Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχω τη συνήθεια να κουρεύω που και που τις τρίχες του εφηβαίου μου.
Αυτό έκανα και πριν μερικές μέρες όταν μου ήρθε η ιδέα να ξυρίσω μερικές που ήταν στη βάση του εργαλείου μου ώστε να φαίνετε μεγαλύτερο μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα προικισμένος!

Είδα ότι δεν ήταν καθόλου δύσκολο και δεν χρειάστηκα ζεστό νερό η αφρό ξυρίσματος έτσι συνέχισα ξυρίζοντας και τα αρχιδάκια μου ενώ ο πούτσος μου από ψόφιος που ήταν άρχισε να σκληραίνει. Τρέμοντας από καύλα συνέχισα και γύρω από την τρύπα του κωλαράκου μου με το καυλί μου να στάζει υγρά σαν χαλασμένη βρύση!

Χάιδεψα τα αρχίδια μου και τον πούτσο μου έχοντας μια τρομερή αίσθηση! Τον έπαιξα γεμάτος καύλα και δεν άργησα να τελειώσω...

Όλη μέρα ήμουν σε διέγερση και έκανα σχέδια για το βράδυ. Το Μαράκι (η γυναίκα μου) εκνευρίζετε όταν της κάνω «σεξουαλική παρενόχληση» κατά τις 2-3 το βράδυ, γιατί μετά δεν μπορεί να κοιμηθεί, γι\' αυτό ξύπνησα κατά τις 6.15 άναψα το καλοριφέρ για να υπάρχει νερό και ζέστα ( η μικρή επαρχιακή μας πόλη είναι κρύα ), έκλεισα τις πόρτες των παιδιών και της γιαγιάς ( έχουμε και τέτοια! ) κλείδωσα την πόρτα μας ( για κάθε ενδεχόμενο) και άρχισα την... δουλειά μου.
Γδύθηκα και χώθηκα στα σκεπάσματα, της σήκωσα το νυχτικάκι της και άρχισα να χαϊδεύω το κωλαράκι της. Το χέρι μου χώθηκε ανάμεσα στα μπουτάκια της τρίβοντας το μουνάκι της πάνω από το εσώρουχο.
Τι ώρα είναι, πάλι απ\' το ψητό αρχίζεις, μουρμούρισε μισοξυπνώντας.

6.30 της απάντησα και το δεξί μου χέρι χώθηκε κάτω από το νυχτικό κάνοντας της μασάζ στην πλάτη και τους ώμους μέχρι να χαλαρώσει ενώ το άλλο χέρι ψαχούλευε ανάμεσα στα μπούτια της, περνώντας «τυχαία» πάνω από το «ψητό»!

Της πήρα το χέρι και το έβαλα στα αχαμνά μου. Καλέ τα ξύρισες ; ρώτησε.
Για πάρτη σου μωρό μου, είπα, σου αρέσει ;
Πολλή ωραία αίσθηση απάντησε και γύρισε ανάσκελα ανοίγοντας τα πόδια της για να δεχτεί με άνεση τα χάδια μου.
Πέταξα τα σκεπάσματα από πάνω μας και της έβγαλα το βρακάκι της ενώ η ίδια είχε βγάλει από πάνω της το νυχτικό της.
Χώθηκα στην αγκαλιά της. Η ζέστα του κορμιού της με τύλιξε όπως και τα πόδια της γύρω από τη μέση μου.

Έπαιξα για λίγο με το μουνάκι της με το κεφάλι του καυλιού μου που αυτόματα βρήκε το δρόμο του για την καυτή της τρυπούλα.
Μπαινόβγαινα με δύναμη αν και ήξερα ότι δεν θα κρατούσα για πολύ μετά από τόσες ώρες καύλας και αναμονής που πέρασα.

Τη γύρισα στα τέσσερα παίρνοντας μια ανάσα χαζεύοντας για λίγο τη θέα του μουνιού και του κώλου που έστεκαν μπροστά μου.

