Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η επέτειος του 2001 (20 χρόνια γάμου)
Είμαι μια όμορφη παντρεμένη γυναίκα, 43 ετών σήμερα, που έχω την τύχη να είμαι παντρεμένη εδώ και 24 χρόνια με τον Αλέξη, μ’ έναν καταπληκτικό άνδρα, 47 ετών και ανοιχτόμυαλο εραστή!

Είμαι μια πολύ φιλήδονη γυναίκα, σχεδόν νυμφομανής, επιδειξίας που κάνω τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσω την απόλυτη εξάρτηση μου από το σεξ, και τη βρίσκω όταν δείχνω το όμορφο, ακόμη, σώμα μου. Είμαι γυναίκα με πολύ θερμό ταπεραμέντο.

Ξετρελαίνομαι να ντύνομαι σέξι, κοντή φούστα, ή φόρεμα με κουμπιά μπροστά συνήθως τα κάτω ξεκούμπωτα, έτσι ώστε σε κάθε μου βήμα να φαίνεται το μέσα μέρος του μηρού μου και λίγο το κιλοτάκι μου, βαθύ ντεκολτέ, κάλτσες και ζαρτιέρες, καμιά φορά χωρίς να φοράω κιλοτάκι, και βρίσκω ευκαιρίες για να φαίνονται, κυρίως σε δημόσιους χώρους.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και παντρεύτηκα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου και εργάσθηκα σαν αεροσυνοδός για 15 και πλέον χρόνια, από Έλληνα πατέρα και μητέρα Σουηδέζα.

Η επέτειος μας… 20 χρόνια!

Πριν λίγες μέρες, 15 Ιανουαρίου, είχαμε επέτειο γάμου, 20 χρόνια, και ο άνδρας μου (Σουηδός 100%), που ξέρει πόσο μ’ αρέσει να τα δείχνω, πράγμα που με τον καιρό αποδέχθηκε και του αρέσει πλέον κι εκείνου να με βλέπει έτσι.

Μου αγόρασε σαν δώρο, στο τελευταίο του ταξίδι στη Ν. Υόρκη, από μια γνωστή φίρμα, της 5ης Λεωφόρου, εκτός από ένα υπέροχο σετ δαχτυλίδι, σκουλαρίκια, μπριγιάν για τον αφαλό, κι ένα κοντό εξαιρετικά αποκαλυπτικό και αεράτο, βραδινό μαύρο, ημιδιάφανο φόρεμα με ανοιχτή εντελώς την πλάτη, μέχρι την αρχή των γοφών, κι ένα τεράστιο ντεκολτέ μπροστά, με δυο στενές λωρίδες ύφασμα να καλύπτουν κάπως το στήθος.

Η πρώτη μου αντίδραση όταν το είδα, ήταν αρνητική και του είπα:

-    «Αγάπη μου, αν βγω έξω μ’ αυτό, θα πάψω να είμαι πλέον η πιστή σου σύζυγος!», (πράγμα που δεν θα μ’ ενοχλούσε βέβαια μετά από 20 τόσα χρόνια με τον ίδιο άνδρα, και τόσους πειρασμούς και προτάσεις καθημερινά).

Εκείνος απλά χαμογέλασε θέλοντας να μου δείξει την ευγνωμοσύνη του, για τα τόσα ευτυχισμένα χρόνια που ζήσαμε μαζί.

Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και το φόρεσα, για να το δοκιμάσω, και βλέποντας τη φιγούρα μου στον μεγάλο καθρέπτη και κάνοντας διάφορες κινήσεις, διαπίστωσα ότι με την παραμικρή κίνηση, τα στήθη μου που ήδη ξεχείλιζαν από το σουτιέν, ήταν προκλητικά έξω από το μεγάλο ντεκολτέ, ενώ μόλις κάθισα στο κρεβάτι, το στρινγκάκι μου ήταν σε δημόσια θέα. Αυτό με ερέθισε τόσο, που δεν άργησαν να έρθουν οι σπασμοί του οργασμού.

Εκείνος που καθόταν στο σαλόνι, ακούγοντας τις πνιχτές κραυγές μου, μπήκε στο υπνοδωμάτιο, και με ρώτησε τι συμβαίνει. Προσπαθώντας να συνέλθω, του είπα ότι το δώρο του ήταν υπέροχο και του εξήγησα ότι δυστυχώς δεν μπορώ να το φορέσω αυτό και να κυκλοφορήσω έξω, για ευνόητους λόγους. Τότε εκείνος μου είπε:

-    «Φόρα το, για μια φορά έστω, να πάμε κάπου να γιορτάσουμε την επέτειο μας, αφού το αγόρασα ήδη. Κάντο για μένα…»

Έτσι και έγινε. Βέβαια δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει και πολύ για να με πείσει. Γδύθηκα, και μπήκα να κάνω ένα μπάνιο, προκειμένου να πάμε για τα ποτάκια μας… όπως πίστευα. Όμως η σκέψη για το θέαμα που επρόκειτο να προσφέρω σε δεκάδες ανδρικά αλλά και γυναικεία μάτια, μπροστά στον άνδρα μου, με κρατούσε σε διαρκή και έντονο ερεθισμό.

Γέμισα τη μπανιέρα με καυτό νερό και αιθέρια έλαια και μπήκα νωχελικά μέσα στο νερό. Το καυτό νερό αγκάλιασε το γυμνό μου κορμί κι ένιωσα υπέροχα. Έκλεισα τα μάτια και ένιωσα μια γλύκα να με διαπερνά. Προσπαθούσα να χαλαρώσω αλλά μια γλυκιά ταραχή διέτρεχε το κορμί μου. Τα πόδια μου άνοιξαν, και το χέρι μου άρχισε να χαϊδεύει τι σχισμή μου. Το δάχτυλο μου έμπαινε μέσα, όλο και πιο βαθιά…

Σήκωσα τα πόδια μου και ακούμπησα τις φτέρνες ψηλά στις δύο πλευρές της μπανιέρας, ορθάνοιχτα. Άνοιξα με τα δυο μου δάχτυλα τα μουνόχειλα μου και βύθισα το μεσαίο όσο πιο πολύ μπορούσα. Τα χέρια μου πήγαιναν συνεχώς εκεί, ανάμεσα στα πόδια μου. Τα δάχτυλα μου βυθίζονταν στη σχισμή μου, κι από εκεί ανηφόριζαν στα στήθη μου και στις σκληρές ερεθισμένες ρώγες μου, και ένα ηδονικό ρίγος διαπερνούσε όλο μου το σώμα.

Κατηύθυνα τη δέσμη του νερού πάνω στην ερεθισμένη μου κλειτορίδα, κι από εκεί στις ρώγες μου, και πάλι κάτω… Η ηδονή μου έφτανε στα ύψη. Ήθελα κάτι πιο χοντρό και πιο μακρύ από το δάχτυλο μου. Σήκωνα τη λεκάνη μου για να μπαίνει το δάχτυλο μου βαθιά μέσα στο καυλωμένο μου μουνί αλλά…

Από τη χαραμάδα της πόρτας που άφησα μισάνοιχτη διέκρινα τη σιλουέτα του. Ναι, ήταν εκείνος. Ο Αλέξης. Με παρακολουθούσε. Μ’ έπαιρνε μάτι, με το καυλί του σε πλήρη στύση, μετά από 20 χρόνια γάμου.

