Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από πολύ μικρή ηλικία, πριν πιάσω τα δεκαεννιά, βρέθηκα να υπηρετώ με τη γλώσσα μου το γυναικείο όργανο. Όσο κοιτάζω πίσω μου, θυμάμαι ανοιχτά μουνιά να καβαλάνε στο πρόσωπό μου και να απολαμβάνουν τη γλώσσα, τη μύτη και τα χείλη μου.

Είναι μια μακριά θητεία που ξεκίνησε από τη δασκάλα μου των Γαλλικών, που με μύησε στα ερωτικά. Μια ωραία γυναίκα που επειδή ήταν η πρώτη μου, μου καλλιέργησε μια διαφορετική σχέση με το μουνί, από εκείνη των άλλων αντρών που μάθαιναν τον έρωτα σε μπουρδέλα ή με φιλεναδίτσες. Η κα Πόπη, με επαγγελματική ευσυνειδησία, μόλις τελειωναμε τον έρωτα, με μάθαινε πώς να γλύφω και να ικανοποιώ το μουνί της, χρησιμοποιώντας κυρίως τη μέθοδο των διαρκών ασκήσεων και επαναλήψεων. Έγινα μάλιστα τόσο δεκτικός σε αυτό, που συχνά προσφερόμουν να ανακουφίσω και να γλυκάνω με τη γλώσσα μου την κωλοτρυπίδα της, την οποία μου πρόσφερε ταλαιπωρημένη από τον άντρα της, τον κύριο Θανάση, έναν αγροίκο και άσκημο γυμναστή με πολλές ορέξεις και πολύ σπέρμα.

Όταν λοιπόν τέλειωσε η πρώτη μου αυτή σχέση, είχα μάθει πως απαραίτητο μέρος της ερωτικής συνάντησης είναι η προσεκτική περιποίηση του μουνιού της συντρόφου μου. Και επειδή ήμουν κλειστός χαρακτήρας και δε συζητούσα με τους φίλους γι\' αυτά τα θέματα, είχα μείνει με την εντύπωση ότι αυτό είναι το σύνηθες στον έρωτα, ο άντρας να σκυβει μπροστά στα ανοιχτά πόδια της ερωμένης του και να εγκαταλείπεται στις ορέξεις του οργάνου της.

Ακόμα θυμάμαι την έκπληξη της πρώτης μου φιλενάδας, στο πρώτο έτος του Πανεπιστημίου, όταν τέλειωσε το πρώτο μας γαμήσι και εγώ, με το πιο φυσικό ύφος του κόσμου, πήρα θέση ανάσκελα στο κρεβάτι και της πρόσφερα τη γλώσσα μου. Δε νομίζω ότι το απόλαυσε, και ένας λόγος που η σχέση μας τελείωσε σύντομα ήταν ότι δε θεωρούσε πολύ «αντρική» αυτή τη συμπεριφορά μου στο κρεβάτι. Εγώ όμως δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου το απαιτητικό όργανο της κυρίας Πόπης και την τρομακτική γοητεία που ασκούσε πάνω μου. Άλλωστε πρέπει να μιλάει κανείς με σεβασμό για το μεγάλο και όμορφο μουνί της, που έχυνε σχεδόν σαν αντρικό όργανο, καθώς και για τη χοντρή και απαλή κλειτορίδα της, που μου γέμιζε όλο το στόμα. Θα ξανασυνδεόμουν μαζί της, αλλά μεσολαβούσε ένας υποψιασμένος σύζυγος...

Ευτυχώς η σχολη μου, η Φιλοσοφική, είχε περίσσεια σε γυναίκες και δε δυσκολεύτηκα να βρω άλλη κοπέλα. Εδώ δεν είχαμε τα ίδια, γιατί ήμουν κι εγώ προσεκτικός, κατάλαβα πως χρειαζόταν μέθοδος και πονηρία για να φτάσω στο μουνί μιας γυναίκας και να την πείσω να αναθεωρήσει τα στερεότυπά της για το κρεβάτι. Άλλωστε οι περισσότερες συμφοιτήτριές μου ήταν μάλλον άβγαλτες επαρχιωτοπούλες, με άλλη εικόνα για τον άντρα. Σιγά σιγά όμως τις έπειθα να χαλαρώσουν και να αναπαυτούν γυμνές πάνω στο πρόσωπό μου. Σταδιακά έγινα γνωστός και στο κύκλωμα των γυναικών για τις προτιμήσεις μου, κι έτσι άρχισαν να με πλησιάζουν πιο υποψιασμένα και προχωρημένα άτομα, οπότε και τα πράγματα γίνονταν πιο εύκολα.

