Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πραγματικά ήρθε στο σπίτι κατά τις έξι η ώρα το απόγευμα, για να πάμε για μπάνιο βραδινό και μάλιστα κατά δήλωση της, σε ερημική παραλία. Φορούσε ένα απλό ριχτό φουστανάκι, μακρύ κάτω από το γόνατο, κόκκινο τιραντέ με μια ζώνη να δένει την μέση της. Πέδιλο τσοκαροειδές κι αυτό κόκκινο, ταιριαστό απόλυτα με το χρώμα που είχε βαμμένα τα νύχια της και στο κεφάλι ένα μαντίλι έδενε τα μαλλιά της πίσω. Κρατούσε δε μια τσάντα μπάνιου που έδειχνε ελαφρώς άδεια.

-    «Άντε, ακόμα έτσι είσαι; Πότε θα φύγουμε αγαπούλα μου; Άντρα μου;» φώναξε καθώς με είδε με το σλιπάκι.

Βάζω τα σχετικά σε ένα σακίδιο και φεύγουμε.

-    «Έλενα, πού θα πάμε;»

-    «Οδήγα και μην σε νοιάζει. Όπου μ’ αρέσει. Είσαι;»

-    «Κανένα πρόβλημα κούκλα μου» της απαντώ.

-    «Έεέέ΄ σιγά... στη στάση αυτή σταμάτα να πάρουμε και την Ίνγκριντ, την φίλη μου που φιλοξενώ στο διαμέρισμα μου, φίλη από την Σουηδία. Και αυτής οι γονείς προέρχονται από την Ελλάδα και μιλάει ελληνικά».

Σκατά σκέφτομαι. Εδώ ήθελα να γαμήσω μουνάκι και κωλαράκι αλλά με τις δύο μαζί... μάλλον τίποτα. Ίνγκριντ, μια θεόκουκλα ξανθή κι αυτή, ψηλή περίπου στο 1.80 με εξαίσια πιασίματα, στήθος, κωλομέρια πόδια ατελείωτα κ.λ.π., φορούσε κι αυτή ένα ριχτό φουστανάκι πρασινωπό, και πέδιλα στα πόδια της.

-    «Καλησπέρα σας παιδιά! Δεν πιστεύω να μην με δέχεστε παρέα σας;» μας χαιρετά μπαίνοντας στο αυτοκίνητο και μπαίνει ανάμεσα μας.

Βλέπετε είναι σπορ το αυτοκίνητο. Εκεί μπλέξαμε τα μπούτια μας που λένε. Σε κάθε αλλαγή ταχύτητας το χέρι μου έπαιζε ανάμεσα στα πόδια της Ίνγκριντ και ο μάγκας να ζορίζει το παντελόνι μου, σκέτη ξευτίλα για μένα, πρώτη φορά που έβλεπα την κοπέλα. Και αν με δει καυλωμένο; Ντροπή... σκεφτόμουνα. Επιτέλους φτάσαμε στην παραλία μετά από ένα κακοτράχαλο δρόμο μερικών χιλιομέτρων, κάπου μετά την Αγ. Μαρίνα. Καλή παραλία με βράχους μεγάλους αραιά σπαρμένους λες και ήταν επίτηδες έτσι βαλμένοι για να κρύβουν τους λουόμενους από τους τυχόντες περαστικούς. Ποιους όμως; Ποιος ερχόταν εκεί;

-    «Έλα, τι κάθεσαι; Γιατί αργείς;» φώναζαν όση ώρα άλλαζα για αν βάλω το μαγιό μου.

Αυτές από την άκρη της θάλασσας, αφού είχαν απλώσει τις σχετικές ψάθες και τις πετσέτες τους.

-    «Άντε.. τι; Μαγιό φοράς; Δεν είπαμε ότι θα κάνουμε μπάνιο γυμνοί όλοι μαζί;» φωνάζουν και αφήνουν τα φορέματα τους να πέσουν κάτω.

Τι έκπληξη αυτή! Δυο θεόκουκλες με τα στητά στήθη τους, τα ξανθά μαλλιά τους να ανεμίζουν στο αέρα ολόγυμνες και να μην υπάρχει πουθενά καμία τριχούλα. Τα μουνάκια τους καλοξυρισμένα και τρέχουν προς εμένα, μου δίνουν μια σπρωξιά και με πετάνε κάτω. Όπως πέφτω αρπάζουν τα μπατζάκια από το μαγιό μου, το τραβάνε και το βγάζουν αφήνοντας κι εμένα ολόγυμνο.

