Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από εκείνη την Κυριακή τα πράγματα ανάμεσα σε μένα και την Μαρία πήραν άλλο δρόμο, γεμάτο απρόοπτα και εκπλήξεις. Βήμα στο βήμα η σχέση μας άλλαζε, απομακρυνόταν από την αφετηρία της. Όλο και δυσκολότερο γινόταν, όσο προχωρούσαμε, να θυμηθώ πώς ξεκίνησε η ιστορία μας κάποτε εκεί στο γυμναστήριο. Ακόμα και σήμερα, χρόνια μετά, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όσα συνέβησαν ήταν πραγματικά, πως αληθινά ήμουν εγώ αυτός που έκανε όλα αυτά - ακριβέστερα αυτός που καθόταν να του τα κάνουν. Μέσα από το προστατευτικό κέλυφος της σημερινής μου ζωής, την οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά, όλα αυτά φαίνονται σαν ιστορία κάποιου άλλου.

Την πρώτη εκείνη φορά που δοκίμασα το μουνί της Μαρίας διαδέχθηκε μια περίοδος πυρετού. Η Μαρία, απαλλαγμένη πια από κάθε αιδημοσύνη, πέρναγε αρκετό χρόνο πάνω από το στόμα μου, αφήνοντας με να ανακαλύψω κάθε γωνιά των απόκρυφών της. Δεν υπερβάλλω αν πω ότι περνούσαμε πάνω από ώρα κάθε μέρα, πλαισιώνοντας τη φροντίδα του μουνιού της με ένα ολόκληρο τελετουργικό, στο οποίο φυσικά τελετάρχης ήταν το στόμα μου.

Σιγά σιγά αυτό έγινε για την Μαρία συνήθεια, και η συνήθεια έφερε την εξάρτηση. Ένιωθα ότι κάθε ερωτική μας στιγμή την έβλεπε σαν απλό πρελούντιο της στιγμής που θα καθόταν επάνω μου και θα βολευόταν με μικρές κινήσεις πάνω στο πρόσωπό μου. Όταν κάναμε έρωτα, βιαζόταν να με κάνει να τελειώσω, πότε ανεβαίνοντας επάνω μου και παίρνοντας την πρωτοβουλία, πότε με κινήσεις της λεκάνης της ή του πισινού της, για να λήξει αυτή η φάση και να πάρω επιτέλους θέση από κάτω της. Ακόμα και όταν φιλιόμασταν και χαϊδευόμασταν τόνιωθα πως δεν ήταν εκεί, σκεφτόταν μόνο το μουνί της. Σχεδόν με πίεζε να κατέβω εκεί χαμηλά και να πάρω στο στόμα μου τα ήδη υγρά χείλη της.

Άρχισε να κυκλοφορεί μες το σπίτι που είχαμε πιάσει γυμνή από τη μέση και κάτω. Τις φορές που την έπιανε σεμνότητα ή κρύωνε, φρόντιζε να φοράει κάτι πολύ κοντό, αφήνοντας το βρακάκι της επιδεικτικά κάπου για να φαίνεται πως δεν το φοράει. Αυτό την τρέλαινε, οι κινήσεις της μέσα στο σπίτι γίνονταν όλο και πιο νευρικές, μέχρι που έτρεχε εκεί που τύχαινε να βρίσκομαι, και σχεδόν με τη βία με έβαζε να ηρεμήσω ενα μουνί που είχε ήδη γίνει μουσκίδι. Μετά, ήρεμη πια, δεχόταν για λίγο ακόμη τις περιποιήσεις μου, σηκωνόταν χωρίς να πει κουβέντα και συνέχιζε αυτό που είχε διακόψει. Όσο μάλιστα περνούσε ο καιρός, αντί να έρχεται κάποιος κορεσμός, η ανάγκη της αυτή φούντωνε ακόμα περισσότερο. Αισθανόμουν ότι όλα τα άλλα που απάρτιζαν τη σχέση μας σιγά σιγά ξεθώριαζαν και το μόνο που επιθυμούσε η φίλη μου είναι να κάθεται με τις ώρες πάνω μου. Το αισθανόμουν σε ό,τι κάναμε, στον κινηματογράφο, στα πάρτι ή στις βόλτες, πως όλα αυτά τα έβλεπε σαν αναγκαστικά και αναπόφευκτα διαλείμματα που απλώς δυνάμωναν την επιθυμία της και την επικείμενη απόλαυσή της. Ακόμα κι εγώ δεν είχα ποτέ μάθει τόσο καλά μια γυναίκα, δεν υπερβάλλω αν πω ότι ήξερα μια μια τις τρίχες που στόλιζαν το μουνί της και τις άλλες, τις απαλές σαν χνούδι, που έβγαιναν γύρω από την κωλοτρυπίδα της.
Θα ρώταγε κανείς πώς τα δεχόμουν αυτά χωρίς να διαμαρτυρηθώ. Υπήρχαν πολλοί λόγοι.

