Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Γεια σας. Με λένε Κώστα και μου αρέσει πολύ το μασάζ. Ψάχνοντας μια ημέρα στις αγγελίες, είδα ένα κέντρο μασάζ κοντά στην περιοχή μου. Πήρα τηλέφωνο και έκλεισα ραντεβού.

Ήταν στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας. χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε μια ξανθή 45άρα με πολύ ωραίο σώμα. Με οδήγησε σε ένα δωμάτιο που είχε ένα κλασσικό κρεβάτι μασάζ, ένα τραπεζάκι με διάφορα λάδια και μια καρέκλα. Είχε πολύ καλή θερμοκρασία και ακουγόταν απαλή μουσική. Αφού συστηθήκαμε, με ρώτησε αν θέλω να κάνω μπάνιο και αφού μου έδωσε πετσέτα, με οδήγησε στο μπάνιο.

Γύρισα στο δωμάτιο και ξάπλωσα μπρούμυτα. Ήρθε η Β. και άρχισε να μου κάνει μασάζ στην πλάτη, αφού πρώτα άπλωσε λάδι. Έκανε φανταστικό μασάζ! Δυνατό και πολύ επιδέξιο. Έδειχνε ότι ήξερε καλά την τέχνη. Αφού ασχολήθηκε αρκετή ώρα με την πλάτη, κατέβηκε στους γλουτούς, στους μηρούς και κατέληξε στις πατούσες. Μετά από μισή ώρα μασάζ και ενώ με είχε κάνει να αισθάνομαι θαυμάσια, άρχισε το μασάζ να γίνεται απαλότερο. Τα χέρια της πήγαιναν πιο συχνά στο μέσα μέρος των μηρών μου, ακουμπούσαν που και που την βάση των αρχιδιών, καθώς και τον πούτσο.

Το όλο σκηνικό είχε αρχίσει να με ερεθίζει και ο πούτσος μου είχε αρχίσει να σκληραίνει. Τα απαλά χάδια συνεχίστηκαν για λίγο ακόμη και μετά μου ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα. Ο πούτσος μου ήταν σαν κατάρτι μπροστά της αλλά αυτή έδειχνε να μην δίνει σημασία και συνέχισε το απαλό μασάζ στο στήθος την κοιλιά και τους μηρούς. Περνώντας τα χέρια της δίπλα από τον πούτσο, τον άγγιζαν φευγαλέα.

Είχα καυλώσει πολύ και δειλά, δειλά ακούμπησα το χέρι μου στον κώλο της πάνω από το παντελόνι, αυτή ξεκούμπωσε το παντελόνι το κατέβασε μέχρι τα γόνατα σήκωσε την μπλούζα και μου αποκάλυψε δυο υπέροχα στητά βυζιά και πιάνοντας πλέον κανονικά τον πούτσο άρχισε να μου τραβάει αργά, αργά μια υπέροχη μαλακία. Εγώ με την σειρά μου μια της χάιδευα τα βυζιά μια τον κώλο μέχρι που επικεντρώθηκα στο μουνί της και της χάιδευα την κλειτορίδα.

Έδειχνε να της αρέσει γιατί κούναγε την λεκάνη της συντονισμένα με την κίνηση του χεριού μου. Με το ένα της χέρι συνέχιζε να παίζει τον πούτσο και με το άλλο μου χάιδευε τα αρχίδια. Είχανε αρχίσει οι κινήσεις και των δυο να γίνονται πιο γρήγορες. Κάποια στιγμή μου έσφιξε το χέρι που της χάιδευα το μουνί με τα μπούτια της και έκατσε για λίγο ακίνητη. Τότε κι εγώ, από την μεγάλη καύλα, δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και έχυσα πάνω στην κοιλιά μου και στα χέρια της. Με σκούπισε, μου έδεσε την πετσέτα στην μέση και με πήγε στο μπάνιο όπου μου σαπούνισε την πλάτη και με άφησε να τελειώσω μόνος μου το μπάνιο.

