Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στα 22 χρόνια μου είχα φυσιολογική σεξουαλική εμπειρία. Τότε δούλευα σερβιτόρος σε ταβέρνα της περιοχής μου και είχα και πολλά τυχερά κυρίως από παντρεμένες.

Ήταν Ιούλιος και δεν είχε πολύ δουλειά γιατί ο περισσότερος κόσμος είχε φύγει στα παραθαλάσσια για διακοπές. Είχε πάει δωδεκάμισι το βράδυ και κάθονται δυο μελανούρια σε ένα τραπέζι στην γωνία. Πήγα, πήρα την παραγγελία και σε δεκαπέντε λεπτά τις έχω εξυπηρετήσει.

Πρέπει να ήταν μάνα και κόρη, η μία γύρω στα 45 και η άλλη γύρω στα 22. Η μάνα συνέχεια με έκοβε και χαμογελούσε. Έτσι βρήκα το θάρρος να τις κεράσω ένα πενηνταράκι τσίπουρο (αυτό έπιναν). Αυτές με είπαν να κάτσω μαζί τους. Ζήτησα πέντε λεπτά να μιλήσω με το αφεντικό και να τακτοποιήσω τους λογαριασμούς.

Σε δέκα λεπτά καθόμουν μαζί τους και πίναμε. Ήταν όπως είχα σκεφτεί, η μάνα χήρα από τα 28 της και έπαιρνε σύνταξη από την Γερμανία καθώς δούλευαν πολλά χρόνια εκεί.

Το ένα πενηνταράκι έφερνε το άλλο ώσπου κάποια στιγμή κοιτάω το ρολόι και είχε πάει τρεις η ώρα! Το αφεντικό μου κάνει νόημα ότι πρέπει να κλείσει κι εγώ πηγαίνω και πληρώνω το τραπέζι. Μου λέει:

-    «Καλά, μαλάκας είσαι; Δουλεύεις για να κερνάς τις κότες που σου ρίχνονται;»

Εγώ του κλείνω το μάτι και πηγαίνω στο τραπέζι όπου η μάνα (ας την λέμε Άννα), μου λέει ότι μένουν σε ένα ρετιρέ στην περιοχή και αν θέλω να πάμε να συνεχίσουμε εκεί. Εγώ άλλο που δεν ήθελα.

Έτσι σε ένα τέταρτο βρισκόμασταν στη βεράντα τους και πλακωθήκαμε στο ποτό. Η κόρη (η Μαρία( λέει ότι πάει για ένα ντουζάκι και μας αφήνει μόνους. Η Άννα είχε ανάψει για τα καλά. Βγάζει την μπλούζα της και μένει με το σουτιέν.

Μετά από λίγο βγάζει και την φούστα. Φορούσε ένα μαύρο στρινγκ και είχε μια κωλάρα για δάγκωμα. Άρχισα να τα βγάζω κι εγώ και μένω με το σλιπάκι, το οποίο φαινόταν ότι είχα ανάψει κι εγώ. Είχα κάτι σηκωμάρες που δεν κρυβόταν με τίποτα.

Μου πιάνει το χέρι και πάμε μέσα στη κρεβατοκάμαρα. Έπαθα πλάκα! Γύρω - γύρω και στο ταβάνι υπήρχαν καθρέπτες… έχανες την αίσθηση του χώρου. Η Άννα γέλασε και μου λέει να την βοηθήσω ενώ έστρωνε με νάιλον το κρεβάτι και από πάνω βάζει ένα σεντόνι κατακόκκινο. Την ρωτάω τι χρειάζεται το νάιλον κι αυτή γέλασε.

Βρεθήκαμε στο κρεβάτι να της γλύφω το μουνάκι της που ήδη ήταν βρεγμένο και είχε μια μυρωδιά που με φούντωνε περισσότερο. Γυρίσαμε στο πλάι σε στάση 69 και άρχισε να ρουφάει το καυλί μου (είναι 24 πόντους). Το ρουφούσε με μανία και το έβαζε όλο μέσα στο στόμα.

Έσπρωχνα κι εγώ με μανία, ώσπου κάποια στιγμή βρήκα λάρυγγα. Κόντεψε να πνιγεί άρχισε να ξερνάει. Χάσαμε τον έλεγχο… Εγώ συνέχιζα να της γαμάω το στόμα ώσπου κάποια στιγμή μου σφίγγει τα αρχίδια. Είδα αστεράκια! Σταμάτησα…

Πήραμε κάποιες αναπνοές και τον ξαναπαίρνει στο στόμα. Την γυρνάω ανάσκελα και το κεφάλι της κρεμόταν στη άκρη του κρεβατιού. Για να έχω καλύτερη πρόσβαση άρχισα να την σφυροκοπάω πάλι. Αυτή δεν μπορούσε να με αποφύγει ώσπου ξερνάει πάλι. Η μούρη της είχε γεμίσει ξερατά.

