Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δουλεύω σε ένα βενζινάδικο σχεδόν κάθε μέρα εδώ και τρία χρόνια. Δουλεύω όλες τις βάρδιες δηλαδή πότε πρωί πότε απόγευμα πότε νύχτα. Ποτέ δεν μου άρεσε να δουλεύω νύχτα γιατί είσαι μόνος και η ώρα δεν περνά με τίποτα. Την γνώμη μου άλλαξε ένα περιστατικό που θα σου διηγηθώ και από τότε είμαι μόνο νυχτερινός...!

Ξεκίνησα βάρδια στις 11 το βράδυ και τελείωνα στις 7 το πρωί. Τελείως βαρετά όπως πάντα μόνος χωρίς πολύ δουλειά (ποτέ δεν έχει όταν το βενζινάδικο διανυκτερεύει).
Η ώρα έχει πάει 3:30 και σχεδόν μισοκοιμομουνα ώσπου ακούω αυτοκίνητο με μουσική το καινούργιο της Κοκκίνου sex. Πολύ δυνατά πάω έξω να δω και έχει βγει ένα πλασματακι γύρω στο 1,75 αδύνατο με κάτι βυζόμπαλα λες και ήταν μεγάλα γκρειπφρουτ τελείως δυσανάλογα με το υπόλοιπο κορμάκι της αλλά πολύ καυλωτικα.

Το μόνο που σκέφτηκα όταν τα είδα ήταν να χώσω το πούτσο μου στις βυζαρες αυτές και να την χύσω στο πρόσωπο.

Δεν είμαι και ο Αδωνις αλλά είμαι ένα συμπαθητικό αγόρι στα 27 με καλά προσόντα τα οποία ξεχώρισε μόλις μου είπε να τις βάλω βενζίνη δεν κοιτούσε το πάνω κεφάλι αλλά το κάτω. Αυτό με κόμπλαρε και μαζεύτηκα λίγο αλλά βλέποντας πως επιμένει άρχισα να φτιάχνομαι.

Πρέπει να ήταν ψιλοφτιαγμενη γιατί μύριζε οινόπνευμα και το μικρό της κωλαρακι λικνιζόταν στους ρυθμούς του sex που ακουγόταν από αμάξι της. Την ρωτάω αρέσει;. Και μου λέει το "κομμάτι η το sex; "κόλλησα έμεινα μαλάκας τι μου λέει η γκόμενα νυχτιάτικα λέω από μέσα μου. Και τα δυο μου λέει αλλά το sex δεν συγκρίνεται με ένα τραγούδι.

Μου το είπε με ένα τέτοιο τρόπο σαν να υπονοούσε κάτι και κοίταζε πως την κάρφωνα από πάνω μέχρι κάτω και συγκεκριμένα στις υπέροχες βυζαρες της και άρχισε και αυτή να με καρφώνει στο παντελόνι που πια ήταν ευδιάκριτο το φούσκωμα μου. Μου λέει με ένα τρόπο πουτανίστικο πάμε. να μου. βγάλεις. ενα. τιμολόγιο. Αυτό δεν το περίμενα τιμολόγιο στις 4 το πρωί; Πήγαινε κάπου το διεστραμμένο μυαλό μου αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ το τι θα επακολουθούσε.

Κάθομαι στην έδρα και φτιάχνω λίγο το πούτσο μου γιατί από την καύλα δεν μπορούσα να κάτσω. Στέκεται όρθια απέναντι και ακουμπάει το μουνάκι της στην γωνία του τραπεζιού και παίζει καθώς μου λέει τα στοιχεία της και με έχει κάνει τουρμπο ήθελα να βάλω το χέρι μου εκεί να μην πληγωθεί. Σε κάποια στιγμή κάνω την ερώτηση που η θα με σκυλόβριζε η θα ήταν η αρχή ενός ξεσκίσματος

"Σου αρέσει αυτό που κάνεις εκεί τώρα;" πάγωσε λίγο αλλά καθώς ήταν και πιωμένη μου απαντά. "ναι αλλά θα προτιμούσα ένα ζωντανό πράγμα ,σκληρό όσο αυτό αλλά όχι άψυχο και με μιας μου σηκώνει το φουστανάκι της και μου δείχνει το μαύρο κυλοτακι της. Τα 'παιξα ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να χύσει μόνο από το σκηνικό χωρίς καν να την αγγίξω.

