Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν περίπου 2 χρόνια παντρευόταν ο κολλητός μου. Μένει εκτός Αθηνών και μου είχε πει ότι θα ερχόταν με άλλους 2 φίλους μας και θα έμεναν 2 βράδια σε ξενοδοχείο και ήθελαν οπωσδήποτε να βρω κάποια καλή άκρη για να φέρουμε μουνάκια εκεί και να κάνουμε πάρτυ όλο το βράδυ.

Εγώ δεν είχα άκρες, αλλά πήρα το τηλέφωνο της Αλεξίας από ένα φίλο που είχε μιλήσει μαζί της στο internet και του είχε πει ότι κάνει escorting.

Την παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και τη ρώτησα εάν είναι όμορφη και τα λοιπά! Μου απάντησε «Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, είμαι 1,75 πολύ γυμνασμένη με πλούσιο στήθος και με πολύ σοβαρή εμφάνιση.» Καλά , σκέφτηκα, όλες οι γκόμενες τα ίδια λένε. Λοιπόν, κανονίσαμε μετά από 2 μέρες να βρεθούμε για καφέ στο intercontinental και της ξεκαθάρισα από το τηλέφωνο ότι θέλω να μιλήσουμε για το πάρτυ ενός φίλου που παντρεύεται και όχι να πάμε σε δωμάτιο μετά τον καφέ.

Πηγαίνω λοιπόν στο ξενοδοχείο και μου είχε πει τι φοράει τη βλέπω και παθαίνω πλάκα! Ψηλή , κορμάρα απίστευτη, με πολύ γυμνασμένο σώμα, ντύσιμο και περιποιημένη στην τρίχα, και πανέμορφο πρόσωπο. Καθίσαμε και ήπιαμε καφέ! Και τη ρωτούσα διάφορα! Είχε σπουδάσει και έκανε και άλλη δουλειά και μπήκαμε και σε πιο προσωπικά της θέματα.

Κάποια στιγμή μπήκαμε στο ψητό και μου είπε ότι δεν έχει κάποια άλλα κορίτσια να φέρει. Τη ρώτησα πόσα θέλει για να έρθει όλο το βράδυ εκεί? Μου απάντησε, παίρνω 200 Ευρώ την ώρα και για σας 700 Ευρώ όλο το βράδυ. Της λέω, «Ωραία θα μιλήσω με τα παιδιά και θα σε πάρω να σου πω.» Εκείνη με ρώτησε «Θα είσαι κι εσύ εκεί?». Το παιξα άνετος και της λέω «Δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, όπως βγει.» «Έλα κι εσύ.» μου λέει. Χμ! Μου είπε επίσης ότι κάποιοι τύποι από το internet της έλεγαν, έλα να βρεθούμε να περάσουμε καλά χωρίς λεφτά, και μου λέει «άλλο να βρεθείς με κάποιον που να γουστάρεις και να πας έτσι κι άλλο χωρίς να τον έχεις δει τον άλλον » Τέλος πάντων, τελικά μετά από καμιά ωρίτσα σηκωνόμαστε να φύγουμε και φιλιόμαστε στο μάγουλο, σύμφωνοι ότι θα την πάρω τηλέφωνο να της πω τι να κάνουμε! Εκεί μπορώ να πω ότι ένιωσα μια απίστευτη χημεία.

Μετά από μισή ώρα ενώ είχα μιλήσει με τους φίλους μου και μου είχαν πει ότι είναι πολλά τα 700, καθώς οδηγούσα την παίρνω τηλέφωνο και της λέω «Να σου πω, τι κάνεις απόψε?» «Δεν έχω κανονίσει τίποτα ακόμα» μου λέει «Ωραία, κοίτα δεν το συνηθίζω αλλά επειδή την ώρα που έφευγα και σε φίλησα μ άρεσε πολύ η αίσθηση, γιατί δεν έρχεσαι από το σπίτι μου να πιούμε κάτι? Εγώ θα σου δώσω 200 ευρώ για μία ώρα, αν και δε μ αρέσει να πληρώνω και εσύ εάν περνάς καλά μένεις, αλλιώς φεύγεις στην ώρα» ,γέλασε και μου λέει «εντάξει , σύμφωνοι».