Ξαφνικά νιώθω την γλώσσα της Μαρίας στην πλάτη μου… μπήκε κι εκείνη στο παιχνίδι. Είχα γίνει πύραυλος! Ξαπλώνω ανάσκελα και η Άννα έρχεται και κάθεται πάνω στον πούτσο μου. Η κωλοτρυπίδα της ήταν χαλαρή αλλά στεγνή και με πόνεσε. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με μανία.

Η Μαρία ήρθε έκατσε πάνω στο κεφάλι μου και άρχισα να της γλύφω το μουνί. Κοιτούσα από τους καθρέπτες και φαινόταν ότι ήμασταν δέκα με δεκαπέντε άτομα.

Κάποια στιγμή νιώθω ζεστά υγρά στο πρόσωπο μου… Η κουφάλα η μικρή κατουρούσε στη μάπα μου. Μου κλείνει την μύτη αναγκαστικά για να ανοίξω το στόμα. Γέμισα κάτουρα… δεν μπορούσα να αναπνεύσω… Άρχισα να τα καταπίνω. Ήταν ζεστά και είχαν μια έντονη γεύση. Αναγούλιασα…

Σηκώνεται και άρχισε να με φιλάει και να ρουφάει ότι δεν κατάπια εγώ. Η Άννα χτυπιόταν άγρια πάνω στο καυλί μου. Ξαφνικά τον βγάζει από τον πάτο της και άρχισαν να τρέχουν σκατοζούμια από τον κώλο της. Μου έκανε τον πούτσο χάλια.

Αηδίασα κι έκανα να σηκωθώ αλλά με πίεζε η Μαρία προς τα κάτω… Και τότε η Άννα τουρλώνει τον κώλο της στη μάπα μου και άρχισε να γλύφει τον πούτσο μου. Η μυρωδιά γέμισε το δωμάτιο έντονη σκατίλα… οι πουτάνες δεν είχαν όρια.
Ρίχνει μια κλανιά και με παίρνουν τα σκάγια. Η πουτάνα με έχεσε στην μάπα.

Η Μαρία άρχισε πάλι να με κατουράει. Πνιγόμουν… σκατά, ούρα, μυρωδιά… τρελάθηκα! Άρχισα να βαράω μπουνιές χωρίς να βλέπω που και ποιον. Έπεσαν στο πάτωμα. Η μικρή έκλαιγε, πρέπει να την πόνεσα. Η μάνα χαμογελούσε και γλυφόταν. Σκέφτηκα πόσο πουτάνα πρέπει να ήταν.

Πήγα να κάνω ένα μπάνιο, βρωμούσα, αναγούλιαζα κατευθείαν και άρχισα να ξερνάω. Μισή ώρα ήμουν στην μπανιέρα και δεν μου έφευγε η σκατίλα από το μυαλό.

Βγαίνω να ντυθώ και να φύγω. Τις βλέπω στο σαλόνι να βλέπουν τηλεόραση και καταλαβαίνω ότι είχαν τραβήξει σε βίντεο ότι είχε γίνει.

Μου βάζουν ένα ποτό και πάνε για μπάνιο, εγώ βλέποντας τις σκηνές τις προηγούμενες άρχισε να μου σηκώνεται. Άρχισα να σκέφτομαι πως να τις εκδικηθώ…

Το πήρα απόφαση: θα παίξω το παιχνίδι τους και θα τα πούμε άλλη μέρα.

Βγήκαν, ήρθαν και άρχισαν τα γλωσσόφιλα. Με έκαναν τούρμπο! Άρχισα να γαμάω πότε την μία πότε την άλλη ώσπου άρχισα να χύνω στην μάπα τους. Γλυφόντουσαν και δεν άφησαν ούτε μια σταγόνα. Εκεί μας πήρε ο ύπνος.

Το πρωί σηκώθηκα με ένα κεφάλι καζάνι. Δεν θυμόμουν τίποτα ώσπου η μυρωδιά της σκατίλας μου τα έφερε όλα στην μνήμη. Όπως κοιμόντουσαν στο πάτωμα άρχισα να τις κατουράω. Ξύπνησαν τρομαγμένες.

Μόλις ξεπέρασαν το τρόμαγμα άρχισαν να μου ρουφάνε το καυλί και να καταπίνουν τα ούρα μου.

Ντύνομαι και τις λέω ότι θα έρθω ξανά κατά τις πέντε το απόγευμα. Δεν θα δούλευα σήμερα. Αυτές όλο χαρά είπαν ότι θα με περιμένουν…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.