Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Οι ιστορίες που έχω με τον Νίκο τελικά είναι πολλές, άλλες μικρές, άλλες μεγάλες, δε θα μπορούσα να τις γράψω όλες. Οπότε μένω σε κάποιες πιο. πρωτόγνωρες. Αφού λοιπόν με είχε πάρει αρκετές φορές από πίσω και ερχόμασταν κάθε φορά όλο και πιο κοντά και συναισθηματικά και  σωματικά, κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να τον κάνουμε κανονικά. Έτσι, όταν συνεννοηθήκαμε να βγούμε ένα βράδυ και ήξερα ότι μετά θα πάμε από το σπίτι του, φρόντισα να προετοιμαστώ κατάλληλα για να τον τρελάνω και να σφραγίσω τη στιγμή! Μου είχε πει ότι του αρέσει το ξυρισμένο μουνάκι κι έτσι είχα φροντίσει αυτή τη φορά να το περιποιηθώ δεόντως!

Μετά από κάποια ώρα που ήμασταν έξω καταλήξαμε όπως είχα προβλέψει σπίτι του. Μπήκαμε στο δωμάτιό του και άρχισα αμέσως να τον φιλάω. Βιαζόμουν τόσο να δει τι του είχα επιφυλάξει. Βγάζαμε τα ρούχα μας βιαστικά και ανυπόμονα και εγώ είχα γίνει ήδη μούσκεμα. Όταν είχαμε μείνει, γυμνός αυτός κι εγώ με το στρινγκ, τον έριξα στο κρεβάτι και ήρθα από πάνω του, όπως τον τρελαίνει. Τον φιλούσα ασταμάτητα στο λαιμό κι αυτός παρακαλούσε και προσπαθούσε να ξεφύγει από την ανείπωτη καύλα του. Όσο και να θελα να τον κρατήσω ήταν πιο δυνατός και με έβαλε από κάτω. Δάγκωνε τις ρώγες μου κι εγώ έβγαζα βογκητά ηδονής.

Το χέρι του κατέβηκε και πέρασε μέσα από το εσώρουχό μου γλιστρώντας στη μουσκεμένη τρυπούλα μου. Ενθουσιάστηκε απίστευτα από το άτριχο της περιοχής και άρχισε να με φιλάει όλο και πιο λυσσασμένα κι εγώ παραδομένη στα χάδια του τον παρακαλούσα να μπει μέσα μου κανονικά. Με κοίταξε στα μάτια.. τον φίλησα με νόημα και χωρίς να σταματάει να με χαϊδεύει και να με φιλάει μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με φιλάει από τα γόνατα μέχρι τους μηρούς κι εγώ να τον θέλω απεγνωσμένα μέσα μου. Άνοιξα τα πόδια μου και καθώς τα τύλιγα γύρω από τη μέση του εκείνος έμπαινε αργά και βασανιστικά μέσα μου.

Άρχισε να μπαινοβγαίνει κι εγώ γαντζωμένη από πάνω του να αναπνέω με δυσκολία μέσα από τα αναφιλητά μου. Η πλήρης παράλυση και μέσα σε λίγα λεπτά εκείνος να τρέμει τελειώνοντας. Αφού ξαπλώσαμε αγκαλιά λέγοντας διάφορα αρχίσαμε να πειραζόμαστε πάλι παιχνιδιάρικα που σταδιακά έγινε πολύ ερωτικά και δεν αργήσαμε να ερεθιστούμε πολύ και οι δύο μας. Αυτή τη φορά θα ήμουν εγώ από πάνω! Ανέβηκα πάνω του και κάθισα αφήνοντας το καυλί του να χωθεί όσο πιο βαθιά μέσα μου γινόταν και άρχισα να ανεβοκατεβαίνω στην αρχή διστακτικά, κολλημένη πάνω του, αλλά παίρνοντας θάρρος σηκώθηκα μπροστά του, προσφέροντας του την θέα όλο μου του σώματος και άρχισα πλέον να αναπτύσσω τον ρυθμό μου.

