Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καταρχήν εγώ είμαι εικοσάρα με καλή εμφάνιση, 173 ύψος και δουλεύω σε κατάστημα ρούχων. Δεν είμαι καμία σεξουάλα αλλά μερικές φορές τολμάω στο σεξ. Έτσι έγινε και είχα μια πολύ καυτή εμπειρία με ένα συμμαθητή μου από παλιά.

Τον συμμαθητή μου τον λένε Τάσο και ο πατέρας του είχε κρεοπωλείο. Όταν άνοιξε ένα πολυώροφο σουπερμάρκετ στην περιοχή μας ανέλαβε το κρεοπωλείο και τώρα βγάζει πολύ καλά λεφτά. Με τον Τάσο δεν συναναστρεφόμουν μετά το λύκειο για όλους τους λόγους που χάνονται οι συμμαθητές (εκτός από την υπεροψία).

Η πρώτη μας θεαματική επανένωση έγινε όταν συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα νυχτερινό κέντρο. Γνωρίσαμε ο ένας τον άλλο, ήπιαμε αρκετά (όχι στο βαθμό που δεν ξέραμε τι κάναμε) και βρεθήκαμε να γαμιόμαστε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του σε ένα πάρκιν με τις πόρτες ανοιχτές. Εγώ ήμουν μπρούμυτα με το κώλο μου γυμνό και ο Τάσος από πάνω μου με το χοντρό καυλί του στο μουνί μου να με γεμίζει. Ήταν άβολη στάση και για τους δυο μας αλλά χύσαμε εμείς και μάλλον μερικοί από αυτούς που κοίταζαν από τους θάμνους. Μετά δεν ξανασυναντηθήκαμε για δυο μήνες αλλά μιλάγαμε στο κινητό που και που (με έπαιρνε αυτός γιατί δεν είχα σταθερό τότε) και καυλώναμε ο ένας τον άλλο. Κάποια φορά ενώ μιλάγαμε στο κινητό για ώρα και λέγαμε πως το έχουμε κάνει και πως θα θέλαμε να το κάνουμε του είπα ότι θα ήθελα να με πάρουν ενώ θα ήμουν ακουμπισμένη σε ένα από αυτά τα στρογγυλά τραπέζια που ακουμπάνε οι χασάπηδες το κρέας και το κοπανάνε με τα μαχαίρια.

Μετά από δυο μέρες πήγα στο σουπερμάρκετ που είχε το κρεοπωλείο αλλά όχι για κρέας. Όταν είχα ψωνίσει πέρασα να του πω ένα γεια αν και συνήθως δεν έπαιρνε ανάσα από την πολύ πελατεία. Πράγματι είχε τέσσερις πελάτες αλλά μόλις με είδε τους άφησε για λίγο τον υπάλληλο του μόνο του ήρθε κοντά μου. Μου είπε να πάω κατά τις τέσσερις τα ξημερώματα στο μαγαζί τους στην οδό Ι. και θα μου είχε έκπληξη. Πρέπει να του είχα πει ότι είχα ρεπό στο τηλέφωνο και κανόνισε τις μέρες.

Από την στιγμή που έφυγα από το σούπερ μάρκετ είχα καυλώσει, ήξερα ότι στο χασάπικο του δεν θα μου έδειχνε την συλλογή του από μαχαίρια και το μυαλό μου έτρεχε. Μέχρι να φτάσω στο σπίτι ήθελα να μαλακιστώ για να τελειώσω αλλά κρατήθηκα. Έκανα δυο ντους και πέρασα την ώρα μου διαλέγοντας ρούχα και εσώρουχα. Η ώρα πέρασε γρήγορα και κατά της μια μετά τα μεσάνυχτα ο Τάσος μου έστειλε μήνυμα που με άναψε ακόμα περισσότερο.

Στις τρεις είχα βγει από το διαμέρισμα μου και κατέβαινα τις σκάλες, το χασάπικο δεν ήταν ούτε πέντε λεπτά αλλά δεν κρατιόμουν άλλο. Στην εξώπορτα φόρεσα τα παπούτσια και προχώρησα στον δρόμο. Μέχρι το χασάπικο δεν συνάντησα κανέναν, ούτε αυτοκίνητο πέρασε και ο μόνος χαρακτηριστικός ήχος ήταν από τα τακούνια μου. Όταν έφτασα στο χασάπικο, κοίταξα γύρω από την απέναντι μεριά του δρόμου μήπως με βλέπει κανένας και πλησίασα. Το μαγαζί είναι γωνιακό με τζαμαρία και από τις δύο μεριές, όλα τα φώτα ήταν κλειστά και δεν έβλεπα κανέναν μέσα, έσπρωξα την πόρτα που ήταν ξεκλείδωτη και μπήκα αφήνοντας την να κλείσει. Το μαγαζί μύριζε χλωρίνη. Ο Τάσος που ήταν ήδη μέσα κόλλησε από πίσω μου και με ξάφνιασε αλλά ήταν ευχάριστο ξάφνιασμα.