Το βράδυ στις 9:30 χτυπάει το θυροτηλέφωνο, ανοίγω και καθώς περιμένω στην πόρτα την βλέπω να ανεβαίνει από τις σκάλες και παθαίνω πλάκα για άλλη μια φορά! Σούπερ! Φορούσε ένα στενό πολύ κομψό κοντό φόρεμα, που άφηνε να φανεί η υπέροχη σιλουέτα της και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Φορούσε μέτριο τακούνι αλλά ήταν απίστευτα όμορφη. Καθόμαστε λοιπόν και μιλάμε για κανένα 20λεπτο στον καναπέ, και μετά μου λέει «Δεν πάμε μέσα να είμαστε πιο άνετα?» Πηγαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα, είχα ανάψει πολλά κεριά και είχα κόκκινο αμυδρό φως, με μουσική και αρωματικά έλαια. Βγάζει τα παπούτσια της και γονατίζει στο κρεβάτι. Την παίρνω αγκαλιά και αρχίζω να φιλάω αργά το λαιμό της και τους ώμους της. Η τέλεια χημεία.

Νιώθω τα χείλη της καυτά και ζουμερά να λιώνουν πάνω στα δικά μου. Θέλω να την φάω ολόκληρη. Κατεβάζω το φορεματάκι της στη μέση της και αρχίζω να παίζω με τις ρόγες της και να σφίγγω το στήθος της στις παλάμες μου! Οι ρόγες της ήταν σκληρές και υπέροχες και είχε μεγάλο στήθος αλλά πολύ γυμνασμένο .(μετά έμαθα ότι έκανε βάρη και kick boxing). Την ξαπλώνω , βγάζω το ροζ στριγκάκι της, και αρχίζω να τη γλύφω από το πρόσωπο της, μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών της. Περνούσα γύρω γύρω
από το μουνάκι της, που το ένιωθα να βράζει από καύλα, και δεν το ακουμπούσα καν , για πάνω από 20 λεπτά.

Τελικά άρχισα να παίρνω στο στόμα μου να ζουμερά χειλάκια από το λείο μουνάκι της, και άρχισα να τη γλύφω, να τη ρουφάω, να τη δαγκώνω να παίζω την κλειτορίδα της ανάμεσα στα χείλη μου, καθώς άρχισα να παίρνω την τρυπούλα της με τα δάχτυλά μου . Την άκουγα να αναστενάζει και με έφτιαχνε, συνέχισα να παίζω με το μουνάκι της κι άρχισα να παίρνω και την τρυπούλα από το κωλαράκι της, που ήταν τόσο μοναδικά σφιχτό και γυμνασμένο. Γαμούσα τις δύο τρυπούλες της με τα δάχτυλά μου και την έγλυφα τόσο απαλά και αισθησιακά που το σώμα της έτρεμε και άφηνε κραυγές ηδονής να πλημμυρίζουν το δωμάτιο. Συνέχισα να την τρελαίνω έτσι για πάνω από μισή ώρα.

Κόντευε μία ώρα από όταν την πρωτοέγλυψα. Σ αυτό το διάστημα φώναξε «Χύυυυυνννωωωω» δύο φορές. Μετά την πρώτη, είχα συνεχίσει να τη γλύφω απαλά και συνέχισα μέχρι τη δεύτερη! Μόλις έχυσε για δεύτερη φορά, σηκώθηκε με ξάπλωσε στο κρεβάτι , έβγαλε τα ρούχα μου . Πήρε τον πούτσο μου στα χέρια της και τον έτριβε αργά, έπαιξε με τα δάχτυλά της το κεφάλι του σα να ήθελε να το καθαρίσει, κάθισε σε άνετη στάση με κοίταξε στα μάτια και το πήρε στο στόμα της! Το έπαιρνε αργά και στον έπαιζε μέσα στο στόμα της με τη γλώσσα της!

