Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτό που θα διαβάσετε στη συνέχεια, είναι απόλυτα αληθινό και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που το έζησα!

Πάνε λοιπόν περίπου 13 μήνες από τότε. Είναι Σεπτέμβρης μήνας, βραδάκι παρασκευής και περιπλανιέμαι σε διάφορα chat rooms, ενώ η σύζυγος βρίσκεται στο νησί απ όπου κατάγομαι. Στον τομέα του sex είμαστε αρκετά καλά μπορώ να πω, αλλά όπως στους περισσότερους, μ αρέσει το ερωτικό παιχνίδι, με γυναίκες που τους αρέσει να περνούν καλά.

Κάποια στιγμή, μου κλικάρει κάποια «Ματίνα». Αργότερα έμαθα πως δεν ήταν αυτό το αληθινό της όνομα, για την ιστορία μας όμως, θα την αποκαλούμε έτσι. Αυτό που μου άρεσε στη Ματίνα ήταν πως, ήταν άμεση και λιγομίλητη. Χωρίς πολλά λόγια, μου ζήτησε να της πω τι ακριβώς ζητούσα, αφού ήμουν δεσμευμένος. Της απάντησα πως θα ήθελα κάποια γνωριμία με κοπέλα που ζητάει να περάσει λίγες όμορφες στιγμές, χωρίς όμως περιθώρια για πολλές δεσμεύσεις. Η απάντησή μου όπως φάνηκε, την κάλυψε και μου είπε να της στείλω κάποια φωτό μου στο μέιλ της. Αν και σπάνια το κάνω, αποφάσισα τελικά να την εμπιστευτώ και της έστειλα. Περνώντας όμως το Σαββατοκύριακο, στο μέιλ μου δεν υπήρχε κάποια απάντησή της. Σκέφτηκα λοιπόν πως ίσως να μην της άρεσα, και δεν ήθελε να μου απαντήσει.

Τη Δευτέρα το βράδυ, στο chat room που είχα μιλήσει με τη Ματίνα, ξαναβλέπω το nickname της. Δίστασα να της μιλήσω, αφού δεν είχα λάβει απάντησή της. Μου μίλησε όμως εκείνη! Στη συνέχεια μου εξήγησε ότι ο σέρβερ του μέιλ της, δεν λειτουργούσε, οπότε δεν είχε δει τη φωτό, μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, που τελικά την είδε. Οι εντυπώσεις της ήταν θετικές, οπότε δέχτηκε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα. Το ραντεβού κανονίστηκε για το βράδυ της Παρασκευής.

Είχαμε κανονίσει να πάω εγώ στο Κιάτο, αφού εκεί έμενε. Περίπου 1 χιλιόμετρο από την έξοδο από την εθνική οδό, υπήρχε ένα supermarket. Εκεί ήταν το σημείο συνάντησής μας. Η αγωνία μου ήταν μεγάλη εφόσον δεν είχα δει κάποια φωτό της. 1 λεπτό μετά την προκαθορισμένη ώρα, ξεπροβάλει μέσα από το σκοτάδι μια κοπέλα, με ωραίο σώμα, 172 ύψος, περίπου 63 κιλά, με όμορφο πρόσωπο, καστανά ίσια μαλλιά, γύρω στα 27. Καλή ηλικία για μένα που κλείνω τα 32 σε λίγο καιρό. Παρατηρώντας την ακόμα πιο προσεκτικά, πρόσεξα ιδιαίτερα τον άψογο κώλο της, με τα απαραίτητα πιασιματάκια, κάτι που πιστεύω πως αρέσει σε όλους τους άντρες που θέλουν να έχουν μια αληθινή γυναίκα δίπλα τους.

Η Ματίνα φάνηκε κάπως ντροπαλή. Γενικά ήταν μια σοβαρή κοπέλα, μετρημένη στις κινήσεις και στα λόγια της. Δεν είχε ξαναβρεθεί με κάποιον άγνωστο, με τον συγκεκριμένο τρόπο. Μάλιστα, θυμάμαι πως είχε τα μαλλιά της ριγμένα μπροστά στο μουτράκι της και εγώ την ενθάρρυνα να τα σηκώσει για να φαίνεται το όμορφο πρόσωπό της.

