Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η παρακάτω ιστορία έγινε πριν δύο χρόνια περίπου.

Είμαι παντρεμένος 34 ετών και δουλεύω σε μια γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών. Κάποια περίοδο λοιπόν οι δουλειές είχαν πέσει και το κωλοβάρεμα ήταν στην ημερησία διάταξη. Οπότε κι εγώ τι να κάνω, το έριξα στο chat. Με τα πολλά βρήκα μία που έδειχνε πολύ λυσσάρα. Κάναμε πολύ πρόστυχο και στεγνό cyber sex, τόσο πολύ που δεν πίστευα ότι ήταν γυναίκα αλλά κάποιο πουστάκι από τα πολλά που κυκλοφορούν.

Όλο και της έλεγα λοιπόν να βρεθούμε και να κάνουμε από κοντά όλα αυτά που κάναμε μέσω chat και όλο το καθυστερούσε. Κάποια στιγμή, κοιτάω με δεξί κλικ πάνω στο nick της ότι ο internet provider (ή ο server, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό) ήταν η ίδια η εταιρία που δουλεύουμε!!! Έπαθα πλάκα γιατί ως εταιρία δεν πουλάμε Internet, οπότε σκέφτηκα μήπως ήταν κάποια συνάδελφος.

Και προς μεγάλη μας έκπληξη αυτό ακριβώς συνέβαινε. Η Μαρία (ψεύτικο όνομα) ήταν δύο γραφεία πιο δίπλα από το δικό μου!!! Πάθαμε και οι δύο πλάκα και αφού συμφωνήσαμε ότι πρέπει να υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια και από τους δύο μας συνεχίσαμε να μιλάμε.

Εδώ να πω δυο λόγια για την Μαρία. Είναι σκέτο μπάζο!!! Κοντή, με μια τεράστια κωλάρα, γυαλιά μυωπίας, μέτριο βυζί και γενικά είναι ατσούμπαλη και στραβοχυμένη. Από μυαλό, άστα να πάνε. Δεν την είχα προσέξει λοιπόν ποτέ (ήταν και σχετικά καινούργια στην εταιρία) και με τίποτα δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι έκρυβε τέτοια καύλα μέσα της. Λογικό θα μου πείτε γιατί έτσι όπως ήταν που να βρει γκόμενο!!!

Παρ όλα αυτά μου έβγαζε μια απίστευτη καύλα, ήθελα να την έχω κάθε τόσο να με ξερχαμανιάζει, οπότε προσπαθούσα να την πείσω να βρεθούμε και να ξεσκιστούμε. Μετά από πολλές προσπάθειες βρίσκω ένα χώρο στο κτίριο της εταιρίας (το οποίο να σημειώσω ότι είναι πολύ μεγάλο) και την πείθω να πάμε εκεί αφού κατάφερα πρώτα να της διώξω τις όποιες ανασφάλειες ώστε να μη μας δει κανείς.

Ο χώρος αυτός βρισκόταν στον ημιόροφο του κτιρίου που βρισκόταν τα μηχανήματα του κλιματισμού και σπάνια πατάει άνθρωπος εκεί. Πρώτα πήγα εγώ και μετά ήρθε αυτή. Προχωρήσαμε όσο πια μέσα γινόταν και βρήκαμε ένα χώρο που ακόμα και κάποιος να ερχόταν να μπορούμε να κρυφτούμε.

Η αρχική αμηχανία ξεπεράστηκε χουφτώνοντας την κωλάρα της. Δεν έφερε αντίσταση, παρά μόνο στα λόγια. Της χούφτωσα τα βυζιά πάνω από την μπλούζα λέγοντας της "Μανάρι μου τόσο καιρό με καύλωνες, επιτέλους σε χουφτώνω. Έλα, κοίτα να δεις πως με έχεις κάνει" πιάνοντας το χέρι της και οδηγώντας το στον πούτσο μου.

Της σήκωσα την μπλούζα, παραμέρισα το σουτιέν της όπως όπως , και άρχισα να γλύφω με μανία τις ρώγες της. Τα βυζιά της ήταν μέτρια σε μέγεθος και ψιλοπεσμένα. Της κατέβασα ένα κολάν που φορούσε κι έπιασα την κωλάρα της με τα τεράστια ψωμάκια που είχε. Δεν μπορώ να καταλάβω αλλά όλο αυτό το πράμα με καύλωνε απίστευτα. Αυτή στο μεταξύ μου είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι, τον είχε αρπάξει με το χέρι της και τον έπαιζε άτσαλα μεν αλλά δυνατά.

"Μανάρι μου" της λέω "έλα να μου τον γλύψεις λίγο, κοίτα πως τον έχεις κάνει". Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο, το άτσαλο παίξιμο που του έκανε τον είχε κάνει σκληρό όσο ποτέ άλλοτε.

"Θέλεις να στον φιλήσω μωρό μου;" μου λέει. "Ναι σαν τρελός μανάρι μου, με έχεις κατακαυλώσει" της λέω.

Σκύβει και χωρίς να τον αφήσει ούτε στιγμή από τα χέρια της αρχίζει να τον γλύφει δειλά με τη γλώσσα. Φαινόταν ότι ήταν άπειρη αλλά αυτό με καύλωνε. "Βάλτο στο στόμα σου μουνάρα μου, γλύψτονα καλά, σάλιωσε το να" της έλεγα δίνοντας οδηγίες και αυτή υπάκουε. "Σφίχτο με τα μάγουλα σου καυλιάρα μου" και σήκωνε που και που το βλέμμα της και με κοίταγε.