Ο πρώτος, ήταν πως αποζημιωνόμουν και με το παραπάνω. Δεν ξέρετε τι σημαίνει να είσαι δίπλα σε μια γυναίκα που βρίσκεται σε διαρκή ερεθισμό. Πώς είναι το βλέμμα της, πώς είναι οι κινήσεις του κορμιού της, τι σημαίνει να ακούς την ανάσα της, να έχει βραχνιάσει η φωνή της. Κάθε στιγμή μαζί της είναι αληθινή, με τη γλώσσα μου κρατούσα στην επιφάνεια ένα πλάσμα που ερχόταν από πολύ παλιά και είχε ταφεί κάτω από τα πρέπει του υποτιθέμενου πολιτισμού μας. Έπρεπε να τη δείτε να χορεύει για να καταλάβετε με τι θηλυκό συζούσα. Ζούσα μια αληθινή ζωή, η Μαρία με κοίταζε με μάτια που έλαμπαν και καθόλου δε μ\' ενδιέφερε που πια λίγο συζητούσαμε και λίγο βρισκόμασταν εκτός σπιτιού.

Ο δεύτερος λόγος ήταν η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της Μαρίας. Είχε αποκτήσει μια φοβερή όρεξη για φαγητό, και για ένα συστηματικά αθλούμενο άτομο αυτό σημαίνει αύξηση του βάρους, αλλά σε μυϊκή μάζα. Το κορμί της στρογγύλεψε, τα πισινά και τα βυζιά της φούσκωσαν, τα πόδια της πήραν μερικά εκατοστά και γρήγορα η λεπτή μου ερωμένη γέμισε καμπύλες. Ακόμα και τα ανατολίτικα χαρακτηριστικά του προσώπου της τονίστηκαν, η λεπτή μου φίλη μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό θηλυκό που τον ερωτισμό της δεν μπορούσε να τον χωρέσει κανένα ρούχο. Άλλωστε κι εδώ είχαμε αλλαγή, τα τζην και τα αθλητικά τα διαδέχτηκαν κοντά φορέματα και ψηλά τακούνια που προκαλούσαν αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Στο σπίτι μας πάλι, κυκλοφορούσε με νωχελικές κινήσεις ένα γυμνό θηλυκό που, αν πριν είχε τη σβελτάδα και την ελαστικότητα του φιδιού, τώρα είχε τη δύναμη, την ομορφιά και τη σιγουριά του αιλουροειδούς. Συχνά και το βλέμμα του...Αλλά αλλού ήταν η μεγάλη αλλαγή.