Τρελάθηκα. Η καύλα μου έφτασε στα ύψη. Άραγε πόση ώρα με παρακολουθούσε; Η σκέψη ότι κι αυτός ακόμη ο άνδρας μου, μετά από τόσα χρόνια γάμου, καύλωνε βλέποντας με να αυνανίζομαι μέσα στη μπανιέρα, με καύλωσε ακόμη περισσότερο. Η σκέψη αυτή έφερε τον οργασμό. Δυνατός, γλυκός, απολαυστικός, λυτρωτικός.

Τα βογκητά μου έφεραν τον Αλέξη μέσα στο μπάνιο. Ήρθε δίπλα στη μπανιέρα, γυμνός, με το υπέροχο καυλί του έτοιμο να εκραγεί. Το πήρα αμέσως στα χείλη μου, ρουφώντας το ενώ με τη γλώσσα μου το έγλειφα κυκλικά γύρω από το κεφάλι. Ήμουν ήδη έτοιμη για ένα δεύτερο οργασμό, αυτή τη φορά έχοντας στο στόμα μου το όργανο που λάτρεψα στη ζωή μου, όσο τίποτε άλλο. Έναν καυλωμένο πούτσο.

Άρχισα να τον παίρνω… να τον παίρνω όλο και πιο βαθιά μέσα στο στόμα μου. Τον ένιωθα να μου καίει τον λάρυγγα. Πνιγόμουν. Τον έβγαζα λίγο, και ξανά μέσα… βαθιά… Τον ξαναέβγαζα και τον έσφιγγα με τα χείλη μου ενώ τον δάγκωνα σαν να ήθελα να του κόψω το κεφάλι… να τον κρατήσω για πάντα στο στόμα μου.

Ήταν σκληρός σαν ατσάλι και μελανός, έτοιμος να εκτονωθεί. Όμως τον ήθελα έτσι. Μεγάλο, σκληρό, μελανό. Όμως το νερό στη μπανιέρα είχε κρυώσει. Ο καημένος ο Αλέξης βογκούσε από καύλα, και έλεγε όλα εκείνα τα πρόστυχα λόγια, που ξέρει πόσο πολύ με καυλώνουν.

Ααααχ και να ήξερε πόσο ανυπομονούσα να βρεθώ να χορεύω σε μια πίστα, κάνοντας στροφές, έτσι ώστε το φόρεμα να γίνεται ομπρέλα αποκαλύπτοντας όλο μου το σώμα από την μέση και κάτω, και ίσως στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα. Να γευτώ τα χάδια του, τα φιλιά του, το καυλί του.

Έτριψα μ’ ένα γάντι όλο μου το σώμα, και ξύρισα με μεγάλη επιμέλεια τα πόδια μου, τις μασχάλες μου και φυσικά την ήβη μου μέχρι πίσω, αφήνοντας μια λεπτή γραμμή λίγο πάνω από την σχισμή του κόλπου μου, όπως κάνω πάντα άλλωστε. Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο, το δέρμα μου σαν βελούδο!

Βγήκα από το μπάνιο πήγα μπροστά στο μεγάλο καθρέπτη της κρεβατοκάμαρας και άρχισα όπως ήμουν γυμνή, να βάφω το πρόσωπο μου. Αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα έντονο, με σκούρο κραγιόν στα χείλη, γιατί με είχε κυριεύσει η ψυχολογία της ανοικτής πρόκλησης.

Ήθελα όταν θα με έβλεπε έτοιμη για την έξοδο μας να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εικόνα που του άρεσε, και μου ζητούσε εδώ και πολλά χρόνια, δηλαδή, να βγούμε μια φορά για διασκέδαση και η εμφάνιση μου να θυμίζει πόρνη πολυτελείας. Μια καλοβαλμένη πουτάνα.

Μια γυναίκα που αναζητά την δημόσια επιβεβαίωση, προσφέροντας απλόχερα το σχεδόν γυμνό κορμί της, σε δεκάδες έκπληκτα μάτια ανδρών και γυναικών, γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο επιθυμητή είναι. Μια γυναίκα που η καύλα της ήταν έκδηλη από τα νύχια των ποδιών της μέχρι… μέχρι την τελευταία τρίχα των μαλλιών της!

Ήταν κάτι που μου ζητούσε επίμονα τον τελευταίο καιρό. Αποφάσισα λοιπόν να τον κάνω να χάσει τα λογικά του, και να αρνηθεί να κυκλοφορήσει τη γυναίκα του με τέτοια εμφάνιση! Αν όμως του άρεσε η εμφάνιση μου, η ευχαρίστηση θα ήταν και δική μου. Άλλωστε δεν είχα να χάσω και τίποτε. Γι’ αυτό έκλεισα την πόρτα και γύρισα και το κλειδί, ώστε να δει το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο.

Όμως τρία ερωτήματα στροβίλιζαν το μυαλό μου.
1.-Γιατί ήθελε να με βγάλει έξω σχεδόν ημίγυμνη;
2.-Μήπως έπαψε να μ’ αγαπά και να με θεωρεί την δική του γυναίκα;
3.-Ποια θα ήταν η αντίδραση του, αν μ’ έβλεπε να ερωτοτροπώ και να γαμιέμαι τελικά με κάποιον που θα μου άρεσε;

Άνοιξα το συρτάρι με τα εσώρουχα μου και πήρα ένα μαύρο σουτιέν που είχα αγοράσει πρόσφατα. Αυτά τα μισά σουτιέν που αφήνουν όλο το στήθος ελεύθερο, και που το μόνο που κάνουν είναι να κρατούν από το κάτω μέρος μόνο, ανασηκωμένο το πλούσιο στήθος μου, τεντώνοντας το προκλητικά.

Μόλις το φόρεσα το στήθος μου ολοστρόγγυλο και περήφανο μ’ έκανε να βγάλω έναν αναστεναγμό και οι μεγάλες σκούρες θηλές μου με τις ερεθισμένες ρώγες μου ελεύθερες, χωρίς να πιέζονται από σουτιέν, κι ένα επίσης μαύρο τοσοδούλι δαντελένιο στρινγκάκι, που μου είχε αγοράσει ο ίδιος από το μεγαλύτερο ίσως στην Ευρώπη, sex shop, στη Στοκχόλμη, μαζί με μια σειρά από δονητές.

Αφού τα φόρεσα, πέρασα στα πόδια μου ένα ζευγάρι λεπτές διχτυωτές κάλτσες με σιλικόνη, και φυσικά τις ζαρτιέρες μου. Τέλος φόρεσα και το μαύρο διάφανο στρινγκάκι πάνω από τις ζαρτιέρες, για να μπορώ να το βγάλω, χωρίς να χρειαστεί να βγουν κάλτσες και ζαρτιέρες. Φόρεσα και τις ψηλοτάκουνες γόβες «στιλέτο» στο χρώμα του γρανίτη και τραβήχτηκα πίσω, μακριά από τον τεράστιο καθρέπτη που καλύπτει ολόκληρο τον ένα τοίχο της κρεβατοκάμαρας, για να δω το αποτέλεσμα σαν σύνολο, πριν φορέσω το φόρεμα.

