Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Φίλες και φίλοι του σαιτ αυτή είναι η δεύτερη ιστορία που στέλνω.
Η πρωταγωνίστρια η Όλγα, είναι μία κοπέλα με την οποία είχα μία αρκετά "δραματική" σχέση. Μας ένωσαν πολλά, μας χώρισαν περισσότερα, αλλά ακόμα και σήμερα, αν και προσπαθούμε να έχουμε μια φιλική σχέση, είναι αδύνατο να αποτινάξουμε τον ερωτισμό που αποπνέει η παρουσία του ενός στον άλλο.

Όταν τη γνώρισα εκείνη βρισκόταν στο χάραμα της ερωτικής της ζωής κι εγώ στη δύση της επιπολαιότητας και στο κατώφλι των πρώτων -αντα. Εκείνη τότε σπουδάστρια χορού, εγώ ήδη ελεύθερος επαγγελματίας με πολλά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Με κορμί καλοσχηματισμένης γυναίκας, που ξεχείλιζε θηλυκότητα και ένα πρόσωπο, που ενώ δεν είχε αποβάλλει ακόμα την παιδικότητα, σε μαγνήτιζε αμέσως με το βαθύ και μελαγχολικό ερωτισμό των ματιών της, δεν ήταν δύσκολο να μου κεντρίσει την προσοχή, όταν έτυχε να γνωριστούμε σε ένα κέντρο διασκέδασης. Δε μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια από πάνω της, όταν χόρευε και εκείνη το είχε καταλάβει και προσέθετε όλο και περισσότερο αισθησιασμό στο λίκνισμα του κορμιού της.

Εκείνο τον καιρό, όμως, είχα μια μακρά σχέση και δίσταζα να προχωρήσω. Συζητώντας ανακαλύψαμε ότι είχαμε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, όπως τη λογοτεχνία και την κλασσική μουσική.

Γενικά μιλούσαμε για "ακίνδυνα πράγματα". Σε ανύποπτο χρόνο, προς το τέλος της βραδιάς, ενώ συζητούσαμε για τη σύμπτωση του γεγονότος ότι εκείνη την εποχή διαβάζαμε το ίδιο μυθιστόρημα "την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι", τη ρώτησα "γιατί τα μάτια της κρύβουν τόση μελαγχολία". Εκείνη μου απάντησε κοιτώντας βαθιά μέσα στα δικά μου: "επειδή δεν κάνεις τίποτα για να τη διώξεις"! Επιστρέφοντας στο σπίτι μου εκείνη τη νύχτα είχα τον αριθμό του τηλεφώνου της στην τσέπη μου, το καυτό της φιλί στα χείλη και την ανάμνησή της χαραγμένη στο μυαλό μου για να με βασανίζει.
Από τότε συνέβησαν πολλά.

Παγιδευτήκαμε και οι δύο σε μία παράνομη σχέση, που περιλάμβανε τρεις. Στην πορεία εγώ χώρισα με την κοπέλα μου και μετά από λίγους μήνες χώρισα και με την Όλγα, κουρελιασμένος από ενοχές, ανασφάλειες και τάσεις αυτοκαταστροφής. Σα να ζούσαμε το βιβλίο, που διαβάζαμε. Μπορεί όμως η ιστορία μας να μην τράβηξε πολύ, αλλά η ένταση και η γλύκα της παρανομίας μας είχε φέρει πάρα πολύ κοντά. Για τα επόμενα δύο χρόνια λοιπόν εξακολουθήσαμε να έχουμε έντονες σεξουαλικές σχέσεις και εμπειρίες αλλά και να πληγώνουμε ο ένας τον άλλο. Το σεξ μεταξύ μας όμως ήταν πάντα φωτιά, που έλιωνε τον όποιο πάγο είχε δημιουργηθεί πριν βρεθούμε στο κρεβάτι, στο αυτοκίνητο, στο ξενοδοχείο, στις τουαλέτες ενός κλαμπ ή οπουδήποτε αλλού. Όπως για παράδειγμα σε ένα τσοντοσινεμά στο κέντρο της Αθήνας.

