. Ο Πέτρος άνοιξε τα μουνόχειλα μου και με γαμούσε με τη γλώσσα του. Μέσα σε τρία λεπτά έχυσα δυνατά αφήνοντας του σημάδια από τα νύχια μου στην πλάτη του. Σηκώθηκε μου έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα και έβαλε το χέρι μου πάνω στον πούτσο του που είχε πάρει τις πραγματικές του διαστάσεις. Έπεσα στα γόνατα και την πήρα την πουτσάρα του αμέσως στο στόμα μου. Άρχισα να τον τρομπάρω με δύναμη ενώ ο Πέτρος μου κρατούσε το κεφάλι με το χέρι του και μου έδινε το ρυθμό. Τον τσιμπούκωνα για μερικά λεπτά όταν αισθάνθηκα στην γλώσσα μου τα προσπερματικά του υγρά και κατάλαβα ότι σε λίγο θα μου έχυνε στο στόμα, πράγμα που εκείνη τη στιγμή το ήθελα πάρα πολύ.

-    «Μωρό μου σταμάτα γιατί είμαι έτοιμος να χύσω», είπε ο Πέτρος τραβώντας τον πούτσο του έξω από το στόμα μου.

Με τράβηξε από το χέρι και με οδήγησε στο σαλόνι. Κάθισε στον καναπέ και με έβαλε να καθίσω πάνω στον πούτσο του, ο οποίος χώθηκε στο μουνάκι μου με πολύ μεγάλη ευκολία, ύστερα από την προηγούμενη περιποίηση. Του έδωσα ένα φιλί και πίεσα προς τα κάτω για να τον πάρω μέχρι την ρίζα. Μου ξέφυγε ένας βαθύς αναστεναγμός καθώς τον ένιωσα να φτάνει μέχρι τον πάτο του μουνιού μου. Κουνούσα την λεκάνη μου κυκλικά αυξάνοντας τον ρυθμό μου ενώ ο Πέτρος είχε κολλήσει τα χείλη του στις ρώγες μου. Τις έγλυφε και τις δάγκωνε απαλά όπως ακριβώς με τρελαίνει. Αισθανόμουν τον πούτσο του να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο μέσα μου από την καύλα. Ο οργασμός μου πλησίαζε και είχα επιταχύνει τον ρυθμό μου.

Σε κάποια φάση ο Πέτρος πέρασε τα χέρια του κάτω από τα μπούτια μου και σηκώθηκε όρθιος με τον πούτσο του καρφωμένο στο μουνάκι μου. Άρχισε να με γαμάει με αργές, σταθερές κινήσεις φροντίζοντας ο πούτσος του να μπαίνει ολόκληρος μέσα μου και να βγαίνει περίπου ο μισός. Αυτή η αλλαγή με αποσυντόνισε προς στιγμήν και παρέτεινε την αγωνία του οργασμού μου. Με τον Πέτρο ανταλλάσαμε συνεχόμενα γλωσσόφιλα ενώ τον κοίταζα στα μάτια και τον παρακαλούσα να μην σταματήσει να με ξεσκίζει. Μετά από λίγο τον αγκάλιασα σφιχτά, έκλεισα τα μάτια και άρχισα να χύνω δυνατά. Ο Πέτρος κάρφωσε τον πούτσο του βαθιά μέσα μου και σταμάτησε να με πηδάει μένοντας σχεδόν ακίνητος ώστε να μου δώσει την ευκαιρία να συνέλθω για λίγο.

Ύστερα και χωρίς να βγει στιγμή από μέσα μου με ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ, έφερε τα πόδια μου στους ώμους του και άρχισε να με ξεσκίζει με πολύ γρήγορο ρυθμό. Είχα αρχίσει να καυλώνω πάλι όταν τραβήχτηκε και έχυσε πάνω στο στήθος μου ανασαίνοντας βαριά. Έπιασα τον πούτσο του και έβαλα το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου γλύφοντάς το λαίμαργα. Δεν ήθελα να τον ξανακαυλώσω γιατί ο Πέτρος ήταν ικανός να με πηδάει όλο το απόγευμα οπότε θα πήγαινα ξεθεωμένη στο βραδινό μου ραντεβού. Ευτυχώς όμως είχε δουλειά κι έπρεπε να φύγει, έτσι δεν χρειάστηκε πολλή συζήτηση. Με το που έφυγε το μωρό μου με πήρε ο ύπνος στον καναπέ για περίπου δυο ωρίτσες, χωρίς να σκουπίσω το σπέρμα του από πάνω μου. Όταν ξύπνησα γέμισα την μπανιέρα ζεστό νερό και χαλάρωσα για αρκετή ώρα μέσα στο αφρόλουτρο και στα αιθέρια έλαια.

