Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Με λένε Γιώργο και είμαι 24 ετών. Πριν ένα χρόνο τα είχα φτιάξει με μια πανέμορφη κοπέλα απ’ τη σχολή μου, δυο χρόνια μικρότερη μου. Η Μαρία ήταν 1.68, 62 κιλά, φοβερό κορμί, πλούσια βυζιά και πεταχτό κωλαράκι. Περνούσαμε φοβερά στο κρεβάτι, έκανε τέλειο τσιμπούκι και της άρεσε πάντα να της σκίζω το μουνάκι με τον χοντρό πούτσο μου. Είχαμε πολύ καλή σχέση και πετυχημένο σεξ. Θεωρητικά τουλάχιστον δεν ήταν λογικό να σκεφτώ να την απατήσω, πόσο μάλλον να φτάσουμε να χωρίσουμε.

Ξέρω καλά από αυτοκίνητα γιατί δούλευα παλιά σε βουλκανιζατέρ. Μια φορά η κοπέλα μου, μου λέει να με συστήσει στους γονείς της. Δεν είχα πρόβλημα και δέχτηκα. Όταν είδα τη μάνα της κατάλαβα γιατί το μωρό μου ήταν τόσο καυλιάρικο και όμορφο. Η μάνα της ήταν από τις πιο καλοβαλμένες και προκλητικές σαραντάρες που έχω δει. Ίδιο ύψος όμορφο και τρυφερό πρόσωπο, υπέροχες γάμπες και κάτι μεγάλα βυζιά με χοντρές ρώγες που φαίνονταν μέσα απ’ το κολλητό φόρεμα που φορούσε τότε.

Τρελάθηκα. Όλο την μάνα κοίταζα, την κυρία Νίκη. Τελικά οι γονείς της με συμπάθησαν. Όλο έλεγαν τι καλό παιδί. Μια μέρα η κοπέλα μου ενώ ήταν σχολή της, με παίρνει τηλέφωνο η μάνα της και μου λέει να πάω σπίτι τους για να διορθώσω κάτι στο αμάξι που δεν έπαιρνε μπρος. Μόλις πήγα η κυρία Νίκη φορούσε ακόμα νυχτικό, διαφανές σχεδόν. Μου έκανε καφέ και αρχίσαμε να μιλάμε για εμένα και τη κόρη της.

-    «Ξέρεις Γιώργο η κόρη μου είναι πολύ ευχαριστημένη μαζί σου».

-    «Το ξέρω κυρία Νίκη και χαίρομαι για αυτό!»

-    «Είναι και ικανοποιημένη πολύ, μου είπε η κόρη μου. Τι της κάνεις και είναι τόσο;»

-    «Έντονο έρωτα κυρία Νίκη. Είμαστε ερωτευμένα παιδιά!»

-    «Έρωτα το λέτε εσείς βρε Γιώργο; Γιατί εγώ το λέω γαμήσι. Η κόρη μου, μου λέει πως την τρελαίνεις και την πονάς με το εργαλείο σου. Είσαι αλήθεια τόσο ικανός και προικισμένος;»

Τότε έγινα κόκκινος, δεν ήξερα τι να πω. Και τότε συνεχίζει η μαμά:

-    «Θα μου άρεσε στο μέλλον να παντρευόσασταν με την Μαρία, αν φυσικά συνεχίζατε τη σχέση σας. Θα ήθελα έναν καλό γαμπρό για την κόρη μου φυσικά».

Τότε κατάλαβα πως η μαμά ήθελε... τον μεζέ της κόρης της να δοκιμάσει. Μου εκμυστηρεύτηκε πως είχε δυο χρόνια να κάνει έρωτα γιατί ο άντρας της δεν μπορούσε πια, είχε και ευαισθησία στην καρδιά, 57 χρονών βλέπετε. Τότε δεν άντεξα και άρχισα να την αγγίζω και να την χαϊδεύω. Εκείνη με φίλησε στο στόμα με γλώσσα. Έγλειφε τη γλώσσα μου κι εγώ χούφτωνα τα βυζιά της.

-    «Ααααααααχχχχχχ… Τι μου κάνεις καυλιάρη μου; Πώς με καυλώνεις έτσι;»

Σκύβει και μου βγάζει το σλιπάκι. Πετάγεται στο πρόσωπο της επιβλητικός ο πούτσος μου 19 εκατοστά και πολύ σκληρός και χοντρός.