Ήταν την εποχή που πειραματιζόμασταν πλέον στο σεξ και είχαμε αποφασίσει να πάμε να δούμε μαζί μια ταινία πορνό σε σινεμά. Μπήκαμε μέσα έχοντας και οι δύο ένα σφίξιμο, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς την εικόνα αυτών των σινεμά, τη μυρωδιά τους, τα άτομα που συναντά, αλλά και το γεγονός ότι η Όλγα ήταν η μοναδική γυναίκα εκεί μέσα. Προσπαθώντας να αγνοήσουμε την αμηχανία, που μας προκαλούσαν τα βλέμματα των αντρών που μας κοιτούσαν, καθώς μπαίναμε στην αίθουσα, βρήκαμε δυο θέσεις σχετικά απομονωμένες και καθίσαμε. Στην οθόνη έπαιζε μια γερμανική ταινία, όπου μια γυναίκα πάλευε με αρκετά αντρικά όργανα. Άναψα ένα τσιγάρο και παρακολουθούσα.

Η Όλγα μετά από λίγα λεπτά είχε εξοικειωθεί με το χώρο και στο λιγοστό φως, μπορούσα να διακρίνω στα μάτια της αυτό το βλέμμα, που δεκάδες φορές κατά το παρελθόν με είχε καυλώσει. Παρακολουθούσε ανέκφραστη, καπνίζοντας, αλλά ήμουν σίγουρος, ότι το μουνί της είχε πάρει φωτιά. Πρέπει να είχαν περάσει 10-15 λεπτά, όταν γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε: "έχω ήδη χύσει μία φορά"!!! "Δεν είναι δυνατόν" της απάντησα "πώς"; "Είμαι τόσο καυλωμένη που έχυσα τρίβοντας το μουνί μου στο κάθισμα". "Είσαι απίστευτα πουτάνα" της είπα δαγκώνοντάς την στο αυτί. "Μπορώ να γίνω πιο πολύ. Βγάλε έξω τον πούτσο σου". "Μωρό μου έχει κόσμο, θα μας πάρουν χαμπάρι" ψέλλισα. "Μη φοβάσαι δε θα δει την πούτσα σου κανείς, θα την κρύβω με το στόμα μου".

Δε χρειαζόμουν άλλη ενθάρρυνση. Με τρόπο κατέβασα το φερμουάρ, προσπαθώντας να μη γίνουν αντιληπτές οι κινήσεις μου. Μόλις τον έβγαλα η Όλγα τον πήρε στο χέρι της και παραμένοντας ανέκφραστη άρχισε να μου τον τρομπάρει απαλά. Γύρισε και μου είπε "άναψε μας δύο τσιγάρα και βλέπε την ταινία". Της έδωσα ένα τσιγάρο και άναψα ένα και για μένα. Η Όλγα με χαλαρό ύφος παρακολουθούσε την ταινία καπνίζοντας με το αριστερό της χέρι ενώ με το δεξί της δε σταματούσε να παίζει με τον πούτσο μου. Εγώ είχα αρχίσει να ξεπερνώ τους δισταγμούς μου και έπαψα να κοιτάω τριγύρω μου.

Αφοσιώθηκα πλέον στην ταινία και στο χέρι της καυλιάρας μου. Η μαλακία που μου έπαιζε σε συνδυασμό με το συναίσθημα του απαγορευμένου και του παρακμιακού που ενέπνεε ο χώρος και ο φόβος μη μας δουν είχε διεγείρει και το τελευταίο κύτταρο μου και ενώ από τη μια απολάμβανα τη στιγμή, από την άλλη ήθελα επειγόντως να πάμε σε ένα ξενοδοχείο και να πηδήξω την Όλγα σα σκυλί. Εκείνη καταλάβαινε από το φούσκωμα του πούτσου μου το πόσο με είχε καυλώσει η ολη κατάσταση.

"Γουστάρεις έτσι καριόλη. Να με ξεπουτανιάζεις μπροστά στον κόσμο. Μια πουτάνα ήμουνα πάντα για σένα. Είμαι καλή πουτάνα. Για πες μου αν σου αρέσουν οι πίπες μου" κι αμέσως έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της. Με δυσκολία συγκράτησα ένα βογκητό. Ένιωθα να ανακατεύεται το στομάχι μου από την καύλα. Το τσιμπούκι της με ανακούφιζε και με έφτανε στα όριά μου ταυτόχρονα. Άναψα άλλο ένα τσιγάρο και προσπάθησα να δω με τρόπο τι γινόταν τριγύρω μας. Κάποιοι μας είχαν πάρει χαμπάρι και σιγά σιγά οι θέσεις πίσω μας άρχισαν να καταλαμβάνονται. Η Όλγα όμως δεν έμοιαζε να ταράζεται "Μη σε νοιάζει τι κάνουν τριγύρω, το πολύ πολύ να γαμήσουν την πουτάνα σου" μου είπε και συνέχισε να γλύφει και να ρουφάει τον πούτσο μου με ένα σταθερό και ερεθιστικό τέμπο.

