Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όσο πιο πολύ γράφω τόσο πιο πολύ αντιλαμβάνομαι πως τελικά υπάρχουν πολλοί σαν εμένα που στον έρωτα και την ηδονή δεν βάζουν ταμπού και όρια. Πιστεύω πως την ηδονή που παίρνω από ιστορίες που διαβάζω την ανταποδίδω και με αυτές που γράφω..

Και πάλι στο γραφείο είμαι και έξω ρίχνει καταιγίδα.. χαμογελάω μιας και από τη σκέψη μου περνάει μια ανάλογη βροχερή μέρα καιρό πριν.. Και πάλι τα ονόματα είναι τυχαία.

Ήμουν στη στάση του ηλεκτρικού. Το αυτοκίνητο το είχα αφήσει σε έναν σταθμό μιας και η πρόσβαση στην Αθήνα ήταν αδύνατη μ αυτό.. Κοιτούσα αδιάφορα τριγύρω μου και η ματιά μου έπεσε σε μια κοκκινομάλλα σκέτη τρέλα.. Ηλικία γύρω στα 40 και με πολύ αρχοντικό στιλ.. Η ματιά μου την έγδυνε από πάνω μέχρι κάτω.. Οι γόβες της. τόνιζαν τις καλλίγραμμες γάμπες της.. το παλτό της καθώς άνοιγε από μπροστά έδειχνε τη θέα απ' τα μπουτάκια της που το μαύρο κοντό φουστάνι άφηνε να φανούν... ήταν σκέτη καβλα.. άρχισα να παίρνω κάποιες ματιές της και ξάφνου να και το χαμόγελο.. τα χασα.. τώρα Νικολάκη τι κάνουμε; σκέφτηκα.. την βλέπω να έρχεται προς τα μένα.. είχα παγώσει.. δεν ήξερα τι να κάνω.. καθώς πλησίαζε η μορφή της άρχισε να μου φαίνετε οικεία.. η φωνή της και ο χαιρετισμός της μου έλυσαν την οποιαδήποτε απορία μου..
Καλησπέρα κύριε Νίκο τι κάνετε; ήταν η κύρια Μαρία.

Χήρα εδώ και πέντε χρόνια. Πελάτισσα που ποτέ δεν μου είχε ερεθίσει τις αισθήσεις.

Θυμάμαι τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει.. μα την έβλεπα εντελώς αλλαγμένη. Δεν ήταν πια η νοικοκυρουλα με το συντηρητικό ντύσιμο και τις λίγες κουβέντες.. μπροστά μου είχα μια γυναικάρα.. Μα καλά βρε Νίκο έβαψα τα μαλλιά μου και αυτό ήταν αρκετό για να μην με γνωρίσεις; Τα λόγια και το χαμόγελο της σπάσανε τον πάγο και την αμηχανία μου.. Αρχίσαμε να συζητάμε και να της κάνω κομπλιμέντα.. μα διαπίστωσα ότι όσο πιο πολύ εκθείαζα τα κάλλη της τόσο συννέφιαζε το προσωπάκι της.. Αχ βρε Νίκο να σαι καλά μάτια μου.. τόσα χρόνια ποθώ να νιώσω γυναίκα.. να ακούσω μια κουβέντα..

Οι ματιές πια λάγνες μιας και η συζήτηση γινόταν πικάντικη.. Ο θόρυβος του τρένου που ερχόταν διέκοψε τα όποια παράνομα όνειρα μου.. Ήμουν τόσο ερεθισμένος που ούτε που το άκουσα... Ως συνήθως το τρένο γεμάτο ασφυχτικά.. Βρήκαμε και πήγαμε σε ένα σημείο που η Μαρία με πλάτη στο βαγόνι και μένα από μπροστά της.. Ο κόσμος πολύς και στριμωχνόμασταν.. Το κορμί μου είχε κολλήσει πάνω της.. Η συζήτηση πια γινόταν με ψίθυρους μιας και τα χείλια μου ήταν στο αυτί της ενώ τα δικά της εκατοστά απ' το λαιμό μου..

