Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αποφάσισα να σας πω τι έπαθα όταν έφυγε η γυναίκα μου στο χωριό, και πέρασε για επίσκεψη η κουνιάδα μου η Αννούλα!

Από πολλές συζητήσεις με κολλητούς και φίλους, είχα μάθει ότι η Αννούλα είχε μανία να τσιμπουκώνει πούτσους! Δεν περίμενα ποτέ να τσιμπουκώσει εμένα! Η Αννούλα είναι τριάντα χρόνων ανύπαντρη, και νηπιαγωγός εδώ στα Γιάννενα. Δεν είναι ούτε πολύ όμορφη ούτε άσχημη, αλλά με το πουτανίστικο της βλέμμα σε κάνει να θέλεις να την πηδήξεις!

Μια μέρα που η γυναίκα μου έλειπε στο χωριό στους γονείς της, το βραδάκι χτύπησε το κουδούνι. Ανοίγω και βλέπω την κουνιάδα μου.

-    «Πως από εδώ;», της λέω.

-    «Να… βαριόμουνα και ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να μου γράψεις κάτι δισκάκια με καινούρια τραγούδια!»

Πήγαμε στο δωμάτιο που είχα τον υπολογιστή, ενώ εκείνη με ζάλιζε με ερωτήσεις:

-    «Δημήτρη καμία τσόντα σε dvd έχεις;»

-    «Ναι», της λέω. «Τι γουστάρεις;»

-    «Να, κανένα σκληρό γαμήσι θα μου άρεσε!»

Επειδή ήξερα τι τρελό είναι δεν έδωσα σημασία! Της έβαλα να δει κάτι τσόντες και μου λέει με ένα καυλιάρικο ύφος:

-    «Δημήτρη όταν σου παίρνουν πίπα τι ζητάς από μια γυναίκα;»

-    «Άσε ρε Άννα. Όλο μαλακίες είσαι!»

-    «Όχι, αλήθεια. Θέλω να ξέρω! Γιατί θέλω να βελτιώσω την τεχνική μου…»

-    «Καλά… μια ζωή μπούρδες λες!»

Από τις τσόντες που παίζανε στον υπολογιστή όμως ο πούτσος μου κάπως έλεγε να βγει από το σορτσάκι. Η Άννα το είχε καταλάβει και μου λέει:

-    «Τώρα εσένα ένα τσιμπούκι, θα σου ήτανε ότι πρέπει!»

-    «Ναι, αλλά ποιος να μου το κάνει;»

Είχα καυλώσει και από τις μαλακίες που έλεγε με είχε φτιάξει. Ήθελα να χύσω οπωσδήποτε! Ήρθε κοντά μου και άρχισε να μου τρίβει πάνω από το σορτς τα αρχίδια…

-    «Μμμμμ… γεμάτα φαίνονται! Να σου τα αδειάσω; Και μετά θα μου πεις αν ήτανε καλό το τσιμπούκι…»

Κατέβασα το σορτσάκι και κάθισα στη καρέκλα. Ο πούτσος μου χτύπαγε στην κοιλιά μου. Γονάτισε μπροστά μου έβγαλε το πουκάμισο, και άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια.

-    «Τώρα θα σου μάθω εγώ τι θα πει τσιμπούκι!»

Μου ρούφαγε τα μπαλάκια ενώ ταυτόχρονα κρατούσε τον πούτσο μου σφιχτά και τον πάταγε.

-    «Σου αρέσει εεε; Είδες καυλιάρη; Είδες;»

Και άρχισε να τρομπαίρνει αργά τον πούτσο μου πάνω κάτω πολύ αργά!

-    «Αααααα! Γλείφε πουτάνα… γλύφε!!!»

-    «Όχι! Θα σε κάνω να φωνάζεις ρε καριόλη! Θα χύνεις και θα φωνάζεις το όνομα μου!!!»

Τον πήρε στο στόμα και τον εξαφάνισε ως το λαρύγγι της. Έτρεμαν τα πόδια μου, τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχε κάνει ούτε η γυναίκα μου, που είναι τέλεια στα τσιμπούκια! Έγλυφε το πουτσοκέφαλο μου και έλεγε:

-    «Πουτσαρά μου! Έλα… γάμα μου το στόμα!»

Τι σκοπό είχε η πουτάνα; Τι είχε πάθει; στην αρχή είχα τύψεις αλλά μόλις τον έγλυψε έμεινε μόνο ατελείωτη καύλα!!

-    «Βγάλτα να σε πηδήξω!», της λέω.

