Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι εδώ και χρόνια παντρεμένος αν και δεν είμαι μεγάλος στην ηλικία. Το σεξ με τη γυναίκα μου είχε μια σταδιακή πτωτική τάση. Από δύο φορές την ημέρα μέσα σε οκτώ χρόνια έγινε μία φορά την εβδομάδα.

Σε διάφορες και επανειλημμένες προτάσεις μου να κάνουμε κάτι για να ανανεωθούμε συναντούσα ένα καταρχήν ενδιαφέρον αλλά στη συνέχεια το πράγμα κάπου κολλούσε. Είχα προτείνει τη συμμετοχή τρίτου ατόμου άντρα ή γυναίκας δεν με πείραζε, την επίσκεψη σε στριπτιζάδικα και πονηρά ξενοδοχεία, την αλλαγή ρόλων, τη χρήση διάφορων οργάνων κλπ. Γενικά ήμουν και είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους διαφορετικότητα.

Τους τελευταίους έξι μήνες είχα γίνει ιδιαίτερα φορτικός και επίμονος και έλεγα ότι δεν πάει άλλο. Είμαστε νέοι άνθρωποι και δεν μπορεί να χάνουμε τα καλύτερά μας χρόνια δίχως να δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο. Μέσα στην απελπισία μου είχα σκεφτεί μάλιστα να δημιουργήσω παράλληλη σχέση με μια πιτσιρίκα που στο γραφείο μου κολλούσε. Είχα μάλιστα κάνει και τα πρώτα βήματα για μια προσέγγιση και όλα φαινόντουσαν να είναι έτοιμα για να προχωρήσουμε.

Η γυναίκα μου φυσικά δεν είχε καταλάβει τίποτα, μέχρι που βρήκε ένα μήνυμα στο κινητό μου. Δίχως να μου αναφέρει τίποτα άρχισε να γίνεται περισσότερο παιγνιδιάρα και να μου κάνει διάφορα περίεργα κόλπα, τα οποία βέβαια έπιαναν και πέφταμε με πάθος στο κρεβάτι. Όχι σαν τον πρώτο καιρό, αλλά περνούσαμε καλά.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση της αναθέρμανσης της ερωτικής μας ζωής, ένα απόγευμα που είχαμε επιστρέψει και οι δύο από τη δουλειά, μου έκανε μια πρόταση που με έκανε να χάσω τη μιλιά μου. Πρότεινε να πάρουμε ένα call girl και να την πηδήξω μπροστά της. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα από γυναίκα μου μια τέτοια πρόταση και πραγματικά με είχε ανάψει. Προσπαθούσα μάλιστα να την πείσω ότι για να γίνει πιο πιπεράτη η κατάσταση πρέπει να συμμετάσχει και εκείνη. Απέναντι στη δική μου επιμονή να γίνει πιο καυτή και βιτσιόζικη η κατάσταση εκείνη έκανε μια νέα πρόταση που την αντιμετώπισα με αμηχανία.
Μου λέει:

-    «Τόσες φορές μου έχεις προτείνει να κάνουμε αλλαγή ρόλων. Εγώ όμως δεν έχω τέτοια εμπειρία και φοβάμαι ότι θα είμαι άτσαλη και θα σε πονέσω. Λοιπόν δεν καλούμε μια επαγγελματία να δω πως το κάνει και να στο κάνω κι εγώ μετά;»

Λοιπόν ότι είναι τόσο βιτσιόζα η γυναίκα ούτε και μπορούσα να το φανταστώ. Έκανα για λίγο τον δύσκολο αλλά τελικά συμφώνησα υποτίθεται για χάρη της.

Με το που είπα το ναι την ίδια στιγμή άρχισε να ψάχνει την εφημερίδα και ταυτόχρονα στο internet. Τελικά άρχισε να παίρνει τηλέφωνα (πρέπει να ξαφνιάστηκαν πολλές τηλεφωνήτριες εκείνο το απόγευμα) και να ζητάει μια γυναίκα με τα ανάλογα προσόντα, να ρωτάει τιμές κλπ. Εγώ μπήκα για μπάνιο. Αισθανόμουν μια φοβερή καύλα αλλά και αμηχανία.