Η εμφάνιση μου με ικανοποίησε απόλυτα, γιατί έμοιαζα πλέον με μια πανέμορφη πόρνη πολυτελείας, κάτι που ο Αλέξης με είχε κάνει να νιώθω έντονα τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την σημερινή μέρα, που ένας Θεός μόνο ήξερε που θα μας οδηγούσε, και με ερέθιζε ιδιαίτερα. Ένιωσα την υπερφυσική μου σαν μικρό πέος κλειτορίδα μου να πάλλεται έντονα.

Αστραπιαία πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη, πόσο ακραία ηδονικό θα ήταν, ένα πήδημα με αμοιβή!!! Να γαμηθώ και να πληρωθώ γι’ αυτό!!! Όχι βέβαια για τα χρήματα, αλλά έτσι, για την εμπειρία.

Γύρισα, και πήρα το φόρεμα-δώρο του άνδρα μου, που ήταν απλωμένο πάνω στο κρεβάτι, το φόρεσα, και χάιδεψα το μπούστο μου, και το πλούσιο στήθος μου, που το τόνιζε ακόμη περισσότερο το σουτιέν. Το μεγαλύτερο μέρος του ήταν έξω!!! Πανέμορφο, ολοστρόγγυλο, στητό, όρθιο, με τις ρώγες να ξεχωρίζουν καθαρά.

Έχω και μεγάλο στήθος με μεγάλες σκούρες θηλές που μόνο με την αίσθηση του ότι ήμουνα σαν πουτάνα σκλήρυναν και ήταν πολύ εμφανής η καύλα μου, ακόμη και στην έκφραση του προσώπου μου. Πέρασα ηδονικά τη γλώσσα μου πάνω από τα χείλη μου και σιγοψιθύρισα:

-    «Μουνάρα Φρύνη, απόψε κάνε τους άνδρες να χύνουν, μόνο που σε βλέπουν!!!»

Ένιωθα στην κυριολεξία αυτό που λέμε… καύλα!!! Θέλησα να τον φωνάξω να με γαμήσει. Τώρα, έτσι όπως ήμουν, με τα ρούχα. Να με πετάξει στο κρεβάτι, να μου ανοίξει τα πόδια και να μου καρφώσει το καυλί του βίαια, βαθιά στο καυλωμένο μου μουνί, αφού πρώτα του έπαιρνα γι’ αυτό 10.000 κορώνες!!!

Είμαι σίγουρη ότι θα το έκανε. Αλλά αυτό θα κατέστρεφε τη βραδιά μας, έτσι όπως την φανταζόμουν ότι θα εξελιχθεί. Και η επιθυμία μου απόψε δεν ήταν να γαμηθώ με τον άνδρα μου.

Όντως έμοιαζα με πραγματική πουτάνα. Κι όχι μόνο σαν εμφάνιση, αλλά περιέργως και σαν ψυχολογία. Άλλωστε ο Αλέξης με παρακινούσε να ντύνομαι έτσι, ακραία προκλητικά, στις νυχτερινές μας εξόδους, μακριά από τον στενό κύκλο της πόλης μας. Όμως αυτό που έβλεπα στον καθρέπτη, ξεπερνούσε και την πλέον προχωρημένη φαντασίωση μου.

Ακόμη κι αν εκείνος δεν τολμούσε να με βγάλει έξω, ήμουν πλέον αποφασισμένη να τον πείσω με κάθε τρόπο και έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, ακόμη και να υποχωρήσω και να δεχθώ να πραγματοποιηθεί η εντονότερη και επαναλαμβανόμενη τον τελευταίο καιρό φαντασίωση του, να με δει να γαμιέμαι με άλλον άνδρα, πράγμα που αρνιόμουν πεισματικά, αν και κατά βάθος με ερέθιζε ιδιαίτερα μια τέτοια προοπτική.

Δεν ήμουν λοιπόν διατεθειμένη να χάσω την ευκαιρία να προσφέρω στον εαυτό μου, αυτή την πρωτόγνωρη, άκρως ηδονική για μένα εμπειρία, του να κυκλοφορήσω ημίγυμνη, με σχεδόν όλα έξω, συνοδευόμενη μάλιστα από τον άνδρα μου!!!

Βέβαια στο παρελθόν, του είχα προσφέρει αρκετές φορές την ικανοποίηση του να καυλώνει σε δημόσιους χώρους, ρεστοράν, μπαρ, κλαμπ κλπ., κυρίως με τον τρόπο που καθόμουν, και μ’ έπαιρναν μάτι όπως λέμε, πράγμα που του άρεσε πολύ, όπως άλλωστε κι εμένα. Το παντελόνι του φούσκωνε όταν είμαστε κάπου έξω, και διάκρινε κάποιο βλέμμα να εισχωρεί βαθιά ανάμεσα στα πόδια μου, που μεγάλο μέρος τους μένει ακάλυπτο από τα πολύ κοντά ρούχα που συνήθως φοράω, προσπαθώντας να φτάσει στο μικρό μου κιλοτάκι, και με προτρέπει να δείξω ακόμη περισσότερα. Και το κάνω με ευχαρίστηση.

Και τότε αρχίζει ένα ηδονικό παιχνίδι των αισθήσεων και της γλώσσας που καταλήγει πάντα σε παθιασμένο πήδημα με φοβερές φαντασιώσεις, μόλις γυρίσουμε στο σπίτι. Άλλωστε ήταν μοναδική ευκαιρία, να διαπιστώσω αν και κατά πόσο πίστευε και ήθελε να πραγματοποιηθούν, οι άπειρες και ακραίες πολλές φορές φαντασιώσεις μας, κατά τη διάρκεια των ερωτικών μας επαφών και όχι μόνο.

Βρισκόμουν λίγα δευτερόλεπτα πριν την εμφάνιση μου στον άνδρα μου για νυχτερινή έξοδο, αλλά «ντυμένη» έτσι, όπως δεν με είχε δει ποτέ.

Άνοιξα την πόρτα και κατευθύνθηκα στο σαλόνι όπου καθόταν και με περίμενε μέχρι να ετοιμαστώ για να βγούμε. Άκουσε τα βήματα μου, και γύρισε το κεφάλι του προς το μέρος μου. Έμεινα ακίνητη με τον ένα γοφό μου προκλητικά πεταμένο προς την μία πλευρά και τα πόδια μου μισάνοιχτα πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες, κι εκείνος απέναντι μου, άφωνος, έκπληκτος, αποσβολωμένος από αυτό που έβλεπε.

Δευτερόλεπτα σιωπής. Σφίχτηκα. Κατάλαβα ότι το παιχνίδι εδώ τελειώνει, σε πολύ στενό κύκλο, όπως πάντα, κι όλες οι φαντασιώσεις μας τόσων ετών, περί ομαδικού έρωτα, πολλαπλών διεισδύσεων και οργασμών, θα έμεναν κλεισμένες στην κρεβατοκάμαρα, για αυστηρά δική μας χρήση, και για να μας προσφέρουν έντονους οργασμούς.