-    «Οοοοχι αγόρι μου. Πρώτα θα σου πιω τα ζουμιά, και μετά βλέπουμε…»

-    «Τσόντα δεν θέλεις;»

Σηκώνομαι και βγάζω την βιντεοκάμερα και την στήνω.

-    «Τι κάνεις; Άμα την δει κανείς;», μου λέει.

Την άναψα και της έχωσα τον πούτσο πάλι στο στόμα! Συνέχισε σαν πουτάνα να μου γλύφει τον πουτσοκέφαλο, ενώ με τα δυο της χέρια μου έκανε μασάζ στα αρχίδια. Δεν άντεξα και έχυσα μέσα στο στόμα της!

-    «Σβήσε την κάμερα. Αν δει κανένας την κασέτα θα έχουμε προβλήματα…», μου λέει.

Την πιάνω, την φιλάω και την ρίχνω στο κρεβάτι και της ξαναμπουκώνω το στόμα με το καυλί μου. Παίρνω την κάμερα από το τραπέζι και τραβάω το ωραίο θέαμα.

-    «Μμμχχχχ…», έγλειφε και έκανε σαν καυλωμένη πουτάνα.

-    «Ήθελες να με τσιμπουκώνεις; Τώρα γλείφε πουτάνα! Γλείφε μη σου ξεσκίσω τον κώλο παλιοτσούλα!»

Της άρεσε αυτό και τώρα σαν μανιασμένη ρούφαγε! Έβαλα την κάμερα στο τραπέζι, κανόνισα το ζουμ και άρχισα να την γλείφω. Μόλις ακούμπησα την κλειτορίδα της έχυσε φωνάζοντας:

-    «Ααααααααχχχχ! Μμμμχχχχχχχ…. χύνωωωωω καριόλη… χύνω!!!»

Δεν είχε τελειώσει το χύσιμο… πήρα τον πούτσο μου και της τον κάρφωσα στο μουνί.

-    «Αααααααααχχχχ! Πεθαίνω καριόλη! Πεθαίνωωωωωω!»

Τα τοιχώματα του μουνιού της έκλεισαν σφιχτά γύρω μου!  Άρχισα να σπρώχνω με σιγανό ρυθμό. Την κοίταζα στα μάτια και η γλώσσα μου μία πήγαινε στα χείλη της, μία στις ρώγες!

-    «Καριόληηηηη! Με σκίζεις!!! Αααααααχχχχχχ!!!»

Το κορμί της άρχισε να τρέμει και άδειασε για μια φορά ακόμα τα ζουμιά του πάνω στον πούτσο μου! Το βλέμμα της ήταν θολό όταν γονάτισα στις βυζάρες της και άδειασα το σπέρμα μου στα μούτρα τις γαμώντας τα βυζόμπαλα της! Άνοιξε το στόμα και προσπαθούσε να πιει τις βολές!

-    «Με έσκισες καριόλη! Έτσι σκίζεις και την αδερφή μου;»

-    «Όχι…», της λέω και της βάζω κωλοδάχτυλο!

-    «Άμα θέλεις να δεις πως γαμάω την αδερφή σου, ξάπλωσε και σήκωσε τα πόδια!»

Της έγλειψα την ροδέλα και σιγά της τον έβαλα στον πάτο.

-    «Μηηηηηη! Ααααααααααα! Πεθαίνω καριόλη! Θα με σκίσεις! Μηηηηηηη!»

-    «Σκάσε πουτάνα! Σκάσε γιατί θα σου δώσω το έντερο στο χέρι!!!»

Κράτησα τον πούτσο μου στον κώλο της καρφωμένο και περίμενα να συνέρθει. Μετά από λίγο άρχισε να δίνει ρυθμό.

-    «Ναι… εκεί… έτσι… αααααχ…. Ναι! Πήδα ρε μαλάκα! Σκίσε μου τη σούφρα!»

Έχωσα τα δάχτυλα μου στο μουνί της και άρχισα σαν μανιασμένος να της μπουκώνω τις τρύπες!

-    «Πούστηηηηη! Με έσκισεεεες! Αααααχ… καριόλη! Αααααααα… πεθαίνωωωωωω!!!»

Από τους σπασμούς της κατάλαβα ότι χύνει. Τότε αμόλησα και εγώ το ψωλόχυμα μου στο κώλο της!  Κοιμηθήκαμε μαζί, και το πρωί συνεχίσαμε το τρελό γαμήσι! Έτσι περάσαμε μέχρι που γύρισε η γυναίκα μου! Από το γαμήσι στον κώλο το πουτανάκι, για εβδομάδες θα κάθεται και θα με σκέφτεται!

Τώρα αν ξαναγίνει κάτι; Θα το δείξει στο μέλλον…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).