Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χρόνια τώρα δουλεύω σε μια εταιρία σαν γκρουπ μάνατζερ. Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα επάγγελμα πολύ κουραστικό, μιας και βρίσκεσαι όλη την ώρα στους δρόμους, αλλά ταυτόχρονα και τρομερά ενδιαφέρον, αφού λόγω των διαρκών μετακινήσεων και των ταξιδιών δεν προλαβαίνεις να πλήξεις. Άσε που το επάγγελμα έχει πολλές φορές και πολύ σπέσιαλ τυχερά.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που χαρωπές νοικοκυρούλες μου ανοίγουν τα πόδια και αφήνομαι να χαθώ στο καυτό αιδοίο τους. Προσωπικά είμαι απ' αυτούς που δεν αφήνουν ούτε γάτα απήδηχτη. Αν και παντρεμένος, είμαι αρκετά μουρντάρης και τούτο διότι πιστεύω πως το «κερατάκι» είναι επιβεβλημένο στην περίπτωσή μας. Πρώτα απ' όλα γιατί αυξάνονται οι πωλήσεις κα δεύτερον και κυριότερο γιατί μέσα από το «ξένο βύσσινο» ανανεώνεται και ο γάμος.

Πριν λίγο καιρό προσλήφθηκε στην εταιρία ένα μανουλομάνουλο, η Στέλλα. Ένα κορμί όνειρο: ψηλή γύρω στα 1.78, με χυτά μαύρα μαλλιά που έφταναν ως τη μέση, μια μεσούλα δαχτυλίδι όπως συνηθίζεται να λέγεται, υπέροχα αμυγδαλωτά μαύρα μάτια, δυο στήθη πραγματικά «κανόνια» και ένα καταπληκτικό γεμάτο ερωτική διέγερση κωλαράκι. Η συμπεριφορά της όμως ήταν τελείως αντίθετη με το προκλητικό κορμί της. Πάντα σοβαρή ως αμίλητη και φοβερά τυπική στις σχέσεις με τους συναδέλφους της, άντρες και γυναίκες.

Περιττό να τονίσω ότι όλο το αρσενικό προσωπικό ξερόχυνε στο πέρασμα της, και βάζανε μεταξύ τους στοίχημα ποιος θα την πρωτοπηδήξει. Η Στέλλα βέβαια εξακολουθούσε να παραμένει φρούριο απόρθητο. Τα μεσημέρια, την ώρα του φαγητού, πήγαινε σε μια γωνιά απόμακρη και έτρωγε χωρίς να δίνει σημασία δίπλα της. Εάν κάποιος προσπαθούσε, καθήμενος δίπλα της, να την πειράξει ή να την ψιλοφλερτάρει σηκωνόταν και απομακρυνόταν από το τραπέζι.

Μετά περίπου δυο βδομάδες, από τη διεύθυνση μου ανακοίνωσαν ότι η Στέλλα ερχόταν στο τμήμα πωλήσεων και πως θα ήμουν υπεύθυνος για την εκπαίδευση της. Αφού της εξήγησα κάποια θεωρητικά πράγματα γύρω από το μάνατζμεντ των πωλήσεων, την πήρα μαζί μου, έξω από την Αθήνα, όπου επισκεφτήκαμε διάφορους πελάτες. Η ικανότητα της με άφησε κατάπληκτο. Εκείνη την πρώτη μέρα είχε πάει περίφημα στις πωλήσεις.

Είχε αρχίσει να νυχτώνει, όταν μπήκαμε στο Φολκς - Βάγκεν που μου είχε παραχωρηθεί από την εταιρία. Άρχισα να οδηγώ και επειδή έκανε λίγο κρύο, άνοιξα τον ζεστό αέρα του καλοριφέρ. Είχα την προσοχή μου συνεχώς στην οδήγηση κι έτσι δεν κατάλαβα πότε η Στέλλα έβγαλε το μπλουζάκι της. Ξαφνικά, γυρνώντας προς το μέρος της να ρωτήσω κάτι την είδα χωμένη στο κάθισμα του αυτοκινήτου, γυμνή σχεδόν από τη μέση και επάνω. Φορούσε ένα υπέροχο, μαύρο δαντελένιο σουτιέν, ενώ το δεξί της χέρι περασμένο κάτω από την τζιν φούστα της χάιδευε το τούνελ της ηδονής της. Βλέποντας με ξαφνιασμένο, ρώτησε:

-    «Δεν σου αρέσει το θέαμα Πέτρο;»

-    «Πολύ!», μισοκατόρθωσα να ψελλίσω ξεροκαταπίνοντας, ενώ το τιμόνι κόντευε να μου φύγει από τα χέρια.

