Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ας πω και εγώ την ιστορία μας που είναι 100% αληθινή..

Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές με τη γυναίκα μου σε ένα από τα Ελληνικά νησιά, όπως κάνουμε συνήθως αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά..!

Ένα βράδυ βγήκαμε σε ένα κλαμπάκι για ποτό μαζί και με ένα γνωστό μας κάτοικο του νησιού το Σ.... που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν και προθυμοποιήθηκε να μας ξεναγήσει στη νυχτερινή ζωή του νησιού.

Η γυναίκα μου φόραγε ένα αρκετά αποκαλυπτικό φουστανάκι που άφηνε αρκετά από το ηλιοκαμένο λεπτό κορμί της σε κοινή θέα, και μπορώ να πω πως αν και μικροκαμωμένη έχει όμορφο πλούσιο στήθος και συγκέντρωνε αρκετά αντρικά βλέμματα πάνω της..
Τα ποτά και τα σφηνάκια έρεαν άφθονα και ανάλογα και το κέφι, το κλίμα ήταν αρκετά ερωτικό και είναι λογικό με τόσες ηλιοκαμένες παρουσίες τριγύρω.

Όπως προανέφερα ο Σ... ήταν γνωστός μας με τον οποίο όμως ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες επαφές απλά και μόνο μια γνωριμία, αν και στη πορεία της βραδιάς βρήκαμε αρκετά κοινά στοιχεία μεταξύ μας.
Ο Σ... είναι άτομο χωρίς αναστολές και ταμπού όπως είμαι εγώ (θέλω να πιστεύω) σε αντίθεση με τη γυναίκα μου...

Κάποια στιγμή τον βλέπω να χαζεύει τα ηλιοκαμένα μπούτια της γυναίκας μου και της έκανε ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο και εκείνη φυσικά το χάρηκε.

Κάποια στιγμή ο Σ... προτείνει να πάμε για βραδινό μπάνιο (είναι ήδη 2:30) το λέω στη γυναίκα μου και εκείνη αν και πολύ διστακτικά και επηρεασμένη ίσως από το αλκοόλ συμφωνεί.

Ξεκινάμε και οι τρεις και καταλήγουμε σε μια πολύ όμορφη έρημη παραλία, εγώ και ο Σ..... βγάζουμε τα ρούχα μας και πέφτουμε ολόγυμνοι κατευθείαν στο ζεστό νερό και προτρέπουμε στη γυναίκα μου να ακολουθήσει!
Εκείνη αρχικά αρνείται αλλά τελικά με τα πολλά καταλήγει μόνο με το στρινγκάκι της στη θάλασσα μαζί μας!

Εγώ έχω ήδη αρχίσει να ερεθίζομαι κάτι που σίγουρα κατάλαβε και ο Σ.... αφού ένιωσα το ένα χέρι του να μου χαϊδεύει το τεντωμένο πράμα μου και το άλλο χέρι του να χαϊδεύει το ξυρισμένο γατάκι της γυναίκας μου!!

Εγώ την αγκαλιάζω και της πιάνω το ζουμερό στήθος και εκείνος με μια κίνηση της βγάζει το στρινγκ και βάζει τη γλώσσα του στο γεμάτο αλμύρα μουνάκι της γυναίκας μου, περιττό να πω πως η λίμπιντο είχει χτυπήσει κόκκινα!
Έτσι όπως είμαστε αρχίζουμε να βγαίνουμε από το νερό ενώ ο Σ... έχει κολλημένο το στόμα του στο μουνάκι της δικιάς μου και καταλήγουμε και οι τρεις σε κάτι ξαπλώστρες που βρίσκονταν στη παραλία.

Ο Σ.... άρχισε να της κάνει τρελό γλυφομούνι για ατελείωτες ώρες ασχολήθηκε με το μουνάκι της γυναίκας μου και την έκανε να τελειώσει αρκετές φορές και μαζί να ξεχάσει οποιοδήποτε ενδοιασμό είχε για τον τρίτο που βρίσκονταν ανάμεσα μας.

Όταν ο Σ.... έκοψε τον ρυθμό του την τράβηξα προς το μέρος μου και άρχισε να μου γλύφει το ερεθισμένο πράμα μου ο Σ.... έκανε μια βουτιά και όταν γύρισε \"φανερά ερεθισμένος\" και αντίκρισε την γυναίκα μου στα τέσσερα να μου προσφέρει τις υπηρεσίες της δεν δίστασε να τις καρφώσει το αρκετά χοντρό εργαλείο του στο ξαναμμένο μουνάκι της γυναίκας μου, από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα τρελό γαμήσι πολλών ωρών που έκανε το μουνάκι της γυναίκας μου να χύνει πάλι και πάλι και να βγάζει η ίδια κραυγές ηδονής, φυσικά όλη αυτή την ώρα δεν άφηνε από τα χέρια (και το στόμα της) το πούτσο μου.

Αν και δεν το είχα φανταστεί ποτέ ήταν πολύ ερεθιστικό κάποιος άλλος να περιποιείται τη γυναίκα σου και να είσαι θεατής..

Στο φινάλε κατεύθυνα το κεφάλι της προς το μέρος του και χάρισε και σε εκείνον ένα από τα καταπληκτικά τσιμπούκια της.
Ήδη είχε αρχίσει να ξημερώνει και μαζί τελείωναν και οι διακοπές μας, ήταν η τελευταία μέρα στο νησί!

Η γυναίκα μου κράταγε μούτρα για τις επόμενες μέρες και αν και δεν το παραδέχτηκε ποτέ πιστεύω πως πολύ γούσταρε το σκηνικό (όπως πιστεύω και όλες οι γυναίκες).
Πάντως η επόμενη κίνηση θα είναι με κάποια φίλη η και γιατί όχι με κάποιο ζευγάρι! Αν τη πείσω πρώτα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.