-    «Μωρή Έλενα! Τι είναι αυτό το εργαλείο που βρήκες; Πού το έκρυβες τόσες μέρες; Μόνο για πάρτι σου το ήθελες; Και δεν μίλαγες; Έτσι έέεε;» φωνάζει η Ίνγκριντ και μου βουτάει τον πούτσο μου με τα χεράκια της και τον χαϊδεύει σαν να κρατούσε κάτι το πολύτιμο.

Σκύβει και τον φιλάει με τα χειλάκια της. Δεν αντέχει και τον βάζει στο στοματάκι της.

-    «Εέέε, δεν είναι μόνο για σένα. Δικός μου είναι. Επειδή σε έφερα να πάρεις και εσύ μια γεύση; Δικός μου είναι!» της απαντά η Έλενα.

Ευτυχώς που ήρθε και την έσπρωξε παραπέρα, γιατί λίγο ακόμα και θα έχυνα στο στόμα της Ίνγκριντ. Πέσαμε στην θάλασσα, κολυμπήσαμε για λίγο και μετά μαζευτήκαμε και παίζαμε πετώντας νερά ο ένας στο άλλο, αλλά και χουφτώνοντας ότι μπορούσε ο ένας από τον άλλο. Τι το μουνάκι της Έλενας, τι το κωλαράκι της Ίνγκριντ, τι τα βυζιά και των δύο. Τον δε πούτσο μου τον είχανε κάνει κοινό παιχνίδι τους από τα πιασίματα. Βγαίνουμε έξω για να στεγνώσουμε καθότι μας πήρε και το σκοτάδι. Ξάπλωσε δίπλα μου η Έλενα και από την άλλη λίγο μακρύτερα η Ίνγκριντ αρχίζοντας να με χαϊδεύει και να με φιλάει.

-    «Σιγά!» της λέω. «Δεν είναι σωστό να μας βλέπει…»

-    «Τι λες μωρέ; Αυτή από πολύ μικρή γαμιέται σαν την σκύλα. Δεν είναι σαν και μένα. Τώρα μπορεί να μαλακίζεται από τις καύλες της» μου απαντά.

Έχει πάρει θέση και μου γλείφει τον πούτσο που είναι τρελαμένος από τις καύλες μου όταν ξαφνικά αισθάνομαι δύο άλλα χέρια να μου χαϊδεύουν τα κωλομέρια και δύο χείλη στο αφτί να μου ψιθυρίζουν:

-    «Θέλω κι εγώ να γλείψω τον πούτσο σου που με άφησε στα μισά…»

Τα χέρια μου αναμοχλεύουν το μουνάκι της που είναι γεμάτο υγρά.

-    «Έλα μωρή!» της φωνάζει η Έλενα. «Πάρε τον πούτσο εσύ για να γλείψει το δικό μου μουνάκι» και το φέρνει στο πρόσωπο μου.

Αρχίζω το γλείψιμο όπως εγώ γνωρίζω και να σε λιγάκι η Έλενα σπαρταράει από τον πρώτο της οργασμό κι εγώ χύνω στο στοματάκι της Ίνγκριντ ενώ κι αυτή αφήνει μια φωνή:

-    «Χύνω! Χύνω!»

Τόση ώρα έπαιζε το μουνάκι της με το χέρι της.

-    «Αχ, τι όμορφα που ήτανε!» φωνάξαμε όλοι μαζί και καθίσαμε να κάνουμε τσιγάρο.

-    «Άκου.. εδώ έχουμε δύο μουνιά που λαχταράνε να γαμηθούν και δύο κώλους επίσης που θέλουν γαμήσι και εσύ έχεις μόνο δύο: ένα στόμα για γλείψιμο και έναν πούτσο για να γαμάει. Λοιπόν.. είσαι; Έλενα, να χρησιμοποιήσουμε και τα εργαλεία τα δικά μας...» λέει η Ίνγκριντ.

Η Έλενα από την τσάντα της βγάζει κάτι δονητές, διαφόρων μεγεθών.

-    «Είδες τι σου είπα; Αυτή γαμιέται με αυτά όταν δεν έχει ανδρικό πούτσο. Και πολλές φορές το κάνουμε μαζί όταν δεν έχουμε φίλους».