Έπιασα τη μέση της και οδήγησα τη ψωλή μου ανάμεσα στα ορθάνοιχτα μουνόχειλα της και μπήκα με ορμή πρωτάρη όσο πιο βαθιά μπορούσα κάνοντας το Μαράκι να βογκήσει από ηδονή.

Συνέχισα έτσι για λίγο ακόμα. Τον έβγαλα έξω και παίζοντας τον άγρια έχυσα στην πλάτη της. Έπεσα στο κρεβάτι και τα χείλη μας κόλλησαν σε ένα παρατεταμένο - παθιασμένο φιλί.

Πάμε στο μπάνιο της είπα. Με τα ρούχα μας ανά χείρας περάσαμε σιγά έξω από τα άλλα δωμάτια. Όλοι κοιμόντουσαν ξεσκέπαστοι από την πολύ ζέστα.
Μπήκαμε και οι δύο στην μπανιέρα σαπουνίζοντας ο ένας τον άλλο και εντελώς «τυχαία» σχολίασα ότι οι τρίχες της ήταν πολύ μακριές και έπρεπε να τις κόψουμε.
Τέτοια ώρα για κουρέματα είμαστε, μου είπε.
Εγώ ακάθεκτος πήρα από δίπλα ένα μικρό ψαλίδι και άρχισα να τις κόβω ενώ συνέχισα μαλακά να της χαϊδεύω την κλειτορίδα.

Τώρα θα κάνουμε και ένα ξυρισματάκι, είπα και χαμογέλασα πονηρά. Οι αντιστάσεις της ήταν μηδαμινές και έτσι με το ξυραφάκι άρχισα να ξυρίζω τις τριχούλες της δεξιά και αριστερά από τα μουνόχειλα της. Σε τρία λεπτά είχα σε απόσταση αναπνοής ένα καυλιάρικο μουνάκι που ποτέ μου δεν είχα φανταστεί. Με το ντους το ξέπλυνα πετώντας με δύναμη ζεστό νερό στον κόλπο και την κλειτορίδα της κάνοντας την να βογκάει από ηδονή.

Άφησα το νερό να τρέχει, για να καλύψει τις κραυγούλες της Μαρίας, και έχωσα το πρόσωπο μου ανάμεσα στα μπούτια της. Η μύτη μου έπαιζε με το «κουμπάκι» της και η γλώσσα μου σαν πολιορκητικός κριός μπαινόβγαινε στον κόλπο της. Τη σκυτάλη πήραν τα δάκτυλά στριφογυρίζοντάς τα μέσα την ίδια ώρα που η γλώσσα μου μαστίγωνε και πιπίλιζε την διογκωμένη της κλειτορίδα.
Το Μαράκι ξέπνοο ψέλλισε: Χύνω αγαπούλα μου, χύνω!

Σηκώθηκα όρθιος της σήκωσα το ένα πόδι στον αέρα και έχωσα τον πούτσο μου στο μουλιασμένο της μουνάκι. Έσπρωξα δυνατά κολλώντας την στον τοίχο αισθανόμενος την μήτρα της σε κάθε εισχώρηση.

Η σειρά μου τώρα της είπα βγάζοντας έξω το καυλί μου. Έσκυψε και το πήρε στο στόμα της παίζοντας το γρήγορα. Το σπέρμα μου πετάχτηκε δυνατά στο στόμα της, κύλησε έξω και ενώθηκε με το νερό που συνέχιζε να τρέχει...

Στα 23 χρόνια κοινής συμβίωσης δεν είχα νιώσει τέτοια ηδονή τέτοια καύλα...

Μπορείς να δημοσιεύσεις το e-mail μου για να επικοινωνήσουν μαζί μου ζευγάρια (με παιδία) και να ανταλλάξουμε ιδέες και εμπειρίες ώστε να κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα την μίζερη ερωτική μας ζωή μέσα στο γάμο!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.