Το μουνί της είχε αλλάξει, είχε γίνει αγνώριστο. Τα εξωτερικά χείλη είχαν φουσκώσει, τα μέσα έβγαιναν πιο έξω. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως πράγματι έγινε κάτι τέτοιο. Θυμόμουν όμως πολύ καλά πώς ήταν όταν το πρωτοένοιωσα στο στόμα μου. Τώρα σχεδόν δε χωρούσε κι όταν η Μαρία καθόταν πάνω μου σκέπαζε ολόκληρο το κάτω μέρος του προσώπου μου. Η κλειτορίδα της φούσκωνε και σχεδόν φαινόταν όταν μισάνοιγε τα πόδια. Αλλά και η μυρωδιά του είχε γίνει ακόμα πιο βαριά, σχεδόν ναρκωτική, μερικές φορές έβγαινα από κάτω της μισοζαλισμένος. Αυτό που δεν άλλαζε ήταν η όρεξή του και η διάθεσή του να το υπηρετούν με όποιο τρόπο του έκανε κέφι. Θα έλεγα μάλλον ότι μαζί με τις διαστάσεις του μεγάλωσε και η επιθυμία του. Κι όταν εξουθενωμένος κατάφερνα να το ικανοποιήσω, με περίμενε μια πεινασμένη κωλοτρυπίδα που μου την πρόσφεραν δυο τέλεια πισινά.

Ένας φίλος γιατρός που του εκμυστηρεύτηκα την απίστευτη ανατομική αλλαγή διατύπωσε την υπόθεση πως οφειλόταν στην αλλαγή βάρους. Αλλά εγώ ξέρω πως άλλος είναι ο λόγος κι ας φαίνεται αληθοφανής η επιστημονική εξήγηση...

Μαγεμένος από αυτό το υπέροχο μουνί δεν πρόσεχα πως κι άλλα πράγματα άλλαζαν. Η Μαρία γινόταν όλο και πιο λιγόλογη, όλο και πιο αποφασιστική στις αντιδράσεις της. Η παλιά της δειλία δεν αναγνωριζόταν πουθενά, είχε σκληρύνει και στο βλέμμα και στη συμπεριφορά. Αυτό το κατάλαβα πολύ καλά σε ένα τουρνουά που διοργάνωσε η σχολή της, όπου τσάκισε από τον πρώτο γύρο δυο αντιπάλους της. από τις οποίες στο παρελθόν είχε χάσει επανειλημμένα. Αλλά κι απέναντί μου είχε αλλάξει συμπεριφορά.

Οι έξοδοί μας περιορίστηκαν, το ίδιο και η κοινωνική μας ζωή. Συζητούσαμε ελάχιστα, μοιραζόμασταν πολύ λίγα πράγματα. Ακόμα και η ερωτική μας ζωή άδειασε από ότιδήποτε δεν ήταν απόλαυση για το μουνί και τον κώλο της Μαρίας. Συχνά δεν έμπαινα καθόλου μέσα της, με αυνάνιζε απαλά και με τελείωνε, ή με άφηνε να τελειώνω μόνος μου ενώ την έγλυφα. Το σπίτι μας είχε μετατραπεί σε ένα μισοσκότεινο ναό με περίεργες μυρωδιές και ανατολίτικα σκοτεινά χρώματα, όπου μπαίναμε και οι δύο για ένα μόνο σκοπό.

Εν τω μεταξύ οι ζωές μας έξω από το σπίτι παίρνανε διαφορετική πορεία, της Μαρίας προς τα επάνω και η δική μου προς τα κάτω. Η βελτίωσή της στο ταε κβο ντο και οι διακρίσεις που μάζευε οδήγησε σε μια πρόταση για συνεργασία σε μια πολύ καλή σχολή πολεμικών τεχνών, με συμφέροντες όρους. Εγκατέλειψε το γραφείο στο οποίο δούλευε χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ ξανάρχισε να ασχολείται με μια παλιά της αγάπη, το τζούντο. Αυτό το τελευταίο αύξησε ακόμα λίγο το εκτόπισμά της αλλά έκανε ακόμα πιο σφιχτό το κορμί της, τα πισινά της σχεδόν δε χωρούσαν μέσα στα ρούχα της, τα μάντευες σε κάθε λίκνισμά της.