Άρχισε να ξεθαρρεύει φαίνεται γιατί το μέσα έξω γινόταν όλο και πιο έντονο, τον είχε σαλιώσει καλά. Τότε της έπιασα το κεφάλι και άρχισα να κουνιέμαι κι εγώ γαμώντας το στόμα της. Της τον κάρφωνα όλο μέσα στο λαρύγγι της, δε με ένοιαζε τίποτα. Κάποια στιγμή επειδή έδειχνε ότι πνίγεται της άφησα το κεφάλι και τραβήχτηκε για να πάρει ανάσα. Έτσι όπως τραβήχτηκε, γύρισε το βλέμμα της προς τα πάνω ενώ τα σάλια έτρεχαν από το στόμα της και από τον πούτσο μου. Βλέποντας αυτό το θέαμα με πιάνει μια τρελή καύλα και μόλις πήγε να μιλήσει (μάλλον ήθελα να πει με έπνιξες) της πιάνω πάλι το κεφάλι με δύναμη και της το τραβάω πάνω στον πούτσο μου. Της το χώνω όλο μέσα για άλλη μια φορά, αυτή ενώ έφερνε αντίσταση τον έγλυφε σαν την καλύτερη πουτάνα του κόσμου.

"Έτσι πουτανάκι μου, ρούφα τον καλά, καύλωσε μουνάρα μου, παρτον όλο μέσα τσιμπουκλού μου". Ένιωθα την ψωλή μου να χτυπάει τον ουρανίσκο της πράγμα που με έκανε να θέλω να χύσω. Τον τραβάω έξω και της λέω "Φτύσε τα βυζιά σου καύλα μου, θέλω να στα γαμήσω". Φτύνει σάλιο στη χούφτα της και αρχίζει να τρίβει τα βυζιά της και να μου τα προτείνει. "Θες να το βάλεις μέσα μωρό μου;" μου λέει, "θες ισπανικό;" Έτσι όπως ήταν στα γόνατα πιάνει τον πούτσο μου με το στόμα της αρχικά και μετά με το ένα της χέρι το οδηγεί ανάμεσα στα σαλιωμένα βυζιά της. "Μμμμμ, τι καύλα είναι αυτή, τι πούτσος είναι αυτός, σου κάνω καλή βυζομαλακία καύλα μου;" μου λέει. "Έτσι πουτάνα μου, κούνα τα καυλιάρα μου και γλύψε όσο περισσεύει". Έσκυψε το κεφάλι της και άρχισε να γλύφει το πουτσοκέφαλο μου ενώ ταυτόχρονα με κοίταγε στα μάτια να δει αν μου αρέσει. "Έτσι κοίτα με μωρή σκύλα, έτσι με καυλώνει να με βλέπεις που σου γαμάω τα βυζιά και το στόμα παλιοπουτάνα!!!" της λέω.

Μετά από λίγο την πιάνω, την σηκώνω όρθια, την βάζω να σκύψει με τα χέρια στον τοίχο και της λέω "τώρα θα σου σκίσω την μουνάρα σου πουτάνα μου, έχω φέρει και προφυλακτικό". "Θα με γαμήσεις μωρό μου;" μου λέει. "Θα σε σκίσω μωρή πουτάνα, θα στον καρφώσω τέρμα βαθιά να με νιώσεις καλά". Τρίβω λίγο τον πούτσο μου στα μουνόχειλα της τα οποία θα έλεγα ότι έσταζαν ένα σωρό υγρά, βάζω την καπότα, λυγίζω τα πόδια μου αρκετά (είναι κοντή, είμαι ψηλός) το βάζω λίγο στην αρχή και μετά τον καρφώνω με όση δύναμη είχα!!! Έβγαλε μια πνιχτή φωνή κι εγώ ένιωσα τα αρχίδια μου να χτυπάνε στα τεράστια κωλομάγουλα της. Είχα τρελαθεί!!!. Την γαμούσα με μανία, τα κωλομάγουλα της κουνιοντουσαν, τα λίπη της έκαναν αυτό το τρέμουλο που κάνει το ζελέ. Όλο αυτό το θέαμα από τα ξίγκια με είχε καυλώσει απίστευτα. Τη γαμούσα σα ζώο, αυτή προσπαθούσε να μην ακούγεται καθόλου, ίσα που άκουγα την ανάσα της.

"Θα σε χύσω μωρή πουτάνα!!!!" της λέω. Οπότε τραβιέται απότομα, σηκώνεται και μένει αμήχανη κοιτώντας προς τα κάτω την πούτσα μου. Φοβήθηκε (όπως μου είπε μετά) μη γίνει κανένα ατύχημα με την καπότα. "Θέλω να σε χύσω μουνάρα μου" της λέω. Τραβάω την καπότα, και αρπάζει τον πούτσο μου και αρχίζει να τον παίζει με δύναμη. "Τα βυζιά σου να χύσω θέλω καυλιάρα μου" της λέω και σκύβει και τον παίζει τρίβοντας το στα βυζιά της και στις ρώγες της ενώ τον κοίταγε με λαγνεία και καύλα περιμένοντας. Είχα τρελαθεί, δεν άντεχα άλλο! Ένιωθα το σπέρμα μου να γεμίζει τα αρχίδια μου! "Έλα καύλα μου, παίχτονα να σε χύσω πουτάνα μου, έλα χύνω, χύνω χύνωωωωωωωωω". Οι ριπές που πετάχτηκαν πασάλειψαν τα βυζιά της κι εφτασαν στο λαιμό της, τον έτριβε πάνω στις ρώγες της σα μανιασμένη. "Γλύψτο να πάλι, καθάρισε τον μου καύλα μου" της λέω. "Μμμμ, όχι μωρό μου δεν μπορώ να το κάνω αυτό" μου λέει, αλλά τον παίρνει και τον τρίβει στο πηγούνι της και γύρω από το στόμα της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.