Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ηταν καλοκαιρι. Ο Τασος με τους γονεις του πηγαν να επισκευτουν τον πλουσιο παππου του στη πολυτελη του βιλα. Ο παππους του επιτυχημενος αντρας τωρα πια παραλυτος εμενε στην βιλα του, μαζι με την Αννι. Η Αννι ειναι η προσωπικη του νοσοκομα που τον φροντιζει λογω της αναπηριας του. Κανεις στην οικογενεια δεν την συμπαθει εκτος απο τον παππου. Ολοι φοβουνται οτι θα πεισει τον παππου να της γραψει την περιουσια του. Μολις φτασαμε το βραδυ στη βιλα για το δειπνο,μας ανοιξε η Αννι και για πρωτη φορα την ειδε ο Τασος. Ηταν γυρω στο 1. 69cm,με καταπληκτικο σωμα και φανταστικο κωλαρακι. Ειχε ξανθο κατσαρο μαλλι wet look μεχρι τον ωμο και απιθανα μεγαλα ματια χρωματος μελί. Επισης ειχε αποκτησει ενα χαλκινο μαυρισμα που την εκανε ακομα πιο σεξι. Εκεινο το βραδυ φοραγε ενα μαυρο φουστανι και μαυρα ψιλοτακουνα ανοικτα παπουτσια. Ο Τασος καταλαβε γιατι ανησυχουσαν οι γονεις του.

Καθόλη την διαρκεια του δειπνου ο Τασος θαυμαζε την ομορφια της. Παρόλη ομως την καυλα που ενιωθε γιαυτην ηταν αρνητικος απεναντι της αφου θα μπορουσε να του φαει ολη την περιουσια.

Ο παππους του προτεινε να περασει μαζι του τις υπολοιπες δυο-τρεις μερες στη βιλα μιας και ειχε καιρο να τον δει. Οι γονεις του Τασου χωρίς να ρωτησουν τον ιδιο συμφωνησαν. Τελικα ο Τασος θα περναγε ολοκληρο το Σαββατοκυριακο με τον παππου του.

Κατα τις 24:00 ο Τασος ηταν στο δωματιο του και δεν μπορουσε να κοιμηθει. Οι γονεις του ειχαν φυγει και οι υπολοιποι ειχαν πεσει για υπνο. Τοτε ακουσε βηματα στον διαδρομο. Μισοανοιξε την πορτα και κοιταξε. Ηταν η Αννι!Φορούσε ενα σεξι baby doll και γυρνουσε ξυπολυτη στον διαδρομο βουρτσιζοντας τα δοντια της. Ο Τασος μονο που την ειδε ετσι καυλωσε. Η Αννι τον καταλαβε και γυρισε προς το μερος του. Αμεσως προσεξε το φουσκωμα στο μποξερακι του. Μενα πονηρο χαμογελο και με την οδοντοκρεμα να τρεχει απο το στομα της τον καληνυχτισε. Ο Τασος νευριασμενος και αμηχανος δεν της απαντησε και γυρισε στο δωματιο του. Το επομενο πρωι κατεβηκε στην πισινα να παρει το πρωινο του. Μεσα στην πισινα κολυμπουσε ο παππους του μενα ειδικο σωσιβιο για παραλυτους. Εξω σε μια ξαπλωστρα εκανε ηλιοθεραπια η Αννι. Φοραγε ενα λευκο string bikini και σεξι λευκα παπουτσια. Ο Τασος παλι καυλωσε. Νευριασμενος ομως της ειπε:

-Δεν ειναι επικινδυνο αυτο που κανει ο παππους;!! Γιατι δεν τον προσεχεις;Αυτη ειναι η δουλεια σου!!!

-Τον προσεχω!!Δεν παθαινει τιποτα!Καθε μερα κολυμπα.

Ποιο ειναι το προβλημα σου;

-Για ηρεμηστε και οι δυο!

Γιατι ανησυχεις Τασο; Ο γιατρος μου συνεστησε να κολυμπαω καθε μερα.

Ο Τασος μπερδεμενος και νευριασμενος εφυγε. Ο υποτιθεμενος εχθρος του η Αννι ηταν το πιο καυτο πλασμα που ειχε δει στη ζωη του. Ηταν καυλωμενος μαζι της. Δεν ηξερε τι να κανει.