Ένιωθα την ανάσα της και το άρωμα του κορμιού της και τρελαινόμουν.. για μια στιγμή και ενώ μιλάγαμε για τον κόσμο τον πολύ που είχε μέσα, είδα την Μαρία να δαγκώνει τα χείλια της.. ήταν τη στιγμή που το πόδι μου είχε μπει ανάμεσα απ' τα μπουτάκια της.. καθώς κούναγε το τρένο ένιωθα τα μπουτάκια της να τρίβονται πάνω μου.. ένιωθα το καυλί μου να είναι στους μηρούς της και να τρίβετε.. ένα της αχ που βγήκε απ' τα χείλια της μου έδωσε το σύνθημα να μην σταματήσω... είχε πια κολλήσει τα χείλια της στο λαιμό μου.. η ανάσα της βαριά και καυτή.. Οι λέξεις δεν χωρούσαν σε τόση ηδονή... ένιωθα τα στήθια της και τις ρώγες της να τρίβονται στο στήθος μου.. Το πόδι μου πια είχε αγγίξει το μουνάκι της και τριβόταν πάνω του.. ούτε που κατάλαβα ποτέ φτάσαμε στο σταθμό που έπρεπε να κατεβώ.. χωρίς να πούμε κουβέντα την έπιασα απ' τη μέση και κατεβήκαμε.. Όταν βγήκαμε προσπάθησε κάτι να μου πει μα ήταν λόγια χωρίς νόημα.. εγώ Νίκο.. πάω σπίτι.. και ρίχνει και μια βροχή.. Γύρισα και την κοίταξα και με ένα μου χαμόγελο την έβγαλα απ' την αμηχανία.. Έχω το αυτοκίνητο στο παρκινγκ.. θα σε πάω εγώ σπίτι...

Αγκαζέ κάτω από την ομπρέλα φτάσαμε στο αυτοκίνητο..
Ηταν παρκαρισμένο σε μια άκρη και γύρω του δεν είχε πολλά άλλα.. Με το που μπήκαμε μέσα ανοίξαμε το καλοριφέρ μιας και είχαμε παγώσει απ' το κρύο και τη βροχή.. Το παρκινγκ ήταν ανοιχτό και γρήγορα η ζέστη γέμισε με αχνούς τα παράθυρα.. έξω να βρέχει καταρρακτωδώς και εμείς μέσα με μια κουρτίνα από αχνούς στα τζάμια να μας χωρίζει από αδιάκριτα βλέμματα.. Είπα να ακούσω τη συμβουλή του παρκαδόρου που μου είπε να περιμένω λίγο να ησυχάσει η καταιγίδα για να γλιτώσω το ποτάμι με το νερό που έτρεχε στους δρόμους...

Το καλοριφέρ έκανε καλά τη δουλειά του και γρήγορα η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε.. Βλέποντας τη Μαρία να ανοίγει το παλτό της τρελάθηκα στη θέα απ' τα μπουτάκια της.. το φουστάνι είχε ανέβει ψηλά και φάνηκε η δανδελα από τις κάλτσες της.. Με τα χέρια της προσπάθησε να το κατεβάσει μα μάταια.. τα χέρια μου την σταμάτησαν.. Άστο μάτια μου να δω τα καλή σου.. τόσο πολύ σε πειράζει το χάδι απ' τη μάτια μου; Η Μαρία έβγαλε τους τελευταίους της φραγμούς.. αχ Νίκο αυτή η μάτια σε μια χήρα γυναίκα που έχει να νιώσει χρόνια τώρα ένα χάδι είναι επικίνδυνοι..

Γύρισα προς το μέρος της και έγειρα κοντά της.. το ένα μου χέρι στα μπούτια της μα να το κρατάνε σφιχτά οι παλάμες της ενώ το άλλο να της χαιδευω τα μαλλιά.. χήρα μα πάντα γυναίκα Μαρία μου.. γυναίκα γεμάτη πόθους.. ο κίνδυνος του έρωτα είναι γλυκός μανάρι μου.. Λέγοντας αυτά τα χείλια μου άγγιζαν το πρόσωπο της.. Θα τον αντέξεις αυτόν τον κίνδυνο;... ένα αχ απ' τα χείλια της καθώς και ένα της βλέμμα γεμάτο φωτιά έριξαν τους οποιουσδήποτε τοίχους ανάμεσα μας... Τα χείλια μου πια άγγιζαν το στόμα της.. το φιλί μας αισθησιακό και γεμάτο πάθος.. Οι γλώσσες μας προσπαθούσαν να ρουφήξουν τις ανάσες μας..

