Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Σήμερα θα σας διηγηθώ μια ιστορία που διαδραματίστηκε πριν από δυο χρόνια σε ένα σεμινάριο πληροφορικής που έγινε στο Πανεπιστήμιο. Εκεί που καθόμουνα στην αίθουσα και παρακολουθούσα την διάλεξη, κοντά μου καθόντουσαν μια παρέα φοιτήτριες, μάλλον της πληροφορικής, και έκαναν μια σχετική φασαρία. Τους έκανα μια παρατήρηση απευθυνόμενος στην  πιο πεταχτούλα από αυτές. Την επόμενη μέρα η εν λόγω κοπελιά ήρθε και κάθισε δίπλα μου και άρχισε να με ρωτάει σχετικά με το αντικείμενο της διάλεξης. Η κουβέντα μας συνεχίσθηκε στα διαλείμματα με καφέ και τσιγάρο και η εμφάνιση της άλλαζε από μέρα σε μέρα περισσότερο εντυπωσιακή και ίσως λιγάκι προκλητική μέσα στο επταήμερο που κράτησε η διάλεξη. Οι συζητήσεις μας συνεχίσθηκαν κάθε μέρα στα διαλείμματα όσο γινόταν  πιο οικείες με κατάληξη να συνεχισθούν και μετά τη διάλεξη με συναντήσεις για βραδινά φαγητά με κατάληξη να μεταφερθούν σε προσωπικά επίπεδα γνωριμίας, ανταλλαγής ονομάτων, τηλεφώνων και τα σχετικά. Διεφάνη ότι η Δανάη, αυτό είναι το όνομα της, 22 ετών, τελειόφοιτος της πληροφορικής, καταγόμενη από μια πόλη της ακριτικής Ελλάδας.

Η εμφάνιση της όπως είπα από μέρα σε μέρα άλλαξε τελείως, από ένα τζιν και ένα μπουφάν, κλασσικό ντύσιμο φοιτητριών, σε παλτό, φούστα, μπλούζα και ψηλοτάκουνη γόβα και βαμμένα νύχια, ελαφρώς κυριλέ όπως θα λέγαμε. Στην Αθήνα είχε έλθει από τα 18 της χρόνια, αφότου πέρασε στην εν λόγω σχολή του Πανεπιστημίου, και όπως μου ομολόγησε η ίδια ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με την βοήθεια των δικών της. Φάνηκε από την αλλαγή στο ντύσιμο της ότι πρέπει να είχαν κάποια σχετική οικονομική άνεση οι δικοί της. Παρέες και φιλίες είχε ελάχιστες, κυρίως με συμφοιτήτριες της και καθόλου με συμφοιτητές της. Σε σχετική δε ερώτηση μου, πως και έτσι; πήρα την απάντηση, ότι είχε μια κακή εμπειρία με έναν συμμαθητή της, από το λύκειο που πήγαινε. Είχανε σχέση για κανένα μήνα, αλλά κάνοντας σεξ για πρώτη φορά μαζί του το μόνο που αποκόμισε ήταν πόνος και τίποτα άλλο, ένιωσε σαν να την βίαζαν, την πόνεσε πολύ, την μάτωσε και από τότε, αφού διέκοψε μαζί του κάθε επαφή δεν ήθελε να αναπτύξει σχέσεις και τα τοιαύτα με συμφοιτητές της, θα ήθελε όμως να γνωρίσει κάποιον μεγαλύτερο της, πάνω από τα 40, έμπειρο και γνώστη των θεμάτων του έρωτα και του σεξ, να της μάθει τα μυστικά του πραγματικού έρωτα και του σεκ, να της μεταδώσει της εμπειρίες του, και μετά... ίσως εύρισκε κάποιον που θα παντρευόταν και θα έκανε οικογένεια, γι’ αυτό προ εξαμήνου άρχισε να παίρνει προφύλαξη με τις οδηγίες του γυναικολόγου της, όπως μου εξομολογήθηκε σε μια βραδινή συνάντηση μας για φαγητό και το σχετικό ποτό, όπου τελικά μου είπε πως, από την αρχή, της έκανα εντύπωση, και θα ήθελε, αν δεν είχα αντίρρηση, να είμαι εγώ αυτός που πρώτος θα της μάθαινα τον έρωτα και θα της μετέφερα τις εμπειρίες μου, δηλαδή, όπως καταλαβαίνετε μου τα έριχνε στα ίσια κι εγώ. Δεν έκανα πίσω, παρά αντίθετα ενεθάρρυνα την κατάσταση που δημιουργούνταν. Στην επόμενη συνάντηση μας, που πλέον είχαν γίνει τακτικές, ανοίχθηκε η συζήτηση για το τι μας αρέσει από πλευράς εμφάνισης, ντυσίματος και όλα τα σχετικά.