Η δική μου πάλι ζωή πήγαινε κατά διαβόλου. ¨Δούλευα σαν διορθωτής κειμένων και επιμελητής εκδόσεων, με το κομμάτι ή τη σελίδα. Η παραγωγικότητά μου όμως είχε πέσει κατακόρυφα. Αλλά το κυριότερο ήταν ότι μέσα μου μεγάλωνε ένα κενό, αφού μου έλειπαν πολλά από αυτά που περιμένει κανείς από μια σχέση. Συχνά, όταν βρισκόμουν έξω σκεφτόμουν πώς διάβολο έμπλεξα έτσι. Όταν όμως έμπαινα σπίτι, τα ξεχνούσα όλα και παραδινόμουν στα ανοιχτά πόδια και τα απαλά πισινά της φίλης μου, που σπάνια πια μου μιλούσε ή μου έδινε άλλου είδους προσοχή.

Όλη αυτή η κατάσταση δεν ήταν βέβαια φυσιολογική, ούτε μπορούσε να παραμείνει έτσι επ\' αόριστον. Όσο εγώ αιχμαλωτιζόμουν από την τέλεια ομορφιά του μουνιού της, τόσο η Μαρία μου φερόταν ακριβώς σαν να ήμουν αιχμάλωτος, αδιαφορώντας για οτιδήποτε δεν συνέβαλλε στην ηδονή της. Συχνά αντιμετώπιζε ειρωνικά την αδημονία μου, με τυραννούσε αιωρούμενη πάνω από το στόμα μου που απελπισμένα εψαχνε τα χείλη του μουνιού της, με ειρωνευόταν όταν παρέδιδα μετά από ολόκληρα δεκάλεπτα κάτω από τα πισινά της. Ακόμα και σ\'αυτήν την κατάσταση της πλήρους αφοσίωσης στα υπεροχα απόκρυφα της Μαρίας, αγανακτούσα για την καταφανή ανισότητα στην οποία είχε οδηγηθεί η σχέση μας. Το μόνο όφελος που είχα εγώ, αν εξαιρέσουμε βέβαια την ιδιαιτερότητα της σχέσης μας, ήταν τα ζηλότυπα μάτια των ανδρών όταν με έβλεπαν να κυκλοφορώ τέτοιο θηλυκό. Όμως γρήγορα κατάλαβα ότι κι αυτό το όφελος είχε ανάλογο, και πολύ πικρό, κόστος.

Ένα απόγευμα η Μαρία καθόταν επάνω μου και απολάμβανε ένα διακριτικό μασάζ στην κωλοτρυπίδα. Το είχε ξεσηκώσει από κάτι κινέζικα ερωτικά βιβλία, που το παρουσίαζαν ως την τέλεια μέθοδο χαλάρωσης, δοκιμασμένη από τις παλλακίδες του αυτοκράτορα. Είχα καταφέρει να το πετύχω και η Μαρία, σε κατάσταση νιρβάνα, κουνιόταν πάνω στο πρόσωπό μου ελαφρά και ηδονικά, ανταμείβοντας αργά και που τις προσπάθειές μου με συσπάσεις του πρωκτού της, που άφηναν να χυθούν στο στόμα μου σταγόνες από ένα πιπεράτο υγρό. Τότε σκέφτηκα να της θυμίσω τους όρους της παλιάς μας συμφωνίας, που περιλάμβαναν την κατά βούλησή μου χρήση του πισινού της.

-Μαρία, δεν έχει μόνο το μουνί σου, έχει και ο πούτσος μου δικαιώματα, είπα, με φανερή την αγανάκτηση.
-Όπως θέλεις μωρό, μου, είπε η Μαρία, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Πάντως παρά την προθυμία της διέκρινα μια ελαφριά ειρωνεία στον τόνο της φωνής της.

Πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα, με έστειλε στο μπάνιο να φέρω λίγο λιπαντικό λάδι και απλώθηκε στο κρεβάτι, ένα τέλειο, γεμάτο κορμί με ένα ακόμα πιο τέλειο πισινό. Το κόκκινο φως που κυριαρχούσε στο δωμάτιο έκανε ακόμα πιο ερωτικό, αν ήταν δυνατό, το θέαμα. Πλησίασα τρέμοντας. Ο πούτσος μου ήταν ήδη σηκωμένος και ερεθισμένος.