Είναι πολύ πουτάνα λέω από μέσα μου τα θέλει ο κώλος της και σηκώνομαι όρθιος και αρχίζω να χαιδευω το καυλί μου χωρίς αναστολές μπροστά της. Με μιας βάζει το χέρι της να διαπιστώσει αν έχω τα προσόντα να την ικανοποιήσω και αρχίζει και χαϊδεύει το καυλί μου και εγώ βάζω το χέρι μου σε αυτό που ήθελα να πιάσω από την ώρα που την πρωτοείδα τις τεράστιες βυζαρες της. Βάζω το χέρι μου μέσα από μια μάλλινη μπλουζίτσα και χαιδευω κάτω από το σουτιέν της μια ρώγα πέτρα από την καύλα. Με φιλάει παθιασμένα στο στόμα λες και τα είχαμε χρόνια βάζω το χέρι μου στο μουνάκι της και νιώθω ότι είναι μούσκεμα.

Δεν ήμουν μόνο εγώ κατακαυλωμενος από το σκηνικό. Προσπαθεί με το χεράκι της μα μου ξεκουμπώσει το παντελόνι για να μπουκώσει το καυλί μου αλλά την σταματάω κλειδώνω τις αντλίες και την πάω σε ένα μικρό γραφειάκι που έχει το βενζινάδικο και τις λέω εδώ θα χορέψεις σήμερα το sex της Κοκκίνου πουτανιτσα και την οδηγώ με βία στο παντελόνι μου που είναι ψιλοβρωμικο από τις βενζίνες και τα λάδια .

Αυτή με μια κίνηση ξεκουμπώνει τα κουμπιά του τζιν μου και αρχίζει να λέει βρωμόλογα στο παπαρι μου.
"βρωμερέ πούτσε τι θα μου κάνεις τι θα κάνει η βρωμοπουτσαρα σου στο καθαρό μουνάκι μου" και τέτοια μου κατεβάζει το σλιπ και αρχίζει να παίρνει όλο το παπαρι μου με μανία στο λαρύγγι της.

Γαμούσε το στόμα της με το πούτσο μου και είχα μείνει παγωτό δεν περίμενα να ήταν τόσο ξεκωλιάρα η γκόμενα ρουφούσε τόσο δυνατά που κάποια στιγμή με πόνεσε ο πούτσος μου την τράβηξα από τα μαλλιά και της έριξα δυο χαστούκια και αυτή φώναξε " αχχχχ ναι άντρα μου" από καύλα.

Κατέβασε το μαύρο κυλοτακι της και έπεσε μπρούμυτα στο γραφείο λέγοντας μου η σειρά σου τώρα. Γονατίζω και φτύνω στην κωλοτρυπίδα της βάζω το ένα δαχτυλάκι μου αλλά της ήταν πολύ λίγο βάζω και δεύτερο αρχίζοντας να γλύφω το ήδη χυμένο μουνάκι της. Φώναζε από καύλα και με έβριζε τι μου κάνεις βρομιάρη βενζινα αααχχχχ τι κάνεις στην κωλαρα μου άσε με . Αλλά κουνιόταν για να πάρει τα δάχτυλα που είχα βάλει στο κώλο της πιο βαθιά.

