Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν ένα μήνυμα είτε με θετικά είτε με αρνητικά σχόλια.Είδα πως τελικά δεν είμαι η εξαίρεση.Πήρα και διάφορα μηνύματα από ζευγάρια κάποιας ηλικίας που διαβάζοντας την εμπειρία μου πέρασαν κάποιες όμορφες ερωτικές στιγμές.Μου ζήτησαν να γράψω αν είχα καμία εμπειρία με ζευγάρι.Στο μυαλό μου ήρθε η μια και μοναδική εμπειρία που είχα. Ήταν με ένα ώριμο και κατασταλαγμένο ζευγάρι.Τα ονόματα και πάλι είναι τυχαία.

Ο Γιώργος και η Τασία ένα ζευγάρι παντρεμένο γύρω στα 35 χρόνια.Αυτός γύρω στα 60 λίγο πριν τη σύνταξη και το ίδιο και η Τασία.Και οι δυο μοντέρνοι άνθρωποι και με πολύ φινέτσα και αρχοντιά στη ζωή τους και τους τρόπους τους.Έχοντας πια εγγονάκια ζούσαν μόνοι.Πάντα με χαμόγελο και πάντα ανοιχτοί στις οποιεσδήποτε συζητήσεις.

Εκτός από σχέση πελατειακή με μένα δημιουργήθηκε και μια φιλική σχέση.Πάντα υπήρχε σεβασμός ανάμεσα μας.Η σχέση αυτή θερμάνθηκε όταν μια φορά τυχαία τους βρήκα έξω από ένα θέατρο.Είχα τελειώσει με τη δουλειά και γύρναγα σπίτι.Με προσκάλεσαν να δω το έργο μαζί τους και δεν αρνήθηκα μιας και δεν είχα άλλα προγράμματα για εκείνο το βράδυ και η παράσταση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.Εκείνη τη βραδιά πρόσεξα και την Τασία ως θηλυκότητα.

Μια γυναίκα που ενώ ήταν στο τέλος της δεκαετίας των πενήντα μπορούσε να φέρει στο μυαλό του οποιουδήποτε πικάντικες σκέψεις.Ήταν μέτριου ύψους, καλλίγραμμη με προσεγμένο ντύσιμο και ελαφρύ βάψιμο.Στην αίθουσα η ματιά μου έπεσε ουκ ολίγες φορές στα πόδια της.Καθόμουν δίπλα της και απ τη μια κοίταζα τα μπούτια της απ την άλλη το ντεκολτέ της.Είχα αρχίσει να ερεθίζομε στη θέα της.Μετά πήγαμε και οι τρεις για φαγητό σε ένα ταβερνάκι.Συζητήσεις και χαμόγελα και από τους τρεις μας.Ένιωθα πολύ όμορφα μαζί τους.Μου μιλάγανε για τη ζωή τους.Όταν η συζήτηση ήρθε και για τη συζυγική ζωή ήταν το ίδιο άνετοι.Μικρά κομπλιμέντα μου στην Τασία έκαναν το κλίμα ακόμη πιο θερμό.Δεν μιλάγανε όπως όλοι στην ηλικία τους για τα νιάτα τους, για τη διάφορα ηλικίας μας μα λέγανε για το τώρα.Από εκείνο το βράδυ άρχισα να βλέπω με διαφορετικό μάτι την Τασία μα ήξερα πως ήταν αδύνατον τα όποια παράνομα όνειρα μου να γίνουν πραγματικότητα.Ο Γιώργος ήταν ίδια ομάδα με μένα στο ποδόσφαιρο και δώσαμε ραντεβού στο γήπεδο μετά από 3 μέρες.Πάρα πολύ εύθυμος άνθρωπος και ανοιχτός.Μετά τον αγώνα πήγαμε σε ένα μπαράκι για ποτό.Εκεί μετά από συζητήσεις για το ποδόσφαιρο αρχίσαμε να μιλάμε για την Τασία.