-    «Μουνάρα μου, είσαι καύλα! Φύγαμε!», είπε ξαφνικά. «Απόψε η νύχτα είναι δική σου. Μπορείς να κάνεις τα πάντα!!!»

-    «Ακόμη και να γαμηθώ με όποιον μου γυαλίσει;», τον ρώτησα κουνώντας προκλητικά τον γοφό μου, μ’ ένα πονηρό χαμόγελο και μισάνοιχτα χείλη.

-    «Αν αυτό θα σου προσφέρει ευχαρίστηση την ίδια ευχαρίστηση θα πάρω κι εγώ!!!», ήταν η απάντηση του.

-    «Το λες σοβαρά αγάπη μου;», τον ρώτησα.

-    «Φυσικά. Αν το νιώθεις να το θέλεις. Άλλωστε τόσα χρόνια που ταξιδεύεις, θα μπορούσες να το έχεις κάνει άπειρες φορές…»

-    «Εσύ αγάπη μου τι πιστεύεις; Το έχω κάνει;»

-    «Γλυκιά μου, τις απόψεις μου τις ξέρεις. Θα με απογοήτευες αν μου έλεγες πως δεν το έκανες!»

-    «Απόψε νιώθω να είμαι πουτάνα, που με όσους περισσότερους γαμηθεί τόσο περισσότερο θα το ευχαριστηθεί!», είπα.

-    «Αν αυτό θα σου προσφέρει ευχαρίστηση, κάντο!!!», μου επανέλαβε.

Ένιωσα να ψηλώνω κατά δέκα εκατοστά, και μπήκα στο αυτοκίνητο αποφασισμένη να παίξω το ρόλο μου (της πουτάνας), μέχρι τέλους, κι όπου βγει. Άλλωστε γιόρταζα την 20η επέτειο του γάμου μας, φορώντας το δώρο που μου είχε προσφέρει εκείνος, και να παίξω τον ρόλο που ήθελε!

Σε όλη τη διαδρομή, καθόμουν με την πλάτη ακουμπισμένη στην πόρτα και τα γόνατα μου να αγγίζουν το λεβιέ των ταχυτήτων, έτσι ώστε με την παραμικρή κίνηση του κεφαλιού του, το βλέμμα του να πέφτει στα γυμνά μου πόδια και στο κιλοτάκι μου. Την ίδια θέα όμως είχαν και οι επιβάτες των διπλανών αυτοκινήτων! Αυτό όμως το «παιχνίδι», το παίζαμε συχνά.

Σε όλη τη διαδρομή, το δεξί του χέρι ήταν ανάμεσα στα πόδια μου, που κάπου - κάπου άνοιγα ελαφρά για να μπορεί να αγγίζει το στρινγκάκι μου, και να συντηρεί και διατηρεί τον έντονο ερεθισμό μου, που είχα από τη στιγμή που άρχισα να ντύνομαι.

Κατά τις 12:30 φθάσαμε στο κέντρο που θα διασκεδάζαμε. Έπαθα σοκ!!! Επρόκειτο για το περίφημο Stockholm Swingers Club!!! Ήμουν πλέον πεπεισμένοι, ότι απόψε η εντονότερη και πιο αγαπημένη μας φαντασίωση, αλλά συγχρόνως και πιο ακραία ίσως, θα γινόταν πραγματικότητα!!!

Μπαίνοντας μέσα σ’ έναν υπέροχο χώρο με χαμηλό φωτισμό, ένιωσα τα δεκάδες ζευγάρια μάτια των ανδρών και γυναικών να με περιεργάζονται με ενδιαφέρον, να με τρώνε με τα βλέμματα τους.

Προχώρησα προς το τραπέζι μας αργά και νωχελικά λικνίζοντας το κορμί μου.. Τα θερμά βλέμματα είχαν ζεστάνει την καρδιά μου και είχαν γεμίσει αυτοπεποίθηση το είναι μου. Στάθηκα για λίγο όρθια μπροστά στην καρέκλα μου, και στριφογυρίζοντας αργά - αργά χάρισα ένα χαμόγελο σε όλους τους άνδρες εκεί μέσα προσπαθώντας να τους μετρήσω.

Σίγουρα πάνω από 500 άτομα, άνδρες και γυναίκες! Ζευγάρια πανέμορφα. Δεν είχε εξάλλου και τόση σημασία. Σημασία είχε ότι η φαντασίωση μου άρχισε να πραγματοποιείται!!!

Αυτό με έκανε να καυλώσω περισσότερο. Τους καύλωνα πολύ και καύλωνα και εγώ άλλο τόσο με την σειρά μου. Έσπρωξα πίσω τα πυρρόξανθα μαλλιά μου και το άρωμα μου αναδεύτηκε στο χώρο γύρω μου. Η δυνατή μουσική και το αλκοόλ χαλάρωσαν και τις τελευταίες αντιστάσεις. Αρκετά ζευγάρια λικνίζονταν προκλητικά στους ρυθμούς της.

Σε λίγο ο Αλέξης, ο άνδρας μου, με τράβηξε στην πίστα για χορό. Γινόταν χαμός. Με συνεπήρε κι εμένα ο ρυθμός. Τα μάτια τους δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από πάνω μου. Το κορμί μου τους είχε παγιδεύσει. Δίπλα μου ένας όμορφος 35άρης χόρευε με την πανέμορφη συνοδό του, που φορούσε ένα κατακόκκινο μακρύ φόρεμα, μ’ ένα τεράστιο σχίσιμο μέχρι ψηλά τον γοφό της, και που με κάθε της κίνηση αποκάλυπτε ολόκληρο το μακρύ υπέροχο πόδι της.

Ίσως ήταν τυχαίο, αλλά τα χέρια του προσπαθούσαν να με αγγίξουν, ιδιαίτερα στα βυζιά μου, που χόρευαν κι αυτά, με τις ρώγες μου να θέλουν να τρυπήσουν το λεπτό ύφασμα που προσπαθούσε μάταια να τις καλύψει, σε κοινή θέα. Οι περισσότερες γυναίκες ήταν ντυμένες με αποκαλυπτικά ρούχα. Άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο…

Όσοι κάθονταν στα πρώτα τραπέζια γύρω από την πίστα, σίγουρα έβλεπαν το στρινγκάκι μου να βγαίνει από την σχισμή του κώλου μου και να χάνεται στο μουνί μου χωρίζοντας το στα δύο.

Στο άγγιγμα του χεριού του οι ρώγες μου έγιναν σκληρές. τεράστιες, πράγμα που έγινε φανερό. Το λεπτό ύφασμα του φορέματος, δεν μπορούσε να κρύψει την καύλα που ένιωθα. Δεν ήθελα να κοκκινίσω, αλλά φαίνεται πως έγινε, γιατί έσκυψε και μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Σου άρεσε; Σκέφτομαι τα βυζιά σου όλο το βράδυ και θέλω στ’ αλήθεια να δαγκώσω τις ρώγες σου τώρα αμέσως!».