Φυσικά θα συμφωνήσουν πάρα πολλοί πως δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στη γυναίκα από το μουνί της. Είναι όμως και κάτι πολύ περισσότερο: ειναι ουσιαστικά το κλειδί που ξεκλειδώνει έναν άλλο εαυτό της, που μας τον κρύβει επιμελώς ή τον αγνοεί και η ίδια. Αν ένας άντρας του φερθεί με σεβασμό, αγάπη, υπομονή και αφοσίωση, αυτός ο άλλος εαυτός ξυπνάει στη γυναίκα που τον ιππεύει και μουγκρίζει από ηδονή. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και στα αρχαία αγάλματα, που δεν έχουν αναστολές ως προς το γυμνό σώμα, οι γυναίκες αποκρύπτουν με το χέρι το αιδοίο τους. Δεν είναι από ντροπή, είναι για να κρύψουν την πραγματική τους φύση. Μια φύση που κι αυτή που περιμένει για να ελευθερωθεί. Μόνο που δεν περιμένει τον ιππότη με το άσπρο άλογο, αλλά τον εραστή με τη μακριά, ευκίνητη και υπάκουη γλώσσα.

Πιστέψτε με, τίποτε δεν επιθυμεί περισσότερο μια γυναίκα, από το να καθήσει γυμνή πάνω στο εκπαιδευμένο στόμα ενός άντρα. Να καθήσει εκεί ώρα πολλή, τόση που να ξεχάσει ότι από κάτω της έχεί έναν άνθρωπο. Να πάρει στα χέρια της το τηλεκοντρόλ, το βιβλίο της ή το ποτό και το φαγητό της και να συνεχίσει την ανάπαυσή της, τη στιγμή που ένα αρσενικό από κάτω της αγωνίζεται να συγκινήσει το μουνί της. Να σηκωθεί για λίγο και όταν επιστρέψει στο κρεβάτι, να ξανακαθήσει χωρίς να ρίξει ούτε ματιά στο πλάσμα που την περιμένει με τη γλώσσα έξω. Χωρίς να το καταλαβαίνει, αρχίζει και αλλάζει η συμπεριφορά της, ανακαλύπτει πλευρές του χαρακτήρα της που δεν περίμενε ότι τις έχει. Όσο το μουνί ελευθερώνεται και ξεχνάει τις αναστολές του, μια άλλη Τασία, Ιωάννα, Μαίρη ή Νατάσα βγαίνει στην επιφάνεια, άλλοτε σκληρή, άλλοτε τρυφερή, άλλοτε αλλιώς, αλλά πάντοτε αφάνταστα πιο γοητευτική. Και πιο ελεύθερη.

Μια φίλη που γλέντησε αρκετό καιρό το στόμα μου, έκανε ένα σχόλιο που μου φάνηκε πολύ εύστοχο και σας το μεταφέρω: νιώθω πια, μου εξομολογήθηκε, την ανάγκη να κυκλοφορώ συνεχώς με το μουνί έξω, να το βλέπει όλος ο κόσμος. Και πράγματι, άρχισε να συχνάζει σε παραλίες γυμνιστών, όπου, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ιδιαιτέρως εμφανίσιμη, είχε -τι περίεργο ε;- τρομερή πέραση. Οι άντρες μαζέυονταν σαν τις μέλισσες γύρω από το καλοφτιαγμένο μουνί της που ήξερε τι θέλει και, όπως διαπίστωναν το βράδι στη σκηνή της, ήξερε και πώς να το πάρει.