Συνέχισε να με κοιτάζει, πράγμα που με τρελαίνει.
Μου λέει «Θέλω να χύσεις στο στόμα μου .» Δε χρειάστηκε πάνω από 10 λεπτά για να γεμίσω τα χείλη της και το στόμα της με ένα πλούσιο χύσιμο, καυτό και παρατεταμένο. «Πάμε στο μπάνιο?» λέει. Μπαίνουμε παρέα για ντουζ και αρχίζω να της κάνω μασάζ με το αφρόλουτρο σε όλο της το σώμα, έπαιζα με τις υπέροχες καμπύλες της κι εκείνη με τον πούτσο μου! Ήδη ήταν πάλι μεγάλος και σκληρός! Την κοίταζα στα μάτια, τη φιλούσα και φτιαχνόμουν. Βγήκα και την σήκωσα στην αγκαλιά μου, βρεγμένοι όπως ήμασταν την πήγα στο κρεβάτι. «Κλείσε τα μάτια σου, ξάπλωσε μπρούμυτα και περίμενέ με» της είπα.

Πήρα ένα scrub σώματος με μαγευτικό άρωμα γκρέιπφρουτ και άρχισα να κάνω μασάζ σε όλο της το κορμί. Για πάνω από 45 λεπτά έπαιζα απαλά με όλο της το κορμί, πίσω.. μπροστά παντού! «Χαλάρωσα τόσο που θα με πάρει ο ύπνος, .. δεν κουράστηκες?» μου είπε. «Μμμμ μην κοιμηθείς τώρα, έχω κάτι για σένα» απάντησα.

Ανοιξα τα πόδια της και άρχισα να παίζω το μουνάκι της στο στόμα μου, ασταμάτητα, είχε τρελαθεί! Πήρα το χέρι της και την έβαλα να γαμάει την τρυπούλα της με τα δάχτυλά της. Τα έβγαζα και τα ρουφούσα στο στόμα μου! Όλα τα δάχτυλά της γεμάτα από τα υγρά της. Αναστέναζε και χάιδευε τα μαλλιά μου, συνέχισα σπρώχνοντας τη γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της και κάνοντας κύκλους, και μετά άρχισα να γλύφω την τρύπα από τον κώλο της και να γαμάω το μουνάκι της με 2 δικά μου δάχτυλα και 2 δικά
της.

Είχε αρχίσει να τρέμει ..Δεν ξέρω πόση ώρα κράτησε αυτό αλλά ήθελα να την κάνω να ξαναχύσει έτσι Και τότε σαν μουσική στ αυτιά μου ήρθε το υπέροχο «χύυυνννωωωωωωω» από τα χείλη της και ρούφηξα όσο περισσότερα υγρά της μπορούσα! Λατρεύω το να γλύφω για ώρες όμορφα, τρυφερά και ζουμερά μουνάκια, αλλά το δικό της ήταν κάτι το ανεπανάληπτο.
Δε μπορούσα να σταματήσω,.

Με τράβηξε πάνω της και μου είπε «θες να με τρελάνεις? Να ξέρεις ότι δε χύνω εύκολα και ήδη τρεις φορές. Έλα μέσα μου » Στάθηκα από πάνω της, την κοίταζα στα μάτια, καθώς άνοιγα το μουνάκι της με το κεφάλι από τον πούτσο μου ο οποίος ήταν έτοιμος να της προσφέρει την απόλυτη ηδονή! Έπαιζα με το μουνάκι της, χωρίς να μπαίνω πολύ μέσα της.

Την κοιτούσα στα μάτια και ήταν τόσο όμορφη που δεν ήθελα να σταματήσει ποτέ αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Έσπρωξα αργά όλο μου τον πούτσο μέσα της και σταμάτησα για μερικές στιγμές εκεί! Βγήκα τελείως και ξαναμπήκα αργά όσο πιο βαθιά μπορούσα! Έβγαινα, έγλυφα το μουνάκι της και ξανάμπαινα ολόκληρος μέσα της. Σήκωσα τα πόδια της και άρχισα να την παίρνω όλο και πιο δυνατά και γρήγορα! Ένιωθα να την ξεσκίζω κάθε φορά που έσπρωχνα με δύναμη τον πούτσο μου μέσα της! Τον ένιωθα πιο μεγάλο και πιο σκληρό από ποτέ! Την γύρισα στο πλάι και άρχισα να τη γαμάω απίστευτα γρήγορα και βαθιά! Φώναζε και όσο φώναζε τόσο συνέχιζα! Γαμούσα το μουνάκι της με τον πούτσο μου, έβαλα κι ένα δάχτυλο όσο πιο βαθιά μπορούσα στον κώλο της και είχα στο στόμα μου τη ρόγα της. «Με έχεις σκίσει, συνέχισε μη σταματάς, δεν ξέρω πόσες φορές έχω χύσει, δεν καταλαβαίνω τίποτα πλέον» μου λέει. Εγώ δεν ήμουν έτοιμος να χύσω ακόμα! Εξάλλου εκείνο που με τρελαίνει είναι να ικανοποιείται απόλυτα και ακόμα πιο πολύ η σύντροφός μου κι ας μη χύσω καν εγώ!