Πήγαμε προς το Ξυλόκαστρο, και καθίσαμε για ένα ποτό σε ένα ήσυχο παραθαλάσσιο μπαράκι. Εκεί μιλήσαμε μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, για το τι θα θέλαμε ο ένας από τον άλλο. Η Ματίνα παρατήρησε πως τα μάτια μου πέφτανε συχνά ανάμεσα στο πλούσιο μπούστο της και μάλλον επίτηδες μου χάριζε μια τέλεια θέα από τα 2 υπέροχα στήθη της! Εκείνη ήταν και η στιγμή που επέλεξα για να την ρωτήσω ευθέως, εάν θα ήθελε να συνεχίσουμε κάπου τη βραδιά μας. Με πλησίασε με ένα στυλ ναζιάρικο και αγγίζοντάς μου το αυτί μου είπε πως «απόψε θέλω να με κάνεις να νοιώσω σαν θεά». Αυτό έκανε τον πούτσο μου να σαλέψει μέσα από το παντελόνι μου. Από την επιλογή του ξενοδοχείου που μου πρότεινε για να πάμε, κατάλαβα ότι η κοπέλα είναι κυριλέ και ότι δεν της αρέσουν δεύτερες επιλογές.

Καταλήξαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο «Εφύρα» στο κέντρο της Κορίνθου. Από εκεί είχαμε θέα σχεδόν όλη την πόλη, αν και εμένα με ενδιέφερε κυρίως η θέα από την κορμάρα της Ματίνας!

Της ζήτησα να καθίσει στο κρεβάτι και την ευχαρίστησα που με εμπιστεύτηκε τόσο πολύ. Βρέθηκα πίσω της να της φιλώ τον λαιμό, και να βυθίζω το ένα μου χέρι μέσα από το πουκάμισό της, αγγίζοντας τις ερεθισμένες της βυζάρες. Οι γλώσσες μας αλληλοαγγίζονταν ενώ το χέρι μου προσπαθούσε να εισχωρήσει μέσα στο τζιν της για να αγγίξω επιτέλους τα μουνόχειλά της και την κλειτορίδα της. Βρέθηκα μπροστά της, γονατισμένος, ενώ εκείνη είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και τα πόδια της άγγιζαν το πάτωμα.

Ανοίγοντας τα κουμπιά του παντελονιού της μου ήρθε μια τέλεια ευωδιά που μαρτυρούσε την απόλυτη καύλα που αισθανόταν εκείνη τη στιγμή. Της έβγαλα τελικά το παντελόνι και έμεινε με το λευκό κιλοτάκι της και το πουκάμισό της. Η ίδια είχε κλείσει τα μάτια της και φαινόταν να απολαμβάνει το αργό και κατά τα άλλα καυλωτικό γδύσιμο. Η αλήθεια είναι πως εγώ το απολάμβανα ακόμα πιο πολύ. Της άνοιξα το πουκάμισο και άφησα τις βυζάρες της εκτεθειμένες στα μάτια μου! Η γλώσσα μου λες και κάτι την μαγνήτισε, πλησίασε τις ερεθισμένες ρώγες της και άρχισα ένα ρούφηγμα σαν να προσπαθούσα να βγάλω την καύλα της από μέσα της!

Εδώ πρέπει να πω ότι αυτό που ποτέ δεν έχω ξανασυναντήσει σε γυναίκα, είναι η τέλεια επιδερμίδα της. Καθαρή χωρίς στίγματα πουθενά, και αρωματισμένη σαν να αναβλύζει από μέσα της ένα ερεθιστικό άρωμα καύλας! Έχοντας μέσα στις χούφτες μου τα στήθη της, δάγκωσα το κιλοτάκι της και άρχισα να της το κατεβάζω. Πλέον, η Ματίνα βρισκόταν μπροστά μου, ολόγυμνη, με ένα διακριτικά ξυρισμένο μουνάκι, δυο βυζάρες που ήθελα να τις καταπιώ και ένας κώλος που θα μπορούσα να χύσω για πάρτη του, χωρίς καν να τον αγγίζω!