Η αληθινή ομορφιά και ιδιαιτερότητα της γυναίκας βρίσκεται στο μουνί της. Εκεί κρύβει την αληθινή της φύση, πίσω από την επικρατούσα ψευδαίσθηση πως όλα τα μουνιά είναι πάνω κάτω τα ίδια. Κι όμως, είναι τόσο διαφορετικά. Κανένα μουνί δεν έχει την ίδια μυρωδιά, την ίδια γεύση, την ίδια θωριά, την ίδια αίσθηση όταν το χαϊδεύει η γλώσσα σου. Άλλα χύνουν και απλά υγραίνονται, άλλα σε πνίγουν στο μουνόχυμα, άλλα είναι απαλά και τρυφερά, άλλα σου φέρονται όταν καβλώνουν με μια βιαιότητα που σε αφήνει ξέπνοο και μισοπεθαμένο. Και το ενδιαφέρον είναι ότι η συμπεριφορά αυτή, βιαιη ή μετρημένη, δεν έχει καμμιά σχέση με το χαρακτήρα της γυναίκας. Αντιθέτως, πολλές φορές ο χαρακτήρας είναι που αλλάζει, όταν η κρυμμένη αλήθεια του μουνιού της βγει στο φώς. Μόνο που για να βγεί, χρειάζεται υπομονετική δουλειά με τη γλώσσα. Και, όπως θα το διαπιστώσετε από την ιστορία που θα σας αφηγηθώ, η αποκάλυψη αυτή κρύβει εκπλήξεις.

Την Αγνή τη γνώρισα σε ένα γυμναστήριο, λίγο μετά το στρατό. Μια κάκωση μηνίσκου με κράτησε κάμποσο καιρό μακριά από το αγαπημένο μου άθλημα, το τζόκινγκ, και για να μην πάρω περιττά κιλά γράφτηκα στο γυμναστήριο ενός φίλου, που διατηρούσε παράλληλα και μια σχολή ταε κβο ντο στον ίδιο χώρο. Αυτό ήταν και το άθλημα της Αγνής.

Ήταν μια γλυκιά κοπέλα, λεπτή και λιγόλογη, χαμογελαστή και με πολύ διακριτική παρουσία. Μελαχρινή, με κοντά μαλλιά, φωτεινό δέρμα, πεταχτά μήλα και λίγο σχιστά μάτια, παρέπεμπε ελαφρά σε ασιάτισα. Οι άλλοι μάλιστα στο γυμναστήριο της έκαναν πλάκα, λέγοντας ότι αν έπαιζε καμμιά φορά με Κορεάτισες δε θα μπορούσαν να διακρίνουν ποια είναι η Ελληνίδα. Γελούσε δειλά με το αστείο, γενικότερα ήταν πολύ συνεσταλμένη. Αυτό της το παρατηρούσε συχνά και ο δάσκαλος, που την ενθάρρυνε να είναι πιο επιθετική στους αγώνες, όπου συχνά έχανε παρά την άριστη φυσική και τεχνική της κατάρτιση, ακριβώς εξαιτίας της συστολής της.

Η Αγνή δεν ήταν ο τύπος μου. Προτιμούσα γυναίκες πιο εκδηλωτικές, με ενδιαφέρουσα ερωτική προϊστορία και πιο δυνατό ταμπεραμέντο. Άλλωστε, όπως εύκολα θα αντιλαμβάνεστε οι γυναίκες αναγνώστες, με τα γούστα που είχα στο κρεβάτι δε μου λείπανε οι προτάσεις, ούτε οι ερωμένες. Η Αγνή όμως, με το δυνατό και λεπτό, σα σπαθί, κορμί της και τα ανατολίτικα χαρακτηριστικά της με τράβηξε και σκέφτηκα πως δε θα πείραζε να έχω κι εγώ μια νορμάλ σχέση. Στο κάτω κάτω της γραφής θα δοκίμαζα και την «άλλη» τύχη μου...

Η Αγνή στο κρεβάτι ήταν η Αγνή στο δρόμο, στο, φαγητό, στο ταε κβο ντο και οπουδήποτε αλλού. Μαζεμένη και συντηρητική. Χρειάστηκαν πάνω από πέντε συναντήσεις μας στο κρεβάτι για να τη δω τελείως γυμνή, ξεσκέπαστη. Τότε είδα για πρώτη φορά από κοντά και τι έχει ανάμεσα στα πόδια της.
Ήταν από εκείνα τα μουνιά που μοιάζουν με κλειστά τριαντάφυλα. Σφιχτά και με μια ανεπαίσθητη μυρωδιά, με τα εξωτερικά χείλη μικρά, να αφήνουν ίσα-ίσα να ξεβγαίνουν τα μέσα χείλη. Σκέφτηκα ότι άξιζε να κάνω μια προσπάθεια και περίμενα την ευκαιρία.
Μια μέρα που πεσαμε στο κρεβάτι, γδυθήκαμε, φιληθήκαμε,
Ωραίο μουνί έχεις, της είπα, δίνοντας του ένα γρήγορο φιλί.