Βγήκα από το μπάνιο και άρχισα να ετοιμάζομαι για την βραδινή μου έξοδο. Φόρεσα ένα μαύρο στρινγκάκι, μαύρο σουτιέν και μαύρες κάλτσες μέχρι το μπούτι, ένα μαύρο φόρεμα αρκετά κοντό με βαθύ ντεκολτέ και ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι την μέση της γάμπας. Στο λαιμό φόρεσα ένα μαύρο κολάρο με ένα ασημένιο σταυρουδάκι. Μου αρέσει πολύ να ντύνομαι πρόστυχα και να προκαλώ τους άντρες με την εμφάνιση μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και καύλωσα με την εικόνα μου. Ήμουν σκέτος πειρασμός και το ήξερα.

Φτάνοντας στο μπαράκι τους είδα καθισμένους σε ένα τραπέζι (είχαμε ανταλλάξει φωτογραφίες) να πίνουν ποτάκι και να κουβεντιάζουν σιγά. Καλοντυμένοι με πολύ προσεγμένη εμφάνιση και αρκετά γοητευτικοί. Ο Δημήτρης 1.78, κανονικό σώμα, με όμορφα γαλανά μάτια. Ο Σταύρος 1.85, πιο σωματώδης με κάτι μάτια μαύρα σαν κάρβουνο που όμως είχαν μια περίεργη λάμψη. Πολύ ευγενικοί και οι δύο σηκώθηκαν να με υποδεχθούν με μια θερμή χειραψία και με ένα φιλί στο μάγουλο. Καθίσαμε και αφού πέρασαν τα πρώτα λεπτά αμηχανίας αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα θέματα.

Είχαμε ήδη πιει δυο ποτάκια ο καθένας και το αλκοόλ μας βοήθησε να αποβάλουμε τις όποιες αναστολές μας και να νιώσουμε πολύ άνετα μεταξύ μας, τα υπονοούμενα έδιναν και έπαιρναν και η κουβέντα γρήγορα άρχισε να περιστρέφεται γύρω από το σεξ. Μου περιέγραφαν καυλωτικές σκηνές ψιθυρίζοντας στο αφτάκι μου κι εγώ τους ζητούσα να μου περιγράψουν αναλυτικά τα πάντα. Ένιωθα τις ανάσες τους στο λαιμό μου. Είχα αρχίσει να ερεθίζομαι και τα υγρά μου είχαν αρχίσει να μουσκεύουν το στρινγκάκι μου. Τα χέρια τους άγγιζαν το εσωτερικό των μηρών μου κάτω από το τραπέζι και καθώς περνούσε η ώρα γινόντουσαν όλο και πιο τολμηροί.

Άνοιξα όσο μπορούσα τα πόδια μου και το χέρι του Δημήτρη άρχισε να τρίβει το καυτό μουνάκι μου πάνω από το στρινγκάκι κι εγώ έσφιγγα τους καυλωμένους πούτσους τους πάνω από τα παντελόνια τους, δοκιμάζοντας το μέγεθός τους το οποίο μόνο απογοητευτικό δεν ήταν. Φύγαμε από μπαράκι και κατευθυνθήκαμε προς το ξενοδοχείο τους. Οδηγούσε ο Δημήτρης και εγώ με τον Σταύρο καθόμασταν στον πίσω κάθισμα. Μέχρι να φτάσουμε ανταλλάσαμε γλωσσόφιλα και τριβόμασταν πάνω από τα ρούχα μας. Μετά από λίγα λεπτά περνούσαμε την πόρτα του δωματίου τους.