Με τα χέρια μου, της έπιασα τα πόδια της από τους αστραγάλους και της τα σήκωσα τόσο ώστε να φαίνονται το μουνάκι και η κωλοτρυπίδα της. Έχωσα τα μούτρα μου ανάμεσα στις τρύπες της και επικεντρώθηκα αρχικά στην κλειτορίδα της. Κάθε άγγιγμα που της πρόσφερα με τα δόντια ή με τη γλώσσα μου, ηλεκτριζόταν και σπαρταρούσε χύνοντας, κατά τα άλλα, λίγα υγρά αλλά πολύ γευστικά καθώς τα κατάπινα. Το παιχνίδι αυτό μου άρεσε και όταν καταλάβαινα ότι έφτανε σε αποκορύφωμα κατευθυνόμουν προς τον κώλο της, και έτσι η καύλα της μεγάλωνε. Με την άκρη της μύτης μου, ενώ προσπαθούσα να «γαμήσω» την κωλότρυπά της με τη γλώσσα μου, ταυτόχρονα γαμούσα και την μουνότρυπά της.

Κάποια στιγμή όμως, αισθάνθηκα στο κεφάλι μου τα δυο της χέρια, να με κρατούν και να με πιέζουν προς το μουνί της. Ήταν η στιγμή που έχυνε και χωρίς να θέλει να το διακόψει πάλι, άρχισε να μου γεμίζει το στόμα, λες και μου το γαμούσε με το μουνί της, χύνοντας και φωνάζοντας «ρούφα τα όλα, πάρτα μέσα στο στόμα σου τα χύσια μου» και διάφορα τέτοια. Έμεινα με το στόμα μου κολλημένο στο μουνί της για λίγο, καθώς εκείνη ηρεμούσε μετά από την εκτόξευση της καύλα της.

Στη συνέχεια αλλάξαμε θέση. Μου ζήτησε να σταθώ όρθιος μπροστά της, και μου έβγαλε το παντελόνι. Για αρκετή ώρα, μου έγλυφε και μου δάγκωνε το καυλί μέσα από το σλιπάκι μου. Αυτό ήταν κάτι που ομολογουμένως με τρέλανε. Μου έβγαλε τελείως και το σλιπ και άρχισε να μου χαϊδεύει με τα δυο της χέρια τον όρθιο πούτσο μου! Πριν τον βάλει στο στόμα της, τον έφτυσε αρκετά μέχρι που τα σάλια της έτρεχαν από το καυλί μου στο πάτωμα.

Προσπαθούσε να μαζέψει τα σάλια της γύρω από την ψωλή μου, και τα έβαζε και πάλι πάνω στον πούτσο μου, και στη συνέχεια τα έγλυφε και τα ρουφούσε. Όσα έφταναν στα αρχίδια μου, τα επέστρεφε και πάλι με την άκρη της γλώσσας της στον κορμό της πούτσας μου. Ο ήχος και μόνο από όλο αυτό το παιχνίδι, ήταν αρκετός για να με κάνει να είμαι εκστασιασμένος και να θέλω να της γεμίσω το στόμα της με τα χύσια μου. Η Ματίνα μάλλον το κατάλαβε και κοιτώντας με στα μάτια μου ζήτησε όταν θα είμαι έτοιμος να την χύσω να της το πω από πριν.

Δεν κατάλαβα το γιατί αμέσως. Κρατώντας τα κωλομέρια μου με τα δυο της χέρια, είχε μπουκωθεί πλέον αρκετά καλά με το καυλί μου και βοηθούσε στο ξέφρενο γαμήσι του στόματός της. Όταν της είπα πως είμαι έτοιμος να την χύσω, τον έβγαλε και άρχισε να μου τον παίζει τρομερά γρήγορα κρατώντας τον με πολλή δύναμη. Εκείνη τη στιγμή ένοιωσα σαν να διπλασιάζεται η ποσότητα του σπέρματος που θα έβγαινε από μέσα μου. Πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία. Άρχισα να την χύνω στο πρόσωπο, αλλά δεν νομίζω πως κατάπιε έστω και λίγο. Αυτό δεν σημαίνει πως η καύλα μου μειώθηκε. Ούτε θα ζητούσα να με καταπιεί αν δεν το ήθελε. Μείναμε έτσι για μερικά λεπτά μέχρι που πήγαμε στο μπάνιο για να ξεπλυθούμε κάπως.