Εκεί μεταξύ των άλλων της είπα ότι μου αρέσει η κοπέλα που θα είναι δίπλα μου να έχει βαμμένα τα νύχια της κόκκινα, φετίχ μου γαρ, να φοράει πέδιλα ψηλοτάκουνα, μίνι φούστες, και τα λοιπά γνωστά μου γούστα για τις γυναίκες. Τι ήθελα να τα πω αυτά;
Είχαμε ραντεβού σε λίγες μέρες λόγο μαθημάτων και εξετάσεων όπως μου είπε, βλέπεις Μάιος μήνας με τις ζέστες του, και μου έρχεται μια Δανάη άλλο πράγμα, σαν μια μικρή Λολίτα ντυμένη, μόνο που την είδα έπαθα.

Φορούσε μια μπλούζα λευκή με βαθύ ντεκολτέ, που τόνιζε το σφριγηλό στήθος της, μια φούστα, ο Θεός να την κάνει φούστα και όχι ζώνη, σούπερ μίνι κόκκινη, που έδενε στη μέση της μέ μια μαύρη ζώνη φαρδιά, πέδιλα μαύρα με βαμμένα τα νύχια της κόκκινα της φωτιάς, και μαύρη τσάντα, πραγματικά σαν Λολίτα της βραδιάς.
Όταν μπήκε στο αυτοκίνητο, μου λέει με ναζιάρικο υφάκι...
βλέπεις; είμαι ντυμένη όπως σου αρέσει, από σήμερα θα είμαι η πουτανίτσα σου και εσύ θα είσαι ο γαμιάς μου, σύμφωνοι;
Τι να έλεγα, που ο πούτσος μου ο φουκαριάρης είχε πάρει την ανηφόρα και διαμαρτυρόταν μέσα στο παντελόνι μου.
Σύμφωνοι της λέω. Και που θα πάμε; την ρωτώ.
Μα που άλλου; Στο σπίτι σου. Η μέρα σήμερα είναι δική μας, δική σου και δική μου,
παίρνω την απάντηση.
Ο.Κ. της απαντώ. Με το μπαίνουμε στο σπίτι μέσα, κάθεται σταυροπόδι στο καναπέ, τα πόδια, το ένα πάνω στο άλλο, δείχνοντας μου ότι κάτι κόκκινο διακρίνεται στο βάθος των μηρών της, και με ύφος ζητά.
Θα μου προσφέρεις ένα ποτό ή θα κάθομαι να σε περιμένω πολύ;

Τι κάνεις εκείνη τη στιγμή Γιώργο ρωτάω τον εαυτό μου; Βάζω δυο ποτά και της προσφέρω το ένα. Έτσι μπράβο... τώρα με υπηρετείς εσύ και σε λίγο θα σε υπηρετήσω εγώ, μου απαντά ναζιάρικα, κρύβοντας πολλά υπονοούμενα με το ύφος της.
Πίνουμε τα ποτά μας, καπνίζοντα τα τσιγάρα μας, όταν σε μια στιγμή μου λέει:
Κάνει πολύ ζέστη μέσα εδώ... Έτσι θα κάτσουμε; Και με μια κίνηση της βγάζει την μπλούζα που φορούσε. Δεν φορούσε σουτιέν. Έμεινα στήλη άλατος με το θέαμα που αντίκρισα. Ένα στήθος καταπληκτικό, στητό, ωραίο, όχι μεγάλο, με δυο θηλές μεγάλες σαν πιπίλα μωρού ορθωμένες και στη βάση τους ένα μεγάλο ροζ κύκλο να τις περιβάλει, ένα θέαμα απίθανο. Σηκώνεται επάνω... μου παίρνει το ποτήρι με το ποτό από το χέρι, κάθεται επάνω στα πόδια μου με πρόσωπο προς εμένα, λέγοντας: Τι τα κοιτάς, δεν θα τα φιλήσεις; Και τα πλησιάζει στο πρόσωπο μου. Τι ήταν να μου το πει αυτό!!! Ανοίγω το στόμα μου και αρχίζω να τις πιπιλάω τις ρώγες, όπως βυζαίνει ένα μωρό το στήθος της μάνα του.

