Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Πριν μερικά χρόνια ήμουν αντιπρόσωπος εταιρείας σε μονάδα παρασκευής γευμάτων. Κάθε πρωί που πήγαινα στο γραφείο μου μια κοπέλα, 22 ετών τότε, μου έφερνε τον πρωινό καφέ. Ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα, λεπτή με ωραίο κανονικό σε μέγεθος στητό στήθος και πολύ ωραία πόδια.

Για να την βλέπω περισσότερο, έλεγα και μου στέλνανε κι άλλους καφέδες κατά την διάρκεια της ημέρας. Κάθε φορά λέγαμε για διάφορα πράγματα, πεταχτά, στα λίγα λεπτά που είχαμε στη διάθεση μας, πάντα όμως διακριτικά μεν αλλά με προσοχή. Ήταν αρραβωνιασμένη με κάποιον μέσα στην επιχείρηση. Της έδειχνα κάποιο ενδιαφέρον. Ένα πρωινό, μετά από αρκετό καιρό, αφού μου είχε φέρει τον καφέ και έφευγε, κοντοστάθηκε στην πόρτα και μου είπε:

-    «Κρατάς μυστικό;»

Της λέω: «Ναι» και τότε έρχεται προς το μέρος μου και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα και έφυγε βιαστικά. Από την ημέρα εκείνη όποτε ερχόταν, τα φιλιά και τα χάδια έδιναν και έπαιρναν αλλά τίποτα παραπάνω. Οι δε επισκέψεις στο γραφείο, είχαν πληθύνει και αυξηθεί σε χρόνο, καθώς και το δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα το περνούσε μαζί μου. Είχε γίνει έμμονη ιδέα και των δυο πως θα βρούμε ευκαιρία να βρεθούμε κάπου μόνοι.

Μια μέρα που έτυχε να έχει αυτή ρεπό και ο αρραβωνιαστικός να δουλεύει αποφασίσαμε να βρεθούμε. Την πήρα κάπου κοντά από το σπίτι της και πήγαμε σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο. Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο, με έριξε στο κρεβάτι μου έβγαλε την μπλούζα, το παντελόνι, το σλιπ και αμέσως έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της. Τον ρούφαγε τον έγλειφε και μου χάιδευε τα αρχίδια. Ο πούτσος μου όμως, όλως περιέργως, δεν ανταποκρινόταν στα ερωτικά της παιχνίδια. Μετά από προσπάθειες αρκετής ώρας το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο κι αυτή είχε λυσσάξει.

Τραβώντας την τότε, την ξάπλωσα ανάσκελα και αφού της έγλειψα πρώτα λίγο τα βυζιά, κατευθύνθηκα στο μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα και μύριζε υπέροχα. Της φίλησα πρώτα τα μπούτια ψηλά και ακολούθως με τη γλώσσα της ακουμπούσα απαλά την κλειτορίδα. Κάθε φορά που την ακουμπούσα, πέταγε την λεκάνη της προς τα εμπρός και βογκούσε. Της έγλειφα την κλειτορίδα, από το κεφαλάκι ψηλά μέχρι τη βάση της μέσα στο μουνάκι της, έπαιρνα τα χείλη του μουνιού της, μια το ένα και μια το άλλο, τα ρουφούσα και τα έγλειφα, ταυτόχρονα είχα βάλει ένα δάχτυλο στο μουνάκι της και το κούναγα με μικρές κινήσεις μέσα έξω.

Είχε τρελαθεί από την καύλα. Κουνούσε την λεκάνη της γρήγορα και έσπρωχνε το κεφάλι μου με δύναμη στο μουνάκι της. Μετά από λίγη ώρα έχυσε πάνω στο στόμα μου βογκώντας δυνατά. Εμένα ο πούτσος μου τίποτα. Χωρίς να πούμε τίποτα για την αποτυχία μου, αλλά ικανοποιημένοι και οι δυο, εγώ γιατί την έκανα και έχυσε απίστευτα όμορφα όπως μου είπε, κι αυτή γι’ αυτό που αισθάνθηκε.