Δεν μπόρεσα να πω λέξη. Είχα ξαφνιαστεί τόσο πολύ, αλλά ταυτόχρονα η καύλα μου μεγάλωνε. Προσπαθώντας να βγω από τη δύσκολη θέση πήγα στην τουαλέτα. Περίμενα μέχρι να αδειάσει κάποια τουαλέτα, γιατί όλες ήταν κατειλημμένες.

Πήρα μια βαθιά ανάσα και προσπάθησα να ηρεμήσω. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι με είχαν ερεθίσει τόσο πολύ τα λόγια του. Είχα την περιέργεια και την επιθυμία να πάω με άλλον άνδρα, αλλά ποτέ δεν το είχα τολμήσει.

Η πόρτα της τουαλέτας άνοιξε και μπήκε εκείνος μέσα. Σταθήκαμε εκεί κι οι δύο χωρίς να λέμε τίποτε. Του είπα να βγούμε έξω. Μου είπε να περιμένω γιατί ήθελε να δει κάτι. Με κοίταξε βαθιά μέσα στα μάτια, έβαλε το χέρι του πάνω στα στήθη μου. Οι ρώγες μου ήταν τόσο ερεθισμένες.

Ένιωσα την ζεστή του ανάσα στο κορμί μου, όταν έβαλε τα χείλη πάνω στη μία ρώγα μου και την έγλειψε, δαγκώνοντας την. Καύλωσα πολύ και το μουνάκι μου άρχισε να ξεσηκώνεται. Με κοίταξε στο ξαναμμένο μου πρόσωπο. Τότε με φίλησε στο στόμα και το χέρι του κατέβηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Μου ψιθύρισε στο αφτί ότι ήθελε να με γλείψει και με ρώτησε αν το ήθελα κι εγώ.

Δεν μπόρεσα να μιλήσω από την καύλα, μουρμούρισα κάποια ασυνάρτητα λόγια μόνο. Το κορμί μου ήταν ξαναμμένο από τα χάδια του. Πρέπει να παρατήρησε το ηδονικό βλέμμα μου ή ίσως να είπα κάτι δυνατά μέσα στην ταραχή μου, και ένιωσα ένα χέρι ανάμεσα στα πόδια μου. Ήξερα πως ήμουν υγρή και ότι το μουνί μου ήθελε λίγα χάδια, κι όταν τα δάχτυλα του γλίστρησαν μέσα από το στρινγκάκι μου, ένιωσα την καύλα να με συνεπαίρνει.

Άρχισε να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου, κι εγώ έβγαλα ένα βογκητό ικανοποίησης. Άκουσα κι εκείνον να βογκάει και τον είδα να τραβά το δάχτυλο του από το μουνί μου και να γλείφει τα υγρά μου. Δεν ξέρω τι με έπιασε, ίσως το αλκοόλ, ίσως η καύλα, αλλά ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω τη γεύση του καυλιού του.

Το χέρι μου γλίστρησε στα πόδια του και ανακάλυψα ότι δεν φορούσε εσώρουχο. Τον πήρα στο χέρι μου. Ήταν καυτός και σκληρός εκεί κάτω. Ήθελα περισσότερα. Με ρώτησε αν ήθελα να περάσουμε τη νύχτα μαζί. Και οι τέσσερις. Με τη γυναίκα του και τον άνδρα μου. Είπα αμέσως ναι. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που σκεφτόμουν ένα πούτσο να με γαμάει από παντού.

Τα χέρια του άνοιγαν το μουνί μου και έγλειφαν με μανία τα υγρά μου. Η γλώσσα του δάγκωνε ελαφρά την κλειτορίδα μου, κι εγώ ένιωθα χαμένη. Έπιασε τα πόδια μου κι άρχισε να χτυπά με τον πούτσο του τον κώλο μου. Ήθελα να φωνάξω δυνατά από την καύλα.

-    «Γάμα με!», του φώναξα. «Γάμησε με εδώ… τώρα!»

Έπιασε τον πούτσο με τα χέρια του και τον έβαλε στο μουνί μου. Ήμουν με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν και τον ένιωθα μέσα μου να σπαρταρά. Με γαμούσε με δύναμη, μπαινοβγαίνοντας στο μουνί μου. Μου έβαζε το δάχτυλο στον κώλο κι έλιωνα από την καύλα κάθε κίνηση του πίεζε την κλειτορίδα μου. Ααααααχ! Ήθελα να χύσω τόσο πολύ.

Μια κραυγή βγήκε από το στόμα μου, όταν έχυσα στην πρώτη φορά. Θεέ μου! Τι γαμήσι ήταν αυτό! Επιτέλους μόλις είχα γαμηθεί. Έστω κι έτσι, στα όρθια.

Τακτοποίησα λίγο το φόρεμα μου και επέστρεψα στην πίστα αναζητώντας τον άνδρα μου. Χόρευε με τη γυναίκα του άνδρα που μόλις είχα γευθεί, μια όμορφη ψηλή ξανθιά που έτριβε τον κώλο της πάνω του. Μπήκα κι εγώ στο χορό μαζί τους. Πίσω μου ήρθε κι εκείνος.

Η πρώτη ανταλλαγή είχε γίνει. Εγώ χόρευα μαζί του, και η γυναίκα του με τον άνδρα μου. Ένιωθα τα χέρια του να με αγγίζουν στιγμιαία σ’ όλο μου το κορμί. Ήμουν σε παρατεταμένο ερεθισμό. Το ίδιο κι εκείνος. Έβλεπα το παντελόνι του. Το ίδιο κι ο Αλέξης.

Εκείνη εξακολουθούσε να τρίβει τον πισινό της στο καυλί του Αλέξη με μισάνοιχτο στόμα και μισόκλειστα μάτια. Ζήλεψα. Όχι τον άνδρα μου αλλά εκείνη που ένιωθε το καυλί ενός άγνωστου άνδρα να αγγίζει το κορμί της.

Μετά από πολλή ώρα καθίσαμε όλοι μαζί στο τραπέζι μας. Ένιωθα τον ιδρώτα μου να κυλά ανάμεσα στα στήθη μου και να φθάνει στο στρινγκάκι μου. Το ίδιο και η πλάτη μου. Ο ιδρώτας διέτρεχε τη ραχοκοκαλιά μου κι έφτανε στην κωλοτρυπίδα μου φέρνοντας μου ρίγη ηδονής. Το στρινγκάκι μου ήταν μούσκεμα. Όχι μόνο από ιδρώτα…

Ήθελα να το βγάλω… να απελευθερωθώ… να το βάλω μέσα στο ποτήρι του άγνωστου της παρέας και… ιδρώτας, υγρά και ποτό να γίνουν νέκταρ. Και να τον βλέπω να το πίνει, να πίνει τα υγρά μου, τα υγρά της καύλας μου. Από το ποτήρι του. Γιατί απόψε ήμουν ολόκληρη, μια γυναίκα-καύλα, να την πιεις στο ποτήρι!!!