Εκείνο το βράδυ είχε πάει σε φίλες της για μπιριμπα.Εγώ άρχισα τα κομπλιμέντα για τη σχέση τους καθώς και για τα κάλλη της γυναίκας του.Και εκεί ήταν που άρχισα να τα χάνω με την αντίδραση του Γιώργου..Με όλο το θάρρος Νίκο θα θελα να σε ευχαριστήσω για το περασμένο βράδυ.Απόρησα.Άρχισε να μου λέει και να μου εξηγεί για τη συζυγική ερωτική ζωή και την καθημερινότητα.Δεν μπορούσα να καταλάβω εγώ που κόλλαγα σε όλα αυτά. Κοίτα Νίκο, εδώ και πολύ καιρό στον έρωτα με την Τασία πάντα σκεφτόμαστε και μιλάμε για το τι θα ήθελε να νιώσει από έναν τρίτο. Ε και εκείνο το βράδυ με τα κομπλιμέντα που της έκανες. Καθώς και οι ματιές σου, την άναψαν. Στο σπίτι ήταν σκέτη φωτιά. Ένιωσα αμήχανα και άβολα μα το χαμόγελο του με καθησύχασε. Και εγώ Νίκο για να σου πω την αλήθεια ερεθίστηκα στην ιδέα να φλερτάρουν τη γυναίκα μου.

Η συζήτηση άρχισε να γίνετε πολύ προσωπική. Άρχισε να μου λέει πως το ίδιο βράδυ τη ρώταγε ενώ κάνανε έρωτα για μένα και του έλεγε πράγματα παλαβά. Εκεί που άρχισα σιγά σιγά να συνέρχομαι απ το σοκ των αποκαλύψεων. Ε είπα εκμυστηρεύσεις μεταξύ φίλων είναι. Τότε έφαγα την κεραμίδα. Κοίτα Νίκο, από καιρό πάντα συζητάμε με την Τασία οι φαντασιώσεις μας αυτές να γίνουν πραγματικότητα μα ποτέ δεν ήρθαμε τόσο κοντά με κάποιον ούτε βρήκαμε ποτέ το κουράγιο να το κάνουμε. Ξέρω πως η διάφορα ηλικίας μεγάλη και ίσως να μην νιώθεις κάτι για ένα ώριμο γυναικείο κορμί μα βλέπω πως τα βρίσκουμε σαν συζήτηση και επίπεδο διαλόγου. Εκεί έμεινα. Μα για πεσμου, σ αρέσει η Τασία? Άντε να πεις όχι για μια ξανθιά αν και βαμμένα με μαλλί μέχρι τους ώμους, με χυμώδη στήθια και καλλίγραμμο κορμί με πολύ προσεγμένο ντύσιμο και τρόπους.Το γύρισα στη διαφορα ηλικίας και σε γενικό κομπλιμέντο μα ο Γιώργος επέμενε. Θα την ήθελες στο κρεβάτι? Ε τότε δεν άντεξα. Και στο κρεβάτι και στο νιπτήρα και στο τραπέζι Γιώργο μου του απάντησα χαμογελαστά. Μέσα απ τα γέλια όμως ο Γιώργος προχώρησε. Θες να τη φλερτάρεις?. Και όπου βγει. Να δω και εγώ τις αντιδράσεις της στην πραγματικότητα καθώς και τις δικές μου. Γιατί όχι Γιώργο του είπα χαμογελαστά χωρίς πολύ σκέψη.

Συμφωνήσαμε να λέμε τα πάντα ο ένας στον άλλον καθώς και να αρχίσουμε φιλικές τακτικές συναντήσεις.Η όλη ιδέα με άναβε υπερβολικά.Αρχίσαμε να βγαίνουμε οι τρεις μας.Ταβερνακια, μπαράκια, σινεμά. Μόνο που πια τα κομπλιμέντα τα γενικά γίνανε φλερτ μα έμενα μόνο στα λόγια.Ο Γιώργος μου έλεγε πως κάθε φορά που γυρνάγανε σπίτι μετά από έξοδο μας τον τρέλανε στον έρωτα και πως ανέβαινε το θέλω και των δυο τους να μπω ερωτικά ανάμεσα τους. Όσο για μένα, οι ορμόνες χτυπάγανε κόκκινο.Πάντα το ντύσιμο της γινόταν όλο και πιο προκλητικό καθώς και η αντίδραση της στα κομπλιμέντα μου.