Αχ, τι ωραία που τις πιπιλάς! Με τρελαίνεις! Όταν μου χαϊδεύουν το στήθος δεν ξέρω τι παθαίνω... χάνω τον κόσμο γύρο μου… ψιθυρίζει λιγωμένα. Έτσι έκανα μόνη μου στο κρεβάτι και με έπαιρνε ο ύπνος τα βράδια. Αλλά τι είναι αυτό που με ενοχλεί εκεί κάτω;
Τι κουκλίτσα μου γλυκιά; την ρωτάω.
Να εκεί στα πόδια μου... κάτι με ενοχλεί... τι είναι;
Δεν είναι τίποτα... Είναι ένα παιχνίδι για σένα της αποκρίνομαι. Στάσου να βγάλω το παντελόνι μου και θα δεις. Βγάζω το πουκάμισο μου και μετά το παντελόνι και μαζί του δε κατεβάζω και το σλιπάκι μου, οπότε πετάγεται ένας πούτσος κατακόκκινος και ολόρθος μπροστά της, ενώ εκείνη εν τω μεταξύ έχει βγάλει την φουστίτσα της και έμεινε με ένα κόκκινο στρινγκάκι. Ίσα που σκέπαζε το μουνάκι της το οποίο έδειχνε ξυρισμένο και υγρό πολύ.

Τον πιάνει με τα με τα χέρια της και τον χαϊδεύει, σαν να χάιδευε κάτι το πολύτιμο. Στα ματάκια της όμως φάνηκε μια φοβία, ένας ενδόμυχος φόβος.
Σαν πολύ μεγάλος δεν είναι!!! Όλος θα μπει μέσα μου; Δεν θα με πονέσει;
Όχι μωράκι μου γλυκό της απαντώ. Δεν θα πονέσεις καθόλου αρκεί να με ακούς και να κάνεις αυτό που πρέπει αυτό που θα σου λέω και ότι όχι μόνον δεν θα πονέσεις, αλλά θα σου αρέσει πολύ - πολύ. Και όπως κάθομαι στον καναπέ, έρχεται και κάθεται δίπλα μου χωμένη στην αγκαλιά μου. Αρχίζω να της χαϊδεύω το κεφαλάκι, τις ρωγίτσες της, την πλατούλα της. Εκείνη δειλά - δειλά παίζει τον καυλωμένο πούτσο μου μέχρι που σκύβει και τον βάζει στα χειλάκια της γουργουρίζοντας τραβάει το πετσάκι κάτω και βγάζει το κεφάλι του έξω.

Τι ωραίος που είναι!! Πόσο μ’ αρέσει!! Και με την μια τον βάζει στο στόμα της.
Αρχίζει να τον γλείφει. Φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν ξέρει να κάνει τσιμπούκι. ΟΙ κινήσεις είναι άγαρμπες. Τα δόντια της ενοχλούν. Της το λέω και αλλάζει, γίνεται  πιο προσεκτική. Της πιάνω το κεφάλι και το κουνάω σιγά - σιγά πάνω κάνω. Καταλαβαίνει και φτάνει στο σημείο να τον έχει βάλει όλο μέσα στο στοματάκι της. H καύλα μου στα ύψη. Πλησιάζω για να χύσω και δεν θέλω ακόμα. Είναι νωρίς. Της τον βγάζω, την γυρίζω ανάσκελα πάνω στον καναπέ και πάω από πάνω της.