Έπεσαν πάνω μου σαν λυσσασμένοι με φιλούσαν στα χείλη και στο λαιμό, έγλυφαν τις ρώγες μου και σιγά-σιγά με έγδυναν. Με άφησαν μόνο με το στρινγκάκι μου, τις κάλτσες και τις μπότες. Γδύθηκαν εναλλάξ ώστε ο ένας να ασχολείται συνεχώς μαζί μου και έμειναν μόνο με τα μποξεράκια τους. Οι πούτσοι τους διαγράφονταν σκληροί και περίμενα την στιγμή που θα μπορούσα επιτέλους να τους αγγίξω και να τους γευτώ. Τα χέρια τους με χάιδευαν σε όλο μου το κορμί, με έριξαν στα γόνατα. Έτριβα τα καυλιά τους και τα έγλυφα πάνω από τα μποξεράκια τους.

Γδύθηκαν εντελώς και αποκαλύφθηκαν δύο όμορφοι πούτσοι. Του Σταύρου περίπου 15 πόντους αλλά πολύ χοντρός, ενώ του Δημήτρη πιο λεπτός αλλά τουλάχιστον 17 πόντους. Άρχισα να τους τσιμπουκώνω εναλλάξ στην αρχή αργά-αργά, ξεκινώντας από τα πουτσοκέφαλα και καταλήγοντας στην ρίζα τους. Οι εραστές μου με παρότρυναν να τους τσιμπουκώσω πιο γρήγορα και δεν ήθελα να τους απογοητεύσω. Άρχισα να τρομπάρω τους πούτσους τους γρήγορα προσπαθώντας να πάρω όσο περισσότερο από αυτούς μπορούσα στο στόμα μου. Από τα βογγητά τους κατάλαβα ότι αυτό που έκανα ήταν πολύ αποτελεσματικό.

Με σήκωσαν όρθια και έσκυψα σε ορθή γωνία παίρνοντας τον πούτσο του Δημήτρη στο στόμα μου. Ο Σταύρος ήρθε πίσω μου, παραμέρισε το στρινγκάκι μου και άρχισε να μου γλύφει το μουνάκι. Η γλώσσα του με έγλυφε βαθειά και με το χέρι του έτριβε την κλειτορίδα μου. Εγώ προσπαθούσα να συγκεντρωθώ στο τσιμπούκι που έκανα στον Δημήτρη αλλά η καύλα με είχε συνεπάρει. Η γλώσσα του Σταύρου έγλυψε την ροδέλα του κώλου μου και συγχρόνως τρία δάχτυλα του άνοιξαν το μουνί μου. Άρχισε να μου κάνει το καλύτερο γλυφοκώλι που μου έχουν κάνει ποτέ. Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι με τον Δημήτρη ανάσκελα, εμένα στα τέσσερα με κατεβασμένο το στρινγκάκι ως τα μπούτια μου να τον πιπώνω και τον Σταύρο να γλύφει το κωλαράκι μου και να πηδάει το μουνάκι μου με το χέρι του. Δεν άργησα να χύσω βογκώντας και ανασαίνοντας βαριά.

Κάθισα πάνω στον πούτσο του Δημήτρη παίρνοντας τον μέσα μου ολόκληρο με τρεις - τέσσερις σπρωξιές. Ο Σταύρος σηκώθηκε όρθιος κι έχωσε το καυλί του στο στόμα μου. Η αίσθηση του να έχω έναν πούτσο στο μουνί και έναν στο στόμα μου ήταν απερίγραπτη. Το καυλί του Σταύρου σπαρταρούσε στο άγγιγμα της καυτής γλώσσας μου και το καυλί του Δημήτρη ξέσκιζε το στενό μουνάκι μου χαρίζοντας μου ρίγη ηδονής.