Το απογευμα εκανε βολτες στον κηπο. Οταν πλησιασε την αιθουσα ψυχαγωγιας βρηκε μεσα την Αννι να παιζει μπιλιαρδο. Φορουσε ενα καυτο κολλητο φουξια σορτς και ενα ασορτι φουξια μπλουζακι αωμο. Το καυτο συνολο ολοκληρωναν τα ψηλοτακουνα μαυρα γυαλιστερα πεδιλα που μακραιναν τα ποδια της. Χαρις στο σορτς ο Τασος μπορουσε να δει ανετα τα κωλομερια της να τρανταζονται καθως κτυπαγε τις μπαλες. Η Αννι τον καταλαβε και γυρισε προς το μερος του μένα πονηρο χαμογελο. Ο καυλωμενος Τασος αμηχανα την ρωταει με εντονο υφος που ηταν ο παππους του. Αφου τον πλησιασε παρα πολυ η Αννι του ειπε οτι κοιμοταν ο παππους του. Με αργα βηματα πηγε απο πισω του,του επιασε την πλατη και αρχισε να του κανει μασαζ

Γιατι εισαι αγριος μαζι μου;Πιστευεις πως πηδιεμαι με τον γερο για να του φαω την περιουσια;Μην ανησυχεις ειμαι ευχαριστημενη μαυτα που μου εχει γραψει για να τον φροντιζω.

Αφου αρχισε να του γλειφει το αυτι με την γλωσσα της του ειπε:

Δεν πηδιεμαι μαζι του. Δεν μπορει! Καμια μαλακια του τραβαω και τον αφηνω να κοιταει τα βυζια μου. Εσενα ομως θελω να σε πηδηξω!!

Τοτε αρπαξε τον πουτσο του και αρχισε να τον χαιδευει καθως του γλυφε το αυτι και τον λαιμο. Ο Τασος ειχε μεινει παγωμενος.

Η Αννι πηγε μπροστα του ξεκουμπωσε το πουκαμισο του χαμηλωσε και εδωσε μερικα ρουφηγματα στην κοιλια του. Υστερα του κατεβασε το σορτς του απελευθερώνοντας ετσι τον πουτσο του. Η Αννι εμεινε εκπληκτη και τα ματια της ελαμψαν οταν ειδε το παχος του πουτσοκεφαλου του. Του τον έπιασε απο την βαση και αρχισε να τον μαλακιζει ενω με το στομα της ρουφαγε και έγλειφε το μεγαλο του κεφαλι.

Γιατι εισαι αγχωμενος; Ξερω τι θα σε ηρεμισει!

Η Αννι πηγε και εκατσε σε μια καρεκλα πιο διπλα. Ανεβασε την μπλουζα της φανερώνοντας το στηθος της. Ειχε μεγαλες σκουρες ρώγες τις οποιες αρχισε να τριβει και να γλυφει καυλωνοντας τες. Σηκωσε ψηλα τα ποδια της και με αργη κινηση εβγαλε το σορτς της. Απο μεσα δεν φοραγε κανενα εσώρουχο!Ο Τασος εμεινε εκπληκτος απο το μουνακι της. Ηταν φρεσκοξυρισμενο εκτος απο μια λεπτη καστανοξανθη γραμμη τριχωματος που ειχε αφησει στο εμπρος μερος. Ειχε μεγαλα σκουρα μουνοχειλα και μια υπερβολικα διογκομενη κλειτοριδα που αρχισε να τριβει και να τραβαει με γρηγορο ρυθμο. Στη συνεχεια απλωσε το χερι της και αρπαξε την στεκα του μπιλιαρδου. Την γυρισε απο το χοντρο μερος και αρχισε να την τριβει στο υγρο πια μουνακι της. Υστερα με μια αργη κινηση την βυθισε μεσα στην φωλιτσα της και αρχισε να γαμιεται με την στεκα. Ο Τασος δεν αντεχε να μενει αμετοχος. Καυλωμενος πλησιασε της πηρε την στεκα και συνεχισε να την γαμα φιλώντας συγχρονως τα τρεμαμενα βυζια της ενω η Αννι ειχε γυρει στην πλατη της καρεκλας και με ανοικτα τα ποδια της στον αερα απολαμβανοντας το γαμησι απο την στεκα.

Κρατωντας τα ποδια της στον αερα της βγαζει την στεκα και σκυβει αναμεσα στα ποδια της. Περναει την γλωσσα του απο ολοκληρη την σχισμη καταληγοντας την στην μικρη κωλοτρυπιδα της που με το δακτυλο του την χαλαρώνει. Νιωθοντας τον Τασο να γλειφει και να δαγκώνει την κλειτοριδα της γαμώντας την απο τον κώλο με το δακτυλο του η Αννι εφτασε σε οργασμο ουρλιαζοντας του να συνεχισει πιο γρηγορα. Ο Τασος σηκωθηκε ορθιος εγειρε προς την Αννι καρφωσε τον χοντρο πουτσο μεσα της περασε τα ποδια της κατω απο τις μασχαλες του και τα τυλιξε γυρω απο τις πλατες του. Υστερα αρχισε να μπαινοβγαινει μεσα της με δυναμη. Καθως κτυπαγε η κοιλια του στο υγρο μουνακι της ακουγοντας ρυθμικα ενα πλατς.