Άρχισαν να φιλιούνται, να χαϊδεύονται και να παίζουν με τους δονητές. Να τους βάζουν στα μουνάκια τους, να τους γλείφουν σαν να είναι πραγματικοί πούτσοι και να τους βάζουν στις κωλοτρυπούλες τους. Σηκώνομαι πάνω και βουτάω την Έλενα που μου άρεσε πολύ περισσότερο από την Ίνγκριντ και την ξαπλώνω κάτω. Της κάνω ένα γλωσσόφιλο και κατεβαίνω χαμηλότερα. Εκεί βρίσκω την άλλη να της γλείφει το μουνάκι της και έτσι περιορίζομαι στις ρωγίτσες της. Ξαφνικά αισθάνομαι το στόμα της Ίνγκριντ να πιπιλάει τον πούτσο μου, οπότε κατεβαίνω χαμηλά και αρχίζω να γλείφω το μουνάκι της Έλενας κι εκείνη να παίζει με την Ίνγκριτ. Να την φιλά και να της πιπιλάει τις ρώγες. Τα βογκητά από τις καύλες μας έδιναν και έπαιρναν. Ευκαιρία δική μου και βάζω ένα δαχτυλάκι στην σουφρίτσα τη Έλενας.

-    «Αχ.. αχ.. ναι! Ναι! Χύνωωωωω! Χύνω!»

Και όπως ανασηκώνομαι βλέπω την Ίνγκριντ να έχει βάλει ένα δονητή στην κωλοτρυπούλα της και να τον κουνάει μέσα - έξω ενώ η Έλενα έχει βάλει μερικά δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της Ίνγκριντ. Σταματάω, σηκώνω την Έλενα και την βάζω να καθίσει πάνω στον πούτσο μου με την πλάτη προς εμένα. Μόλις ξαπλώνω κάτω και έχω την Έλενα επάνω μου, η Ίνγκριντ πλησιάζει και χώνει μέσα στο μουνί της Έλενας ένα δονητή με διπλό άκρο που ήδη το ένα άκρο του το είχε μέσα στο μουνί της.

-    «Έλα Έλενα να νιώσεις τι θα πει διπλό γαμήσι! Να σε κάνουμε σάντουιτς!» της λέει.

Ξαπλώνει επάνω της και αρχίζει να κουνιέται κι αυτή στο δικό μας ρυθμό.

-    «Έτσι γουστάρω. Ξεσκίστε με! Ανοίξτε και τον κώλο μου και το μουνί μου! Πιο βαθιά… Πιο βαθιά!» να φωνάζει η Έλενα βρισκόμενη σε έκσταση.

Όπως βάζω τα χέρια μου στα κωλομέρια της Ίνγριντ αισθάνομαι κάτι σκληρό. Είχε βάλει η πουτάνα ένα δονητή αυτόματο στην κωλότρυπα της και είχε γίνει και εκείνη σάντουιτς με τους δονητές. Οι φωνές και τα βογκητά από τις καύλες πιθανόν να ακουγόντουσαν σε μεγάλη απόσταση αλλά ποιος να μας ακούσει;

-    «Χύνωωωω! Χύνωωωω!» ξαφνικά φωνάζουμε και οι τρεις μαζί.

Τρία κορμιά ιδρωμένα άρχισαν να σπαρταράνε σαν ψάρια στην άμμο μέχρι τελικής κατάρρευσης. Μείναμε έτσι κουβάρι μέχρι να βρούμε τους εαυτούς μας και να ανασάνουμε. Σηκωθήκαμε μπήκαμε στη θάλασσα να ξεπλυθούμε από τον ιδρώτα αλλά.. πού κέφι και κουράγιο για μπάνιο; Καθίσαμε να κάνουμε ένα τσιγάρο.

-    «Βρε παιδιά, τι γαμήσι ήταν αυτό;» λέει η Έλενα. «Πονάει το μουνί μου και ο κώλος μου!»

-    «Εσύ τουλάχιστον ευχαριστήθηκες πούτσο!» της λέει η Ίνγκριντ. «Ενώ εγώ; Τι να πω με τους δονητές;»

-    «Άκου να σου πω. Την επόμενη φορά εσύ θα βάλεις τους δονητές κι εγώ θα γευτώ τον πούτσο... σύμφωνοι;» της λέει.

-    «Βρε κορίτσια, γιατί τσακώνεστε; Την επόμενη φορά θα κανονίσω να έρθει μαζί μας ένας φίλος μου για να ευχαριστηθείτε και οι δύο πούτσο. Δεν είμαι μονοφαγάς. Σας θέλω και τις δύο, καμιά αντίρρηση... αλλά να τσακώνεστε; Δεν είναι σωστό...»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.