Ελα, μη μιλάς έτσι, είπε ντροπαλά η Αγνή, τραβώντας το κεφάλι μου επάνω, στην αγκαλιά της.

Γιατί, τι διαφορά έχει από το να σου λέω ότι έχεις ωραία μάτια ή ωραίο στόμα; Επέμεινα εγώ. Θέλω να μιλάω γι\' αυτό όπως μιλάω για το στόμα σου, ή τα μαλλιά σου. Και να το φιλάω όπως το στόμα σου ή τα μάτια σου, συμπλήρωσα.

Η Αγνή με κοίταξε με αμήχανη έκπληξη. Ήταν φανερό πως δεν της πολυάρεσε η ιδέα. Πριν το πολυσκεφτεί όμως εγώ κατέβηκα με φιλιά από το λαιμό της στο στήθος της, από εκεί φιλώντας την απίστευτα σφιχτή κοιλιά της πλησίασα τις μάλλον ατημέλητες τριχίτσες που στόλιζαν το μουνί της. Την ένοιωσα να σφίγγεται. Σκέφτηκα πως ήταν καλύτερο να μην προχωρήσω. Θα ήταν και ανώφελο, γιατί έσφιξε τα πόδια της, και δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις με το ζόρι τα πόδια μιας αθλήτριας του ταε κβο ντο.

Γιατί δε μ\' αφήνεις; παραπονέθηκα, εγώ γιατί σου δίνω το δικό μου;

Εσένα σ\' αρέσει, εμένα δε μ\' αρέσει να μου το φιλάνε, ούτε να μιλάνε γι\' αυτό.

Γιατι, επέμεινα, έχεις τόσο όμορφο μουνί. Ακόμα και η λέξη τη σοκάριζε. Σκέφτηκα άλλη τακτική.

Το μουνί σου, επίτηδες τόνισα τη λέξη, είναι από τα πιο όμορφα που έχω δει, είναι τόσο διαφορετικό από των άλλων γυναικών που έχω γνωρίσει.

Δηλαδή , τι διαφορά έχει;

Έπιασε, είπα μέσα μου, η γυναικεία φιλαρέσκεια είναι πάνω απ\' όλα.

Ξεχωρίζει, για να σου πω την αλήθεια έχει μια αλλιώτικη ομορφιά, συνέχισα να ρίχνω το αγκίστρι εγώ, με το πιο σοβαρό και ειλικρινές ύφος του κόσμου.

Τι αλλιώτικο έχει δηλαδή; Ρώτησε η Αγνή ειρωνικά και αδιάφορα, όμως καταλάβαινα ότι ψόφαγε να ακούσει την απάντηση.

Πώς θέλεις να σου πω αφού δεν με αφήνεις να το δω από κοντά;

Άνοιξε δειλά τα πόδια της κι εγώ κατέβηκα στην κοιλιά της. Άρχισα να περιγράφω μια-μια τις μουνότριχές της, να λέω τι μου θυμίζει η καθεμιά, άλλη κυπαρίσσι, άλλη κλαρί από κερασιά, άλλη καλαμιά. Καθε μια που περιέγραφα τη φιλούσα, τη φιλούσα σιγα σιγά, με προσοχή και προσήλωση αδαμαντοκολλητή, αφού πρώτα φυσούσα ζεστές ανάσες πάνω στο τρίχωμά της. Της μίλησα για το δάσος που είχε ανάμεσα στα πόδια της, το ανθισμένο δάσος της Αγνής, και της είπα πως ήταν το πιο όμορφο που είχα δει ποτέ μου. Την παρακάλεσα να μ\' αφήνει να περιφέρομαι σ΄αυτό γιατί με ηρεμούσε. Δε χρειάστηκε ν\' απαντήσει, οι απαλές κινήσεις της λεκάνης της με έπεισαν για την απάντηση. Ένοιωσα τα χείλη να υγραίνονται και η μυρωδιά της Αγνής άρχισε να χύνεται έξω. Ήταν μια βαρειά μυρωδιά, μεθυστική, απρόσμενα δυνατή.