Μόλις όμως τον ακούμπησα στη βάση του πισινού της άρχισε να μαλακώνει. Προσπάθησα να τον παίξω, αλλά τίποτα δεν έγινε. Ξάπλωσα διαλυμένος στο κρεβάτι. Η Μαρία, χωρίς να δείξει καμμιά συμπάθεια άρχισε να μου την παίζει και να την πλησιάζει στο μουνί της. Τίποτα πάλι. Έκανε κι άλλες προσπάθειες, με το στόμα και τα βυζιά αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Πάντως ο τρόπος που το έκανε έδειχνε περισσότερο πως ενδιαφερόταν να με πείσει για την ανικανότητά μου παρά να με ξανακάνει ικανό. Στο τέλος μου είπε:

Δε νομίζεις πως τώρα που με άναψες πρέπει να κάνεις κάτι; Ευτυχώς έχεις και άλλα όργανα αγαπούλα μου. Οι τριχούκες μου θέλουν δρόσισμα. Και χωρίς συζήτηση μου έβαλε στο στόμα το μουνί της. Άρχισα να βρέχω τις πυκνές μουνότριχές της με σάλιο όταν την άκουσα να συμπληρώνει:
Μωρό μου ελπίζω να είναι κάτι περαστικό, γιατί δεν έχει μόνο ο πούτσος σου δικαιώματα, έχει και το μουνί μου. Φαντάζομαι θα συμφωνείς.



Τα αποτελέσματα της συζήτησης δεν άργησαν να φανούν. Μετα από μερικές μέρες η σχολή στην οποία δούλευε έδινε ένα πάρτυ και πήγαμε μαζί. Η Μαρία φορούσε ένα μωβ δικτυωτό φόρεμα που άφηνε να φαίνονται τα υποτιθέμενα εσώρουχά της και της έφτανε λίγο πιο κάτω από τον πισινό. Της κόλλησαν άγρια όλοι οι άντρες και αγνόησε σε όλο το πάρτυ την παρουσία μου. Στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας, σχολίασα πικρόχολα το γεγονός, για να εισπράξω την απάντηση:

-Δεν αξίζουν όλοι μαζί όσο εσύ μονάχος σου μωρό μου. Μόνο που αυτών τους σηκώνεται.
Έμεινα άναυδος από την απάντηση και μόνο μετά από αρκετά λεπτά της απάντησα:
- Μαρία, αν πας με άλλον δεν θα το αντέξω. Τελειώσαμε, και βρες άλλον να σου κάνει τα κόλπα.

Δεν αποκρίθηκε, έκλεισε τα μάτια και αναπαύτηκε στο κάθισμα του αυτοκινήτου, με ένα ελαφρό χαμόγελο, ίδιο με εκείνο που είχε όταν πριν λιγες μέρες μου πρόσφερε εις μάτην τον κώλο της.

Η ζήλεια φέρνει την παρακολούθηση και η παρακολούθηση τη γνωστή τραγική επιβεβαίωση. Την παραφύλαξα ένα πρωινό να βγαίνει από τη σχολή και την ακολούθησα με τη μηχανή. Πάρκαρε και μπήκε σε ένα μπαρ, από το τζάμι την είδα να φιλάει έναν άλλο και να κάθεται σε ένα τραπέζι μαζί του. Θολωμένος μπήκα μέσα και κάθισα στον πάγκο, παραγγέλνοντας ένα ποτό, έτσι ώστε να τους βλέπω και να με βλέπει. Η Μαρία δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου. Προφανώς με είχε από πριν πάρει χαμπάρι. Αντιθέτως, συνέχισε να ερωτοτροπεί ακόμα πιο απροκάλυπτα. Πλήρωσα και έφυγα, αηδιασμένος και οργισμένος.

