Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πάντα είχα έντονες φαντασιώσεις σχετικά με το ομαδικό σεξ.
Ήδη από 15 χρονών σκεφτόμουν πως θα ήταν αν στο σχολείο το κάναμε όλοι με όλους και ανοιχτά και διάφορα τέτοια τρελά.

Στην πράξη όμως οι φαντασίες μου βρήκαν πρόσφορο έδαφος μόλις στα 28 μου χρόνια και κράτησαν περίπου 4 χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή τα είχα με μια κοπέλα τη Νάντια που ήταν εξαιρετικά ανοιχτή, έως επιθετική στο σεξ. Είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε παρτούζες με την κολλητή της φίλη. Οι δύο κοπέλες αρχικά με διεκδικούσαν. Εγώ βέβαια τα έφτιαξα με τη μία. Εκείνες όμως μετά από κάποιο καιρό συμφώνησαν μεταξύ τους να με μοιράζονται κατά κάποιον τρόπο. Εγώ φυσικά δεν είχα καμία αντίρρηση.

Βέβαια η Τζίνα, η δεύτερη κοπέλα, δεν ήταν τόσο συχνά στο κρεβάτι μας και ούτε είχε άλλες αξιώσεις, εκτός από την ερωτική απόλαυση. Ήταν λίγο δύσκολο το σχήμα και ήμουν πάντα πολύ προσεκτικός μην δημιουργήσω καταστάσεις. Όμως περνάγαμε καταπληκτικά. Εκτός του ότι εγώ απολάμβανα περιποίησης και από τις δύο κοπέλες, εκείνες είχαν αναπτύξει μια ερωτική σχέση και μεταξύ τους. Τουλάχιστον έτσι έλεγαν.

Εγώ πάντα πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μεταξύ τους ερωτική σχέση προϋπήρχε της δικής παρουσίας. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την απόφασή τους να με μοιράζονται. Εκείνες πάντα προσπαθούσαν να με πείσουν για το αντίθετο. Αλλά τελικά δεν έχει και τόση σημασία.

Η ουσία είναι ότι δύο γυναίκες είναι καλύτερες από μια και ακόμα καλύτερα όταν τις έχεις ταυτόχρονα στο κρεβάτι σου.

Όλη η διαδικασία ήταν φοβερή. Όμως περισσότερο από όλα μου άρεσε όταν γαμούσα τη μια και η άλλη μου ζούλαγε ή μου έγλυφε τα αρχίδια, ή μου έβαζε κωλοδάκτυλο.
Τρομερές ήταν οι φάσεις που μου έπαιρναν πίπα μαζί και μετά με υποχρέωναν να τους γλύφω τα μουνιά τους που τα κολλούσαν μεταξύ τους. Η Τζίνα είχε μεγάλα βυζιά σε αντίθεση με τη Νάντια που είχε μικρά. Η Τζίνα που είχε κατά κάποιο τρόπο το ρόλο της δεύτερης, προσπαθούσε με τα βυζιά της να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της. Ερχόταν λοιπόν και μου κολλούσε τα βυζιά της στη μούρη μου.

Τα κούναγε, τα λίκνιζε, χάιδευε τις ρώγες της πάνω στο πρόσωπο ή το σώμα μου, μου έκανε ισπανικές - που η Νάντια δεν μπορούσε- , τα σήκωνε με τα χέρια της και μου ζητούσε να τη χύσω, μου τα κολλούσε στον κώλο όταν γαμούσα τη Νάντια και γενικά έβρισκε κάθε δυνατό τρόπο να τα επιδεικνύει. Ήταν πολύ επιδέξια και παρά την υπερβολή της με καύλωνε φοβερά.

Πάντως σε όλες τις φάσεις παρτούζας ήμασταν πολύ «ομαδικοί». Ποτέ δεν φτιάχναμε δυάδες και πάντα βρίσκαμε παιγνίδια που συμμετείχαν και οι τρείς. Έτσι είχαμε αποκτήσει μια φοβερή οικειότητα και η αλήθεια είναι ότι όταν βρισκόμασταν μόνο με τη Νάντια μιλούσαμε πολύ και σκεφτόμασταν τα παιγνίδια που κάναμε με τη Τζίνα.

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο η Τζίνα απέκτησε μια κάπως πιο μόνιμη σχέση. Μετά την πρώτη φάση της γνωριμίας τους, και ενώ είχαμε βέβαια γνωριστεί, η Τζίνα αποκάλυψε στο Γιώργο ότι το κάναμε όλοι μαζί και τον ρώτησε αν θέλει να συμμετάσχει. Εκείνης της λείπαμε γιατί από τότε που τα έφτιαξε μαζί του δεν ερχόταν πια μαζί μας. Με τα πολλά οι δύο κοπέλες το κανόνισαν και βρεθήκαμε όλοι μαζί.