Άρχισα να μιλάω για τη μυρωδιά της, για το μαγαζί με τα μπαχαρικά στην Κωνσταντινούπολη, που μου το θύμισε. Για την τελειότητα του μουνιού της, για τα στρείδια της Ανατολής και το πόσα θα είχαν να μάθουν από τη γλύκα των δικών της κάτω χειλιών, τη ρώτησα για το μαργαριτάρι που έκρυβε μέσα. Η γλώσσα μου ήταν δυο έκατοστά από το παλλόμενο όργανό της, όταν η Αγνή με μια απότομη κίνηση με πήρε από εκεί, με ανέβασε, με φίλησε και με έβαλε μέσα της βογκώντας. Δεν πρόλαβα ούτε δέκα χωσιές, το κορμί της συσπάστηκε, μια πρώτη δυνατή και μετά πολλές φορές.
Μ\' άρεσε ο τρόπος που έχυνε, κοφτές, σιγανές ανάσες που επιταχύνονταν, και στό τέλος μόνο, ξαφνικά, μια δυνατή, μακρόσυρτη φωνή.
Τραβήχτηκε απότομα από μέσα μου, ξαναμμένη, με το πρόσωπο και τα χείλη κατακόκκινα.

-Εγώ δεν τέλειωσα, διαμαρτυρήθηκα, μάταια, όμως γιατί η Αγνή είχε ήδη σηκωθεί από το κρεβάτι και έψαχνε το βρακάκι της.
- Τι έγινε; Τι έπαθες;

Δε μου απάντησε, ντύθηκε με γρήγορες κινήσεις και αποφεύγοντας να με κοιτάξει έφυγε, λέγοντάς μου πως θα τηλεφωνηθούμε και πως ξαφνικά δεν ένοιωσε καλά.

Περασε μια εβδομάδα που παίζαμε κρυφτό, της τηλεφωνούσα και δεν το σήκωνε, κι όταν το σήκωνε πρόβαλλε δικαιολογίες για να μη συναντηθούμε. Δεν ήθελα να διακόψουμε έτσι. Δεν ήταν βέβαια ακριβώς αυτό που ήθελα στο κρεβάτι και η ατζέντα μου ήταν γεμάτη από πολύ πιο ενδιαφέρουσες ερωμένες. Και επιπλέον, δεν είχαμε και καμμιά φοβερή συναισθηματική σχέση.

Όμως είχαμε πολλά κοινά, την αγάπη για τον αθλητισμό, την αγάπη για τη φύση και την πεζοπορία, ήταν κι αυτή καλός και πράος άνθρωπος όπως κι εγώ. Άλλωστε ένοιωθα πως είχα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς εκεί, ανάμεσα στα πόδια της. Πήγα στο γυμναστήριο, τη βρήκα στην έξοδο και την πήρα για ένα καφέ.
Απόφευγε το βλέμμα μου.
-Τι έγινε Αγνή, γιατί με αποφεύγεις.
Καμμιά απάντηση, το βλέμμα της χαμηλά.
-Αγνή, της ειπα, αν απλώς θέλεις να διακόψουμε, αν ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτή η σχέση δεν έχω να σου πω τίποτα, μόνο πως πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου. Αν όμως έγινε κάτι που σε ενόχλησε την τελευταία φορά που είμαστε μαζί ή υπάρχει κάποια άλλη λεπτομέρεια, σε παρακαλώ πολύ να το συζητήσουμε.
Και πάλι καμμιά απάντηση.
-Αν έκανα κάτι που σε πρόσβαλε...
-Όχι, δε με πρόσβαλες. Δε θάθελα όμως να το ξανακάνεις.
-Ποιό; Ρώτησα επίτηδες;
-Ξέρεις.
-Να σου μιλήσω για το μουνί σου;
-Ούτε να μιλάμε θέλω γι\' αυτό.
-Όπως θέλεις. Δε θα ξανακάνω τέτοιες κινήσεις, της είπα, αν και νομίζω ότι είναι κρίμα. -----Πάμε τώρα σπίτι γιατί μου έλειψες.