Με έπιασε και άρχισε να μου δίνει το ρυθμό που ήθελε εκείνος και αυτό με καύλωσε ακόμα παραπάνω. Σαν υπνωτισμένη κουνιόμουν πλέον έντονα πάνω του, αλλά δεν ήθελα να τελειώσει έτσι. Βλέποντας τον έτοιμο, σηκώθηκα, έβγαλα το προφυλακτικό του και άρχισα να τον γλείφω έντονα σφίγγοντας τον στα χείλη μου. Σε λίγα δευτερόλεπτα γευόμουν το καυτό σπέρμα του που τόσο μου αρέσει. Αφού τον έγλειψα καλά ξάπλωσα πάνω του, σταυρώνοντας τα πόδια μου κάτω από τα δικά του και εκείνος να με χαϊδεύει στην πλάτη. Το αγαπημένο μου. Και έτσι αγκαλιά όπως ήμασταν μου ψιθύρισε ότι μ’ αγαπάει.

Με τον Νίκο περνούσαμε αρκετές στιγμές στο αυτοκίνητό του. Όταν δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι του ή σπίτι μου ή πουθενά αλλού (και δεν κρατιόμασταν άλλο.), πηγαίναμε με το αμάξι σε κάποιο ήσυχο μέρος και το κάναμε φωλιά του έρωτά μας! Ξάπλωνε πίσω το κάθισμά μου και ερχόταν από πάνω μου. Φιλιόμασταν και μου σήκωνε τη μπλούζα ή μου την έβγαζε τελείως ερεθίζοντας με το χέρι και τη γλώσσα του τις ρώγες μου. Τα κορμιά μας ήταν τόσο κοντά, τριβόμασταν και καυλώναμε ακόμα πιο πολύ. Κι έτσι στριμωχτά όπως ήμασταν προσπαθούσαμε να βρούμε τις πιο βολικές θέσεις που να μας ικανοποιούν περισσότερο. Εγώ από κάτω.

Άνοιγα τέρμα τα πόδια μου. Κολλούσαν στο τζάμι, κι αυτός, συχνά χωρίς να έχει βγάλει καν τελείως το παντελόνι, έμπαινε μέσα μου γρήγορα και έντονα. Εγώ από πάνω, βάζοντας τα πόδια μου όπου έβρισκα, αυτός σχεδόν να με σηκώνει στα χέρια του και να χοροπηδάω αναμαλλιασμένη και απίστευτα καυλωμένη πάνω του. Πολλές φορές γυρνούσα στα τέσσερα κι αυτός από πίσω μου, είχαμε χώρο να κινηθούμε και έμπαινε πάντα δυνατά και καλά μέσα μου απογειώνοντας με.

Μια μέρα όμως θέλαμε κάτι άλλο. Είχαμε πάει σε ένα ήσυχο μέρος, που όμως που και που περνούσε και από κανένα αμάξι και είχαμε βγει από το αυτοκίνητο. Εγώ πήγα προς το καπό και ακούμπησα εκεί μένοντας όρθια. Ήρθε κι αυτός μπροστά μου, με έπιασε από τη μέση και αρχίσαμε τα φιλιά. Το χέρι του μπήκε μέσα από τη μπλούζα μου και άρχισε να χαϊδεύει την πλάτη και να κατεβαίνει. Κοιταχτήκαμε για λίγο. ναι. το θέλαμε πολύ. Εκείνος ανησυχούσε μην περάσει κανένας αλλά εγώ δεν τον άκουγα και άρχισα να τον γλείφω στο λαιμό ξεκουμπώνοντας το παντελόνι του και βάζοντας το χέρι μου μέσα.

Χάιδευα τον πούτσο του που γινόταν όλο και πιο σκληρός και εκείνος μη μπορώντας να αντισταθεί άλλο σήκωσε τη φούστα μου, έβγαλε το εσώρουχό μου και σηκώνοντας με ελαφρά μπήκε μέσα μου. Ήμουν τόσο καυλωμένη που θα το κάναμε εκεί έξω και όλο και κάποιος μπορεί να περνούσε, αλλά δε με ένοιαζε τίποτε άλλο από εκείνον. Μου σήκωσε το ένα πόδι κρατώντας το γύρω από τη μέση του, ενώ εγώ είχα γύρει προς τα πίσω και εκείνος έμπαινε πλέον άνετα μέσα μου. όλο και πιο καλά, πιο βαθιά, πιο έντονα. Μ’ έσπρωξε πίσω στο καπό, μου άνοιξε τα πόδια και χώθηκε γρήγορα μέσα μου σαν να βιαζόταν μην του φύγω…

-     «Μωρό μου… δικιά σου είμαι και θα είμαι!», του φώναζα καθώς έχυνε κι εγώ έτρεμα στην αγκαλιά του…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.