Από την πρώτη φορά που ξαναβγήκαμε η ματιά μου ήταν κολλημένη στα μπουτάκια της.Τα τυχαία ακουμπηματα μας άναβαν.Ένα βράδυ μετά από μια μας έξοδο με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος και έχοντας ανοιχτή ακρόαση και εν άγνοια της Τασίας άκουσα το τι λέγανε ενώ κάνανε έρωτα. Τελείωσα ακούγοντας τους. Την άλλη μέρα ο Γιώργος μου μίλησε ανοιχτά. Νίκο το βλέπεις και εσύ τι γίνετε. Από σένα εξαρτάτε αν θες να προχωρήσεις, όσο εσύ θες. Εγώ αντί να ζηλεύω ανάβω στο φλερτ που της κάνεις. Όντως δεν πήγαινε άλλο και για μένα. Το ίδιο βράδυ θα βγαίναμε οι τρεις μας. Συμφωνήσαμε να πάμε με ένα αυτοκίνητο.Το κλίμα εύθυμο. Όταν η Τασία έβγαλε το παλτό της στην ταβέρνα είδα πως η φούστα της ναι μεν ήταν μέχρι το γόνατο μα είχε ένα μεγάλο σκίσιμο απ τα πλάγια. Στο τραπέζι η ματιά μου την έγδυνε. Ο Γιώργος κοίταζε αδιάφορα αλλού.

Την πρωτοβουλία την πήρε η Τασία. Βρε Νίκο μου βλέπω τη ματιά σου και αναρωτιέμαι αν η φούστα μου είναι ήδη σκισμένη στη σκέψη σου η όχι. Μου λέει χαμογελαστά. Το χέρι μου άρχισε να της ακουμπάει τα μπούτι και έμπαινε ανάμεσα απ το σκίσιμο της φούστας. Χίλια κομμάτια είναι Τασία μου. Ανατρίχιασε και η ματιά της καρφώθηκε στο Γιώργο μα αυτός κοίταζε την ορχήστρα. Δάγκωσε τα χείλια της. Μα. Μα τι κάνεις?. Το χέρι μου πια είχε φτάσει πάνω απ τις κάλτσες της και της έπιανε το μουνί της. Προσπαθώ να σκίσω και το κιλοτακι σου, της λέω ψιθυριστά. Αυτή έσκυψε στο τραπέζι για να κρύψει τη σκηνή μα τα χε χαμένα. Ο Γιώργος κοιτούσε τα παιδιά που παίζανε μουσική μα είμαι σίγουρος πως τα βλεπε όλα. Καθόμασταν σε μια γωνία και με τοίχο από πίσω μας και έτσι δεν μας έβλεπε κάνεις.Το χέρι μου της χούφτωνε το μουνί της ενώ τα λόγια που της ψιθύριζα την άναβαν ακόμη πιο πολύ. Μούσκεμα είσαι. Φωτιά είναι το μουνάκι σου. Ακουμπισμένη με τους αγκώνες στο τραπέζι και σκυμμένη δάγκωνε τα χείλια της. Μα η μουσική σταμάτησε. Βγάζοντας το χέρι μου απ το μουνί της άρχισα να το γλύφω διακριτικά. Τότε ήταν που τρελάθηκε. Λοιπόν τι λέτε? Μιας και φάγαμε πάμε για ένα ποτάκι? Είπε ο Γιώργος χαμογελαστά. Συμφωνήσαμε και μαζευτήκαμε κάπως.

Μέχρι να πάμε στο αμάξι ο Γιώργος μου έσκασε ένα χαμόγελο δίνοντας μου με την κατάφαση του προσώπου του το σήμα να προχωρήσω. Στο αυτοκίνητο έκανα και την πρώτη κίνηση να βάλω στο παιχνίδι και τον Γιώργο. Α Γιώργη η Τασία σήμερα είναι φωτιά. Θα θελα να είμαι ο καβαλιέρος της για ένα βράδυ του λέω χαμογελαστά. Όλη δικιά σου Νίκο μου. Ποιος τη χάρη σου Τασία μου με τέτοιο καβαλιέρο. Τα χαμόγελα ζέσταναν την αμηχανία της. Στο μπαράκι το χαμηλό φως καθώς και οι νότες της μουσικής άναψαν το κέφι. Καθίσαμε στο μπαρ. Πιο πολύ όρθιοι παρά καθιστοί ήμασταν. Για μια στιγμή και ενώ η Τασία χόρευε μπροστά στον Γιώργο που καθόταν στο μπαρ σηκώθηκα και άρχισα να χορεύω από πίσω της. Ο Γιώργος γελούσε και τραγουδούσε.