Σε λίγο ένιωσα το χέρι του ψηλά στα μπούτια μου, στο υγρό μου στρινγκάκι. Άνοιξα λίγο τα πόδια μου για να τον διευκολύνω. Το δάχτυλο του χάιδευε την ερεθισμένη κλειτορίδα μου. Είδα την έκπληξη του από το μέγεθος της, μπροστά στον άνδρα μου, που με κοιτούσε στα μάτια. Προφανώς το είχε καταλάβει!!!

Συνεχίσαμε να χορεύουμε εγώ με τον Ronny, και ο Αλέξης με την Kate. Το κάθε άγγιγμα μου έφερνε ρίγη ηδονής. Στα μάτια του έβλεπα την μεγάλη του επιθυμία να βρεθούμε σ’ ένα κρεβάτι. Και όλα έδειχναν ότι αυτή η ώρα δεν ήταν μακριά…

Όλα ήταν υπέροχα, αλλά η ώρα ήταν ήδη 03:30, και ήταν φανερό ότι όλοι θέλαμε έναν άλλο χώρο. Ένα κρεβάτι, δύο πόδια ανοιχτά σηκωμένα ψηλά, ένα ορθάνοιχτο μουνάκι, ένα καυλί.

Η πρόταση έγινε από τον Αλέξη, τον άνδρα μου.

-    «Πάμε για ένα τελευταίο ποτό στο σπίτι μας;»

-    «Γιατί όχι;», ήταν η άμεση απάντηση του Ronny και τις Kate.

Σε λιγότερο από μισή ώρα βρισκόμασταν στο σαλόνι του σπιτιού μας. Στο μυαλό μου στριφογύριζαν τα λόγια του Αλέξη, όταν γαμιόμασταν τον τελευταίο καιρό, κι ανταλλάσσαμε τις καυλωτικές μας φαντασιώσεις.

-    «Πότε καύλα μου θα σε δω να γαμιέσαι με άλλον πούτσο;»

Κι εγώ του απαντούσα:
-    «Είμαι έτοιμη. Εσένα περιμένω να μου τον φέρεις…»

-    «Τι θέλεις μουνάρα μου να σου κάνει;»

-    «Να με γαμήσει σαν πουτάνα κι εσύ να με βλέπεις και να μ’ ακούς να ουρλιάζω από καύλα. Και να χύνω… να χύνω… να χύνω χωρίς σταματημό. Και να γαμιέμαι. Να γαμιέμαι από παντού, να τον παίρνω βαθιά στη μουνάρα που τώρα γαμάς εσύ, να στηθώ στα τέσσερα να γαμηθώ από πίσω, έχοντας στο στόμα μου το καυλί σου…»

Η απάντηση του ήταν πάντα ίδια.

-    «Χύνω γαμημένη μου μουνάρα. Χύνω γαμημένη μου πουτάνα!».

Και πραγματικά έχυνε. Όπως ασταμάτητα έχυνα κι εγώ!!! Όλοι πλέον θέλαμε το ίδιο πράγμα. Να γαμηθούμε και να δώσουμε και να πάρουμε ηδονή.

Καθόμασταν στους καναπέδες του σαλονιού, στον ένα εγώ με τον Αλέξη και στον απέναντι ο Ronny με την Kate, που είχε σταυρώσει τα πόδια της με τέτοιο τρόπο που προσέφερε στον άνδρα μου τα γυμνά της πόδια μέχρι ψηλά, ενώ με το χέρι της χάιδευε το όρθιο καυλί του άνδρα της, πάνω από το παντελόνι.

Πήρα ένα μπουκάλι βότκα από το μπαρ, και τέσσερα ποτήρια. Οι δύο άνδρες σχολίαζαν το πόσο σέξι ντυμένες είμαστε και οι δύο. Έσκυψα και άφησα ένα ποτήρι στον Αλέξη, κι ένιωσα την ανάσα του Ronny να χαϊδεύει τον κώλο μου που όπως ήμουν σκυμμένη σχεδόν άγγιζε το πρόσωπο του, κι ένα στον Ronny, προσφέροντας την ανάλογη «θέα» στον Αλέξη, από το σκόπιμα βαθύ σκύψιμο που έκανα, σε απόσταση αναπνοής από τα μάτια τους.

Πήρα κι εγώ το δικό μου ποτήρι και κάθισα στον καναπέ δίπλα στη Kate, ενώ στον απέναντι καναπέ ήταν οι δύο άνδρες. Τα ποτήρια άδειαζαν και ξαναγέμιζαν γρήγορα. Βρισκόμασταν όλοι πλέον υπό την επήρεια του αλκοόλ. Οι άνδρες μέσα στη γενική ευθυμία, σχολίαζαν το ποια από τις δυο μας έχει τα ομορφότερα πόδια, βάζοντας μας να καθίσουμε απέναντι τους, η μία δίπλα στην άλλη.

Πρώτος ο Ronny ζήτησε από τη γυναίκα του να σηκώσει το μακρύ της φόρεμα μέχρι επάνω για να δείξει τα υπέροχα πόδια της. Αμέσως άκουσα τον Αλέξη να μου ζητά να κάνω το ίδιο. Το «παιχνίδι», μόλις είχε αρχίσει, προς γενική τέρψη όλων μας.

Σηκώθηκα νωχελικά και πέταξα από πάνω μου το φόρεμα κι έμεινα με τα εσώρουχα, τις κάλτσες, τις ζαρτιέρες και τις πανύψηλες γόβες. Το θέαμα τους ενθουσίασε όλους. Το ίδιο έκανε και η Kate. Μόνο που εκείνη δεν φορούσε κιλοτάκι. Το μουνί της ήταν εντελώς αποτριχωμένο, λαχταριστό, υπέροχο! Το στήθος της περήφανο με τις πελώριες ρώγες του να απειλούν να τρυπήσουν ότι τις ακουμπούσε.

Πέρασα στιγμιαία τη γλώσσα μου από πάνω τους. Ήταν σκληρές… σκληρές και μεγάλες!
Καθίσαμε απέναντι τους, με τα πόδια ανοιχτά, γλιστρώντας τη λεκάνη μας και ακουμπώντας το κεφάλι μας στην πλάτη του καναπέ.

Με το ένα μου χέρι τράβηξα το στρινγκάκι μου προς τα επάνω κι εκείνο… χάθηκε μέσα στη σχισμή μου ανοίγοντας τα μουνόχειλα και χωρίζοντας το μουνί μου στα δύο. Με το άλλο μου χέρι χάιδευα τις ρώγες μου, που ποτέ δεν τις θυμάμαι τόσο μεγάλες και σκληρές από την παρατεινόμενη εδώ και ώρες καύλα μου.

Οι δύο άνδρες είχαν απαλλαγεί από τα ρούχα τους, και γυμνοί πλέον με τα καυλιά τους όρθια, απολάμβαναν δυο υπέροχες καυλωμένες μουνάρες να χαϊδεύει και να γλείφει η μία την άλλη! Σε λίγο η Kate, φορώντας μόνο τις κάλτσες της και τις γόβες, σηκώθηκε, γονάτισε στο χαλί και εξαφάνισε μέσα στο στόμα της το καυλί του άνδρα της.