Περιπλανήθηκα αρκετές ώρες, μέχρι που αποφάσισα να γυρίσω σπίτι κατά το απόγευμα. Ήταν ήδη εκεί, καθισμένη στον καναπέ και διαβάζοντας ένα περιοδικό. Στάθηκα μπροστά της συγκρατώντας με μεγάλο κόπο τα νεύρα μου.
-Καταλαβαίνεις πως με αυτό που έκανες τελειώσαμε; Τη ρώτησα. Καμμιά απάντηση.
-Μαρία, μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγω, επανέλαβα.
-Είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις μωρό μου, απάντησε ατάραχη, και σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο.

Η αδιαφορία της με εξόργισε ακόμα πιο πολύ. Άρχισα να μαζεύω τα βασικά από τα πράγματά μου και να τα βάζω όπως όπως σε μια βαλίτσα. Διάλεξα και τα πιο απαραίτητα από τα χαρτιά μου και έφαγα κάμποση ώρα για να τα ξεχωρίσω. Μετά βγήκα από το γραφείο με τη βαλίτσα. Η Μαρία είχε μόλις βγει από το μπάνιο και είχε πάλι ξαπλώσει αναπαυτικά στην πολυθρόνα του σαλονιού, διαβάζοντας. Στάθηκα όρθιος μπροστά της με τη βαλίτσα στο χέρι.

-Απ\' ό,τι φαίνεται δεν ενδιαφέρεσαι και πολύ, όμως εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα αντίο.

Η Μαρία δεν άπάντησε, κατέβασε όμως το περιοδικό και με κοίταξε με ένα βλέμμα τόσο σκοτεινό που τα πόδια μου λύθηκαν. Ύστερα αργά-αργά άρχισε να ανασηκώνει το κοντό φόρεμα που φορούσε, αφήνοντας σιγά σιγά να φανεί το μουνί της, ανοίγοντας ταυτόχρονα διάπλατα τα πόδια της.

Αγαπητοί αναγνώστες, το είχε μόλις ξυρίσει τελείως, αφήνοντάς το για πρώτη φορά απολύτως γυμνό μπροστά στα εκστατικά μάτια μου! Ένιωθα πως αυτό το μοναδικό θέαμα με άδειαζε από κάθε προσωπική βούληση και πάλεψα για να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από εκεί. Όμως ήταν αδύνατο.

Τα γόνατά μου, που ήδη έτρεμαν, λύγισαν και γονάτισα μπροστά της, με το βλέμμα κολλημένο εκεί κάτω, μέχρι που το πρόσωπό μου βρέθηκε και πάλι ανάμεσα στα πόδια της. Αφού βολεύτηκε λίγο, πήρε από δίπλα το τηλέφωνο και άρχισε να σχηματίζει έναν αριθμό. Μίλησε ερωτικά αρκετή ώρα με έναν άντρα, αδιάφορη για το ποτάμι τα δάκρυα που έβρεχαν το μουνί της. Έκλεισε το τηλέφωνο αφού πρώτα κανόνισε ένα ραντεβού μια ώρα αργότερα. Ντύθηκε και έφυγε, δίνοντάς μου εντολή να την περιμένω.

Γύρισε αργά το βράδι, με το μουνί και τον κώλο γεμάτα σπέρμα και δικούς της χυμούς. Εγκαταλείφθηκα στην απόλαυσή της καταπίνοντάς τα αδιαμαρτύρητα.
Ακολούθησε μια περίοδος ακραία και εξωπραγματική. Δε γνωρίζω αν πρέπει να ευχηθώ στους άντρες αυτού του κόσμου να βιώσουν κάτι ανάλογο ή αν η ευχή μου αυτή ισοδυναμεί με κατάρα. Ξέρω όμως καλά πως δεν υπήρξε ποτέ άντρας που να αφιερώθηκε τόσο πολύ σε ένα γυναικείο όργανο όσο εγώ, πως ποτέ δεν υπήρξε γυναικείο όργανο που να έζησε τόσο βασιλικά όσο αυτό της φίλης μου. Σχεδόν είχε πάρει υπερφυσικές διαστάσεις στο μυαλό μου, γέμιζε όλες τις στιγμές μου, ακόμα και όταν η Μαρία δεν ήταν σπίτι.

