Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 24 χρονών και φοιτητής στη Θεσσαλονίκη.

Πριν δύο μέρες είχα πάει στη λέσχη για φαγητό. Απέναντί μου καθόταν μια ξένη ξανθιά κοπέλα με υπέροχο σώμα που τονιζόταν ιδιαίτερα από το εξαιρετικά αποκαλυπτικό μίνι που φορούσε. Δε μπορούσα να μην κοιτάζω τα πόδια της.

Αυτή το κατάλαβε φυσικά γιατί κοίταζα επίμονα μα δεν φάνηκε να ενοχλείται. Άρχισα να καυλώνω ελαφρά. Μετά από δυο - τρία λεπτά άρχισε να με κοιτάζει κι αυτή. Μάλιστα μου χαμογέλασε και μου έδωσε την αίσθηση ότι δεν της ήμουν αδιάφορος. Έκανα το πρώτο βήμα της χαμογέλασα και την χαιρέτησα.

Αυτό ήταν σηκώθηκε πήρε το δίσκο της και ήρθε στο τραπέζι μου. Μου είχε πια σηκωθεί και επειδή φορούσα βερμούδα ήταν εμφανές. Το παρατήρησε κοιτώντας αδιάκριτα. Τη λένε Τατιάνα και πριν περάσουν τέσσερα - πέντε λεπτά της είπα ότι τη θέλω σαν τρελός. Συμφώνησε.

Στο δρόμο έμαθα ότι είχε έρθει στην Ελλάδα με Εrasmus πριν τέσσερις μέρες. Είχε ακούσει από φίλες της πως γίνεται χαμός στο σεξ εδώ καθώς κοπέλες σαν αυτή έχουν πέραση. Είναι από τη Δανία και δεκαεννιά χρονών. Φτάσαμε σπίτι της στην εστία. Μόλις έκλεισε την πόρτα την τράβηξα και άρχισα να τη φιλάω με πάθος.

Της σήκωσα γρήγορα τη φούστα και άρχισα να παίζω με το σώμα της. Της σήκωσα το κιλοτάκι και έβαλα το δάχτυλο μου στο υγρό της μουνί. Καύλα..!!! Άρχισα να κουνώ το χέρι μου ρυθμικά και έβαλα μέσα της και δεύτερο δάχτυλο. Άρχισα να κουνάω τα δάχτυλα μου κι αυτή ξετρελάθηκε.

Μου έβγαλε με μι κίνηση βερμούδα και μποξεράκι και με παρακάλεσε να την πάρω. Της είπα όχι πριν μου κάνει oral sex. Αμέσως έσκυψε και άρχισε να τον παίρνει στο στόμα της. Ο πούτσος μου είχε φτάσει στα όρια του. Τη σήκωσα κα την πέταξα στο κρεβάτι. Της τον έβαλα αργά και άρχισα να τη γαμάω, αυξάνοντας σταδιακά το ρυθμό.

Γρήγορα άρχισε να φωνάζει και να μιλάει στη γλώσσα της. Μου ήρθε τότε μια ιδέα! Της έλεγα τι θέλω να την ακούσω να λέει και αυτή επαναλάμβανε μετά από μένα με σπαστά ελληνικά…

-    «Σκίσε με, γάμησε με! Γουστάρω τον πούτσο σου!»

Αυτό με ερέθιζε περισσότερο. Σκέφτηκα πως ποτέ δεν είχα γαμήσει από κώλο. Οπότε την έβαλα να μου πει:

-    «Πάρε με από τον κώλο!»

Μόλις το άρχισα να της βάζω το δάχτυλο από πίσω και αυτή φάνηκε να γουστάρει. Συνέχισα όλο και εντονότερα και βιαιότερα καθώς αυτή φώναζε και ούρλιαζε από ηδονή. Ξαφνικά με σταμάτησε λέγοντας μου ότι δεν θέλει να το κάνει από πίσω καθώς δεν το είχε κάνει ποτέ. Της είπα τότε αμέσως να πει πάλι:

-    «Πάρε με από τον κώλο!»

Τη γύρισα αμέσως μπρούμυτα και της τον έβαλα. Τη γαμούσα άγρια και την έβαλα να μαλακίζεται ταυτόχρονα. Μου ήρθε να χύσω και το έκανα πάνω της. Την έβαλα να μου στραγγίζει τον πούτσο και την πήρα αγκαλιά. Μου είπε πως την πονούσε αλλά της άρεσε. Θα την ξαναδώ σήμερα.

Ευχηθείτε μου καλή τύχη γιατί από ότι μου είπε θα βγούμε με μία φίλη της. Και όντως έτσι και έγινε. Να μην σας τα πολυλογώ όταν βρήκαμε, είδα με έκπληξη την πιο όμορφη κοπέλα! Νάντια την έλεγαν, 22 ετών, καστανόξανθα μακριά μαλλιά, 1.75 ύψος, λεπτή, στήθος κανονικό αλλά πολύ στητό, μαλλιά, μάτια... τρελάθηκα! Όπως και αυτή εμένα βέβαια.