Γιατί μου το έκανες αυτό; Μ’ αρέσει. Την φιλάω στο στόμα και οι γλώσσες μας ενώνονται σε ένα τρελό ερωτικό χορό. Την φιλώ στο λαιμό, στη βάση του αυτιού της. Δαγκώνω ελαφρά τον λοβό του αυτιού της. Νιώθω να αρχίζει από κάτω μου να κουνιέται ελαφρά και όπως ανοίγει ασυναίσθητα τα πόδια της ο πούτσος μου χώνεται ανάμεσα τους, ακουμπώντας στην σχισμή του υγρού μουνιού της. Κουνιέμαι αναγκάζοντας τον να τρίβεται πάνω στα μουνοχειλάκια της. Αχ... αχ... τι μου κάνεις; Τι γλύκα είναι αυτή; Κατεβαίνω πιο χαμηλά και πιπιλάω τις ρωγίτσες της χαϊδεύοντας τα βυζιά της οπότε ακούγονται φωνούλες καύλας και ηδονής, η αναπνοή βαριά και διακεκομμένη, δείγμα καύλας και ετοιμασίας του θέλω. Κατεβαίνω ακόμα πιο χαμηλά γλείφοντας την κοιλίτσα της μέχρι που φτάνω στο μουνάκι της το ξυρισμένο με ένα δερματάκι απαλό, ούτε δέρμα μωρού να είναι. Της γλείφω την κλειτορίδα. Την ρουφώ ελαφριά. Αχ... αχ ναι... ναι... θέλωωωωω... θέλωωωωω. Αρχίζει να έχει σπασμούς. Αχ... τι είναι αυτό; αχ... αχ χάνομαι... και να ένα κύμα υγρών πλημμυρίζει το στόμα μου. Σηκώνομαι επάνω, της σηκώνω τα πόδια ψηλά και βάζω το κεφάλι του πούτσου μου στην τρυπούλα της σπρώχνοντας ελαφρά. Από τα υγρά που έχει, μπαίνει μέσα της με ευκολία μεγάλη. Αρχίζω με ρυθμό αργό στην αρχή που γρήγορα γίνεται γρήγορος να της γαμάω το μουνάκι της. Σπαράζει από κάτω μου σαν το ψάρι. Βγάζει άναρθρες φωνούλες ναι ναι... αχ τι καύλα είναι αυτήηηηη... έτσι ξέσκισε το το μουνί μου.

Νιώθω κάποια στιγμή κάπου ο πούτσος μου να ακουμπάει. Πρέπει να είναι το βάθος της μήτρας της. Καταλαβαίνω ότι πονάει αλλά είναι γλυκός και ηδονικός ταυτόχρονα. Όσο πονάς, τόσο περισσότερο θέλεις να πονάς. Αχ αχ... τι μου συμβαίνει; Σπαρταράει. Έχει βουτήξει το στήθος της με τα δυο χέρια της και το σφίγγει δυνατά, τινάζει το κεφάλι της αριστερά δεξιά και προσπαθεί να ανοίξει το μουνί της ακόμα περισσότερο. Της πιάνω τα χέρια μαζί με τα πόδια της σε στάση έκτασης, οπότε πραγματικά πιάνω πάτο. Δεν αντέχω άλλο... ναι ναι... χύνωωωωωωωωωω. Νιώθω οι μυς από το μουνάκι της να σφίγγουν τον πούτσο μου και αυτός πλέον ανήμπορος αμολάει τα χύσια του στο βάθος του μουνιού της. Της αφήνω τα χέρια και σωριάζομαι επάνω της. Την φιλώ γλυκά γλυκά, περνάω τα χέρια μου κάτω από το σώμα της και την σφίγγω επάνω μου με γλύκα και λατρεία.

Όταν μετά από λίγο συνήλθαμε μου λέει. Αν αυτό είναι το γαμήσι, τότε θέλω κάθε λεπτό και κάθε ώρα να μου γαμάς το μουνάκι μου. Δεν πόνεσα καθόλου. Αυτό που ένιωσα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω γι’ αυτό που μου χάρισες. Ήταν απίθανο άντρα μου, γλυκέ μου άντρα!!! Σηκωθήκαμε κάναμε παρέα ένα ντουζάκι ζεστό ζεστό χαλαρωτικό και βγήκαμε έξω για φαγητό, ήταν ήδη η ώρα δυο το μεσημέρι, ενώ η συνάντηση μας είχε γίνει στις εννέα και μισή το πρωί. Μετά το φαγητό θα πήγαινα με σπίτι μου για τη συνέχεια. Η συνέχεια στο επόμενο.
Giοrgiο

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.