Με γύρισαν ανάσκελα και την θέση του Δημήτρη στο μουνάκι μου πήρε ο Σταύρος. Ένιωθα τον χοντρό του πούτσο να χωρίζει τα μουνόχειλα μου και να μπαινοβγαίνει στο μουνί μου με βία. Έγειρα το κεφάλι μου προς τα πίσω και πήρα τον γεμάτο από τα υγρά μου πούτσο του Δημήτρη στο στόμα μου. Μύριζε από το μουνάκι μου και αυτό με καύλωσε ακόμη περισσότερο. Μετά από μερικά λεπτά ένιωσα το καυλί του Δημήτρη να πάλλεται και κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Τον πήρα όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα στο λαρύγγι μου για να καταπιώ όσα περισσότερα μπορούσα από τα χύσια του.

-    «Πάρ’ τα μωρή πουτάνα, ρούφα τα όλα!» φώναζε ο Δημήτρης χύνοντας, ενώ τα χύσια του άρχισαν να τρέχουν από το στόμα μου.

Ο Σταύρος με γύρισε στα τέσσερα και άρχισε πάλι να γλύφει την κωλοτρυπίδα μου. Ο Δημήτρης κάθισε σε μια πολυθρόνα και μας παρακολουθούσε. Ένα δάχτυλο του Σταύρου χώθηκε στον κώλο μου και τότε συνειδητοποίησα αυτό που ήδη γνώριζα, ότι δηλαδή είχαν σκοπό να με πάρουν από παντού και το κωλαράκι μου δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Στο παρελθόν τον είχα πάρει από τον κώλο μερικές φορές, αλλά ποτέ δεν το είχα απολαύσει πραγματικά. Το έκανα μόνο και μόνο για να μην ξενερώσω τους γαμιάδες μου και πάντα φρόντιζα να επιλέγω μια στάση που να μου αφήνει τον έλεγχο.

Ο Σταύρος έβαλε στην τρυπούλα μου ένα ειδικό τζελ και άρχισε να μου κάνει μασάζ χρησιμοποιώντας δυο δάχτυλα του. Ένιωσα την τρυπούλα μου να χαλαρώνει και να δέχεται τα δάχτυλα του Σταύρου αδιαμαρτύρητα. Όπως φάνηκε είχε αρκετή εμπειρία στο να περιποιείται κωλαράκια (όπως διαπίστωσα λίγο αργότερα ο τύπος είναι ο ορισμός του κωλομπαρά). Άνοιξε με τα χέρια του τα κωλομάγουλα και ακούμπησε το χοντρό του πουτσοκέφαλο στη σχισμή του κώλου μου κάνοντάς με να ανατριχιάσω από την καύλα.

-    «Σε παρακαλώ μωρό μου, σιγά - σιγά γιατί δεν είμαι συνηθισμένη από πίσω» του είπα.

Σε απάντηση εισέπραξα ένα δυνατό σκαμπίλι στα κωλομάγουλα και μια έκφραση έκπληξης σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου.

-    «Θα σε ξεκωλιάσω γιατί είσαι μια καριόλα που γουστάρει να την ξεσκίζουν σκληρά καυλιά», τον άκουσα να λέει με βραχνή φωνή.

Δεν είχα συνηθίσει όλη αυτή την άγρια συμπεριφορά στο κρεβάτι (όπως είπα και στην αρχή μέχρι εκείνη την στιγμή είχα σχετικά τρυφερές σεξουαλικές εμπειρίες) αλλά αισθανόμουν να καυλώνω απίστευτα. Με μια σπρωξιά το πουτσοκέφαλο του Σταύρου χώθηκε στην σούφρα μου προκαλώντας μου ένα δυνατό πόνο.

-    «Αααχχχ, με ξεσκίζεις, σε παρακαλώ σταμάτα δεν αντέχω!!», φώναζα και έσφιγγα με τα χέρια μου το μαξιλάρι.

Ο Σταύρος αγνοώντας τις φωνές μου έσπρωξε άλλη μια φορά δυνατά χώνοντας παραπάνω από τον μισό του πούτσο στην κωλοτρυπίδα μου. Νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω από τον πόνο. Είχα χώσει το πρόσωπο μου στο μαξιλάρι και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Ο Σταύρος στάθηκε ακίνητος για να μου δώσει τον χρόνο να συνηθίσω τον πούτσο του. Έγειρε μπροστά πάνω στην πλάτη μου φέρνοντας το στόμα του στο αυτάκι μου. Το χέρι του άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου.

