Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τη Μαρία τη γνώρισα στην πρώτη λυκείου. Ήταν η μουνάρα του σχολείου και ένα από τα καλύτερα μουνιά που έχω δει στη ζωή μου. Καστανόξανθη, ψηλή, με υπέροχα πόδια, δυο βυζαρες που ούτε ο καλύτερος πλαστικός χειρούργος θα μπορούσε να αποδώσει σε ένα κορμί, ένα τέλειο στητό και ζουμερό κωλαρακι και ένα αγγελικό πρόσωπο με δυο καστανοπρασινα πελώρια μάτια. Κόλαση.

Την ερωτεύτηκα παράφορα από τη πρώτη στιγμή. Τα χρόνια του λυκείου περνούσαν, σιγά σιγά γίναμε καλοί φίλοι και όταν βρήκα το θάρρος να της εξομολογηθώ τον έρωτα μου, μια υπέροχη χυλόπιτα του στυλ "θέλω να μείνουμε φίλοι\'\' με προσγείωσε. Σε ένα μεγάλο μεθύσι της όμως μου εξήγησε τη πραγματικότητα. "Γιώργο μου" μου είπε "εσύ δεν έχεις να μου προσφέρεις τίποτα. Είσαι καλός, γλυκός, τρυφερός, αλλά παραμένεις το παιδί μιας μικρομεσαίας οικογένειας που δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μου. "Κατάλαβες η Μαρία; και πραγματικά, αν παρατηρούσε κάποιος το εκάστοτε έτερο της ήμισυ, ο πρώτος χαρακτηρισμός που του έδινε ήταν .

Το σχολείο τελείωσε και ο καθένας πήρε το δρόμο του. Η Μαρία πήγε να σπουδάσει γαλλ. Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη κι εγώ ιατρική στην Ιταλία. Εγώ τη ζωή μου, αυτή τη δική της. Πήγα με πολλές γυναίκες, αλλά πάντα μέσα μου φώλιαζε η μορφή της. Γιορτές και καλοκαίρια, την έβλεπα στη πόλη μας, η σχέση μας, όμως, περιοριζόταν στο πως τα περνάμε και στο πως πάνε οι σπουδές μας. Ο πόθος μου γι αυτή άσβεστος. Ώσπου μια μέρα, και τι μέρα (την ημέρα που ορκιζόμουν γιατρός) έμαθα πως παντρεύεται. Βλέπεις είχε έρθει η δική μου στη Ρώμη και η νύφη μου μου ανακοίνωσε το γάμο του αδερφού της με μια ωραία κοπέλα που αν δεν την απατούσε η μνήμη της, ήταν και συμμαθήτρια μου. Τι της λες τώρα;

Στο γάμο που έγινε εκείνο το καλοκαίρι, ήμουν κι εγώ, καλεσμένος του γαμπρού βέβαια. Τώρα σε γάμο είχα πάει, σε κηδεία ήμουν, θα σε γελάσω. Τέλος πάντων, εγώ έφυγα για τη ρώμη μιας και ξεκινούσα την ειδικότητα μου, αυτή έφυγε για το π. Ρίκο μιας και εκεί θα πήγαινε ταξίδι του μέλιτος. Και φτάνουμε στο γεγονός. Πρωτοχρονιά του 2003. Ρεβεγιόν στο εξοχικό της Μαρίας και του άντρα της. Καλεσμένος κι εγώ. Αφού αλλάξαμε το χρόνο, λίγο το ποτό, μάλλον πολύ το ποτό, λίγο η περασμένη ώρα, η νύφη μου ο αδερφός μου κι εγώ, μείναμε εκεί. 40 χλμ από τη πόλη, πάνω στο βουνό.

Το πρωί, καλύτερα το μεσημέρι που ξύπνησα κατέβηκα στο κάτω όροφο, όπου με περίμενε μόνη της, η γυναίκα των ονείρων μου. Ο αδερφός μου και η γυναίκα του είχαν πάει να πάρουν το μωρό από τη γιαγιά, ενώ ο άντρας της Μαρίας είχε πάει να λύσει ένα πρόβλημα, με τις μηχανές του εργοστασίου του και θα γυρνούσε αργά το βράδυ. Αυτό, είπα από μέσα μου, είναι ο πρώτος αριθμός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου. Το χιονισμένο βουνό, το αναμμένο τζάκι και το εξωφρενικά κοντό νυχτικό της Μαρίας, δημιουργούσαν τη πιο καυλωτικη ατμόσφαιρα που μπορεί, κάποιος να φανταστεί.

