Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που ακολουθεί διαδραματίστηκε πριν από δεκαπέντε περίπου μέρες. Σαν παντρεμένος ψάχνω κι εγώ κάπου - κάπου κανένα καλό πιπινάκι για ανανέωση μια που έχω τρομερή αδυναμία στις μικρούλες.

Από εμφάνιση είμαι πολύ καλός (33 ετών, 1.80μ, μελαχρινός) αλλά δυστυχώς οι ευκαιρίες να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να κάνω κάτι καλό είναι περιορισμένες και επιπλέον πρέπει να είμαι πάντα προσεκτικός. Ευτυχώς τουλάχιστον που στην Αθήνα είναι σχετικά εύκολο να κρυφτείς και να απολαύσεις την αμαρτία.

Με την Μαίρη λοιπόν γνωριστήκαμε στο site πριν από δύο περίπου μήνες. Είναι ένα φοβερό μουνάκι 19 χρονών, από Αθήνα και σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη. Γνωριστήκαμε σχεδόν τυχαία, μετά αρχίσαμε να επικοινωνούμε λίγο πιο τακτικά.

Στην αρχή μου συστήθηκε σαν το τσουλάκι που είχε σαν χόμπι να αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Αφού ανταλλάξαμε φωτογραφίες βρισκόμασταν κάπου - κάπου στο chat όπου ανταλλάσαμε τις ιστορίες μας. Μου έλεγε για εμπειρίες με διάφορους γκόμενους κι εγώ με τη σειρά μου τα δικά μου καμώματα.

Ενώ προσπαθούσε να μιλήσει πολλές φορές πρόστυχα, μου έκανε εντύπωση που πάντα περιέγραφε τις επαφές της χωρίς πολλές λεπτομέρειες αλλά το θεώρησα φυσικό, σαν δείγμα ντροπής ή ανωριμότητας όπως συμβαίνει πολλές φορές σε αυτές τις ηλικίες.

Ώσπου μια βραδιά, ενώ της περιέγραφα κάποιο παλιό μου γαμήσι που την καύλωσε πάρα πολύ, μου το σφύριξε το μυστικό. Ήταν παρθένα. Ναι, αν και 19 χρονών ήταν ακόμη παρθένα. Όλες οι ιστορίες της ήταν αποκύημα της φαντασίας της. Μου είπε πόσο πολύ θα ήθελε να γαμηθεί αλλά για κάποιο λόγο φοβόταν να κάνει το μεγάλο βήμα. Οι λίγες σχέσεις που είχε κάνει ως τότε ήταν όλες ανολοκλήρωτες.

Από εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκεφτόμουν είναι πως θα καταφέρω να την ξεπαρθενιάσω και να γευτώ το υπέροχο μουνάκι της που τόσες φορές είχα δει από το chat. Βρισκόμασταν όλο και πιο συχνά online και εγώ φρόντιζα κάθε φορά να την καυλώνω όλο και πιο πολύ με τις περιγραφές παλιών μου ιστοριών.

Τελικά κατέβηκε στην Αθήνα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και αποφασίσαμε να βρεθούμε για καφέ το πρωί. Για καλή μου τύχη, η γυναίκα μου δούλευε κι έτσι είχα το πεδίο ελεύθερο. Συναντηθήκαμε λοιπόν σε κάποιο καφέ. Από κοντά ήταν ακόμη πιο υπέροχη. Στητά βυζάκια, πράσινα μάτια, ξανθά μαλλιά και φορούσε ένα υπέροχο μπλουζάκι στο οποίο διαγράφονταν καθαρότατα οι ρωγούλες της.

Ήταν πολύ διστακτική και συνεσταλμένη παρά ταύτα. Καθίσαμε για καφέ κάπου απόμερα και αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα. Σιγά - σιγά άρχισα να κερδίζω την εμπιστοσύνη της και να την νιώθω να χαλαρώνει. Άρχισαν τα πρώτα αστεία, τα γελάκια κι εγώ φρόντιζα με κάθε ευκαιρία να την ακουμπάω - τυχαία δήθεν - όπου μπορούσα.