Ντύθηκα, την χαιρέτησα και έφυγα λέγοντας της ότι θα ξαναπάω. Πραγματικά ήταν από τα ωραιότερα μασάζ που έχω κάνει. Εξακολουθούσα και πήγαινα στο πριβέ ινστιτούτο μασάζ, με συχνότητα μια φορά τον μήνα. Το μασάζ εξακολουθούσε να είναι το ίδιο καλό και το έκανα εναλλάξ με τις δυο κυρίες. Η δεύτερη δε, έκανε πολύ πιο δυνατό μασάζ και όταν άρχιζε το αισθησιακό, φαινόταν να το ευχαριστιέται ιδιαίτερα.

Σε κάποια από τις επισκέψεις μου, παρουσίασαν και το τρίτο μέλος του μαγαζιού, μια λεπτή μελαχρινή αλλοδαπή, με μακριά κατσαρά μαλλιά. Μέσα στο δωμάτιο ήρθαν μια από τις ιδιοκτήτριες και η αλλοδαπή (ας την πούμε Ρωσίδα, χωρίς να είναι όμως) και μου έκαναν και οι δυο μασάζ. Φανταστική αίσθηση να αισθάνεσαι τέσσερα χέρια να μαλάζουν και να χαϊδεύουν το σώμα σου. Είχα καυλώσει πολύ και έχοντας αποκτήσει κάποια οικειότητα μαζί τους, χάιδευα και τα δυο κορμιά.

Όταν με γυρίσανε ανάσκελα, ο πούτσος μου παλλότανε από την πολλή καύλα. Η μια τον χάιδευε, απαλά στην αρχή, και όσο πήγαινε πιο γρήγορα, και η άλλη μου χάιδευε το στήθος. Κάποια στιγμή, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να τελειώσω και πιάνοντας της τα χέρια, τα απομάκρυνα από τον πούτσο μου. Τότε η ιδιοκτήτρια βγήκε από το δωμάτιο και έμεινα με την Ρωσίδα. Είχε ήδη βγάλει τα ρούχα της και ήταν με τα εσώρουχα. Φορούσε ένα μικροσκοπικό σουτιέν, που δύσκολα έκρυβε τα σαν μικρού κοριτσιού βυζάκια της και ένα στρινγκ. Πολύ γρήγορα φρόντισα να απαλλαγεί από αυτά και την χάιδευα όπου μπορούσε να πάει το χέρι μου.

Είχε πιάσει πάλι τον πούτσο μου και τον έπαιζε. Σύντομα οι κινήσεις της συντονίστηκαν με τις δικές μου που της έτριβα το μουνάκι. Όταν καταλάβαινε ότι ήμουν έτοιμος. σταματούσε για το παίξιμο μέχρι να ηρεμίσω λίγο και ξανάρχιζε. Κάποια στιγμή πήρε ένα προφυλακτικό. το έβαλε στον πούτσο μου και άρχισε να τον ρουφάει. Αφού την άφησα να παίξει μαζί του για λίγο, της ζήτησα να τον βάλω μέσα στο μουνάκι της, το οποίο από το πολύ τρίψιμο που του είχα κάνει έσταζε. Μου απάντησε ότι δεν κάνει σεξ και έτσι την άφησα να γλείφει και να παίζει τον πούτσο μου μέχρι που έχυσα.

το ίδιο περίπου σκηνικό παίχτηκε και τις επόμενες φορές, ώσπου μια ημέρα, την ώρα που αποχωρούσε η μια από τις ιδιοκτήτριες, μου είπε:

-    «Κώστα, μπορείς να προχωρήσεις και πιο πέρα με την Λ».

Αφού συνεχίστηκε για λίγο ακόμη η φάση, κάνοντας μου στοματικό και ταυτόχρονα να χαϊδεύει ο ένας τον άλλο, σηκώθηκα και της είπα ότι είναι η σειρά της να ξαπλώσει στο κρεβάτι για να αλλάξουμε ρόλους. Ξάπλωσε με πολλή προθυμία και άρχισα με την σειρά μου να της κάνω αισθησιακό μασάζ, αρχίζοντας από τα μικρά και στητά βυζάκια της. Τα χάιδευα απαλά γιατί μοιάζανε πολύ εύθραυστα και έπαιζα με την γλώσσα τις μυτερές ρωγούλες τους. Ταυτόχρονα χάιδευα το εσωτερικό των μηρών της ψηλά, κοντά στο μουνάκι της, προσέχοντας να μην το ακουμπήσω.