Μόλις πλύθηκα ρώτησα τι έγινε και εκείνη με ένα φοβερό χαμόγελο μου απάντησε ότι τα κανόνισε όλα. Έκλεισε μια Ρωσίδα πιτσιρίκα, σούπερ μοντέλο, λεπτή και ξανθιά που έχει μεγάλη εμπειρία στο είδος. Την ρώτησα για το κόστος και εκείνη μου απάντησε ότι δεν πρέπει να με ενδιαφέρει ούτε το κόστος ούτε και το τηλέφωνο της ρωσίδας. Μου είπε επίσης ότι κανόνισε να βγάλει και ορισμένες φωτογραφίες για να μπορεί να μελετήσει το θέμα. Παρότι είχα μεγάλη αγωνία ο χρόνος πέρασε γρήγορα και η Ρωσιδούλα ήρθε.

Η γυναίκα μου πήγε και της άνοιξε την πόρτα. Εγώ περίμενα στο σαλόνι. Μόλις την είδα εντυπωσιάστηκα. Πραγματική κούκλα και τέλειο μωρό. Φορούσε ρουχαλάκια που την έκαναν φοβερά σέξι. Μιλούσε αρκετά ελληνικά αν και με έντονη την προφορά. Ήπιαμε ένα ποτό έτσι για να σπάσει ο πάγος. Συζήτησαν για τις φωτογραφίες. Της έδειξε την μηχανή και της είπε ότι θα φροντίζει να μην φαίνεται το πρόσωπό της και διάφορες άλλες λεπτομέρειες. Μετά η δική μου πήγε κοντά της και άρχισε να μου την εκθειάζει.

-    «Κοίτα μια γκομενάρα που σου έφερα. Μόνο που δεν θα την πηδήξεις, αλλά θα σε πηδήξει εκείνη. Βίτσια ήθελες και βιτσιόζες σου φέρνω. Δεν μπορείς να έχεις πλέον κανένα παράπονο».

Εγώ τα είχα λίγο χαμένα αλλά κατάφερνα να απαντάω. Η γυναίκα μου κινούταν με φοβερή άνεση λες και ήταν κάτι που το έκανε καθημερινά. Το γεγονός αυτό μου έφερνε περισσότερη αμηχανία.

Τελικά πήγαμε στο υπνοδωμάτιο. Εκείνη άρχισε σιγά - σιγά να γδύνεται. Έμεινε με ένα δερμάτινο μπουστάκι που είχε κορδόνια από μπροστά και ένα δικτυωτό καλτσόν. Η γυναίκα μου της έβαλε κάτι λεφτά στην τσάντα και της ζήτησε να φορέσει τη ζώνη με τον δονητή. Εκείνη χαμογέλασε πονηρά και το έκανε αμέσως. Τότε η γυναίκα μου της έβγαλε τις πρώτες φωτογραφίες. Έχω είχα ήδη γδυθεί. Δεν ήξερα τι ακριβώς έπρεπε να κάνω.

Η γυναίκα μου που καταλάβαινε την αμηχανία μου με πλησίασε μου έριξε μερικά άγρια φιλιά, με γύρισε στα τέσσερα και μου έριξε ένα καλό κωλογλύψιμο. Η Ρωσιδούλα ήταν έτοιμη. Καθόταν πάνω στο κρεβάτι στα γόνατα και κρατούσε το δεμένο στη μέση της ομοίωμα πέους. Με βούτηξε από τα κωλομάγουλα με τράβηξε πίσω. Έβαλε λίγη κρέμα στο ομοίωμα και λίγη στη κωλοτρυπίδα μου και άρχισε σιγά - σιγά να σπρώχνει. Η κωλοτρυπίδα μου στην αρχή έδειξε κάποια αντίσταση. Η Ρωσιδούλα δεν βιαζόταν.