Μου έφτιαξε ένα ζεστό νες και ήρθε να καθίσει δίπλα μου στο μεγάλο δερμάτινο καναπέ. Την επόμενη, μια ώρα διηγήθηκε ο ένας στον άλλο, ότι μας είχε συμβεί στα 10 χρόνια που είχαμε ξεκόψει. Εκεί έμαθα πως παρά την πλούσια ερωτική της ζωή, δεν είχε έρθει ποτέ της σε οργασμό. Κι όταν με ρώτησε , πως θα ήταν άραγε η ζωής μας, αν τότε μου είχε πει, ναι, της απάντησα πως δεν θα μάθει ποτέ. Αλλά μια απορία της, είχε ακόμη την ευκαιρία να τη λύσει. "Δηλαδή;" με ρωτάει, "να δεις πως θα ήταν να είχαμε γαμηθεί", της απαντάω, αν και τα έχασα με τον εαυτό μου. Τα επόμενα δέκα δευτερόλεπτα, γιατί τόσα ήταν, μου φάνηκαν μια ζωή. Με μια αστραπιαία κίνηση, η γλώσσα της εξερευνούσε το στόμα μου. Φιλούσα τη Μαρία και δεν ήταν ονειρο. Τη φιλούσα, χάιδευα το υπέροχο κορμί της, έπαιζα με τα μαλλιά της και ήθελα να μείνω εκεί για πάντα. Το χέρι της έλυσε τη ζώνη μου, ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και αυτή, γλιστρώντας σιγά-σιγά από την αγκαλιά μου γονάτισε στο χαλί και άρχισε, το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν κάνει ποτέ. Η γλώσσα και το στόμα της έδιναν ρεσιτάλ.

Σε λίγο άρχισε να αυξάνει το ρυθμό και έχωνε το καβλι μου βαθιά στο λαιμό της. Το αίμα πίεζε το κεφάλι μου και σ ένα αποκορύφωμα καύλας, άρχισα να γαμάω το λαιμό της. Ήταν φυσιολογικό, μετά από λίγο μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος να καταλήξει στο λαρύγγι της. Ούτε μισή σταγόνα δεν έχασε.

Με τρεμάμενα πόδια σηκώθηκα από το καναπέ και ξάπλωσα τη Μαρία απάνω του. Με αργές κινήσεις της έβγαλα το νυχτικό και τα εσώρουχα και άρχισα να φιλάω κάθε σημείο του κορμιού της. Αφού την έγλυψα παντού, άρχισα να παίζω με τα φανταστικά βυζιά της, τα φιλούσα, τα ρουφούσα, τα δάγκωνα απαλά, για πολύ ώρα.

Όταν κατέβασα το κεφάλι μου στο πανέμορφο, ξυρισμένο μουνάκι της, το βρήκα πλημμυρισμένο στα υγρά. Αφού ασχολήθηκα με την κλειτορίδα της, άρχισα ένα φοβερό γλυφομουνι. Όσες γυναίκες έχω γαμήσει, έχουν ακόμη, να λένε για το γλυφομουνι που τους έκανα. Καυλώνω αφάνταστα όταν βρίσκομαι ανάμεσα στα πόδια μας ωραίας γκόμενας και δεν φεύγω, αν πρώτα δεν την εξαντλήσω στο χύσιμο. Πόσο μάλλον τώρα, που είχα μπροστά μου τη μουνάρα της Μαρίας. Φιλούσα, ρουφούσα, δάγκωνα, τη γαμούσα με τη γλώσσα και τα δάχτυλα μου, ούτε κι εγώ ξέρω για πόση ώρα. Και ναι, επιτέλους, το μωρό μου άρχισε να χύνει. Έχυνε και φώναζε. Από τις άναρθρες κραυγές της, ξεχώριζα μονάχα ένα παρατεταμένο ναιιιι. Νόμιζα πως ο κόλπος της, θα ξεκολλούσε από το κορμί της.
Τόσες πολλές συσπάσεις είχε.

Εκεί που πήγαινα να σηκωθώ, όταν ηρέμησε λίγο, άλλο ένα κύμα οργασμού την κατέκλυσε. Και πάλι μέσα στο μουνί της εγώ. Αυτό, επαναλήφθηκε 3-4 φορές. Έχυνε σαν τρελή, όση καβλα φίλαγε το κορμί της, τόσα χρόνια την έβγαζε εκεί, πρωτοχρονιά στο καναπέ του εξοχικού της. Εν το μεταξύ, η πούτσα μου είχε γίνει πέτρα, τόση ώρα χωρίς συμμετοχή. Σηκώνομαι κι εγώ, ρίχνω τη Μαρία στο χαλί, πιάνω τα σφικτά της μπούτια, βάζω τις ατελείωτες γάμπες της στους ώμους μου και με μια απότομη κίνηση καρφώνω τη πούτσα μου στο μουνί της. Άρχισα να τη γαμάω αργά, αλλά το θέαμα που έβλεπα από εκεί που βρισκόμουν έβγαλε από μέσα μου ένα κτήνος. Με βαθιές και άγριες κινήσεις έχωνα το καβλι μου στο ζεστό της μουνάκι και οι φωνές της γέμισαν το χώρο.