-    «Πάρε μια βαθιά ανάσα, χαλάρωσε και ετοιμάσου για το γαμήσι της ζωής σου τσουλάκι» μου ψιθύρισε.

Άρχισε να σπρώχνει το καυλί του πιο βαθιά μέσα μου και να τρίβει όλο και πιο γρήγορα το μουνάκι μου. Μετά από λίγο ένιωσα ένα πρωτόγνωρο κύμα ηδονής να με κατακλύζει καθώς ο αρχικός πόνος υποχωρούσε έδινε την θέση του σε μια καταπληκτική καύλα.

Οι κραυγές πόνου μου πολύ γρήγορα έγιναν βογκητά ενώ ο γαμιάς μου ανέβαζε συνεχώς το ρυθμό του και έσπρωχνε για να χώσει την πουτσάρα του μέχρι την ρίζα στον πάτο μου. Τελικά κάποια πράγματα αν δεν τα κάνεις σωστά καλύτερα να μην τα κάνεις καθόλου, και ο Σταύρος πραγματικά ήξερε τι σημαίνει καλό κωλογαμήσι. Σε κάποια φάση σταμάτησε έβγαλε εντελώς το καυλί του από τον κώλο μου, έφτυσε και το ξανάχωσε απότομα ολόκληρο. Ξανάκανε το ίδιο πράγμα για τρεις - τέσσερις φορές και ύστερα άρχισε πάλι να σφυροκοπάει την σούφρα μου ρίχνοντας δυνατά χαστούκια στα καπούλια μου που είχαν γίνει κατακόκκινα.

-    «Ξεκώλιασε με πούστη μου, τι ξέσκισμα είναι αυτό μωρό μου, γάμα πιο γρήγορα την πουτάνα σου» φώναζα παραδομένη στην καύλα μου.

Για αρκετή ώρα έχυνα ποτάμια βογκώντας, φωνάζοντας, βρίζοντας και παρακαλώντας να μην σταματήσει. Ο Σταύρος με έριξε μπρούμυτα στο κρεβάτι και κάρφωσε τον πούτσο του βαθιά μέσα μου. Πίστευα ότι θα έχυνε και έκλεισα τα μάτια περιμένοντας το πηχτό του σπέρμα να σβήσει την φωτιά στην ερεθισμένη μου κωλοτρυπίδα. Αντίθετα όμως γύρισε μαζί με έμενα ανάσκελα και βρέθηκα καρφωμένη πάνω στον πούτσο του με τα πόδια ορθάνοιχτα. Ο Δημήτρης είχε ξανακαυλώσει και έφερε την ψωλή του στην είσοδο του μουνιού μου.

Με δυο-τρεις κινήσεις είχε χωθεί ολόκληρος μέσα μου και άρχισε να ξεσκίζει το μουνάκι μου που είχε στεγνώσει από τα πολλά χυσίματα. Ένιωθα τα καυλιά τους να μου ανοίγουν τις τρυπούλες μου και να συναντιόνται μέσα μου ασφυκτιώντας, προσπαθώντας να κερδίσουν περισσότερο χώρο. Βρισκόμουν ανάμεσα σε δυο καθαρόαιμα αρσενικά που με είχαν υποτάξει στις ορέξεις τους.

-    «Σκίστε με την πουτάνα αγόρια μου, είμαι μια τσούλα και γουστάρω τρελά τις ψωλές σας, μη με λυπάστε!!» φώναζα παροτρύνοντας τους να σε γαμήσουν ακόμη πιο άγρια.

Για αρκετή ώρα ο Σταύρος ήταν ακίνητος με το καυλί του βαθιά στον κώλο μου ενώ ο Δημήτρης με πηδούσε με μανία. Οι τρύπες μου ήταν ταπωμένες από δυο υπέροχους πούτσους. Όταν άρχισε να μπαινοβγαίνει και ο Σταύρος στο κωλαράκι μου νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω από την καύλα και την ηδονή. Βρισκόμουν σε συνεχή οργασμό. Έχυνα ποτάμια και είχα χάσει την επαφή με το περιβάλλον γύρω μου. Ο ιδρώτας τους έσταζε πάνω μου και η μυρωδιά τους με έκανε να χάνω το μυαλό μου.