Τρελαινόμουν όταν δεν ήμουν από κάτω της, ζούσα διαρκώς για τη στιγμή που θα ερχόταν σπίτι και θα με ελεούσε με το άτριχο ανοιχτό της αιδοίο. Η μέρα μακριά του δεν πέρναγε, όσο η ώρα που θα το έβλεπα πλησίαζε. Κι όταν πια έφτανε και, κατά το συνήθειό της, κρέμαγε τα ρούχα της στον καλόγερο της εισόδου μένοντας τελείως γυμνή, την Μαρία την περίμενε ένας άντρας σε κατάσταση πυρετού που της πρότεινε τρέμοντας τη γλώσσα του.

Δεν της έγλυφα απλά το μουνί και τον κώλο. Είχα ανοίξει ένα εντελώς ξεχωριστό κανάλι επικοινωνίας μαζί τους, μια τέτοια κατάσταση λατρείας όπου η κάθε λεπτομέρεια έπαιζε τεράστια σημασία. Κάθε τετραγωνικό χιλιοστό υπηρετούνταν ξεχωριστά, κάθε μυρωδια της επίσης, κάθε σταγόνα, κάθε ουσία που μου παραχωρούσε ήταν υπόθεση τεράστιας σημασίας για μένα. Μόλις το πρόσωπό μου πλησίαζε στα απόκρυφά της, ένοιωθα ότι βρισκόμουν σε ένα χώρο που είχε έκταση δεκάδων τετραγωνικών μέτρων. Το καθημερινό μου ταξίδι από την κωλοτρυπίδα μέχρι την κλειτορίδα της μπορούσε να διαρκέσει ώρες! Λένε πως οι Εσκιμώοι διακρίνουν εκατό διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού, που εμείς οι υπόλοιποι αδυνατούμε να δούμε. Εγώ πάλι μπορούσα να ξεχωρίσω μυρωδιές, γεύσεις και γωνιές που δε νομίζω ότι μπορεί να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας.

Εγκαταλειμμένος στις ορέξεις αυτού του υπέροχου μουνιού δεν έβλεπα την αναπόφευκτη και μεγάλη αλλαγή που είχε δεχτεί η σχέση μας. Η Μαρία, μετά το θρίαμβο εκείνου του μεσημεριού, όταν πια παραδόθηκα άνευ όρων στο ξυρισμένο και φλογισμένο αιδοίο της, ξεπέρασε, όπως νόμιζα δυστυχώς, κάθε όριο αδιαφορίας. Σιγά σιγά με εξωθούσε σε ένα κόσμο όπου είχα όλο και λιγότερη σημασία ως πρόσωπικότητα. Όλη μου η παιδεία και η μόρφωση, ο χαρακτήρας και η καλλιέργειά μου δεν μέτραγαν καθόλου. Σημασία είχε αν έγλυφα καλά, αν μπορούσα να αντέξω τις απίστευτες απαιτήσεις της, αν ασχολιόμουν όσο έπρεπε με τα ανοιχτά πόδια της.