Την σήκωσα και τη γύρισα στα τέσσερα! Πήγα πίσω της, έγλυψα το μουνάκι της που έσταζε και τον κώλο της, την έπιασα από τη μέση και μπήκα αργά ολόκληρος πολύ βαθιά μέσα της! Τη γαμούσα αργά και ένιωθα τα αρχίδια μου να τη χτυπάνε Συνέχισα σε πιο γρήγορο ρυθμό, και πιο γρήγορα, μέχρι που άρχισα να τη γαμάω με απίστευτη ταχύτητα και δύναμη!

Το κρεβάτι κόντευε να διαλυθεί, αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα! Έβλεπα το υπέροχο σώμα της, με μια ερεθιστική κόκκινη απόχρωση από το φως και τα κεριά, χάζευα το σφιχτό κωλαράκι της, και τη λεπτή μεσούλα της, και τον πούτσο μου να ανοίγει το μουνάκι της και να το σκίζει! Και εκείνη τη στιγμή ακούω την Αλεξία «Χύυυυννωωωωωω» και πέφτει στο κρεβάτι λέγοντας «ωωωωωωουυυυυ εγώ δεν αντέχω άλλο .» Υπέροχο συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις δώσει τόσο μεγάλη απόλαυση σε μια γυναίκα.

Γύρισε και κοιταχτήκαμε στα μάτια. Είχε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, μαγευτικό! Υπέροχο! Ήταν τόσο όμορφη! Έλαμπε! Φιλιόμασταν συνέχεια! Και λέγαμε πόσο υπέροχο ήταν! Εγώ ένιωθα τόσο όμορφα ξέροντας πόσο της άρεσε, που δεν ήθελα καν να χύσω! Μείναμε και μιλούσαμε εκεί για καμιά ώρα, χαϊδεύοντας τρυφερά ο ένας τον άλλον. Είχε υπέροχα λαμπερά πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά!

Κοιτάξαμε το ρολόι. Είχε πάει 4:30 ξημερώματα. Της πρότεινα να μείνει να κοιμηθούμε αγκαλιά! «Δε μπορώ απόψε, πρέπει να γυρίσω. Αν και δε θέλω να φύγω τώρα.» είπε. Γύρω στις 5 σηκώθηκε και ετοιμάστηκε! Της έδωσα τα 200 ευρώ. «Ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα, είσαι μοναδική» της είπα. «Εγώ ευχαριστώ , θα μου μείνει αξέχαστο» μου είπε! Την πήγα ως την πόρτα , άνοιξα, με κοίταξε, με αγκάλιασε, με φίλησε και κοιτώντας με στα μάτια είπε «Εμείς θα τα ξαναπούμε, χαζή είμαι?» και χαμογελώντας είπαμε καληνύχτα!

Κάθε μέρα σκεφτόμουν αυτήν την υπέροχη βραδιά που πέρασα με την Αλεξία! Από τότε την ξαναπήρα τηλέφωνο και έχουμε βρεθεί πολλές φορές! Βγαίνουμε και έχουμε ζήσει μοναδικά βράδια! Όχι σαν escorting αλλά επειδή το θέλουμε και οι δύο. Είναι υπέροχη!

Τελικά οι φίλοι μου που δεν αποφάσισαν να την καλέσουμε στο bachelor party έχασαν. Φυσικά φρόντισα και τους το είπα. Ο ένας που την είδε , ένα βράδυ που είχαμε βγει μαζί μου είπε «μεγάλη μαλακία κάναμε τότε.»

Αλεξία μου, να είσαι πάντα καλά και πάντα τόσο μοναδικά υπέροχη!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.