Είχα καβλωσει υπερβολικά και έτριβα το καβλι μου στο κωλι της καθώς κουνιόμουν στους ρυθμούς. Άρχισα να της ψιθυρίζω στο αυτί..Νιώθεις το πόσο σκληρός έχει γίνει ο πούτσος μου για σένα? Πονηρά χαμόγελα απ την Τασία. Μα καλά, τι σου λέει αγάπη μου? Κοιτάει να με αποπλανήσει. Το θέμα είναι ποιος και ποιον της λέει χαμογελώντας. Κύριε καβαλιέρε χωράω και εγώ? Χαμόγελα μα και πολλές ματιές γεμάτες νόημα. Ήμασταν στα όρια. Οι ρυθμοί της μουσικής αλλάξανε γι αυτό και ο Γιώργος πρότεινε να συνεχίσουμε στο σπίτι. Λίγο πριν μπούμε στο αυτοκίνητο άρχισε ένα παιχνίδι με μένα και τη Τασία για το ποιος θα καθίσει μπροστά. Εγώ επέμενα να καθίσει αυτή και αυτή να καθίσω εγώ. Τότε ο Γιώργος βρήκε τη λύση. Καθίστε και οι δυο πίσω. Έτσι και έγινε. Έξω έκανε πολύ κρύο και μέχρι να ζεσταθεί το αυτοκίνητο αγκάλιασα και έτριβα την Τασία στους ώμους. Το κέφι σε αμείωτο βαθμό. Ενώ ήμασταν στο δρόμο για το σπίτι τους, πέρασα το χέρι μου πίσω απ τη μέση της. Ο Γιώργος κοίταζε το δρόμο μιας και οδηγούσε, ενώ η Τασία κουνιόταν συνεχώς για να μην καταλάβει κάτι ο Γιώργος. Με το χέρι μου της χούφτωνα το κωλί της ενώ το άλλο είχε μπει κάτω απ το παλτό ανάμεσα στα μπούτια της. Της μίλαγα ψιθυριστά στο αυτί. Με έχεις τρελάνει. Σε θέλω. Μα καλά τι μυστικά λέτε πάλι εσείς? Λέω πως θα την αποπλανήσω Γιώργο μου, μα μου κάνει τη δύσκολη λέω χαμογελαστά. Εμ Νίκο μου παντρεμένη γυναίκα βλέπεις.

Η Τασία πια είχε μπει για τα καλά στο παιχνίδι. Α γυναικούλα μου ο Νίκος είναι δικό μας παιδί, μην μου τον στεναχωρείς. Και πάλι χαμόγελα. Έτσι πήγε όλος ο δρόμος μέχρι το σπίτι τους. Όταν μπήκαμε μέσα και η Τασία πήγε για λίγο στο μπάνιο, με ένα πονηρό χαμόγελο ο Γιώργος μου είπε πως είναι στα όρια και πως δεν βλέπει τη στιγμή να την βάλουμε στη μέση..Όταν μπω στο μπάνιο Νίκο κάνε την πρώτη κίνηση. Και εγώ με τη σειρά μου δεν άντεχα άλλο. Όταν βγήκε η Τασία και μπαίνοντας ο Γιώργος στο μπάνιο μας είπε χαμογελαστά. Νίκο μου δεν θα με παρεξηγήσεις αν κάνω ένα ντουζακι? Ε θα χεις και όλο το χρόνο να την αποπλανήσεις. Χαμογελώντας η Τασία πήγε προς την κουζίνα να ετοιμάσει κανα μεζεδάκι για το ποτό. Μόλις είδα το Γιώργο να μπαίνει στο μπάνιο πήγα στην κουζίνα από πίσω απ την Τασία. Κόλλησα το κορμί μου από πίσω της. Με έχεις τρελάνει μανάρι μου. Τα χέρια μου της χούφτωναν τα μπούτια. Τα κορμιά μας τριβόντουσαν. Μικρά βογκητά έβγαιναν απ το στόμα της. Αχ μη. Τι μου κάνεις μωράκι μου?. Αχ όχι μανάρι μου είναι επικίνδυνο. Κάνει ντους καυλιάρα μου δεν ακούς το νερό? Η μήπως δεν θες. Αχ θέλω. Ναιιι η γυναίκα θελωω μα μμμ αν βγει. Αχ θα τον τρελάνεις και αυτόν τότε. Τα χέρια μου της χούφτωναν και τις έτριβαν τα στήθια. Αυτή είχε γείρει πίσω το κεφάλι και απολάμβανε τα χείλια και τη γλώσσα μου που της έγλυφαν το πρόσωπο και το λαιμό. Με μια κίνηση της τράβηξα και της άνοιξα στα δυο το πουκάμισο. Τα χέρια μου πια χάιδευαν το κορμί της. Τα στήθια της απ την καύλα ήταν έτοιμα να πεταχτούν έξω απ το σουτιέν. Πράγμα που δεν άργησε να γίνει. Είχα τις βυζαρες της μέσα στις παλάμες μου. Οι ρώγες της ήταν πέτρα. Ακόμη όμως δεν μπορούσε να αφεθεί. Μα μη. Αν βγει. Μμμ και με δει μισόγυμνη. Αχχχ τι κάνεις? Θα ακουστεί η πόρτα καύλα μου. Αχχχ με τρελαίνεις ναι ναι γλύψε με μμμ. Άρχισε να τρέμει απ την καύλα.