Τα χέρια της λύθηκαν πια και με αγκάλιασαν αφήνοντας το χέρι μου να νιώσει το ρίγος απ' τα μπουτάκια της.. Στο άγγιγμα μου ένιωθα το κορμί της να σπαρταράει.. Το χέρι μου όλο και ανέβαινε πιο ψηλά.. το φουστάνι πια είχε ανέβει στη μέση της και φάνηκαν οι ζαρτιέρες της... χήρα μανάρι μου μα με τέτοια εσώρουχα πολύ καυλιάρα χήρα... μμμ πάντα είμαι γυναίκα αχχχ ναι χούφτωσε καυλιάρη μου αυτή τη χήρα.. μμμμ ναι κοίτα πόσο γυναίκα είμαι μέσα απ' τα ρούχα... το χέρι μου πια δεν είχε σταματημο.. άκουσα τα βογκητά της όταν της άγγιξα το μουσκεμένο κιλοτακι της.. το μουνί της έκαιγε.. ήταν μούσκεμα.. καθώς της έτριβα απαλά το μουνάκι της οι κινήσεις της γινόταν όλο και πιο γρήγορες.. Με φιλούσε με πάθος.. η γλώσσα της μου άλειφε το πρόσωπο.. Ο ερεθισμός όλο και ανέβαινε.. άρχισε να μου δαγκώνει τα χείλια και το λαιμό.. τα νύχια της μου γδέρνανε το πρόσωπο... Στα μπούτια της τρέχανε τα υγρά της.. άρχισε να βογκάει και να ανασαίνει γρήγορα.. Μωρό μου αχχχ ναι χυνωωωω μμμμμ έτρεμε ολόκληρη...

Έκλεισε τα μπούτια της για να ησυχάσει την καβλα της και γύρισε πλάτη σε μένα μα τα χείλια μου που της έγλυφαν τον αυχένα την άναψαν ακόμη περισσότερο.... το χέρι μου είχε παραμερίσει πια το στριγγακι της και της έτριβε τα μουνοχειλα... αχχ ναι τριψτη τη μουνάρα μου ναιιι.. της άνοιξα το φερμουάρ από πίσω απ' το φόρεμα και άρχισα να της γλύφω τη γυμνή πλάτη.. την είχα πια στην αγκαλιά μου με τα χέρια μου να της χουφτώνουν τις βυζαρες της... Η έκφραση του προσώπου της με άναβε ακόμη περισσότερο.. Βόγκαγε και δάγκωνε τα χείλια της.. Έσκυψα από πάνω της και άρχισα να της γλύφω τα στήθια... πιπίλαγα τις στητές ρώγες της με μανια.. Τις δάγκωνα και τρελαινότανε... Έσκυψα πιο χαμηλά και τα χείλια μου πια είχαν βρεθεί στα μουνοχειλα της που στάζανε.. Έπινα τα χυσια της και ένιωθα τη μουνάρα της να έχει σπασμούς καύλας... ένιωθα το χέρι της να έχει μπει μέσα απ' το παντελόνι μου και να μου τρίβει το καυλί μου....

Ήμασταν τόσο αναμμένοι... κι όμως η καταιγίδα τελείωσε.. Μια κόρνα από ένα αυτοκίνητο μας έκανε να πεταχτούμε... αυτή μισόγυμνη και εγώ με τον πούτσο έξω... μαζευτήκαμε και πήραμε το δρόμο για να φύγουμε... σιγά σιγά οι ανάσες μας έπαιρναν κανονικούς ρυθμούς.. άρχισε να φτιάχνεται στο καθρεφτακι... Το χέρι μου ανάμεσα απ' τα μπούτια της... Πάμε σπίτι μου να σου δείξω μωρό μου τι πέρασα όλα αυτά τα χρόνια της ξηρασίας... πεσμου μωράκι μου τι θες να μου κάνεις.. πες τι θες να κάνεις σε μια καβλωμένη χήρα... να της ξεσκίσω τη μουνάρα καυλιάρα μου... να πιω όλα τα χυσια της...