Η Ματίνα βγήκε πρώτη από το μπάνιο και ξάπλωσε στο κρεβάτι, ενώ στο πρόσωπό της φαινόταν η ικανοποίηση από την όλη κατάσταση. Την ακολούθησα και εγώ και την ρώτησα αν πράγματι περνούσε καλά μαζί μου και αν ήθελε κάτι άλλο από εμένα. Μου απάντησε πως όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Ξάπλωσα πίσω της, και φρόντισα ώστε ο μισοκαυλωμένος πούτσος μου να φωλιάσει ανάμεσα στα τέλεια πλασμένα κωλομέρια της.

Τα χέρια μου βρήκαν «στέγη» ανάμεσα στα πόδια της και χωρίς να χάσω την ευκαιρία τα δάχτυλά μου άγγιζαν την μουνότρυπά της. Τα υγρά της άρχισαν και πάλι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους δείχνοντάς την διάθεση της για να γαμηθεί πολύ έντονα. «Είναι έτοιμο το εργαλειάκι σου καυλιάρη μου?» με ρώτησε με αποφασιστικότητα. Μου τον έπιασε και άρχισε να μου τον μαλακίζει προκειμένου να αποκτήσει και πάλι την σκληρότητα που απαιτούσε η μουνάρα της Ματίνας. Άρχισε και πάλι να με τσιμπουκώνει ενώ ταυτόχρονα χάιδευε το μουνάκι της. Εκείνη τη στιγμή, μου χάρισε μια από τις πιο όμορφες εικόνες που έχω αντικρίσει ποτέ μου!

Η Ματίνα στημένη στα τέσσερα!!! Από τα δάχτυλα των κάτω άκρων της μέχρι και τα πυκνά μαλλιά της, όλα της ήταν τέλεια! Ο λαιμός της μακρύς, αρχοντικός που στηριζόταν σε μια ατελείωτη πλάτη, με όμορφο σχήμα, ενώ κατέληγε σε μια λεπτή μέση, για να ανοίξει στην λεκάνη της που μαζί με τα καπούλια της , θα μπορούσες να υποθέσεις πως είναι σίγουρα σχεδιασμένα με κάποιο γεωμετρικό εργαλείο υψηλής ακρίβειας! Αν το προτιμάτε πιο αντρικά, η Ματίνα είχε στηθεί στα τέσσερα και η κωλάρα της με είχε καυλώσει και είχε κάνει τον πούτσο μου να θέλει να την ξεσκίσει στα δύο! Η κωλοτρυπίδα της στο κέντρο του κύκλου, σαν λέμε στο κέντρο της γης και εγώ να θέλω να γίνω εξερευνητής της.

Λίγο πιο κάτω ξεχώριζε το φουσκωμένο της μουνάκι, που σχεδόν έσταζε από καύλα και γυάλιζε από τα υγρά της. Όπως ήταν στημένη στα 4, ψηλάφισε πίσω της και τελικά κατάφερε να αρπάξει τα αρχίδια μου. Κρατώντας τα σφιχτά με τράβηξε πάνω της, για να μπω στο μουνί της. Η στιγμή που για πολλή ώρα περίμενα, είχε επιτέλους έρθει. Της άνοιξα ελαφρά τα πόδια έτσι ώστε να μπορέσω να μπω μέσα της όσο πιο βαθιά μπορούσα. Με τα χέρια μου κρατούσα τα κωλομάγουλά της ανοιχτά. Το πουτσοκέφαλό μου υγραινόταν ήδη από τα ζουμιά της. Η Ματίνα σχεδόν ακούνητη περίμενε καρτερικά τη στιγμή που το καυλί μου θα άνοιγε τη μουνότρυπά της! Άρχισα αργά και σταθερά να μπαίνω στην τρύπα της. Τα μουνόχειλά της είχαν πλέον ανοίξει διάπλατα και σχεδόν ο μισός μου πούτσος ήταν μέσα της. Τα τοιχώματα του μουνιού της υποχωρούσαν και αισθανόμουν κάτι σαν ελαφρύ τρίξιμο, αποτέλεσμα της αποχής της Ματίνας από το sex για αρκετό καιρό!