Ανασηκώθηκε και έσκυψε στο νιπτήρα. Τα χέρια μου πίεσαν τις άκρες απ το σκίσιμο της φούστας. Θυμάσαι μανάρι μου? Τώρα θα τη σκίσω στα αλήθεια. Έτσι και έκανα. Τα χέρια μου της χούφτωναν το μουνί και το κωλί της ενώ τα χείλια μου της φιλούσαν τον αυχένα. Είσαι πολύ καυλιάρικο μουνί. Τρέλα είσαι. Θέλω όλα σου τα υγρά. Από παντού. Αχ ναι ναι καυλιάρη μου ολααα. Το χέρι μου ήταν μούσκεμα απ τα χυσια της. Είχε κάνει μούσκεμα το δανδελενιο κιλοτακι της. Οι κινήσεις πια γινόντουσαν όλο και πιο γρήγορες με όλο και περισσότερο πάθος. Την έπιασα απ τα μαλλιά και τη γύρισα προς τα εμένα. Είσαι καύλα Τασία. Σκέτη καύλα. Κρατώντας την απ τα μαλλιά άρχισα να τη φιλάω στο στόμα. Της ρούφαγα όλα τα υγρά της ενώ οι γλώσσες μας είχαν τρελαθεί στα παιχνίδια. Άρχισε να μου δαγκώνει τα χείλια. Την έγλυφα και τη φίλαγα σε όλο το πρόσωπο. Ένιωθα τα νύχια της στην πλάτη μου. καύλα μου θέλω να στα σκίσω όλα. Μμμ ναι αχχχ. Το χέρι μου έκανε δυο κομμάτια το μουσκεμένο κιλοτακι της. Το πήρα και το έφερα στο πρόσωπο μου. Άρχισα να αλείφω τα χυσια της πάνω μου και να της γλύφω το κιλοτακι. Η μυρωδιά απ τα υγρά της με τρέλαινε.

Είχαμε χάσει πια τον έλεγχο. Το χέρι της μου έτριβε τον ήδη καυλωμένο πούτσο μου. Άρχισα να τη γλύφω και να τη χαιδευω κατεβαίνοντας στο κορμί της. Αυτή όρθια πια και εγώ με το στόμα μου ανάμεσα στα μπούτια της. Έτρεμε ολόκληρη απ την καύλα. Τα χείλια μου γέμισαν απ τα χυσια που τρέχανε στους μηρούς της. Όταν η γλώσσα μου άγγιξε τα μουνοχειλα της μια κραυγή καύλας βγήκε απ τα χείλια της. Ναι ναιιι καύλα μου γλύψε με. Η γλώσσα μου άρχισε να μπαίνει στην υγρή μουνάρα της. Της έγλυφα με μανία την κλειτορίδα ενώ ρούφαγα τα χυσια της. Γέμισε το στόμα μου με τα υγρά της. Ένιωθα στο λαρύγγι μου τα χυσια της να τρέχουν και τα έπινα με μανια. Θέλω να μου τα δώσεις όλα καυλιάρα μου ολααα απ τη μήτρα σου. Αχχχ ναι ναι παρτα. Ήταν ζεστά και μου έλουζαν όλο μου το πρόσωπο. Έχυνε συνέχεια ενώ τα χέρια της μου τραβάγανε τα μαλλιά παρακαλώντας με να σταματήσω.