Η Τατιάνα έπιασε την αμοιβαία έλξη και μας άφησε μόνους μετά από λίγο. Τότε εγώ χωρίς περιστροφές της είπα να πάμε σπίτι μου…

Στο δωμάτιο με το που γδύθηκε και είδα ένα τέλεια ξυρισμένο μουνάκι με μια μικρή καστανόξανθη λουριδίτσα από πάνω, τρελάθηκα! Τότε ήρθε, με φίλησε απαλά και ένιωσε την καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από το τόσο ωραίο μουνάκι που είχα απέναντι μου...

Τότε μου είπε να μην ανησυχώ και πως δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι και μου είπε να γυρίσω να μου κάνει μασάζ. Εκεί ένιωθα τα χέρια της στην πλάτη μου και τρελαινόμουν! Ξαφνικά σκύβει και οι ρώγες της άρχισαν να κάνουν μασάζ στην πλάτη μου, ενώ ταυτόχρονα να μου ψιθυρίζει ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμος και ότι την καυλώνω πολύ.

Με το που γύρισα για να της μιλήσω, είχε κατέβει κάτω και άρχισε να με γλείφει. Ένιωθα για πρώτη φορά στη ζωή μου να μου γλείφουν τον πούτσο χωρίς προφυλακτικό και τρελάθηκα! Της είπα να γυρίσει να κάνουμε 69  και γύρισε. Εκεί έκανα το πρώτο μου 69.

Ήταν υπέροχη θέα του μουνιού της. Άνοιγε σαν τριαντάφυλλο και ταυτόχρονα έβλεπα έναν από τους πιο τέλειους τουρλωτούς κώλους. Δεν ξέρω τι με έπιασε και άρχισα να βάζω την γλώσσα μου βαθειά στο μουνί της. Εκείνη έβαζε όσο πιο βαθιά μπορούσε τον πούτσο μου.

Ξαφνικά ανέβηκα λίγο και άρχισα να της γλείφω τον κώλο. Ξεφώνισε. Μου είπε ότι από πίσω το είχε κάνει μόνο δύο φορές και δεν το ξαναέκαμε γιατί πονούσε αλλά της άρεσε αυτό που της έκανα. Έβαλα τότε ένα δάκτυλο στον κώλο της, ένα δάκτυλο στο μουνί της και άρχισα να γλείφω με μανία την κλειτορίδα της.

Εκείνη βογκούσε σαν τρελή και άρχισε να ρουφάει και να δαγκώνει με μανία τον πούτσο μου. Ξαφνικά άρχισε να κουνάει με ρυθμό την λεκάνη της και εγώ έγλειφα με μανία την κλειτορίδα της ενώ έβαζα όσο πιο αργά μπορούσα ένα δάκτυλο στο κώλο της και ένα δάκτυλο στο μουνί της.

Άρχισε να βογκάει και σε μια στιγμή άρχισε να ξεφωνίζει χύνοντας στη γλώσσα μου και στο πρόσωπο μου. Με το που τελείωσε εγώ δεν σταμάτησα αλλά συνέχισα να γλείφω τώρα απαλά την κλειτορίδα της και να μπαινοβγάζω όσο πιο αργά μπορούσα τα δάχτυλα στον κώλο και στο μουνάκι της...

Άρχισε πάλι να βογκάει... Ο πούτσος όλη αυτή την ώρα είχε δεχτεί ένα βασανιστικό γλείψιμο από αυτήν καθώς και πολλά δαγκώματα…!!! Την βλέπω έτσι καυλωμένη να σηκώνεται… Μου φοράει ένα προφυλακτικό και κάθεται πάνω στον πούτσο μου. Εκεί έβγαλε μια κραυγή ηδονής και άρχισε να κουνιέται αργά ενώ εγώ έγλειφα τα στήθια της και έβαζα ένα δάκτυλο στον κώλο της.

Έτσι σε αυτή την στάση ήρθε ξανά η λύτρωση για εκείνη χύνοντας μέσα σε ουρλιαχτά. Εγώ ήμουν έτοιμος να τελειώσω. Τότε εκείνη σηκώθηκε, έβγαλε το προφυλακτικό, σκούπισε με μια πετσέτα τον καυλωμένο πούτσο μου και μετά τον έβαλε στο στόμα. Άρχισε να μου βυζαίνει τον πούτσο και ταυτόχρονα τα αρχίδια μου χαιδευόντουσαν από τα δάκτυλά της...

Δεν άντεξα... Άρχισα να χύνω σαν τρελός. Ελάχιστες φορές έβγαλα τόσο σπέρμα. Εκείνη ρουφούσε και συνέχισε... Όταν σηκώθηκε με ευχαρίστησε γιατί λέει είχε να έρθει σε οργασμό πέντε μήνες! Ξέπνοοι από την κούραση αγκαλιαστήκαμε και κοιμηθήκαμε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.