Αρχίζω και παίζω με τα δάχτυλα μου πιο δυνατά έχοντας την γλώσσα μου βαθιά στο μουνί της αρχίζω να νιώθω τα υγρά της. Έχυνε πολύ ώρα συνεχίζοντας να με βρίζει . Μαλάκα βρομιάρη και τέτοια. Σηκώνομαι και όπως ήταν μπρούμυτα της χώνω το παπαρι μου στην υγρή μουναρα της. 19cm χάθηκαν σχετικά εύκολα στο μουνί της αυτή έβγαλε ένα βογκητό ευχαρίστησης και αρχίζει να κουνιέται να βογκάει και να με βρίζει . Σκίσε με βενζινα μου βρομιάρη σκίσε την τρυπούλα μου αχχχ. Μαλάκα σκίσε με σου λέω " όσο με έβριζε τόσο εγώ την γάμαγα πιο δυνατά με είχε κάνει να θέλω να την χύσω επί τόπου αλλά τραβήχτηκα ξέροντας ότι δεν θα είχα χρόνο για δεύτερο γαμήσι.

Τραβήχτηκα και την άρπαξα πάλι από τα μαλλιά και την οδήγησα στο μούσκεμα από τα υγρά της πούτσο και της τον τάισα λέγοντας της σάλιωσε τον πούτσο σάλιωσε τον να σου ξεσκίσει την κωλαρα αυτή μάλαζε τον πούτσο μου με μανία και άρχισε να με γλύφει στα αρχίδια. Οποπο.

Μεγαλύτερη καύλα για μένα είναι μια γκόμενα να μου γλύφει τα αρχίδια. Γύρνα τώρα πάλι καργιολα της λέω και αυτή πρόθυμα ξανατουρλωνει την κωλαρα της αλλά τώρα έχω σκοπό να μπω στην άλλη τρύπα της και της λέω θα σε γαμήσω από παντού ψωλοαρπαχτρα και χώνω ίσα ίσα το κεφάλι του πούτσου μου στο κωλαρακι της και αρχίζει να ουρλιάζει από πόνο αλλά και ευχαρίστηση γιατί έπιασε τα κωλομαγουλα της και τα άνοιξε για να μπει το καυλί μου πιο εύκολα.

Τι ωραία που ήξερε να γαμιέται αυτή η γκόμενα είπα μέσα μου και της έχωσα το πούτσο ως την μέση και αρχίζει να με βρίζει. " γάμησε με γάμησε με μαλάκα κι άλλο κι άλλο σκίσε με με την μάνικα σου" και να ανοίγει περισσότερο τα κωλομαγουλα της μπήκα όλος όχι πολύ εύκολα θα πρέπει να πόνεσε αλλά δεν το έδειξε καθόλου ίσα ίσα που ήθελε κι άλλο η αχόρταγη. Άρχισα να μπαινοβγαίνω στο ανοιγμένο κωλαρακι της και να την γαμάω με μανία αφού με έβριζε και εγώ καύλωνα περισσότερο. Της είχα ανοίξει την τρύπα αρκετά αφού τον έβγαζα έβλεπα την τρύπα και τον ξαναχωνα με δύναμη τρομερή καύλα.

Αφού τραβήχτηκα της λέω τώρα θα κάνω αυτό που σκέφτηκα μόλις σε είδα. Την γονατίζω και χώνω το πούτσο μου ανάμεσα στα δυο βυζιά της και αρχίζω να τα γαμάω. Αυτή τα πίεζε με δύναμη επάνω στο πούτσο μου και με τα από λίγο άρχισα να χύνω πάνω στα βυζιά της και στο πρόσωπο της αυτή μου αρπάζει το πούτσο το χώνει στο στόμα της και καθαρίζει όλα τα χυσια από τις βυζαρες τις και τα πίνει με τρέλανε .

Αφού ντυθήκαμε της συστήνομαι και της δίνω το τηλέφωνο μου. Εκείνη ούτε τιμολόγιο πήρε ούτε τίποτα ντύθηκε και έφυγε γρήγορα. Δεν πλήρωσε ούτε το καύσιμο που έβαλε. Αλλά χαλάλι της τα 40 ευρω τα πλήρωσε σε είδος. Από τότε είμαι μόνο νυχτερινός στην δουλειά μου περιμένοντας να ξανάρθει και το sex της Κοκκίνου έγινε το αγαπημένο μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.