Η συζήτηση μέχρι το σπίτι της μας άναψε ακόμη περισσότερο... Τα χέρια της έτριβαν τα μπούτια της καθώς και το καυλί μου... Το θέλω έτσι σκληρό και καυλωμένο... μμμ... Την άφησα λίγο πιο μακριά απ' το σπίτι της για να μην καταλάβει κάτι η γειτονιά... Πάρκαρα και μετά από λίγο Ήμουν έξω απ' την πόρτα του σπιτιού της... όταν μου άνοιξε την πόρτα έμεινα στη θέα του μισόγυμνου κορμιού της... είχε μείνει με τις ψηλοτάκουνες γόβες της, κάλτσες μαύρες που πιάνανε οι ζαρτιέρες ,ένα στριγγακι μαύρο με δανδελα που έδενε με ένα κορδονάκι απ' τα πλάγια και ένα σουτιέν μαύρο που οι στητές της ρώγες έβγαιναν απ' τη δανδελα του... άρχισα να την φιλάω με πάθος.. Τα χείλια μας δεν είχαν σταματημο.. τα χέρια μου της χούφτωναν το κωλαρακι της.. είσαι σκέτη καβλα Μαρία μου.. μμμ θέλεις να δεις πόση καβλα έχει μια χήρα που για χρόνια την έκρυβε; Λέγοντας αυτά απομακρύνθηκε και πήγε και ακούμπησε στο τραπέζι.. κοίτα μωράκι μου να έτσι.. έτσι έτριβα τη μουνάρα μου... αχχ έτσι έσβηνα τις καύλες μου αγόρι μου..

Την έβλεπα να ανοίγει τα μπούτια της και να τρίβει το μουνί της μπροστά μου.. το θέαμα και τα λόγια της με έφερναν στα όρια.. από εκείνη τη στιγμή Ήμουν στις υποταγές του έρωτα της.. ήταν η πρώτη φορά που στον έρωτα έπαιρνε η γυναίκα την πρωτοβουλία.. κοίτα τα στήθια ου καυλιάρη μου.. έτσι τα χάιδευα... κοίτα το κορμί μου που τρέμει για το καυλί σου μωρό μου... άρχισα να γδύνομε μα η φωνή της με σταμάτησε... εγώ μωρό μου, εγώ η καυλιάρα η Μαρία σου θα σε γδύσω.. ήρθε κοντά μου και άρχισε να με φιλάει και να με γδύνει.. με είχε κολλήσει στον τοίχο.. Ήμουν γυμνός πια μπροστά της και γεμάτος από τα φιλιά της... αχ καυλιάρη μου τι πούτσος είναι αυτός... μμμ πουτσαρα μου είσαι τρέλα.. είχε γονατίσει και τα χέρια της χούφτωναν το καυλί μου.. έγλυφε τα αρχίδια μου που είχαν πάρει φωτιά.. τα χέρια της χάιδευαν τους μηρούς μου..

Ενιωθα τα νύχια της να μπαίνουν στα κωλομάγουλα μου... ο πούτσος μου πια ένιωθε τη γλώσσα της.. τον άλειψε με τα σάλια της και τον έχωσε στο στόμα της.. τον ρουφούσε με μανια.. σάλια της τρέχανε απ' το πρόσωπο της.. ένιωσα το λαρύγγι της στο πουτσοκεφαλο μου... βόγκαγε ασταμάτητα... την είχα πιάσει απ' τα μαλλιά και της τον έχωνα όσο πιο βαθιά γινότανε.. κοβόταν η ανάσα της μα τον ρουφούσε με μανια... μου χτύπαγε και μου χούφτωνε το κωλί μου.. τα λόγια μου την άναβαν ακόμη περισσότερο.. καριόλα χήρα αχχχ ρουφατον.. ναι πουτάνα πνιχτον στο στόμα σου... έλα καυλιάρη μου έλα γλύψε με ψωλαρα μου... λέγοντας αυτά ξάπλωσε στον καναπέ που ήταν δίπλα μας και άνοιξε τις μπουταρες της...