Σε κάποια στιγμή με γύρισαν ώστε να χωθεί στο μουνάκι μου ο πούτσος του Σταύρου και ο Δημήτρης να με ξεσκίζει από πίσω. Πήρα σχετικά εύκολα τον πούτσο του Δημήτρη στον ξεχειλωμένο μου κώλο και το γαμήσι συνεχίστηκε. Εγώ είχα πέσει πάνω στο Σταύρο, τον φιλούσα στο στόμα και αυτός τσιμπούσε τις ρώγες μου.

-    «Το απολαμβάνεις μωρό μου;» με ρώτησε.

-    «Πολύ καυλιάρη μου», του απάντησα, «τόσο καιρό δεν ήξερα τι έχανα, από εδώ και μπρος θέλω να γίνω η πουτάνα σας και να με ξεσκίζετε όσο άγρια και όποτε θέλετε», του είπα χωρίς να μπορώ να πιστέψω στα αυτιά μου.

-    «Θα σε χύσω μωρό μου», είπε βαριανασαίνοντας καθώς ο οργασμός του πλησίαζε.

-    «Τα θέλω μέσα μου μωρό μου» του είπα και χαθήκαμε σε ένα τρελό γλωσσόφιλο.

Ο πούτσος του άρχισε να τραντάζεται και να χύνει μέσα στο μουνάκι μου ενώ ο Δημήτρης ακόμη πηδούσε το κωλαράκι μου δυνατά και γρήγορα.

-    «Μείνε μέσα μου αγόρι μου», τον παρακάλεσα.

Ένιωθα ακόμη τον πούτσο του χοντρό μέσα μου χωρίς να έχει ξεκαυλώσει σχεδόν καθόλου. Δεν άργησε και ο Δημήτρης να τελειώσει χύνοντας πάνω στην πλάτη μου και τον κώλο μου. Ξαπλώσανε στο κρεβάτι και εγώ ανάμεσα τους, καθάριζα με την γλωσσίτσα μου τους πούτσους τους από τα ψωλοχύματα. Το ξέσκισμα μου συνεχίστηκε μέχρι το πρωί και ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα για ύπνο συνεχίσαμε το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Αισθανόμουν ότι μέχρι εκείνη τη νύχτα ήμουν παρθένα. Την μεθεπόμενη ημέρα χώρισα με τον Πέτρο (ο οποίος μου είχε κάνει και καμιά εικοσαριά κλήσεις στο κινητό), αφού πλέον αποφάσισα ότι δεν με κάλυπτε η σχέση μας ούτε σεξουαλικά (άλλωστε καλύτερο από ένα όμορφο μεγάλο καυλί είναι δύο όμορφα μεγάλα καυλιά).

Έκανα πάνω από τρεις μέρες να συνέλθω από το γαμήσι και κάθε φορά που με πονούσε ο κώλος και το μουνάκι μου θυμόμουν το ξέσκισμά μου και καύλωνα. Με τα παιδιά βρισκόμαστε ακόμη (και ιδιαίτερα με τον Σταύρο, με τον οποίο κάναμε τρίο και με έναν άλλο φίλο του).

Θα ήθελα να δημοσιευτεί το e-mail μου και πολύ θα ήθελα να μου γράψουν άντρες και γυναίκες για να μου πείτε αν σας άρεσε η ιστορία. Επίσης με ενδιαφέρει κάποια κοπέλα που να θέλει αρχικά να «παίξει» μαζί μας (δηλαδή δυο άντρες- δυο γυναίκες ή ένας άντρας- δυο γυναίκες), αλλά και μόνο μαζί μου (αν δούμε ότι όλα πάνε καλά). Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, δεν έχω πάει ποτέ με άλλη γυναίκα, οπότε είμαι λίγο συγκρατημένη σε κάτι τέτοιο και ζητώ την κατανόηση σας.

Πολλά φιλιά σε όλους σας...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.