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε η πόρτα απ το μπάνιο καθώς και η φωνή του Γιώργου. Πεταχτήκαμε και η Τασία έκανε να πάει προς το δωμάτιο όμως ο Γιώργος φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι ήταν ήδη στην πόρτα της κουζίνας. Το θέαμα που αντίκρισε πολύ περίεργο. Η Τασία αναμαλλιασμένοι, το πρόσωπο και το κορμί της γεμάτο απ τα υγρά που άφησαν τα χείλια μου. Με πουκάμισο σκισμένο που με τα χέρια της προσπαθούσε να κρύψει το γυμνό κορμί της. Με μια φούστα που μόνο το κούμπωμα την κρατούσε στη μέση της, με τις κάλτσες σχεδόν μέχρι το γόνατο κατεβασμένες και μισοσκισμενες. Μόνο οι ψηλοτάκουνες γόβες ήταν στο σύνολο ακριβώς όπως ήταν πριν. Όσο για μένα, κατακόκκινος και ιδρωμένος με τα μαλλιά ανακατεμένα, κρατώντας στο χέρι μου και σκουπίζοντας τον ιδρώτα μου με το κιλοτακι της. Η Τασία σταμάτησε μπροστά του σαστισμένη.

Ο Γιώργος χαϊδεύοντας τα μαλλιά της άρχισε να την καθησυχάζει. Είπες να ξεντυθείς μωρό μου και σε βοηθούσε ο Νίκος μας? Η Τασία με σκυμμένο το κεφάλι άκουγε αμήχανη. Μα βρε Νίκο πολύ άγαρμπος είσαι. Όλα τα σκισες είπε χαμογελαστά. Της σήκωσε με το χέρι του το πρόσωπο και τη φίλησε γλυκά στα χείλια. Έλα αγάπη μου πάμε στο δωμάτιο να σε βοηθήσω να αλλάξεις. Ένα πονηρό χαμόγελο βγήκε απ τα χείλια και των δυο ενώ πήγαιναν προς το δωμάτιο. Καθώς πήγαινα προς το δωμάτιο άκουσα το Γιώργο να τη ρωτάει τι της έκανα. Αυτή απαντούσε με κάθε λεπτομέρεια.

Όταν μπήκα μέσα ήταν και οι δυο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Ο Γιώργος γυμνός ενώ η Τασία με τις κάλτσες και τις γόβες μόνο. Η αλήθεια είναι πως η θέα του γυμνού αντρικού κορμιού κάπου με έκανε να τραβηχτώ κάπως. Μα ο πόθος για τη Τασία καθώς την έβλεπα να τρίβετε πάνω του με έκανε να μπω και εγώ στη νοοτροπία του τρίτου, αρκεί πάντα να μην υπήρχε η οποιαδήποτε επαφή των ανδρων. Έβλεπα το Γιώργο να της γλύφει το κορμί και να της τρίβει το μουσκεμένο μουνί της. Σε έγλυψε αγάπη μου? Ναι ναι παντού. Αχχχ. Άρχισα να γδύνομε. Κοίτα τον μάτια μου. Το θες το κορμί του?. Μμμμ ναι ναι τρελαίνομε να το γλύψω. Ξάπλωσα και εγώ γυμνός στο κρεβάτι. Στη μέση η Τασία δεχόταν τα χάδια και τα φιλιά από δυο άντρες πια. Είχαμε χαλαρώσει όλοι και είχαμε αφεθεί στην ηδονή. Αυτή έτρεμε ολόκληρη από καύλα. Τα βογκητά της πια είχαν γίνει κραυγές. Το κορμί της δεν είχε σταματημο. Βρέθηκα και πάλι με το στόμα στη μουνάρα της. Ο Γιώργος της πιπίλαγε και της δάγκωνε τις καβλωμένες ρώγες της. Τα μουνοχειλα της έσταζαν στα χείλια μου. Η γλώσσα μου ξαναμπήκε βαθιά στο μουνί της και πιπίλαγε την κλειτορίδα της. Αχ ναι ναι γλύψτε με αααααα χυνωωωω μμμ μανάρι μου γλύψε τη μουνάρα μου. Όλα όλα δώστα μου καυλιάρα γυναίκα. Έχυνε συνεχώς στο στόμα μου. Τα χυσια της τρέχανε στο πρόσωπο μου.