Φύγαμε αγκαλιά. Η Αγνή φαινόταν ήρεμη και μάλλον ανακουφισμένη. Όμως είχα την αίσθηση πως ανάμεσα στα πόδια της κάτι βροντούσε την πόρτα και ήθελε να βγει, κάτι που η μικρή μου ερωμένη προσπαθούσε να το κλείσει μέσα.

Η ζωή μας συνεχίστηκε για λίγες μέρες χωρίς κάτι ιδιαίτερο, εκτός από την, εν αγνοία βέβαια της Αγνής, συνάντησή μου με μια παλιά γνωριμία. Ήταν πλέον παντρεμένη με ένα λεφτά μεν, ερωτικά ατάλαντο δε σύζυγο και είχα μαζί της κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες περιοδικές συναντήσεις. Μιλούσαμε κιόλας για τα προσωπικά μας, της μίλησα κι εγώ για το φέρσιμο της Αγνής.

Κάνε ότι δεν τρέχει τίποτα, πως έχεις ξεχάσει το θέμα με συμβούλεψε. Θα το ξεκινήσει μόνη της. Αποκλείεται να υπάρχει γυναίκα που δε θέλει την αντρική γλώσσα. Αρκεί βεβαια μωρό μου να είναι σαν τη δικιά σου και όχι σαν του άντρα μου, πρόσθεσε, ανοίγοντας μπροστά μου τα ωραία της πόδια για τρίτη φορά.

Έκανα όπως μου είπε. Δεν ξανάκανα κουβέντα για το θέμα, ενώ τις στιγμές του έρωτα ούτε που ασχολιόμουν με το εν λόγω αντικείμενο του πόθου. Άλλωστε γιορτάσαμε την επανένωσή μας με το ξεπαρθένεμα του πισινού της Αγνής, και η ζεστασιά της κωλοτρυπίδας της ήταν μεγάλη παρηγοριά.

Η Λούλα, η παντρεμένη φίλη, τελικά είχε δίκιο. Όσο αδιαφορούσα, τόσο η Αγνή εκδηλωνόταν, κι ας έκανε την ντροπαλή. Στην αρχή δειλά και πολύ διακριτικά, προσπαθούσε να μου το δείχνει γυμνό, ξάπλωνε μπροστά μου με ανοιχτά πόδια, δήθεν χωρίς να το καταλαβαίνει, σηκωνόταν να πάει μέχρι το μπάνιο και δεν έβαζε τίποτε πάνω της, όπως το συνήθιζε, ενώ έβγαινέ από το μπάνιο χωρίς μπουρνούζι. Έκανα τον αδιάφορο, αν κι ένιωθα πως περίμενε να της κάνω κάποιο σχόλιο. Προχώρησε σε πιο τολμηρές κινήσεις, περνώντας το μουνί της δήθεν τυχαία από μπροστά μου, για να περάσει στην άλλη μεριά του κρεβατιού, να φτιάξει τα μαξιλάρια ή να μαζέψει το σεντόνι.
Εγώ, βράχος στη συμφωνία μας.

Ένα κυριακάτικο μεσημέρι ανάπαυα τον πούτσο μου μέσα στον σφιχτό και νευρικό πισινό της Αγνή. Είχα μόλις χύσει και τον είχα αφήσει μέσα μέχρι να πέσει τελείως. Η Αγνή βρισκόταν με τα τέσσερα μπροστά μου και εγώ κουνούσα αργά τη λεκάνη της διασκεδάζοντας με το σπέρμα που έσταζε από την κωλοτρυπίδα της και πήγαινε προς το μουνί της.

-Με πόνεσες πριν, παραπονέθηκε, και τώρα παίζεις μαζί μου σαν να είμαι αντικείμενο.
-Είμαι έτοιμος να επανορθώσω αγάπη μου της είπα, να σου προσφέρω μια από τα ίδια.
-Δε νομίζω ότι μπορείς να μου δώσεις τον κώλο σου, γέλασε η Αγνή, ούτε μπορώ να σου βάλω τίποτε εκεί μέσα.
-Μπορώ σε αντάλλαγμα να σου δώσω τη γλώσσα μου, της είπα. Αν με απαλλάξες από την υποσχεσή μου θα σε κάνω να νιώσεις πολύ πιο άνετα και να ξεχάσεις πως έγινες αντικείμενο.