Οι "γείτονές" μας σιγά σιγά ξεθάρρευαν και πλέον ένας είχε καθίσει στην ίδια σειρά από τη δική μου μεριά, λίγες θέσεις πιο μακριά από εμάς ώστε να μπορεί να μας βλέπει. Πρέπει να ήταν γύρω στα πενηντκάτι με εξήντα και είχε βγάλει τον πούτσο του έξω και τον έπαιζε κοιτώντας, αρχικά διστακτικά, αλλά βλέποντας ότι αδιαφορούσαμε για την παρουσία του ξέχασε την ταινία και παρακολουθούσε μόνο το ζωντανό θέαμα που του προσφέραμε. Η Όλγα είχε ερεθιστεί από την προστυχιά της στιγμής και ενώ με πίπωνε παρακολουθούσε τον πορνόγερο που είχε ξελιγωθεί από την καύλα. Αυτός πλέον είχε καθίσει μόλις δυο θέσεις παραδίπλα και σχεδόν ακούγαμε τη βαριά ανάσα του. Η όλη κατάσταση με είχε λιγώσει από την καύλα. Της σήκωσα το κεφάλι και της ψιθύρισα. "Κάνε με να χύσω ΤΩΡΑ.

Και φρόντισε να μη λερωθεί το παντελόνι μου". Η Όλγα ξαναγύρισε στην ασχολία της. Έχωνε στο στόμα της όσο περισσότερο πούτσο μπορούσε, ενώ σιγά σιγά επιτάχυνε το ρυθμό της και με τρόμπαρε πιο δυνατά για να με βοηθήσει να χύσω. Εγώ κοιτούσα τον τύπο που τον έπαιζε βλέποντας την τσουλίτσα μου να με τσιμπουκώνει. Μπορούσα να διακρίνω πλέον τον ιδρώτα στο μέτωπό του. Και ξαφνικά έφτασα επιτέλους στο σημείο δίχως επιστροφή.

Δάγκωσα το χέρι μου για να μη βογκήξω και άρχισα να αδειάζω το φορτίο των αρχιδιών μου μέσα στο στόμα της Όλγας. Εκείνη το δεχόταν υπάκουα και χωρίς να αφήνει σταγόνα να πέσει πάνω στο παντελόνι μου. Όταν ένιωσε ότι ο πούτσος μου είχε πια καταπραϋνθεί, τον έβγαλε από το στόμα της, σήκωσε λίγο το κεφάλι της και, αφού κατάπιε κοιτώντας επιδεικτικά τον πορνόγερο, του είπε "χύσε και συ ρε καριόλη, χύσε μαλάκα". Πριν τελειώσει τα λόγια της ο τύπος τεντώθηκε και άρχισε να χύνει πάνω στο χέρι του. "Έτσι μπράβο" του είπε χαμηλόφωνα η πουτανίτσα μου και στρέφοντας το πρόσωπό της σε μένα "μωρό μου και συ πρέπει να μου καθαρίσεις το στόμα. Βρωμοκοπάω χυσίλα" και έχωσε το στόμα της στο δικό μου κι άρχισε να στριφογυρίζει τη γλώσσα της σε κάθε σημείο της στοματικής μου κοιλότητας.

Μόλις ηρεμήσαμε τακτοποίησα το όργανό μου και τα ρούχα μου. Ο διπλανός μας είχε μετακινηθεί προς τις πίσω θέσεις. Ανάψαμε άλλο ένα τσιγάρο και κάτσαμε να χαλαρώσουμε.

Μετά από 5 λεπτά σηκωθήκαμε και φύγαμε. Το συναίσθημα της αμηχανίας είχε επανέλθει, ενώ ένιωθα τα πόδια μου μουδιασμένα. Τα δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναβρεθούμε στην κίνηση της Ομόνοιας, μου φάνηκαν ώρες.

Όταν πλέον βρεθήκαμε έξω η Όλγα με άρπαξε από τα αρχίδια και μου είπε: "Δεν τελειώσαμε εδώ μωρό μου. Πάμε σε ξενοδοχείο για τη συνέχεια" Με "βάρος στην καρδιά" δεν της χάλασα χατίρι, αλλά αυτά ίσως σε μια επόμενη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.