Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας η Μαρίνα είμαι. Αυτή η ιστορία έγινε πέρυσι. Μετά την εξεταστική στα ΤΕΙ (πρωτοετής) πήγα με την κολλητή μου και τον δικό της για κάμπινγκ, όχι σε οργανωμένο αλλά μόνοι μας.

Εγώ δεν είχα σκηνή και έμεινα με ένα φίλο της που τον είχε καλέσει μόνο για εμένα επειδή είχα χωρίσει με τον δικό μου εδώ και κάτι μήνες. Ήταν πολύ γλυκό παιδί και ντροπαλό αν και αυτό δεν το είχα καταλάβει από την αρχή, ήταν 24 χρονών και όπως μου αρέσει ψηλός και αθλητικός.

Εμείς τα κορίτσια κυκλοφορούσαμε σχεδόν πάντα με τα μαγιό και η κατάσταση ήταν εμφανώς ερωτική. Οι δύο άλλοι ήταν ζευγάρι και το έκαναν συνέχεια, εμείς το γυροφέρναμε και εγώ ήμουν σίγουρή ότι ήταν ζήτημα χρόνου να πηδηχτούμε. Την Κυριακή κατά τις 7 το απόγευμα καθόμουν μέσα στην σκηνή και διάβαζα ένα βιβλίο με το μαγιό μου μόνο.

Ο Αλέξης μπήκε μέσα έκατσε δίπλα μου και μετά από ένα λεπτό μου έβαλε χέρι πολύ δειλά. Αρχίσαμε σκέφτηκα, άφησα το βιβλίο και ανταποκρίθηκα και εγώ αφού το θέλαμε και οι δύο. Επιτέλους του είπα και γελάσαμε. Καθόμασταν στο πλάι ο ένας απέναντι στον άλλο. Ο Αλέξης φορούσε βερμούδα με φερμουάρ και ζώνη, τα έλυσα και την κατέβασα παρακάτω και αποκαλύφτηκε η πούτσα του. Μόλις την είδα χάζεψα, ειλικρινά έκανα σαν να μην είχα ξαναδεί πούτσα και ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλια μου.

Όπως κάθονταν στο πλάι ο Αλέξης η πούτσα του κρέμονταν μαλακή και ακαύλωτη, αλλά ακόμα και έτσι ήταν ελάχιστα μικρότερη από την καυλωμένη πούτσα του πρώην μου και σίγουρα ποιο χοντρή!! Κοίταξα τον Αλέξης στα μάτια αλλά δεν είδα αυτή την αυτοπεποίθηση και ξιπασιά που θα περίμενε κάνεις από κάποιο με τόσο μεγάλο μέλος. Εγώ δεν ντρεπόμουν τίποτα όμως, έκανα βουτιά ανάμεσα στα πόδια του και την πήρα στο στόμα μου. Ο Αλέξης φάνηκα να ξαφνιάζεται ή και να τρομάζει και σχεδόν λύγισε στα δύο. Προσπάθησε να κλείσει την είσοδο της σκηνής αλλά εγώ τον έσπρωξα πίσω.

Δούλευα το πουτσοκέφαλο με την γλώσσα και τα δόντια ενώ με το άλλο χέρι του έτριβα τα αρχίδια. Σε μερικές στιγμές την είχα όλη στο στόμα μου και με τους λαρυγγισμούς που έκανα ήταν μάλλον σαν την καταπίνω ή να την μασουλάω παρά να την γλύφω. Δεν πρόσεχα καθόλου τον Αλέξη είχα πέσει με τα μούτρα στην πούτσα του. Με είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο και όταν ή πούτσα του Αλέξη είχε φτάσει στο πλήρες μήκος και πάχος της άρχισα να λέω διαφορά για την πούτσα του και για τον ίδιο σαν να παραμιλούσα αν και τίποτα αρνητικό. Πρέπει να τον έγλυφα για αρκετή ώρα και ξαφνικά τελείωσε στο στόμα μου. Το σπέρμα του χτύπησε στον ουρανίσκο μου και στα δόντια και έπεσε πάλι κάτω.

Έχυσε πολύ και όταν τέλειωσε η πούτσα του και τα αρχίδια του ήταν μούσκεμα από τα σάλια μου και τα χύσια του. Τα καθάρισα όλα και μετά γύρισα και το ευχαρίστησα με ένα φιλί στο μάγουλο. Ο Αλέξης φαίνονταν ευχαριστημένος, τράβηξε την βερμούδα και βγήκε από την σκηνή. Το περισσότερο βραδυ ήμασταν με τα παιδιά, ο Αλέξης διασκέδαζε αλλά φαίνονταν απόμακρος από εμένα και το πρωί το ίδιο πράμα. Κάθισα και σκέφτηκα μήπως έφταιγα εγώ, γιατί τον συμπαθούσα και μου άρεσε σεξουαλικά. Από όλη αυτή την σκέψη έφτασα στο συμπέρασμα ότι όπως έκανα το προηγούμενο απόγευμα θα τον είχα φοβίσει.

Το μεσημεράκι τον ξεμονάχιασα από τους άλλους και του μίλησα. Του είπα ότι τον γούσταρα πολύ και ότι δεν ήθελα να τον κάνω να ντραπεί ή να με φοβηθεί και ότι το βράδυ θα ήθελα πολύ να με πηδήξει κανονικά. Ο Αλέξης δεν παραδέχτηκε τίποτα ούτε όμως μου είπε κάτι άλλο που να τον απασχολεί αλλά μετά από αυτή τη συζήτηση όποτε αποζητούσα την συντροφιά του ανταποκρινόταν.

Το βράδυ όταν χωρίσαμε τον περίμενα στη σκηνή μας γυμνή και στα τέσσερα. Το πουλάκι μου ήταν πραγματικά ντροπαλό αλλά όταν του έγλυψα το παλούκι του και το κάναμε πισωκολλητό απέδωσε 110%. Σε μια εβδομάδα ήμασταν και επίσημα ζευγάρι.

Με καυλώνει αφάνταστα που ενώ είναι τόσο ντροπαλός όταν εμπιστεύεται κάποιον κάνει θαύματα και κάνω τα πάντα για να εμπιστεύεται

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.