Το απαλό γλείψιμο στις ρώγες και το μη άγγιγμα του μηρών της, την είχαν κάνει και αναστέναζε βαριά. Αποφάσισε λοιπόν μόνη της να δώσει λύση… Κατέβασε το χέρι της και άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της. Τότε κατέβηκα χαμηλά στο κρεβάτι, της άνοιξα τα πόδια και παρακολουθούσα καυλωμένος το θέαμα. Έβαλα ένα δάχτυλο μέσα στο μουνάκι της… δεύτερο αργότερα… και την γαμούσα έτσι ακολουθώντας τον ρυθμό που χαϊδευόταν. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Σε θέλω μέσα μου!»

Την τραβάω στην άκρη του κρεβατιού και όπως ήμουν όρθιος κάτω από το κρεβάτι, τον βάζω απαλά μέσα στο μουνάκι της. Έδειχνε να της αρέσει γιατί χάιδευε και έσφιγγε τα βυζάκια της, κουνούσε το κεφάλι της δεξιά, αριστερά και αναστέναζε βαριά. Μόνη της μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση. Κατέβηκε από το κρεβάτι, μου είπε να κάτσω στην μοναδική καρέκλα που υπήρχε, και έκατσε πάνω στον πούτσο μου με την πλάτη προς εμένα. Μετά σηκώθηκε. στήριξε τα χέρια της στο κρεβάτι. και μου είπε να την γαμήσω έτσι.

Η όλη διαδικασία κράτησε αρκετή ώρα, μέσα στην οποία αρκετές φορές έφτασα στο όριο να χύσω, αλλά συγκρατιόμουνα βγαίνοντας έξω από το μουνάκι της για λίγο, τον έτριβα πάνω του ώστε να μην της μειώνω αυτό που ένιωθε και ξαναέμπαινα στο μουνάκι της. Αναστέναζε τώρα πολύ βαριά και έδειχνε ότι φτάνει να χύσει, αλλά αυτό κρατούσε για πολλή ώρα και πολλές φορές.

Μπερδεμένος από την όλη φάση, την ρώτησα αν έχυσε ή αν κοντεύει να χύσει. Μου απάντησε ότι χύνει πάρα πολύ δύσκολα και θέλει αρκετή ώρα. Την γυρίζω ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού και άρχισα να την γαμάω γρήγορα και δυνατά. Μετά από λίγο άρχισε πάλι να αναστενάζει και να κουνάει την λεκάνη της προς το μέρος μου. Με το αριστερό χέρι άρχισα να της τρίβω την δεξιά ρώγα και με τον δεξιό αντίχειρα έτριβα την κλειτορίδα της. Αυτό την έκανε να τρελαθεί από καύλα και σε λίγα λεπτά, μέσα σε πολύ δυνατές κραυγές, έχυσε έχοντας ένα πολύ πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Κατέβηκε με τη σειρά της από το κρεβάτι, με ξάπλωσε, και βγάζοντας μου το προφυλακτικό άρχισε να μου κάνει ένα φανταστικό στοματικό. Όταν κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, έβγαλε τον πούτσο από το στόμα και συνέχισε να τον παίζει μέχρι που έβγαλα και την τελευταία σταγόνα. Μου είπε ότι είχε πάρα πολύ καιρό να αισθανθεί έτσι. Όταν έφευγα η ιδιοκτήτρια μου είπε:

-    «Τι έκανες βρε στο κορίτσι και φώναζε έτσι;»

Ήταν πραγματικά πολύ ωραία εμπειρία. Συνεχίστηκαν οι επισκέψεις και είχα ανάλογες εμπειρίες και με κάποια άλλα κορίτσια που συμπλήρωναν το ρόστερ του ινστιτούτου κατά καιρούς.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.