Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

H ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από δυο μήνες σε μεγάλο ξενοδοχείο κοντά στην Αθήνα.

Παίρνοντας άδεια φέτος, στις αρχές του καλοκαιριού είπαμε όταν επιστρέψαμε με τη Χριστίνα (το όνομα της γυναίκας μου, αλλαγμένο για ευνόητους λόγους) να ξαναφύγουμε έστω για ένα διήμερο μόνοι μας.

Τα καταφέραμε στις αρχές του Σεπτέμβρη και αφού προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, εννοώ αφού πήραμε λάδια, δονητές, κλπ., χρήσιμα για την περίσταση εργαλεία, ξεκινήσαμε με τη σιγουριά ότι θα έχουμε το χρόνο και την όρεξη να ρίξουμε άφθονα γαμησάκια.

Φθάνοντας το Σάββατο το πρωί κατά τις έντεκα, αν και εγώ ήθελα να δοκιμάσω το κρεβάτι γαμώντας το μουνάκι της Χριστίνας, τελικά αφού μου τόνισε γελώντας ότι θα έχουμε άφθονο χρόνο και να κρατήσω τη διάθεσή μου για αργότερα, πήγαμε στην παραλία του ξενοδοχείου για μπάνιο.

Αν και λόγω εποχής δεν είχε πολύ κόσμο, οι περισσότερες ξαπλώστρες ήταν πιασμένες και ψάχνοντας να βρούμε καμιά ξαπλώστρα με καλούς γείτονες, κάτι που πιστεύω το κάνουν όλοι οι αναγνώστες του xstream, αφού είναι γνωστό ότι το μπάνιο αποκτά μεγαλύτερη αξία εάν συνοδεύεται με ανάλογο οφθαλμόλουτρο, πιάσαμε μια ξαπλώστρα δίπλα σε μια μαυρισμένη ξανθιά τριανταπεντάρα γυναίκα η οποία διάβαζε ένα βιβλίο τον κώδικα Ντα Βίντσι.

Αφού ξεντυθήκαμε και κάναμε με τη Χριστίνα πλακίτσα για την επιλογή μου να καθίσουμε δίπλα στην γυναίκα, μπήκαμε στη θάλασσα. Συνεχίσαμε να τη σχολιάζουμε και για πλάκα η Χριστίνα μου είπε:

-    «Τι λες; Να τη ρωτήσω αν της αρέσει το βιβλίο; Βλέπετε είχαμε ακούσει τόσα πολλά γι’ αυτό και λέγαμε να το αγοράσουμε και εμείς».

Πράγματι μετά από λίγο η Χριστίνα ρώτησε τη Δήμητρα, όπως έλεγαν τη γυναίκα, αν το βιβλίο ήταν καλό. Με αυτό το τρόπο ξεκίνησε η πρώτη επικοινωνία η οποία όπως θα καταλάβατε εξελίχθηκε με πολύ όμορφο τρόπο.

Η Δήμητρα ήταν επίσης από την Αθήνα είχε έλθει και αυτή το Σάββατο το πρωί λίγο πριν από εμάς και ήταν καλεσμένη σε ένα γάμο που θα γινόταν την άλλη μέρα. Ήταν και αυτή παντρεμένη αλλά κάποιο έκτακτο ταξίδι του άνδρα της την ανάγκασε να ξεκινήσει μόνη της, ο δε άνδρας της θα ερχόταν το βράδυ.

Αφού μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων και κόντευε δύο η ώρα, είπαμε να πάμε να φάμε μαζί σε μια ταβέρνα δίπλα στην παραλία. Πράγματι αυτό έγινε και εκεί πίνοντας και μερικές μπύρες, μας λύθηκε η γλώσσα και ήταν σα να γνωριζόμαστε χρόνια.

Θα ήταν τέσσερις όταν αποφασίσαμε να φύγουμε. Εγώ περιττό να σας πω είχα κατακαυλώσει, παρότι δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα επακολουθούσε, αλλά μόνο με τη σκέψη ότι σε λίγο θα ξέσκιζα τη Χριστίνα.

Φεύγοντας και πηγαίνοντας στο μπαγκαλόους μας το οποίο έτυχε να είναι το πρώτο στο δρόμο μας, με μεγάλη μου έκπληξη λέει η Χριστίνα στη Δήμητρα:

-    «Δεν έρχεσαι να πιούμε έναν καφέ;»

Εμένα παρά το ότι η συντροφιά της Χριστίνας κάθε άλλο παρά δυσάρεστη ήταν, δεν μου πολυάρεσε η πρόταση αφού περίμενα πως και πως να βρεθώ μόνος με τη γυναίκα μου.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο πάθαμε το πρώτο σοκ! Είχαμε ξεχάσει από πριν το δονητή πάνω στο κρεβάτι. Με το που τον βλέπει η Χριστίνα λέει: «Συγγνώμη» και πάει να τον κρύψει. Η Δήμητρα χαμογελάει και λέει:

-    «Δεν πειράζει βρε. Κι εμείς έχουμε φέρει δονητή. Ας τον, δεν χρειάζεται να
τον κρύψεις».