Ο Γιώργος άρχισε να της γλύφει τα σάλια που έτρεχαν απ το πρόσωπο της. Χύσε αγάπη μου. Ναι χύσε στο πρόσωπο του. Χυνωωω αχ ναι αντρούλη μου χυνωωωω. Το κορμί της τιναζότανε συνεχώς. Αχ δεν μπορώ αλλοοοο γαμηστε με αχχχ ναι ξεσκίστε με. Ποτάμια τα χυσια απ το μουνί της έτρεχαν στα μπούτια της. Όλες σου τις τρύπες αγάπη μου θα ξεσκίσουμε ολεςςς. Ο Γιώργος ανασηκώθηκε. Κοίτα το πόσο καυλιάρα γυναίκα έχω Νίκο. Κοίτα την πως σπαρταράει απ την καύλα. Κοίτα τα χείλια της πως θέλουν να νιώσουν το καβλι σου. Λέγοντας αυτά πήγα από δίπλα της.. Άρχισα να της βάζω το καβλι μου στο στόμα. Το ρούφαγε με μανια. Η γλώσσα της έκανε μαγικά πράγματα. Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε στο στόμα της σαν να ήταν το μουνί της. Τον έφτανε μέχρι το λαρύγγι. Καθώς τον έβγαζε έξω έβλεπα τα σάλια να τρέχουν απ το στόμα και το καβλι μου. Τα έγλυφε όλα με μανια. Ο Γιώργος της έχωνε τον πούτσο του βαθιά στη μουνάρα της. Βογκούσε δυνατά. Ααχχχχ ναιιι μμμμ.

Ήθελα και εγώ να νιώσω το ζεστό μουνί της. Έλα Νίκο, έλα νιώσε τη μουνάρα της στον πούτσο σου. Ξάπλωσα στα πλάγια δίπλα της ενώ ο Γιώργος πήγε από πίσω της. Την έγλυφε, την πιπίλαγε και τη δάγκωνε στο λαιμό. Δεν σταμάταγε στιγμή να της μιλάει. Το ίδιο και η Τασία στιγμή δεν σταμάτησε να βογκάει και να χτυπιέται. Της σήκωσε το πόδι προσφέροντας μου το μουνί της που έσταζε. Άρχισα με τον πούτσο μου να μπαίνω μέσα της. Την έβλεπα και άκουγα τα βογκητά της. Βγάλε αγάπη μου την πουτανιά σου. Έλα μωρό μου. Κοίτα πως σε ανοίγει στα δυο ο πούτσος του. Στα λόγια αυτά του Γιώργου η Τασία άρχισε να γίνετε πιο άγρια. Τα λόγια της πια δεν είχαν φραγμούς. Καυλώνεις να σου πηδάνε τη γυναίκα αντρούλη μου ε? Αχχχχ ναι με ξεσκίζει μπροστά σου. Χύνω καυλιάρηδες χυνωωωω. Σκίσε μου τη μήτρα Νίκο μου αχχχ ναι έτσι. Τα χυσια της έλουζαν το καβλι μου που όλο και πιο βίαια μπαινόβγαινε στη μουνάρα της. Τη φίλαγα με μανια. Ο Γιώργος της έτριβε τα βυζιά και τις στητές ρώγες της. Είχαμε πια ξεπεράσει κάθε όριο. Γύρισα ανάσκελα και την έφερα από πάνω μου. Ο πούτσος μου πια έφτανε μέχρι τη μήτρα της. Έτρεμε όλο το κορμί της. Ανασηκώθηκε και καθώς τη γάμαγα έβλεπα τις βυζαρες της να πάλλονται. Ο Γιώργος της τα έγλυφε με μανια.