Όταν τελικά μπήκα ολόκληρος μέσα της, η Ματίνα πήρε βαθιά ανάσα, σαν να περίμενε το κύριο μέρος του ξεσκίσματός της. Χωρίς να μπορεί να βγάλει δυνατές κραυγές, ζήτησε να γαμηθεί σκληρά, «θέλω πούτσο, θέλω σκληρό γαμήσι» είπε.

Η Ματίνα είχε τουρλώσει την κωλάρα της, και το μουνί της, καθώς της το γαμούσα, κοιτούσε σχεδόν το ταβάνι. Άρχισε να χύνει μέσα σε πνιχτές κραυγές με το μαξιλάρι στο πρόσωπό της και τις βυζάρες της να τρίβονται με τα σεντόνια. Εγώ είχα ξεφύγει εντελώς και την σφυροκοπούσα κρατώντας την γερά από τη μέση και αποκαλώντας την με διάφορους χαρακτηρισμούς, όπως πουτανίτσα μου, γαμιόλα, καριολίτσα κλπ. Ο αντίχειράς μου άγγιζε την ροζ κωλότρυπά της που ήταν ήδη αρκετά υγρή. Μετά από αρκετά λεπτά, ο ρυθμός μου αυξήθηκε πολύ γρήγορα και δεν θα αργούσα τελικά να την χύσω.

Η Ματίνα το κατάλαβε και μου ζήτησε να τη χύσω στο πρόσωπο και στις βυζάρες της. Γύρισε γονατιστή, και με κοιτούσε καθώς έπαιζα με μανία το καυλί μου. Στο τελευταίο άγγιγμα τον πήρε στα χέρια της και στόχευσε στο πιγούνι, στο λαιμό και στις ρώγες της. Οι ριπές μου την γέμισαν για τα καλά και εκείνη κοιτάζοντάς με στα μάτια πασαλειβόταν ερεθιστικά όπου δεν είχε χύσια. Πέσαμε εξαντλημένοι στο κρεβάτι και μας πήρε ο ύπνος. Πιο αργά, η Ματίνα μάλλον σηκώθηκε για ντουζάκι, γιατί την κατάλαβα όταν επέστρεψε και χώθηκε στην αγκαλιά μου, χαϊδεύοντας μου τα αρχίδια.

Την άλλη μέρα το πρωί, ξυπνήσαμε με ορεξούλες και είχαμε άλλη μια ερωτική εμπειρία μαζί. Αν και η όλη κατάσταση δεν ήταν κάτι μοναδικό και για μένα και για εκείνη, δηλαδή δεν είχε κάτι extreme, ωστόσο ο τρόπος που γνωριστήκαμε, η θετική εντύπωση από την συμπεριφορά και των δυο μας, η εμπιστοσύνη που αναπτύχθηκε ανάμεσά μας, και φυσικά αυτό που προσπαθούσε ο ένας να δώσει στον άλλο κατά τη διάρκεια του sex, μας έκαναν να τα δώσουμε όλα και το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν τέλειο.

Με τη Ματίνα συνεχίσαμε να βλεπόμαστε μέχρι τα Χριστούγεννα. Τότε μου ανακοίνωσε πως ο πρώην της, που είχε 4 χρόνια σχέση μαζί του και τον χώρισε γιατί την είχε απατήσει, προσπαθούσε και πάλι να την πλησιάσει. Αμέσως κατάλαβα πως τον αγαπούσε και την παρότρυνα να ξαναδοκιμάσει μαζί του.

Ελπίζω η αφήγηση να διασκέδασε τους φίλους και τις φίλες της σελίδας και θα χαιρόμουν αν είχα εντυπώσεις και ότι θέλουν να εκφράσουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.