-    «Ααααααααα! Τι πούτσα χώνεις στο μουνάκι της κόρης μου γαμιά μου; Γι’ αυτό δε σε χορταίνει το τσουλάκι, εε; Έλα σε μένα άντρα μου υπέροχε να δεις τι θα πει γυναίκα ώριμη και καυλιάρα!»

Αρχίζει να μου κάνει ένα αριστοτεχνικό πίπωμα. Τον έγλειφε και τον ρούφαγε όλον μέσα στο λαρύγγι, τον έβγαζε που και που και τον έπαιζε. Την σταμάτησα μετά και την έβαλα ανάσκελα στον καναπέ με τα μπούτια ανοιχτά και βούτηξα αμέσως τη γλώσσα μου στην υγρή μουνάρα της.

-    «Μμμμμμμ… Ήταν σκέτη γλύκα. Καύλα. Αααααααααα! Αααααααα! Αααααααααα!», βογκούσε απ’ το γλείψιμο μου η κυρία Νίκη που τώρα είχε μετατραπεί σε πουτάνα. «Ααααααα! Θα σου χύσω αλήτη. Ααααααααα! Γαμιόλη άντρα πως με κάνεις Ωωωωωχχχχ… Σου χύνωωωωωω! Αααααααα! Χύνει το μουνί μου άντρα μου! Αχ εσύ είσαι εραστής! Αχ με πέθανες!»

Τότε της ανοίγω κι άλλο τα μπούτια και φέρνω μπροστά της το βαρβάτο καυλί μου. Το τρίβω στην κλειτορίδα της πρώτα και με μια δυνατή κίνηση το σπρώχνω όλο μέσα.

-    «Ααααααα! Αααααααα! Αααααα!», με ξέσκισες με τη πουτσάρα σου αλήτη!»

Της άνοιγα το μουνί με κάθε κίνηση μέσα της.

-    «Αααα! Ααααα! Γάμα με τώρα. Σκίσε με!»

-    «Πάρτα καριόλα! Σου γαμώ τα σωθικά σου πουτάνα μου. Ναι!»

-    «Είμαι η πουτάνα σου. Γάμα με. Είμαι δική σου. Σε θέλω σαν τρελή. Ααααααααααα!»

Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε μέσα - έξω γρήγορα και δυνατά και τη χτυπούσα βαθιά μέχρι τη μήτρα της. Έχω μεγάλη αντοχή στο γαμήσι και την έκανα να χύσει πέντε φορές, κι εγώ μετά πέταξα τα πηχτά χύσια μου μέσα στη μήτρα της... τόσα πολλά που έτρεχαν στα μπούτια της. Για έξι μήνες ακόμα τα είχα με την Μαρία. Όλο αυτό το διάστημα γαμούσα τακτικά την μάνα της. Τις πηδούσα και τις δυο και η κόρη δεν ήξερε ποτέ τίποτα. Μέχρι που η μάνα είχε αρχίσει να ψιλοζηλεύει...

-    «Πάλι θα βγείτε απόψε;», έλεγε κάπως ενοχλημένη.

Γούσταρα πάρα πολύ να γαμάω τη κυρία Νίκη. Χαιρόμουν την ώριμη ομορφιά της, την ξεχωριστή καύλα της και εκείνη απολάμβανε την αντοχή μου και την δύναμη μου στο κρεβάτι. Σιγά - σιγά όμως με απορροφούσε σεξουαλικά η μάνα και την κόρη λίγο - λίγο την παραμελούσα στο σεξ. Όταν μου είπε να χωρίσουμε προφασίστηκε άσχετο λόγο. Εγώ έκανα δήθεν πως στεναχωρήθηκα αλλά τελικά την αποδέσμευσα. Άλλωστε τότε πηδούσα ακόμα την μαμά.

Αργότερα η κυρία Νίκη, μετά από πολύωρο και έντονο σεξ που κάναμε, μου αποκάλυψε πως σε συζήτηση με την Μαρία για τον χωρισμό μας, η Μαρία είπε πως ήθελε να χωρίσουμε επειδή λέει δεν ήμουν πια καλός και φλογερός εραστής. Δεν είχα πολύ ενέργεια και την παλιά αντοχή μου στον έρωτα μαζί της. Ε, τι να της πεις τώρα; Πού να ήξερε πως εγώ πλέον την είχα ξεπεράσει και πηδούσα αλύπητα την καυλιάρα μάνα της;

Από τότε είμαι φανατικός οπαδός των ώριμων γυναικών. Περιμένω σχόλια και απόψεις από γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας. Αν δω ανταπόκριση θα στείλω κι άλλες φάσεις που πέρασα μαζί με την παντρεμένη καυλιάρα μαμά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.