Περιττό να σας πω ότι η συζήτηση από εκεί και πέρα μεταξύ των γυναικών και την ώρα που εγώ έφτιαχνα καφέ, αφορούσε τη χρησιμότητα της δόνησης και ότι είναι πολύ μαλάκες οι άνδρες που νομίζουν ότι μπορούν να ικανοποιήσουν τόσο καλά μια γυναίκα, από το να έχουν μαζί τους και δονητή.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο βλέπω τη Χριστίνα να έχει στα χέρια της το δονητή αναμμένο και να δείχνει στη Δήμητρα πως περιστρέφεται το κεφάλι του, αφού όπως είχε πει πριν η Δήμητρα αυτοί είχαν κλασικό. Παραλίγο να μου χυθούν οι καφέδες από τα χέρια. Κάτι πήγε να ψελλίσει η Δήμητρα αλλά εγώ είπα γελώντας:

-    «Με την ησυχία σας κορίτσια, μην ανησυχείτε».

Τότε έγινε κάτι που δεν θα το πίστευα με τίποτα! Βλέπω τη Δήμητρα να αγγίζει με το δονητή το μουνί της, πάνω από τη βερμούδα που φορούσε φυσικά. Το άγγιξε, έκανε μια περιστροφή και έκλεισε με καύλα τα μάτια της. Αμέσως μετά τον παίρνει στα χέρια της και αγγίζει το μουνί της γυναίκας μου. Η αντίδρασή της ήταν και αυτής αντίστοιχη, έκλεισε τα μάτια και γουργούρισε από καύλα. Εγώ χωρίς χρονοτριβή πλησιάζω δίνω ένα φιλί στο στόμα της γυναίκας μου, της βγάζω το πάνω μέρος του μαγιό κι αρχίζω να της γλύφω τις ρώγες. Αυτή ξαπλώνει, σηκώνει το παρεό που φορούσε, παραμερίζει το σλιπάκι του μαγιό και δίνει τη δυνατότητα στη Δήμητρα να ακουμπήσει κατ' ευθείαν το δονητή στην κλειτορίδα της.

Η καύλα της είναι φοβερή, τη νιώθω, την ακούω να αναστενάζει, το ίδιο φαίνεται νιώθει και η Δήμητρα αφού σε δευτερόλεπτα τη βλέπω να μένει τελείως γυμνή, να ακουμπάει στο δικό της μουνί το δονητή και παράλληλα να αρχίζει να γλύφει τη Χριστίνα. Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι η Χριστίνα με τα πόδια ανοικτά και με τη Δήμητρα μπρούμυτα να της γλύφει με μανία το μουνί της, εγώ σηκώνομαι, πηγαίνω πίσω από τη Δήμητρα, γονατίζω στην άκρη του κρεβατιού, σκύβω στον κώλο της κι αρχίζω να της δαγκώνω τα κωλομέρια της.

Σε λίγο χώνω τη γλώσσα μου στη κωλοκοιλάδα της και την ίδια στιγμή ενώ άρχισα να προσπαθώ να της βάλω βαθιά τη γλώσσα μου στην αποτριχωμένη κωλοτρυπίδα της, καρφώνει το δονητή στο μουνί της και αρχίζει να χύνει. Το πως έκανε δεν περιγράφεται! Έτρεμε ολόκληρη, βογκούσε, ενώ εγώ άρχισα να ρουφάω τα υγρά από το μουνί της τα οποία ήταν άφθονα. Η γυναίκα μου βλέποντας το θέαμα είχε κολλήσει το μουνί της στο στόμα της Δήμητρας και σπαρτάραγε με τη σειρά της.

Τότε σηκώθηκα και είπα της Δήμητρας να σταματήσει το γλυφομούνι στη Χριστίνα. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί, δεν θα άντεχα για πολύ τέτοια καύλα. Λέω της Δήμητρας να ασχοληθεί με τις ρώγες της Χριστίνας κι εγώ καρφώνω τον πούτσο μου στο μουσκεμένο μουνί της γυναίκας μου.

Με το που της έχωσα τον πούτσο μου άρχισε να χύνει. Είχε κλείσει τα μάτια και φώναζε:

-    «Γάμα με! Γάμα με σκληρά!»

Εγώ όμως τραβήχτηκα, δεν ήθελα να χύσω έτσι, ήθελα να τις τσιμπουκώσω και τις δύο. Τις έβαλα στο κρεβάτι καθιστές, σηκώθηκα όρθιος, πήγα μπροστά τους κι έχωνα τον πούτσο μου πότε στο στόμα της μίας, πότε στης άλλης. Έχυσα στο στόμα και των δύο και τους είπα να φιληθούν μετά, κάτι που έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.