Βρωμοπουτανα τι εχεις να πεις τωρα; Ποναει το μουνακι σου; Εεεε γιατι δεν απαντας; Δεν σαρεσει οπως σε γαμαω,οπως σε ξεσκιζω; Μιλα πουτανα!!

Η Αννι με κλειστα τα ματια της σφιγγοντας τα δοντια της και νιωθοντας τον ενα οργασμο μετα τον αλλο απολαμβανε το πηδημα που της προσεφερε ο Τασος.

Ετσι γαμια μου πηδα με, πηδα με. Τιμωρησε με, γαμα με πιο σκληρα! Κανε με πουτανα σου!! Ανοιξε με!

Η Αννι σηκωθηκε πλησιασε το τραπεζι του μπιλιαρδου,ξαπλωσε το εμπρος μερος του σωματος της πανω στο τραπεζι,συμπιεζοντας ετσι τα βυζομπαλα της στην πρασινη τσοχα, και ανοιξε διαπλατα τα κωλομερια της.

Ελα Τασο τι περιμενεις. Κανε με πουτανα σου!! Καρφωσε τον στην τρυπουλα μου. Ανοιξε μου και το κωλαρακι μου.

Ο Τασος σαλιωνοντας το δακτυλο του το εβαλε στην τρυπουλα της για να την υγρανει και να την χαλαρώσει. Μολις εβαλε και δεύτερο ο κώλος της ηταν ετοιμος γιαυτον. Με αργη κινηση πιανοντας τον πουτσο του απο την βαση τον καρφωσε στην σκοτεινη κωλοτρυπιδα της. Ο πουτσος του λογω του παχους του εμπαινε αργα και με δυσκολια,ενω η Αννι ουρλιαζε σπαραζοντας απο τον πονο χωρις ομως να του ζητα να σταματησει. Αφου τον εχωσε ολοκληρο τον ξαναεβγαλε και εκανε την ιδια κινηση αρκετες φορες μεχρι που η κωλοτρυπιδα της ανοιξε. Εβγαζε τον πουτσο του και τον καρφωνε με δυναμη ολοκληρο μεσα της ενω η Αννι φαινοταν να το απολαμβανει παρολο τον πονο.

Ετσι Τασο ανοιξε μου την κωλαθρα. Ξεχειλωσε μου το κωλαντερο!! Πιο δυνατα! Πιο γρηγορα!! Πιο βαθια!!! Ναι ναι ναι ααα ααα αααχ χυνω χυνω χυνω η πουταναα!!! Γαμα με συνεχισε!

Ενα κυμα οργασμων ξεκινησε απο το κωλαρακι της και διεσχησε ολο το σωμα της.

Στα γονατα της τωρα επαιζε τον πουτσο του με γρηγορο ρυθμο,ανεβοκατεβαζοντας το χερι της απο την βαση μεχρι το κεφαλι.

Ελα Τασο χυσε με ριξε μου την χυσια σου. Τα θελω ολα στο στομα μου!!

Και αρχισε να τρομπαρει τον πουτσο του ρουφωντας τον με το στομα της κοιταζοντας τον στα ματια. Ο Τασος αρχισε να τρεμει. Ολο το ασπρο πηκτο φορτιο του το αδειαζει μεσα στο στομα της που τον τρομπαρει λαιμαργα. Μολις τελειωσε ο Τασος η Αννι βγαζει τον πουτσο του απο το στομα της το κοιταζει καταματα χαμογελώντας και αφηνει ενα μερος απο τα χυματα του να τρεξουν απο το στομα της στο σαγονι της και τα βυζια της.

Τοτε ενα χειροκροτημα ακουγεται και πλησιαζει ο παππους.

Μπραβο μπραβο Αννι τα καταφερες,δεν το περιμενα!

Ο Τασος ρωτησε τι συνεβαινε.

Εβαλα με την Αννι στοιχημα οτι δεν μπορει να σε ριξει. Πιστευα οτι ο εγωισμος σου για την περιουσια ειναι πιο εντονος απο την καυλα σου για την Αννι. Αλλα εκανα λαθος. Μπραβο Αννι κερδισες επαξια 500. 000δρχ.

Ο Τασος ηταν φοβερα εκνευρισμενος αλλα συγχρονως και απολυτα ικανοποιημενος για το γαμησι που της εριξε...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.