Δεν έχασα ευκαιρία και βρέθηκα με το στόμα μου στην καυτή της μουνάρα... τα βογκητά έγιναν κραυγές καθώς τα χείλια μου της πιπιλάγανε τα μουνοχειλα.. έτσι, έτσι γλυψτη τη μουνάρα μου.. ναι ναι τώρα που χυνωωωω αχχχ ναι στο στόμα σου πούστη άντρα.. αχχχ παρταααα... τα χυσια της κυλάγανε απ' το στόμα μου.. τα ρούφαγα και τα ένιωθα να κατεβαίνουν στο λαρύγγι μου... το μουνί της δεν είχε σταματημο... ένιωσα την κλειτορίδα της στην γλώσσα μου να τινάζετε απ' την καβλα.. μπήκα βαθιά μέσα στην καβλωμενη της μουνάρα και έπινα όλα τα χυσια της... τι μου κάνεις καυλιάρη.. αχχχ ναι κι άλλο.. μμμμ... μα ήθελα να την ξεσκίσω.. δεν άντεχα άλλο... την σήκωσα όρθια και την έσκυψα στο μπράτσο του καναπέ.. έπιασα το στριγγακι και το έσκισα.. τα μουνοχειλα της μπροστά στα μάτια μου καθώς και η κωλοτρυπίδα της.. θα σε ξεσκίσω μωρή πουτάνα... έτσι καυλιάρα χήρα σκύψε... ναι καυλιάρη μου ναι δωσμου το καυλί σου μέσα μου.. γέμισε μου τη μουνάρα με τον πούτσο σου... τα χέρια μου της χούφτωναν τα κωλομάγουλα.. της τα χτύπαγα με μανια... ο πούτσος μου έμπαινε και της ξέσκιζε τη μουνάρα... ένιωθα τα μουνοχειλα της να μου σφιγκουν τον πούτσο.. βόγκαγε και έχυνε συνέχεια... τη γάμαγα με μανια.. έμπαινα βαθιά μέσα της.. πιάνοντας την απ' τα μαλλιά ανασηκώθηκε και έβαλε το ένα πόδι πάνω στο μπράτσο του καναπέ.. έτρεμε ολόκληρη.. από πίσω της άρχισα να της χουφτώνω τα στήθια.. έσκυβε και μου γλυφε τα χέρια... το μουνί της έσταζε.. μα τα 'θελα όλα.. έσκυψα και άρχισα να της γλύφω την κωλοτρυπίδα..

Οχι όχι το κωλί μου όχι..

Μα καθώς η γλώσσα μου έμπαινε μέσα της άρχισε να της αρέσει.. μμμμ ναι ναι ξεκολιασε με.. πάρε μου τη μοναδική παρθενια που έχω... ανασηκώθηκα και σιγά σιγά έβαζα το καυλί μου στην κωλαρα της... τα λόγια μου ήταν αυτά που την έκαναν να τρελαθεί πάλι στην καβλα.. έτσι δεν σκεφτόσουνα καυλιάρικο θηλυκό;.. έτσι να σε ξεκολιαζουν σαν σκύλα.. σαν πουτάνα που αναζητά πούτσο... μμμμ ναι ναι σαν σκύλα.. η σκύλα σου καριολη... μμμ αχχ ναι η πουτάνα σου που θέλει να την ξεκολιασεις... παρτον καυλιάρα αχχ παρτον μέσα σου.. νιώσε να σου σκίζει τον πάτο.. αχχχ ναι ναι γαμαμεεε ξεκολιασε με.. σκίσε με...

Ήμουν στα όρια να χύσω μα ένα τέτοιο έκφυλο θηλυκό ήθελα να το χύσω στο στόμα... Την έπιασα απ' τα μαλλιά και τη γονάτισα μπροστά μου.. έτρεμε όλο της το κορμί απ' την καβλα.. έχυνε συνέχεια.. τώρα θα πιεις τα χυσια μου μουνάρα μου.. ναι ναι δώστα μου.. ναι τα θέλω.. άνοιξε το στόμα της και άρχισε να μου ρουφάει το καυλί.. Δεν άργησα να δω τα χυσια μου να τρέχουν μαζί με τα σάλια της απ' τα χείλια της.. τα κατάπινε και τα άλειφε παντού πάνω της... Στο χαλί πια προσπαθούσαμε να ανακτήσουμε ανάσες... Εκείνο το βράδυ την έκανα μπάνιο και δεν άφησα ούτε εκατοστό απ' το κορμί της που να μην το γευτώ..

Όλη τη νύχτα δεν κοιμηθήκαμε.. αυτό που πάντα πίστευα βγήκε αληθινό.. ενώ στον έρωτα οι λέξεις δεν είχαν όρια, στη σχέση υπήρχε πάντα σεβασμός τόσο στο λόγο όσο και στις πράξεις.. είναι μια καταπληκτική γυναίκα... κάναμε πολλά από εκείνη τη νύχτα και μετά. Λίγα χρόνια μετά ξαναπαντρεύτηκε μιας και οι αναζητήσεις διψούν και για ένα χάδι και μια αγκαλιά και όχι μόνο για σεξ.. έχει δοθεί ολοκληρωτικά στον άντρα της..

Παραμένουμε φίλοι και πάντα με σεβασμό ο ένας για τα θέλω του άλλου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.