Ένιωθα την ζεστή ανάσα του στο αυτί μου καθώς μου μίλαγε, τα χέρια μου ήταν πάνω στα δικά του που άρπαζαν το μουνί μου πάνω από την φούστα, ενώ έσπρωχνα τον κώλο μου προς τα πίσω με συνέπεια να νιώθω τον καυλωμένο πούτσο του. \"Άκουγα τα τακούνια σου για δυο λεπτά που ήσουν στον δρόμο και είχα καυλώσει τόσο πολύ που ήθελα να τον βγάλω και να τον παίξω για να τελειώσω, δεν κρατιέμαι άλλο θέλω να το κάνουμε.\" Μα θα μας δούνε του είπα εγώ, αλλά με καθησύχασε ότι είχε σκοτάδι και δεν πέρναγε κανένας. Ο Τάσος με πήγε πιο μέσα στο μαγαζί και ένιωσα τον πούτσο του γυμνό να μπαίνει μέσα μου. Αυτός βόγκηξε περισσότερο από εμένα και με γάμαγε τόσο γρήγορα που έλεγα ότι θα τελείωνε σε ένα λεπτό, αλλά ήταν τόσο καυλωμενος που έπρεπε να το κάνει. Τα μάτια μας άρχισαν να συνηθίζουν στο σκοτάδι και είχα αίσθηση του χώρου.

Πίσω από τον Τάσο ήταν η ταμιακή και μπροστά μου ένα ψηλό τραπέζι. Σταμάτησε για λίγο και με έσπρωξε λίγο ποιο μπροστά. Ακούμπησα στο τραπέζι με τους αγκώνες πρώτα, που ένιωσα να βυθίζονται σε ένα παχύ στρώμα από χοντρό αλάτι (όπως έμαθα αργότερα). Κατάλαβα ότι ο Τάσος ικανοποιούσε την φαντασιωσή μου, είχε βάλει τα χέρια του από κάτω και έπιανε τα βυζιά μου όσο με γάμαγε, ενώ είχε γύρει και με φιλούσε και με δάγκωνε στον λαιμό και στον σβέρκο. Δεν ήταν απλά ένα καλό γαμήσι για εμένα. Μας έβλεπα σαν τρίτο άτομα να το κάνουμε κολλημένη μέσα στο σκοτάδι. Στο τέλος ο Τάσος σηκώθηκε από επάνω μου, με έπιασε από του ώμους και με τράβαγε πάνω στην πούτσα του. Έτσι το είχα φανταστεί και συνέχισε μέχρι που έχυσε μέσα μου και εγώ έχυσα πάνω στην πούτσα του. Όταν τελειώσαμε είχα βρωμίσει λίγο αλλά ένιωθα υπέροχα. Ο Τάσος με πήγε μέχρι την πολυκατοικία μου και έφυγε.

Αυτό που μου θύμισε αυτή την περιπέτεια που είχα πέρυσι το φθινόπωρο/χειμώνα ήταν μια τυχαία συνάντησή. Το προπερασμένο Σάββατο συνάντησα στην Οδό Ερμού μια συμμαθήτρια μου από το λύκειο που είχα να την δω από εκείνη την εποχή και καθίσαμε για καφέ. Παρότι τότε ήταν κολλητή μου τώρα με ενόχλησε πολύ ο τρόπος που σκέπτονταν. Επειδή είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο και είχε πάρει ανώτερη μόρφωση αντιμετώπιζε όσους από τους παλιούς μας φίλους δεν τα είχαν καταφέρει σαν αποτυχημένους αν και η ίδια δούλευε σαν απλή τηλεφωνήτρια σε γραμμή εξυπηρέτησης πελατών (η οποία είναι μια χαρά δουλειά). Τι να πω; Ελπίζω ο καινούργιος χρόνος να της φέρει καινούργια μυαλά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.