Μετά από λίγες μέρες, έτυχαν τα ρεπό τους πάλι αντίθετα. Χωρίς να χάσουμε καιρό, συναντηθήκαμε πάλι κι αυτή τη φορά πήγαμε παραλιακά προς το Καβούρι. Ήταν πρωί, παρκάραμε μέσα σε κάτι δένδρα και αρχίσαμε τα φιλιά. Εγώ καθόμουν κανονικά στο κάθισμα του οδηγού κι αυτή είχε έρθει στην αγκαλιά μου με την πλάτη προς το παρμπρίζ. Πολύ γρήγορα αυτή τη φορά ο πούτσος μου είχε σηκωθεί και όπως την είχα αγκαλιά, ακουμπούσε στα πλευρά της.

Τότε έσκυψε, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να τον γλείφει με όλους τους τρόπους. Τον έτριβε στα μάγουλά της μέσα στο στόμα, τον έβαζε βαθιά μέχρι το λαρύγγι της, έτριβε απαλά με τα δόντια της το κεφάλι του, έπαιζε η γλώσσα της με την τρύπα του και τον ρουφούσε με δύναμη. Όλα αυτά με είχαν κάνει και είχα χάσει τον κόσμο. Της είχα κατεβάσει το παντελόνι μέχρι τα γόνατα και χάιδευα το μουνάκι της που ήταν μούσκεμα.

Μετά από λίγο σηκώθηκε, έβγαλε το παντελόνι της και έκατσε πάνω στον πούτσο μου. Ίσα που πρόλαβα και έβαλα προφυλακτικό, παρά τις αντιρρήσεις της. γιατί ήθελε να αισθανθεί τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της σκέτο. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου πολύ γρήγορα. Αναστέναζε βαριά και βογκούσε. Εγώ της σήκωσα την μπλούζα και έγλειφα εναλλάξ τα υπέροχα βυζιά της με τις μικρές σκληρές ρώγες. Αυτό την έκανε να αυξήσει τον ρυθμό της, με αποτέλεσμα μετά από λίγο να μην μπορώ πλέον να συγκρατηθώ και να χύσω όπως τον είχα μέσα.

Δεν σταματήσαμε όμως να κουνιόμαστε και σε λίγο, βγάζοντας άναρθρες κραυγές, έχυσε κι αυτή. Το όλο σκηνικό όμως είχε σαν αποτέλεσμα ο πούτσος μου να παραμένει σηκωμένος. Σηκώθηκε λίγο, έβγαλα το προφυλακτικό, φόρεσα καινούργιο και ξαναμπήκα μέσα στο μουσκεμένο της μουνάκι. Ξανακάναμε σεξ,  πιο ήρεμα και πιο ποιοτικά αυτή τη φορά, όσο φυσικά μας επέτρεπε ο χώρος και ο τόπος.

Μετά από λίγο η ποιότητα παραχώρησε την θέση της στην ορμή και γαμιόμαστε και πάλι δυνατά. Της ρουφούσα τα βυζάκια και με τα δυο χέρια την είχα πιάσει από τον κώλο και έδινα εγώ τον ρυθμό. Πότε τον έκανα πιο γρήγορο και δυνατό, κάνοντας την να παραληρεί και πότε αργά και απαλά, βγάζοντας τον σχεδόν έξω.

Προσπάθησα όπως την κρατούσα να βάλω το δάχτυλό μου στην πίσω τρύπα της αλλά με άφησε να βάλω μόνο λίγο και μου ζήτησε βογκώντας να το βγάλω όπως και έκανα. Συνεχίσαμε να γαμιόμαστε μέχρι που έχυσε καρφώνοντας με δύναμη τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της. Μετά από λίγο τελείωσα κι εγώ και κάτσαμε έτσι αγκαλιά μέχρι να ξαναβρεί η αναπνοή μας τον κανονικό της ρυθμό.

Ακολούθησαν κι άλλες συναντήσεις, καθώς βλεπόμασταν σχεδόν για δυο χρόνια, μέχρι που παντρεύτηκε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.