Κάθε απόγευμα έπρεπε να σκύψω μπροστά της και μια ώρα ολόκληρη να ασχοληθώ με την επιμέλεια του μουνιού και του κώλου της. Προσεκτικά έπρεπε να τα καθαρίσω από οποιαδήποτε τρίχα που φαινόταν να βγαίνει, να τα αλείψω με όλο και πιο εξεζητημένα μυρωδικά και αρωματικά λάδια, να τα σκουπίσω με πανάκριβα υφάσματα που έπρεπε να τρέχω δυο ώρες σε μαγαζιά για να τα βρω. Καθε πρωί έπρεπε να σηκωθώ μισή ώρα νωρίτερα, να ετοιμάσω καφέ, κρουασσάν και μέλι στην Μαρία, που σηκωνόταν, πήγαινε τουαλέττα και επέστρεφε ασκούπιστη στο κρεβάτι μας, να πάρει το πρωινό της και να μου προσφέρει κι εμένα το δικό μου. Και κατά τις 9 κάθε βράδι ηεπέστρεφε από το γυμναστήριο κι έπρεπε να την πλύνω και να την ετοιμάσω για τη βραδινή της έξοδο.

Τελευταίο στάδιο της ετοιμασίας της, πριν της φορέσω το βρακάκι, να «της ζεστάνω το μουνί», όπως έλεγε, φιλώντας και γλύφοντας μόνο τα εξωτερικά χείλη και το γυμνό της εφηβαίο, μέχρι τη στιγμή που υγραινόταν κι έβγαιναν οι πρώτες μυρωδιές. Κια όταν γύριζε έπρεπε να είμαι εκεί, να καθαρίσω προσεκτικά με το στόμα μου τα υπολείμματα του έρωτά της για να κοιμηθεί ήσυχη.

Όλα αυτά θα φαίνονται ακραία και εξευτελιστικά για έναν άντρα. Όμως πριν με κρίνει κανείς πρέπει να ξέρει τι έβλεπα εγώ μπροστά μου. Σήμερα, που έχω κι εγώ αυτό που ονομάζουμε «φυσιολογική» ζωή, οικογένεια, παιδιά κ.λπ. είμαι μακριά από αυτήν την ιστορία όσο και ο οποισδήποτε τη διαβάζει. Σχεδόν απορώ κι εγώ όπως θα απορεί ια αυτός πώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δεν ήμουν εγώ κάποια ειδική περίπτωση, δεκτική σε τέτοια μεταχείριση. Επειδή έζησα αυτό που έζησα και το γεύτηκα μέχρι την τελευταία του σταγόνα, ξέρω πως κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα γυναικείο μουνί που του παρουσιάζεται σε όλη του τη δόξα και ομορφιά. Δεν έχει ούτε μια στις χίλιες πιθανότητα να κρατηθει όρθιος μπροστά σε ένα μουνί που ξέρει τι θέλει.

Ξέρω πως μόνο μια μικρή μειοψηφία θα το καταλάβει αυτό, μιας και οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν τι πραγματικά κρύβουν ανάμεσα στα πόδια τους. Oσες και όσοι έχουν όμως «περάσει στην άλλη πλευρά» και διαβάζουν αυτές τις γραμμές ξέρουν πολύ καλά για τι μιλάω.

Ύστερα είναι κι αυτό που ζούσα. Μπορεί να φανεί γολγοθάς για μια κοινή σχέση όλη αυτή η αφοσίωση και όλο αυτό το συναισθηματικό βάσανο. Όμως υπάρχουν καταστάσεις πέρα από την ευτυχία ή τη δυστυχία, από τις οποίες δεν μπορούμε εύκολα να ξεφύγουμε. Ούτε και θέλουμε. Είχε αποκαλυφθεί μπροστά μου το γυναικείο μουνί όπως ήταν πριν χιλιετηρίδες, όταν κυβερνούσε τον κόσμο, καθημερινά διαπίστωνα πόση τρυφεράδα διέθετε αλλά και πόση εξουσιαστική δύναμη. Και με την καθημερινή μου φροντίδα έφερνα στην επιφάνεια ένστικτα και ορέξεις από πολύ παλιά, όταν ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός.

Δεν ήξερα όμως πως έπρεπε να προσέξω ποσο βαθιά να σκάψω. Γιατί στον πάτο αυτού του πηγαδιού των ενστίκτων κρύβονται πράγματα πολύ σκοτεινά. Και σύντομα θα διαπίστωνα πως κάθε παράδεισος έχει την κόλασή του.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.