Άρχισα να της λέω πόσο φοβερό μουνάκι είναι και τι κρίμα να μην έχει γευτεί ακόμη τις χαρές του έρωτα και να της περιγράφω τι θα ήθελα να κάνω μαζί της. Η αναστάτωσή της ήταν φανερή, παρόλο που προσπαθούσε να μην εκδηλωθεί. Κι ενώ ένιωθα ότι την καύλωναν οι περιγραφές μου, την άρπαξα από το πλάι μου και την κόλλησα στο σώμα μου δίνοντάς της ένα βαθύ γλωσσόφιλο ενώ ένιωθα το βυζάκι της να πιέζεται με δύναμη στο στήθος μου. Αυτό ήταν…

Άρχισε να με φιλάει κι αυτή με πάθος και να μου λέει πόσο πολύ θέλει να νιώσει γυναίκα. Φύγαμε γρήγορα και σε πολύ λίγο ήμασταν σε πονηρό ξενοδοχειάκι για ζευγαράκια. Μου έλεγε συνεχώς ότι δεν είναι σίγουρη αν θέλει να το κάνει κι εγώ από την πλευρά μου της έλεγα ότι θα προχωρήσουμε μόνο ως το σημείο που θέλει καθησυχάζοντας την.

Μπαίνοντας στο ασανσέρ την τράβηξα πάνω μου και άρχισα να τη φιλάω στο στόμα ενώ πίεζα με δύναμη τα βυζάκια της στο στήθος μου και το μουνάκι της στο σώμα μου. Οι αντιστάσεις της είχαν εξανεμηθεί. Μπήκαμε στο δωμάτιο και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και στο στόμα, αφαιρώντας την μπλουζίτσα της. Έβλεπα επιτέλους από κοντά τα φοβερά βυζάκια της. Μετά από πολλά φιλιά και χάδια στο λαιμό και την κοιλίτσα και αφού είχα δαγκώσει για ώρα τις ρωγούλες της είχε καυλώσει αφάνταστα.

Άρχισα να εξερευνώ με το χέρι μου το μουνάκι της πάνω από το εσώρουχό της και να τσιμπάω απαλά τα μουνοχειλάκια της. Ήταν πλήρως παραδομένη και ανάσαινε βαριά. Με μια κίνηση της αφαίρεσα τη φουστίτσα και το εσώρουχο και άρχισα να εξερευνώ με το στόμα μου το καυλωμένο μουνάκι της. Ήταν ήδη γεμάτο υγρά. Άρχισα να δαγκώνω τα μουνοχειλάκια της και να εξερευνώ το μουνάκι της και ξαφνικά με μια κραυγή ένιωσα τα υγρά της στο πρόσωπό μου.

Έβγαλα γρήγορα τα ρούχα μου. Ο πούτσος μου ήταν ήδη κάγκελο. Με μια βίαιη κίνηση μπήκα βαθιά μέσα της. Έβγαλε μια μικρή κραυγή πόνου. Είχε γίνει επιτέλους γυναίκα. Της έβαλα τα πόδια πάνω στους ώμους μου ώστε να πιέζουν με δύναμη τα βυζάκια της ενώ τη γαμούσα όλο και πιο βαθιά με το σώμα μου να πέφτει με δύναμη στην κλειτορίδα της.

Πολύ σύντομα τα μικρά βογκητά έγιναν κραυγές ηδονής και άρχισε να χύνει ξανά. Ήταν υπέροχα. Ένιωθα το μουνάκι της να υγραίνεται ακόμη πιο πολύ.

Βγήκα και την έφερα με μια κίνηση πάνω μου έχοντας τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο μουνάκι της ενώ δάγκωνα τις ρωγούλες της και με κάθε κίνηση ένιωθα την κλειτορίδα της να σπάει με δύναμη στο σώμα μου.

Σε πολύ λίγο ένιωσα το μουνάκι της να συσπάται από καύλα και να κάνει ένα απαλό μασάζ στον πούτσο μου ενώ τα υγρά της μούσκευαν τα αρχίδια μου. Χύσαμε ταυτόχρονα σε αυτή τη στάση και μείναμε αγκαλιασμένοι για πολλή ώρα. Η Μαίρη ήταν πια δικιά μου.

Το τριήμερο καταφέραμε και βρεθήκαμε ακόμη μια φορά και μάλιστα σε ξενοδοχείο με υδρομασάζ όπου και πάλι ένιωσα το μουνάκι της να χύνει ασταμάτητα, αυτή τη φορά μέσα στο νερό. Το σεξ μαζί της είναι απόλαυση μια που έχει πολλαπλούς οργασμούς, κάτι το οποίο είναι το μεγαλύτερο χάρισμα που μπορεί να έχει μια γυναίκα.

Τώρα περιμένω με αγωνία πότε θα κατέβει ξανά ώστε να ξεπαρθενιάσω το κωλαράκι της αυτή τη φορά. Ως τότε αρκούμαι στο να την συναντώ online.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.