Δεν άργησε να σκύψει και να προσφέρει και την άλλη την τρύπα της στο Γιώργο. Έλα καυλιάρη μου έλα και εσύ. Γαμηστε μεεεεεε. Έμπαινα βαθιά μέσα της και την ένιωθα να τρέμει. Ο Γιώργος της άλειφε με τα υγρά της την κωλοτρυπίδα της. Τα βογκητά της έγιναν κραυγές όταν έβαλε τον πούτσο στο κωλί της. Τη γαμάγαμε και οι δυο ενώ αυτή έτρεμε απ την καύλα. Χύνω γαμιάδες μου χυνωωωωω αχχχχ ναι ξεσκίστε μεεεεε. Ο Γιώργος άρχισε να χτυπάει τα κολομαγουλα της. Καριόλα γυναικούλα μου είσαι τρελααα αχχχ θέλω να σε χύσω καβλιαραααα. Και εγώ δεν άντεχα άλλο τόση καύλα. Και εγώ μουνάρα μου ναιιι και εγώ θέλω να χύσω πάνω σου..Η Τασία βγάζοντας άναρθρες κραυγές ξάπλωσε τα ανάσκελα στο κρεβάτι. Ο Γιώργος ανοίγοντας τα πόδια της άρχισε να τη γαμάει με μανια. Εγώ έπαιζα τον πούτσο μου πάνω απ το πρόσωπο της.

Είχε ανοίξει το στόμα και είχε βγάλει έξω τη γλώσσα. Μμμ ναι ποτίστε με. Δώστε τα μου ολαααα. Χυνωωωω. Ο Γιώργος με άναρθρες κραυγές έχυνε μέσα στη μουνάρα της που είχε σπασμούς..Κι εγώ δεν άργησα να τη λούσω με τα χυσια μου. Χύνω καύλα χυνωωω. Τα χυσια μου έπεφταν πάνω στο πρόσωπο της. Στα χείλια της. Με τη γλώσσα της τα έγλυφε ενώ άλειφε το κορμί της με αυτά. Ο Γιώργος στράγγιζε τον πούτσο του μέσα στο μουνί της. Έχωσα με μανια το καβλι μου στο στόμα της. Νιωστα καύλα μου. Ναι νιωστα να κατεβαίνουν ζεστά στο λαρύγγι σου. Σταγόνα δεν μου άφησε. Τα πινε με μανια. Τη θυμάμαι να σηκώνετε να πάει στο μπάνιο να πλυθεί.

Έβλεπα απ το μουνί της να στάζουν τα χυσια του άντρα της ενώ απ' το στόμα της τα δικά μου. Τελικά τα καταφέραμε Νικολάκη. Ένα χαμόγελο μεταξύ εμένα και του Γιώργου έκανε την ατμόσφαιρα εύθυμη. Φορώντας από ένα μπουρνούζι πήγαμε και καθίσαμε στο σαλόνι περιμένοντας την Τασία. Όταν ήρθε φέρνοντας μας τα ποτά μας άναψε πάλι. Φορούσε ένα διάφανο νυχτικό με πασούμια ζαρτιέρες και κάλτσες. Κάθισε ανάμεσα μας και απολάμβανε τα χάδια και τα φιλιά που της δίναμε. Συζητήσαμε για την όλη κατάσταση και της είπαμε για το ότι το σχεδιάζαμε να γίνει μιας και όλοι το θέλαμε. Πονηρά χαμόγελα και πάλι. Δεν προλάβαμε να πιούμε δεύτερο ποτό και πάλι την είχαμε βάλει κάτω και πίναμε τα υγρά της.

Αυτή ήταν και η πρώτη μας φορά. Πολλές εμπειρίες είχαμε σαν τρίο μα πάντα με αναφορά τη Τασία. Στο σινεμά οι τεις μας με αυτή στη μέση και τα χέρια μου στο μουνί της. Στο αυτοκίνητο με το Γιώργο να οδηγάει και την Τασία να να μου γλύφει το καβλι. Άλλες φορές στο σπίτι να μας κάνει στριπ τιζ η να κάνει έρωτα με το Γιώργο ενώ εγώ να κοιτάζω. Μια φορά με ανοιχτή ακρόαση να κάνω έρωτα μαζί της και να ακούει ο Γιώργος απ το τηλέφωνο. Παραμένουμε ακόμη φίλοι αν και έχουμε πολύ καιρό να βρεθούμε μιας και από τότε που ο Γιώργος πήρε σύνταξη πήγανε και μένουνε μόνιμα επαρχία.

Ξέρω πως η αφήγηση μου ήταν πολύ μακροσκελής μα πιστεύω πως δεν κούρασε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.