Δεν περίμενα απάντηση. Κατέβηκα και φίλησα το μουνί της έτσι όπως το είχε στημένο. Η Αγνή αυτή τη φορά όχι μόνο δεν αντιστάθηκε, αλλά άνοιξε ακόμα περισσότερο για να διευκολύνει τη δουλειά που άρχισα, φιλώντας και γλύφοντας μόνο τα εξωτερικά χείλη.

Γρήγορα και για να διευκολυνθώ άλλαξα στάση, ξάπλωσα κάτω από τα ανοιχτά της πόδια και της ζήτησα να χαμηλώσει για να φτάσω στο μουνί της. Δίστασε για λίγα δευτερόλεπτα, πάλευε μέσα της και τελικά ψιθύρισε με μια σφυριχτή φωνή:
-Παρ\' το λοιπόν αφού το θέλεις τόσο πολύ. Και μετά κόλλησε με δύναμη το μουνί της πάνω στο στόμα μου.

Δεν περίμενα τόσο απότομη κίνηση. Άνοιξα το στόμα μου ώστε να χωρέσει μέσα όλο της το μουνί και άρχισα να το πιπιλάω με τα χείλη μου σαν αντρικό όργανο, ρουφώντας το και αφήνοντάς το να ξαναμαζευτεί. Την τρέλανε αυτό και άρχισε να κινείται πάνω κάτω διευκολύνοντας την τεχνική μου. Γέμισε ο τόπος υγρά και μυρωδιές. Με τη γλώσσα μου έψαξα για την κλειτορίδα της, τη βρήκα, μικρή και σκληρή σα στραγάλι. Την άκουσα να βογκάει πιο δυνατά και επέμεινα στο γλύψιμό της. Σφίχτηκε με τρομερή δύναμη πάνω στο στόμα μου και άρχισε να κινείται δυνατά πάνω κάτω. Δεν περίμενα τόση πίεση, πάλεψα όμως να συνεχίσω το γλύψιμο. Το κορμί της συσπάστηκε και άρχισε να κουνάει δυνατά τη λεκάνη της, συνεχίζοντας να πιέζει δυνατά το στόμα μου. Δεν μπορούσα πια να γλύψω, απλά κράτησα τη γλώσσα μου κολλημένη στην κλειτορίδα της και την άφηνα να κουνιέται μόνη της. Στο σαγόνι μου ένοιωθα ήδη τα υγρά της να μαζεύονται.

Προσπάθησα να ελευθερωθώ, να πάω λίγο παρακάτω για να τα ρουφήξω, τα κατάφερα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, ξανανέβηκε και πήρε τη γλώσσα μου στην κατοχή της. Μου είχε ακινητοποιήσει το κεφάλι στο στρώμα και κουνιόταν με δύναμη, σχεδόν με πονούσε. Η μύτη μου τριβόταν με δύναμη στις μουνότριχές της και με πονούσε κι αυτή.

Ξεφνικά, με ταχύτητα και ακρίβεια φιδιού σηκώθηκε, γύρισε από πάνω μου έτσι ώστε να βλέπω από πίσω τον κώλο της και ξανακάθησε, πάλι με φοβερή δύναμη. Ίσα ίσα πρόλαβα να πάρω δυο ανάσες και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ζόρικα για μένα. Έφερε την κλειτορίδα της στο στόμα μου και άρχισε πάλι να κουνιέται δυνατά. Το χείλη του μουνιού της άνοιξαν κι έκλεισαν μέσα τους τη μύτη μου, που χώθηκε αρκετά βαθιά. Αυτό την έφτιαξε ακόμα περισσότερο, και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση για μένα.