Εγώ αρχικά είχα κάποιους ενδοιασμούς, γιατί έχανα τα πρωτεία του μοναδικού άντρα, αλλά όταν το πράγμα προχώρησε μου άρεσε ιδιαίτερα. Αρχικά κάναμε παράλληλο σεξ στον ίδιο χώρο, δίχως να αλλάζουμε γυναίκες ή κάτι άλλο. Σε επόμενες συναντήσεις προχωρήσαμε σε ανταλλαγή συντρόφων και στη συνέχεια το κάναμε όλοι μαζί. Τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Η παρουσία του άλλου άντρα δημιουργούσε τελείως διαφορετικό σκηνικό. Με τον καιρό όμως συνήθισα και αποκτήσαμε μια ιδιαίτερη σχέση.

Το να βλέπεις έναν άλλο άντρα να γαμάει είναι μια περίεργη εμπειρία. Μαθαίνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και αποκτάς μια διαφορετική σχέση με το σεξ. Από ένα σημείο και μετά κανένας συντηρητισμός δεν μας άγγιζε. Τα κάναμε όλα. Ακόμα και να πηδάει ο ένας τον άλλον. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Οι φάσεις αυτές δεν με έκαναν να νιώθω διαφορετικός, ομοφυλόφιλος ούτε μου άλλαξαν την σεξουαλική οπτική.

Όπως και πριν εξακολουθούσα να κοιτάω μόνο τις γυναίκες και να κάνω μια εξαίρεση μόνο για το Γιώργο και μόνο για τις φάσεις της παρτούζας. Όλα εξελίχθηκαν πολύ φυσιολογικά. Ήμασταν όλοι φοβερά ευχαριστημένοι από το κουαρτέτο που είχαμε φτιάξει και δεν το αλλάζαμε με τίποτα. Βρισκόμασταν τα Σαββατοκύριακα και πηγαίναμε εκδρομές που απολαμβάναμε το ομαδικό σεξ.

Όμως η σχέση μου με τη Νάντια τελείωσε αναπάντεχα. Εγώ πήγα στο στρατό. Η Νάντια (οδοντίατρος) που αντιμετώπιζε φοβερά οικονομικά προβλήματα, λόγω μιας χρεοκοπίας του πατέρα της, έφυγε για τις ΗΠΑ αρπάζοντας μια φοβερή ευκαιρία για εργασία. Είχε συγγενείς εκεί και θα έπαιρνε ένα οδοντιατρείο με πολύ χαμηλές δόσεις, από έναν έλληνα που ήταν άτεκνος. Αγγλικά ήξερε, το μέρος (Σιάτλ) το ήξερε από παλιότερες επισκέψεις της στους συγγενείς, και με τα χρήματα που θα έβγαζε θα είχε πιθανώς τη δυνατότητα να σώσει μέρος από την περιουσία του πατέρα της που έβγαινε σταδιακά στο σφυρί.

Εγώ μετά τη θητεία μου πήγα εκεί, αλλά δεν μπορούσα να προσαρμοστώ. Εκεί οι Έλληνες με τους οποίους κάνουν κυρίως παρέα οι συγγενείς της ζούσαν με τις παραδόσεις της Ελλάδας όπως τις είχαν αφήσει πριν 40 χρόνια. Αλλά και γενικά το περιβάλλον ήταν πολύ βαρετό και συντηρητικό για τα δικά μου γούστα. Έτσι έφυγα. Η σχέση εξ αποστάσεως δεν ήταν δυνατό να κρατηθεί.

Στο μεταξύ με τη Τζίνα και το φίλο της παντρεύτηκαν. (Δεν το περίμενα). Σταδιακά κόψαμε, κυρίως εξαιτίας της εγκυμοσύνης της Τζίνας που την έκανε να μην θέλει πλέον ομαδικές καταστάσεις. Στο μεταξύ είχαμε κάνει και μερικές ακόμα παρτούζες. Σε δύο μάλιστα από αυτές ο Γιώργος είχε κάνει κάτι το τελείως κουφό για μένα.

Ο Γιώργος είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος και είχε βρει έναν τελείως τρελό για έναν κοινωνιολόγο (αυτός είμαι εγώ) τρόπο να ενώσει το τηλέφωνο με το στερεοφωνικό. Τα ηχεία είχαν μετατραπεί σε γιγάντια ακουστικά και ταυτόχρονα μικρόφωνα. Δηλαδή η λειτουργία του τηλεφώνου ήταν σε όλο το χώρο και δεν χρειαζόταν η συσκευή. Μπορούσαμε δηλαδή να μιλάμε και να ακούμε όλοι μαζί σαν να είμαστε στον ίδιο χώρο.

Έτσι η Νάντια από το τηλέφωνο συμμετείχε στις παρτούζες μας και μας έλεγε διάφορα. Έδινε οδηγίες, ζητούσε περιγραφές, έλεγε καυλόλογα κλπ. Είχε προμηθευθεί και κάτι δονητές και προσπαθούσε να ικανοποιηθεί μόνη της μια και δεν μπορούσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί.

Σήμερα έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε. Έκτοτε δεν έχω βρει τέτοιους ανθρώπους. Η φαντασία μου ωστόσο δεν έχει πάψει να καλπάζει.

Αν ξανακάνω κάτι τέτοιο στη ζωή μου, προϋπόθεση για μένα θα είναι η ποιότητα των ανθρώπων. Διαφορετικά δεν ενδιαφέρομαι. Δεν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω ούτε τη σωματική ούτε την ψυχική μου υγεία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).