Ξάπλωσα στον καναπέ με τα πόδια ορθάνοιχτα, βάζοντας το ένα στην πλάτη του καναπέ και το άλλο να κρέμεται στο πάτωμα, έχοντας απέναντι μου τον Αλέξη να απολαμβάνει το στρινγκάκι μου που χωμένο μέσα στη σχισμή ρούφαγε τα υγρά της καυλωμένης μου μουνάρας που ήταν ήδη ανοιχτή. Οι δύο γυναίκες περιμέναμε με λαχτάρα να μας γαμήσουν.

Ο Αλέξης σηκώθηκε και έφερε το καυλί του στο πρόσωπο μου. Το μουνάκι μου ήταν πλημμυρισμένο. Πήρα το καυλωμένο του όργανο στο στόμα μου, ενώ ένιωσα τη γλώσσα της Kate που έπαιζε με τα μουνόχειλα μου. Πίσω της ο Ronny, ο άνδρας της, απολάμβανε την στημένη στα τέσσερα γυναίκα του, που ούρλιαζε από καύλα, παρακαλώντας τον να την γαμήσει πιο δυνατά για να της χτυπάει τη μήτρα.

Ακούγοντας τα βογγητά και τις κραυγές τους, άρχισα να παρακαλάω φωνάζοντας δυνατά… ζητώντας ένα καυλί να με γαμήσει.

Πολύ γρήγορα βρέθηκα με δυο υπέροχα καυλιά. Την ίδια στιγμή με τα δάχτυλα μου ανοίγω το μουνάκι μου που έχει πλημμυρίσει από καύλα. Κατεβάζει συνεχώς υγρά. Οι δύο άντρες με βάζουν να ξαπλώσω στο χαλί μπροστά στο τζάκι, και ο ένας μου γλείφει το μουνί και ο άλλος το στήθος. Βλέποντας τα δυο μεγάλα ορθωμένα καυλιά δεν αντέχω και ουρλιάζω.

-    «Γαμήστε με. Γαμήστε μας επί τέλους. Ξεσκίστε τις μουνάρες μας. Είμαστε οι πουτάνες σας. Σας θέλω και τους δύο!»

Θέλω ο άνδρας μου να μου γαμάει το μουνάκι και ο άλλος, ο Ronny, να βλέπει τι γίνεται και να πηδάει τη γυναίκα του, περιμένοντας την αλλαγή. Ο Αλέξης με γαμάει τώρα άγρια και τρίβει συγχρόνως την κλειτορίδα μου. Χύνω. Χύνω συνέχεια. Την ίδια στιγμή η Kate χύνει ουρλιάζοντας. Ο Ronny την αφήνει στον Αλέξη κι έρχεται σε μένα. Ετοιμάζει τον πούτσο του να με καρφώσει. Πρώτα μου βάζει αργά το πουτσοκέφαλο του κάνοντας με να παραληρώ και να τον παρακαλάω.

-    «Γάμησε με καύλα μου..», του λέω. «Τι περιμένεις; Ξέσκισε μου τη μουνάρα. Έλαααα! Χώστο μου!»

Και με τα δυο μου χέρια ανοίγω τα μουνόχειλα μου, σηκώνοντας ταυτόχρονα τη λεκάνη μου για να τον πάρω όσο πιο βαθιά γίνεται.

-    «Γάμα με επιτέλους! Δεν βλέπεις την ορθάνοιχτη μουνάρα μου πόσο θέλει το καυλί σου;»

Δεν προλαβαίνω να τελειώσω το λόγο μου και καρφώνεται μέσα μου με όλο του το μήκος. Βογκάω από ηδονή ενώ ο Αλέξης που πηδάει στα τέσσερα την Kate, ξετρελαμένος με το όλο θέαμα και τους διαλόγους φωνάζει στον Ronny:

-    «Γάμα την! Πιο δυνατά.. Πιο άγρια. Απόψε είναι η βραδιά της!»

-    «Αλέξη μου γαμιέμαι. Γαμιέμαι και με βλέπεις. Σ’ αρέσει καυλιάρη μου να με βλέπεις να γαμιέμαι; Σ’ αρέσει να γαμάνε τη γυναίκα σου; Αλλά τι λέω; Δεν είμαι πια η γυναίκα σου, είμαι μια πουτάνα, μια τσούλα, μια ξεκωλιάρα. Έτσι δεν με θέλεις; Έτσι θα γαμιέμαι. Αφού έτσι σ’ αρέσει. Σαν πουτάνα. Μια παντρεμένη πουτάνα που γαμιέται μπροστά στον άνδρα της».

-    «Γαμήσου καυλιάρα μου. Δείξε του πόσο καυλιάρα γυναίκα είσαι. Δείξε του πως γαμιέται μια πουτάνα!»

-    «Ναι. Είμαστε καύλα μου. Είμαστε πουτάνες που γαμιόμαστε γιατί μας αρέσει. Έτσι δεν μας θέλετε; Προτιμώ πουτάνα γαμημένη παρά παρθένα καυλωμένη!», του φωνάζω.

Και συνεχίζει το πισωκολλητό γαμήσι στη Kate που σε λίγο αρχίζει να φωνάζει:

-    «Χύνω καύλα μου. Χύνωωωωωωωω. Χύνωωωωω. Γάμα μεεεεεε. Χύνωωωωω. Μη σταματάααααας!!!»

Σε λίγο η Kate παρακαλάει να την γαμήσουν και οι δύο άνδρες μαζί..

-    «Δεν σου έφτασε κουκλάρα μου;», της λέει ο Ronny.

Την γυρίζουν στα τέσσερα και αρχίζουν εναλλάξ να την καρφώνουν μία ο ένας και μία ο άλλος.

-    «Θέλω κι εγώ έτσιιι!!!», ουρλιάζω.

-    «Γαμήστε με κι οι δύο!», τους φωνάζει.

Αυτό το εναλλάξ τους έκανε να καυλώσουν πολύ. Την βάζουν ανάσκελα και της ανεβάζουν τα πόδια μέχρι το στήθος. Την κρατάνε και οι δύο για να θαυμάσουν το θέαμα. Ο άνδρας της, της τρυπάει το μουνί ως τον πάτο. Την σφυροκοπάει άγρια ενώ αυτή ουρλιάζει.

-    «Γάμα με. Ξέσκισε με την καριόλα. Γάμα τη μουνάρα τη γυναίκα σου. Μ’ αρέσει. Έλαααα! Μμμμμ… Τον θέλω μέσα. βαθιά…»

-    «Κι εγώ σας θέλω και τους δύο!», ξαναφωνάζω.

-    «Πάρτον μουνάρα μου. Πάρτον γαμημένη μου μουνάρα. Πάρτον πουτάνα μου όμορφη. Πάρτον. Είσαι καύλα όταν γαμιέσαι. Μ’ αρέσεις όταν γαμιέσαι!»