Σταματούσε και όπως ήμουν στα τέσσερα μαλάκιζε την πούτσα μου από πίσω. Αυτό με καύλωνε. Σιγά - σιγά καύλωσα για τα καλά. Εκείνη μόλις το κατάλαβε πρόσθεσε και άλλη κρέμα στην κωλοτρυπίδα μου και συνέχισε να προσπαθεί να την παραβιάσει. Δεν άργησε να τα καταφέρει. Για μένα ήταν απίστευτο και φοβερά καυλωτικό. Όλο εκείνο το ματζαφλάρι είχε μπει στον κώλο μου. Η Ρωσιδούλα κουνιόταν μπροστά πίσω και κυριολεκτικά μου γαμούσε τον κώλο. Η γυναίκα μιλούσε αδιάκοπα και έλεγε διάφορα προστυχόλογα.

Όταν δεν μας φωτογράφιζε ερχόταν και μου χάιδευε τα αρχίδια, τον κώλο, έπιανε με το δάκτυλό της λίγο τον δονητή και λίγο την ανοιγμένη μου κωλοτρυπίδα, μου έπαιζε τον πούτσο, ενώ έβγαλε για λίγο τα βυζιά της και ήρθε και μου τα κολλούσε στη μούρη για της τα γλύψω. Κάθε φορά που ο δονητής έβρισκε τον προστάτη μου η καύλα μου εκτινασσόταν. Ένιωθα ότι θα χύσω αλλά δεν έχυνα. Έμοιαζε με οργασμό διαρκείας. Η γυναίκα μου το είχε καταλάβει από το ρυθμό της ανάσας μου. Με ξέρει τόσα χρόνια άλλωστε. Έβαλε το κεφάλι της από κάτω και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της.

Με γαμούσαν από όλες τις μεριές. Ήταν τέλεια. Τσιμπούκι η γυναίκα μου και κώλο η Ρωσιδούλα. Δεν άργησα να χύσω στο στόμα της. Για πρώτη φορά στη σεξουαλική μας ζωή ήπιε όλο το χύσι μου. Δεν άφηνε τον πούτσο μου από το στόμα της, ακόμα και όταν εγώ δεν άντεχα άλλο. Η Ρωσιδούλα βέβαια είχε βγει και είχε πάει να πλυθεί. Η γυναίκα μου συνέχιζε να κρατά τον πούτσο μου στο στόμα της, ενώ με τα νύχια της μου έγδερνε την πλάτη και τον κώλο.

Μετά από λίγο σηκωθήκαμε. Εγώ πήγα για μπάνιο και η γυναίκα μου πήγε να κανονίσει με τη ρωσίδα με τις φωτογραφίες. Μέσα από το μπάνιο άκουσα την εξώπορτα. Τι επακολούθησε είναι εύκολο να το φανταστεί κανείς. Γαμηθήκαμε μέχρι το πρωί.

Υπήρχε όμως ακόμα μια έκπληξη. Η γυναίκα μου είχε αγοράσει έναν δονητή με ζώνη και έτσι μπορούσε να με γαμάει και εκείνη. Από τότε δεν σταματήσαμε να παίζουμε και αυτό το παιγνίδι. Η ερωτική μας ζωή έφτιαξε ξανά και τώρα ο ορίζοντας μοιάζει πιο ανοιχτός.

Αργότερα η γυναίκα μου είπε ότι είχε μπει στο site. Το είχε δει από τη λειτουργία history που έμπαινα κι εγώ. Είχε διαβάσει μια παρόμοια ιστορία και είχε καυλώσει φοβερά. Είχε προσπαθήσει μάλιστα να έρθει σε επαφή με κάποια κοπέλα που είχε γράψει αυτή την ιστορία αλλά τελικά δεν προέκυψε κάτι.

Για το μέλλον αποφασίσαμε να ψάξουμε κάποια κοπέλα για κανονικό τρίο, δηλαδή όχι απαραίτητα δονητές με ζώνες κλπ. αλλά επαφή των δύο γυναικών.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.