-    «Θα ήθελες να μου κάνεις έρωτα μωρό μου; Έλα γλύκα μου…», συνέχισε ναζιάρικα. «Δεν βλέπεις πόσο έχω ανάψει;»

Για μια στιγμή κοκάλωσα στη θέση μου. Θες από το ξάφνιασμα, θες από την απροσδόκητη χαρά… Έκοψα ταχύτητα και έστριψα το αυτοκίνητο προς ένα αγρόκτημα, οδηγώντας με το ένα χέρι, ενώ η Στέλλα με έτριβε ανάμεσα στα σκέλια. Της έπιασα το χέρι και το έβαλα πάνω στον πούτσο μου που είχε αρχίσει να ερεθίζεται. Μου τον έτριβε με τρομερή δεξιοτεχνία.

Σταματώντας το αυτοκίνητο ήταν ήδη μια ψωλάρα σε πλήρη στύση! Η Στέλλα έσκυψε ανάμεσα στα σκέλια μου, ξεκούμπωσε αργά το κουμπί του παντελονιού και κατέβασε το φερμουάρ με τα δόντια της. Το όργανο μου σε πλήρη στύση πετάχτηκε στα μούτρα της, για να χαθεί αργότερα στο στόμα της. Τον έπαιρνε όσο πιο βαθιά μπορούσε, ενώ η γλώσσα της, έπαιζε τρελά και ηδονικά στο πουτσοκέφαλο μου. Έσκυψα από πάνω της και χαϊδεύοντας την στο κεφάλι και γλείφοντας της το λακκάκι του αυχένα, ξεκούμπωσα αργά το σουτιέν της. Δυο εκπληκτικές μπάλες ξεχύθηκαν.

Με μια κίνηση του κορμιού μου της έχωσα πιο βαθιά τον πούτσο στο στόμα, ενώ χουφτώνοντάς της τα στήθη έπαιξα τις ήδη σκληρές, στητές ρώγες της στα δάχτυλα μου. Μουγκρίζοντας από ηδονή άφησε τον πούτσο μου να βγει από το στόμα της και αφού βρεθήκαμε στην καρότσα του αυτοκινήτου, είπε:

-    «Θέλω να με ξεσκίσεις ψωλαρά μου! Τώρα θέλω να μου τα δώσεις όλα!»

Σάλιωσα το δάχτυλο μου και κατεβάζοντας το κιλοτάκι της, έπαιξα λίγο με την κλειτορίδα της. Μετά, γέρνοντας την προς τα πίσω και ενώ είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από το λαιμό μου, της τον κάρφωσα βαθιά, και της πιπίλαγα τις ρώγες. Το αιδοίο της ήταν καυτό σαν ηφαίστειο. Μετά από δυο οργασμούς με παρακάλεσε να της τον βάλω από πίσω. Της άνοιξα τα κωλομέρια και της έγλειψα την κωλοτρυπίδα, ενώ ταυτόχρονα με την άκρη της γλώσσας μου γεύτηκα τους χυμούς του μουσκεμένου αιδοίου της. Το κορμί μου καιγόταν και ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι στο πρόσωπο μου.

Στηρίχτηκα γερά στα μπράτσα μου, της τον έπαιξα για λίγο στα μπούτια και της τον έχωσα στο υπέροχο κωλαράκι της. Βόγκαγε σαν τρελή από ηδονή! Την ώρα που ήταν να εκσπερματώσω, τον έβγαλα, τη γύρισα προς το μέρος μου και παίζοντας τον, εκσπερμάτωσα μέσα στο στόμα της που ανοιχτό ζητούσε να τα ρουφήξει όλα.

Ξάπλωσα αποκαμωμένος δίπλα της και κάναμε τσιγάρο. Μου είπε πως είχε χωρίσει εδώ και οκτώ μήνες με το αγόρι της και από τότε ήταν απήδηχτη. Μετά μου τον ξανάφτιαξε και την πήδηξα άλλες δυο φορές. Ήταν αχόρταγη και τον έπαιρνε από παντού. Αφού ξεζουμίσαμε ο ένας τον άλλο, πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Στο διάστημα των ημερών που επακολούθησαν, παρά τις ενοχλήσεις μου, δεν ενέδωσε. Έκανε δικό της γκρουπ και έφυγε. Ελπίζω σύντομα η εταιρία να στείλει μια άλλη κοπέλα για εκμάθηση.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.