Δεν αντέχω άλλο εγώ.. μέσα στην καύλα. Θέλω να συμμετέχω. Την ζηλεύω να είναι στα χέρια δυο αντρών που λυσσάνε να την γαμήσουν από παντού και οι δύο συγχρόνως. Με τρελαίνει έτσι όπως την βλέπω, με τα ατέλειωτα πόδια της ορθάνοιχτα.. ψηλά, και το καυλί του άνδρα της να βγαίνει όλο έξω από το μουνί της και να χάνεται πάλι στο βάθος του κόλπου της, να ξαναβγαίνει όλο και να ξανακαρφώνεται με δύναμη ολόκληρο. Τι καύλα Θεέ μου!

Σε λίγο φεύγει από πάνω της, και την γυρίζει στα τέσσερα.

-    «Έλα,.. σειρά σου τώρα…», λέει ο Ronny στον Αλέξη.

Παίρνει τότε θέση ο Αλέξης και της χώνει τον πούτσο με τη μία στο κωλαράκι της. Έχει δυο πούτσους που την γεμίζουν και της ξεσκίζουν τα σωθικά. Τους ακούω που βογκάνε σαν ανήμερα θεριά και μουγκρίζουν.. Την βρίζουν και τους βρίζει και φαίνεται ότι αυτό τους φέρνει πιο κοντά στην ολοκλήρωση.

Κουνιούνται ρυθμικά και εγώ ουρλιάζω από καύλα. Θέλω να χύσω μαζί τους. Όμως θέλω κι εγώ να τους πάρω και τους δύο. Να με γαμήσουν και οι δύο ταυτόχρονα τόσο άγρια ώστε να φτάσω στο σημείο να τους παρακαλάω να σταματήσουν. Να βλέπει ο άνδρας μου τον πούτσο του άλλου να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα μου και να προσπαθεί να τον προλάβει πριν χωθεί μέσα μου να τον λαδώσει... Να υγράνει και δροσίσει με την γλώσσα του την κωλοτρυπίδα μου που έχει πάρει φωτιά.

Και όλα αυτά να τα βλέπω μπροστά μου κι όχι στη φαντασίωση… και να χύνω… να χύνω ασταμάτητα. Και όταν θα έχει κουραστεί να μου φέρει το πουτσοκέφαλο του μπροστά στο στόμα μου για να τον πιπιλίσω, να τον γλείψω, να τον ρουφήξω, μέχρι να τον νιώσω να ακουμπάει στις αμυγδαλές μου.. να με πνίγει.

Και όταν θα έχει επιτέλους γίνει σκληρός σαν πέτρα μη σταματώντας να γαμιέμαι από τον κώλο, να του ζητάω να μπει κι αυτός στο ορθάνοικτο μουνί μου που θα στάζει από τα υγρά μου. Τους θέλω και τους δύο έτσι να με γαμάνε δυνατά, να μου ξεσκίζουν το μουνί, να τους βλέπω να γλαρώνουν τα μάτια τους από την καύλα, να τρέχει ο ιδρώτας ποτάμι από τα κορμιά τους.

Να μου γεμίζουν το καυλωμένο μου μουνί με τους πούτσους τους, να τους νιώθω να με καίνε, να προσπαθούν να φτάσουν στον πάτο της μουνάρας μου. να μου χτυπούν τι μήτρα. κι εγώ να χύνω… να χύνω… να χύνω μέχρι να στερέψω.

Και όταν θα καταλάβω ότι δεν μπορούν άλλο και είναι έτοιμοι να με χύσουν να ζητήσω να μου προσφέρουν όλα τα χύσια τους... όλο το σπέρμα τους... όλη την δύναμη τους πάνω σ όλο μου το κορμί.

Τέλος να ξαπλώσω με ορθάνοικτα τα πόδια μου και να τους βάλω να μου γλείψουν μαζί τη μουνάρα μου που θα στάζει από τα χύσια μου και τα χύσια τους όπως θα έκανα και εγώ στη θέση τους, να το ευχαριστήσουν για την ηδονή που τους προσέφερε. Όμως οι δυνάμεις τους είναι φανερό ότι τους έχουν πλέον εγκαταλείψει.

Βγαίνει ο Ronny από το μουνάκι της και έρχεται στο πρόσωπο μου παίζοντας με το μεγάλο καυλί του. Το ίδιο σε λίγο κάνει κι ο Αλέξης.

-    «Θα σε χύσουμε καυλιάρα μου. Ετοιμάσου να ρουφήξεις τα χύσια μας. Να τα καταπιείς όλα!!! T’ ακούς;», φωνάζει ο Αλέξης.

Εγώ έχυνα ασταμάτητα με ότι γινόταν και με τα χέρια μου τους μάλαζα τα αρχίδια πριν ξεχυθούν σαν χείμαρροι τα καυτά πηχτά χύσια των δύο ανδρών στο στόμα. Τα έγλειψα, τους καθάρισα, και μου έκαναν γλειφομούνι και οι δύο μαζί. Δύο γλώσσες επιδέξιες με γλείφανε στο μουνάκι κι εγώ έχυνα πάνω τους. Με τρέλαιναν. Είχα χάσει όλες μου τις δυνάμεις!!! Το ίδιο κι ο Ronny, η Kate κι ο Αλέξης.

Η τυχερή τις βραδιάς σίγουρα είναι η Kate. Ήταν καλύτερο κι από την καλύτερη φαντασίωση. Οι κραυγές όλων μας, η καύλα που για πρώτη φορά ένιωσα σε τέτοιο βαθμό και οι μυρωδιές από τα τέσσερα ιδρωμένα κορμιά είχαν πλημμυρίσει όλο το σπίτι. Έτσι μας βρήκε το ξημέρωμα. Τέσσερα κορμιά αποκαμωμένα αλλά και τέσσερα πρόσωπα με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη και φανερή.

Την επέτειο αυτή θα την θυμάμαι μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Θα είναι μια ξεχωριστή σελίδα του ημερολογίου μου, που κρατώ με κάθε λεπτομέρεια, από την ημέρα που παντρεύτηκα.

20 χρόνια… 20 χρόνια γεμάτα ταξίδια στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Στα πέρατα του κόσμου. Ατέλειωτες νύχτες μοναξιάς στα πολυτελή ξενοδοχεία με μόνη συντροφιά… τους δονητές μου. Χιλιάδες μίλια μακριά από τον λατρευτό μου Άλεξ.

Η νύχτα αυτή ήταν άραγε ένα μεγάλο ευχαριστώ του υπέροχου αυτού άνδρα; Ήταν η δικαίωση μου για τους τόσους έρωτες που δεν έζησα; Ο, τι και να ήταν θα φανεί την επόμενη μέρα που θα βρεθώ μόνη με τον Άλεξ και θα τον κοιτάξω στα μάτια. Γιατί πάντα υπάρχει μια επόμενη μέρα. για όλους!!!

Το αν πέτυχα στο ρόλο της «πουτάνας», θα περιμένω να μου το δείξει εκείνος. Εύχομαι να τον ξαναπαίξω αν εκείνος το θελήσει. Όπως επίσης εύχομαι, κάτι ανάλογο να ζήσει και η κόρη μου, γιατί θεωρώ ότι μια ανάλογη εμπειρία για μια γυναίκα, δεν είναι τίποτε λιγότερο από την σεξουαλική τις ολοκλήρωση! Εγώ πάντως. ομολογώ ότι τον καταευχαριστήθηκα!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).