Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας φίλοι μου!!!
Είμαι 18 και κάτι με καστανά μαλλιά καστανά μάτια 1. 75 και 78 kg. και το καλό-κακό μου είναι ότι έχω baby face!

Λοιπόν η ιστορία αρχίζει το προηγούμενο σάββατο σε ένα club της γλυφάδας το galea εάν έχετε ακουστά! Πάμε στο τραπέζι που έχουμε κλείσει και καθόμαστε! Ήμασταν 4 αγόρια και 1 κορίτσι. Μετά από λίγη ώρα έφυγε το αγόρι με την δικιά του. και μείναμε οι 3 μας! Εγώ συνεχώς να κοιτώ το κόκκινο στρινγκ της κοπέλας που χόρευε μπροστά μου! Σηκώνομαι και πάω , γυρίζω και βλέπω έναν από τους φίλους μου να φασώνεται με μία!
Για να σας πω την αλήθεια έμεινα ήταν ο πιο ξέμπαρκος της παρέας. Έκατσα και συνέχισα να κοιτώ την μπροστινή. Της το λέει η φίλη της πως τις κοιτώ τον κώλο και έρχεται προς τα μένα. Λέω από μέσα μου τώρα η θα γίνω ρεζίλι η θα φάω ένα δυνατό χαστούκι.

Κάθεται δίπλα μου και μου λέει μ' αρέσει να κοιτούν το στρινγκ μου κάτι γλυκές φάτσες σαν και εσένα. και με έγλυψε στο μάγουλο! Τα παιξα! Μου σηκώθηκε με την μια. Αυτή πρέπει να το κατάλαβε. και μου έπιασε σφιχτά το πουτσοκεφαλο
Ο φίλος μου δίπλα έβγαζε φωτιά αλλά εγώ στον κόσμο μου!
Μου λέει μετά Ειρήνη (έτσι την έλεγαν μελαχρινή καφέ μάτια κάπου στο 1. 65 και γραμμωμένη)
Εδώ θα την βγάλουμε; Της λέω εγώ όχι κούκλα μου θα σε πάω κάπου καλά!
Τι περιμένεις; Μου απαντά. Παίρνω τα κλειδιά και το μπουφάν και λέω στην υπόλοιπη παρέα ότι φεύγω!

Καθώς οδηγούσα της έβαζα δαχτυλάκι και έπιανε της ζώνες και της τραβούσε!
Την πήγα στο άλιμο στο σκάφος μου! Η γκόμενα τα έπαιξε μπαίνουμε και μου λέει το κάνω πρώτη φορά σε σκάφος! Και γω της χαμογελάω!
Μου λέει εμένα μ' αρέσει να είμαι η αφέντρα αλλά επειδή είμαι στο σκάφος σου θα κάνω ότι θες εσύ!
Της λέω το μόνο που θα σου ζητήσω είναι να μου κάνεις στριπτίζ και μου το έκανε τέλειο. Μου λέει μετά τώρα είμαι εγώ η αφέντρα.
Θα κάνεις ότι σου λέω αλλιώς δεν θα με γαμήσεις! Εάν δεν είχα τέτοια καύλα θα της έλεγα να φύγει! Ξέρεται έχω πάει με πάρα πολλές γυναίκες και δεν μ' αρέσει να μ' απειλούν!
Της λέω οκ! Γλείψε το στρινγκ μου λέει. Το κάνω. κάθεται στον καναπέ του με ανοιχτά τα πόδια το μουνί της ήταν ξυρισμένο αλλά είχε πολύ παχιά μουνοχειλα! Να σας πω την αλήθεια δεν μ' αρέσει η γεύση του μουνιού και το έκανα με το ζόρι! Μετά στήνεται στα 4 και μου λέει γλύψε μου την κωλοτρυπίδα και βαλε μου δάχτυλο στις δυο μου τρύπες! Το κάνω!
Την πιάνω από τα μαλλιά και της βάζω τον πούτσο μου στο στόμα! Μου παίρνει ένα τέλειο τσιμπούκι! Έγλειφε με πίεση το πουτσοκεφαλο!
Στήνεται στο τέσσερα και της το χώνω στο μουνί! Με τα αλλάζουμε στάση και είμαι εγώ από κάτω! Σε αυτήν την στάση μου έπαθα την πλάκα μου! Έκανε κυκλικές κινήσεις και κάτι περίεργα!
Μετά ξαναστηνεται στα τέσσερα και της βάζω δάχτυλο στον κωλοτρυπίδα μετά δύο και μετά τον πουτσοκέφαλο! Τον έβαζα σιγά σιγά αλλά έβλεπα στο πρόσωπο της καύλα και πόνο!

Της γάμαγα μία το μουνί, μία τον κώλο! Μετά από λίγο έχυσα στο πρόσωπο της και μετά κοιμηθήκαμε! Δεν την ξαναείδα γιατί δεν ήθελα!

Το ε-μειλ μου δωστο για τους φίλους εάν έχουν απορίες και για τις κοπέλες εάν θέλουν γαμήσι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.