Με τη μύτη στο μουνί της και το στόμα ορθάνοιχτο και γεμάτο από την κλειτορίδα της δεν μπορούσα σχεδόν να αναπνεύσω. Προσπάθησα πάλι να ελευθερωθώ, να σπρώξω λίγο τα πισινά της, όμως αυτά είχαν γίνει σκληρά σα σίδερο.
Αγνή, πνίγομαι, κατάφερα να ψιθυρίσω, όμως δεν υπήρξε καμμιά αλλαγή. Είτε δε με άκουσε είτε δεν έδωσε σημασία.

Συνέχισε να κουνιέται και σκέφτηκα πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσω ήταν να την κάνω να χύσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Πήρα όπως όπως μια βαθιά ανάσα και άρχισα να της γλύφω την κλειτορίδα με δύναμη, χώνοντας ταυτόχρονα τη μύτη μου πιο βαθιά μέσα της. Άρχισε να κινείται δαιμονισμένα ενώ τα πόδια της σφίχτηκαν με τρομερή δύναμη. Άκουσα ένα δυνατό μουγκρητό από πάνω μου και το πρόσωπό μου πλημμυρισε από τα υγρά της. Χαλάρωσε το σφίξιμο και πήρα βαθειές ανάσες, πάνω στην ώρα που θα έχανα τις αισθήσεις μου.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, ευχάριστη και δυσάρεστη μαζί, η Αγνή δε σηκώθηκε από πάνω μου. Κάθησε πάνω στο πρόσωπό μου, χαλαρή πια, κάνοντας μικρές κινήσεις, απόλαμβάνοντας την αίσθηση της γλώσσας μου που μάζευε τα ζουμιά της, εξερευνώντας την απαγορευμένη μέχρι τότε περιοχή γύρω από το μουνι της και τον κώλο της. Έφτασα μέχρι την κωλοτρυπίδα της, που είχε μείνει ακόμα ανοιχτή από τη διείσδυσή μου κι έβαλα τη γλώσσα μου μέσα. Αυτό την έφτιαξε κι άρχισε πάλι να κουνιέται. Σε δυό λεπτά βρισκόμουν πάλι κάτω από το μουνί της, να παλεύω για λίγο αέρα. Τα πράγματα δυσκόλεψαν μάλιστα γιατί αυτή τη φορά έκανε περισσότερη ώρα να χύσει, ευτυχώς με λιγότερη ένταση. Και πάλι δε σηκώθηκε από επάνω μου. Μου πρόσφερε πάλι την περιοχή ανάμεσα στα πόδια της και την κωλοτρυπίδα της, που έβγαζε κι αυτή ένα παράξενο σε γεύση χυμό, πιπεράτο και λίγο πικρό. Ξανακάβλωσεε.

Όταν πια σηκώθηκε από πάνω μου είχε χύσει τρεις φορές κι εγώ ήμουν μισοπεθαμένος από την κούραση και την παρατεταμένη έλλειψη αέρα. Όλο το πρόσωπό μου ήταν κατακόκκινο από την πίεση και είχε σχηματιστεί μια κρούστα από τα ζουμιά του μουνιού και του κώλου της. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο από μυρωδιές. Αντίθετα η Αγνή ήταν ελαφριά και σβέλτη όπως πάντα, έκανε ένα μπάνιο και μπήκε στην κουζίνα να ετοιμάσει μια μακαρονάδα. Έμεινα να κοιτάζω το ταβάνι. Μετά από λίγο τρώγαμε και η Αγνή, ρίχνοντας λίγο τυρί ακόμα στα μακαρόνια της μου είπε, με το πιο φυσικό ύφος του κόσμου
Αγάπη μου, νομίζω ότι η ανταλλαγή που πρότεινες είναι πολύ δίκαιη. Ο κώλος μου είναι δικός σου, αρκεί να μου δώσεις κι εσύ το στοματάκι σου.

Συμφώνησα, χωρίς να ξέρω ακόμα τι με περιμένει. Μια καινούργια εποχή στη σχέση μας είχε αρχίσει...

Το σημαντικό μέρος της ιστορίας αρχίζει από εδώ και πέρα. Στείλτε στο mail μου τις εντυπώσεις σας για να δω αν αξίζει να τη συνεχίσω, ειδικά οι κυρίες. Με ενδιαφέρει πολύ η γνωμη σας.

Δυστυχώς πρέπει να γράψετε το μήνυμα σε greeklish, εκτός αν είναι συνημμένο έγγραφο word.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).