"Ναι, γαμαμε, σκίσε με, κάνε με τη πουτάνα σου, δυνατά, ξεμουνιασε με "φώναζε κι εγώ υπάκουα την γαμούσα, τόσο άγρια όσο ζητούσε.

Δεν άργησε να χύσει πάλι και αυτή τη φορά το έκανε με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια. Ήταν η πουτάνα μου πια, την είχα κάνει τόσο όμορφα, γυναίκα, έστω και στα 29 μας, είχα πάρει όλο της το είναι μ αυτό το γαμήσι και ένοιωθα πανέμορφα. Όταν ηρέμησε λίγο την έβαλα να καθίσει στο πρόσωπο μου και βύθισα τη γλώσσα μου στο παραμουσκεμενο μουνί της. Γρήγορα ένοιωσα τα χειλάκια της να τυλίγουν το καβλι μου και αρχίσαμε ένα παθιασμένο 69. Από πάνω μου, ακριβώς βρισκόταν μια πανέμορφη κωλοτρυπίδα και βυθίζοντας τα δάκτυλα μου, πρώτα στο μουνί της άρχιζα να την ανοίγω.

Ήταν τόσο στενή, που το δάκτυλο μου μπήκε με δυσκολία. Ένα πονηρό γελάκι βγήκε από το στόμα της και μου έδωσε το έναυσμα. Την ανέβασα στον καναπέ και την έβαλα να ξαπλώσει στη πλάτη του. Τώρα ο κώλος της βρισκόταν μπροστά μου. Ακούμπησα το πούτσο μου στην είσοδο του και σιγά-σιγά μπήκα μέσα της. Σταμάτησα για να μην τελειώσω αμέσως. Ήταν τόσο καυλωτικα. Όταν ηρέμησα άρχισα σιγά-σιγά στην αρχή, πιο γρήγορα μετά να την γαμάω.

Ήμουν πια εκτός εαυτού. Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε στη κωλαρα της, τ αρχίδια μου χτυπούσαν, με δύναμη το μουνί της, το ένα μου χέρι τραβούσε τα μαζεμένα μαλλιά της και το άλλο σκαμπίλιζε δυνατά τα κωλομέρια της, ενώ αυτή έσπρωχνε προς τη μεριά μου σαν να ήθελε να μπω ολόκληρος μέσα της. Ήμουν όλος μια πούτσα κι αυτή ολόκληρη ένας κώλος και γαμιόμασταν, τόσο άγρια. Σταμάτησα πάλι και βγάζοντας το καβλι μου από το κώλο της το βύθισα στο μουνάκι της. Η ανοιχτή της κωλοτρυπίδα ήταν πρόκληση. Τον ξαναχωσα εκεί. Συνέχισα αυτό το παιχνίδι, μια μουνί, μια κώλο έως ότου την άκουσα να φωνάζει "με έχεις κάνει πουτάνα, νομίζω ότι είμαι μια τρύπα και χυνωωωωωωωωω. Οι συσπάσεις του κορμιού της ήταν το κάτι άλλο, είχε έρθει κι εμένα η ώρα μου, την γύρισα και άρχισα να τελειώνω στο πρόσωπο και τα βυζιά της.

Όταν τελείωσα, με το ακόμα πρησμένο πουτσοκεφαλο μου μάζευα τα χυσια μου από πάνω της και της τα έδινα στο στόμα για να τα πιει με ιδιαίτερη λαχτάρα. "Σ ευχαριστώ για ότι έκανες σήμερα "ψέλλισε. "Αν χωρίσω θα είμαστε μαζί;" με ρώτησε. "Είναι αργά μωρό μου" κατάφερα να πω, γιατί μάλλον άλλο ήθελα να πω, ντύθηκα τη φίλησα στο μάγουλο, μπήκα στο αμάξι και...

Έκτοτε δεν την έχω ξαναδεί. Τον πρώτο καιρό μου τηλεφωνούσε στο κινητό αλλά της το έκλεινα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ζητούσε να βρεθούμε αλλά δεν απάντησα. Σήμερα έχει δύο παιδιά και ελπίζω να είναι καλά. Δεν της απάντησα, γιατί ένα τέλειο γαμήσι, όπως εκείνο, δεν πρέπει να μπορεί να διαλύσει μια οικογένεια και να δημιουργήσει, σοβαρά προβλήματα σε τρεις - τέσσερις άλλες. Θα μπορούσα βέβαια να επιδιώξω να ξαναγαμηθούμε, αλλά δεν θα άντεχα να ζω έτσι. Ελπίζω μόνο να περνάει καλά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.